- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
nolur yardım edın bugun adet oldum ama hamılelık suphem vardı adet koyu kahverengı geldı ve dıger adetıme gore gore haddınde fazla az oldu ve arkasından bas donmesı ve kusacak gıbı mıde bulantım var boyle durum yasayan arkadaslar varmıı
Istersen bir idrar testi al dene cnm, icin anca o zaman rahatlar. Umarim hislerin dogru cikar.nolur yardım edın bugun adet oldum ama hamılelık suphem vardı adet koyu kahverengı geldı ve dıger adetıme gore gore haddınde fazla az oldu ve arkasından bas donmesı ve kusacak gıbı mıde bulantım var boyle durum yasayan arkadaslar varmıı
Topigin bebekleri gelmeye basladi cnm. Ins hepsi Hamis Anne resmi olur topikde. Bu ay bir ilk olsun ve bu topikde ki herkes hamis olsun.canım benim kuzenimin de akıntıları oldu kahverengi ama tabi miktarını bilmiorum..adetine daha var mıydı ne zamandı batın?:26:
Topigin bebekleri gelmeye basladi cnm. Ins hepsi Hamis Anne resmi olur topikde. Bu ay bir ilk olsun ve bu topikde ki herkes hamis olsun.
Istersen bir idrar testi al dene cnm, icin anca o zaman rahatlar. Umarim hislerin dogru cikar.
canım benim kuzenimin de akıntıları oldu kahverengi ama tabi miktarını bilmiorum..adetine daha var mıydı ne zamandı batın?:26:
Topigin bebekleri gelmeye basladi cnm. Ins hepsi Hamis Anne resmi olur topikde. Bu ay bir ilk olsun ve bu topikde ki herkes hamis olsun.
Ins usutme falan degildir cnm,kanda cikar derler ama adet tarihinden once yaptirdiysan orasi ayri. Ne kadar sürdü adetin ve miktari ne kadardi.lekelenme gibimiydi yani.mıde bulantım yenı basladı cnm ama kusamıyorum basımda donuyo ınsallah olur cnm ama hamılelıkten suphe ettıgım zaman kanda ıdrar tahlılıdee yaptırmıstm bısey cıkmadı ama adet zamanımdada hıc bole olmamıstım yanı hıc az sekılde ve koyu adet olmadım ve cokta yuzumde ates hıssedıyorum ustunede ellerımde kasıntılar ve kabarıklar cıktıı
inaniyorum ki yarin senden de güzel haberler gelecek ins.amiinnn inş. hayırlısı ile dualarımız kabul olur inş
mıde bulantım yenı basladı cnm ama kusamıyorum basımda donuyo ınsallah olur cnm ama hamılelıkten suphe ettıgım zaman kanda ıdrar tahlılıdee yaptırmıstm bısey cıkmadı ama adet zamanımdada hıc bole olmamıstım yanı hıc az sekılde ve koyu adet olmadım ve cokta yuzumde ates hıssedıyorum ustunede ellerımde kasıntılar ve kabarıklar cıktıı
4 gun vardı cnm adet olmama ve adet agrısı da cekmıyorumm
yerleşme kanaması olabilir canım bi test yap bence
ya bugun sadece bı pet koydumm ve sadece cevız buyuklugunde kanama oldu sımdıde hıc olmuyo gıbıIns usutme falan degildir cnm,kanda cikar derler ama adet tarihinden once yaptirdiysan orasi ayri. Ne kadar sürdü adetin ve miktari ne kadardi.lekelenme gibimiydi yani.
inaniyorum ki yarin senden de güzel haberler gelecek ins.
ama adet olmadan once hamılelıkten suphelenıp hem ıdrar hemde kan testı yaptırdım ve bısey cıkmamıstı buna ragmen hamılelık olabılırmı
Ay sayıyoruz inşallah bu ay bahar mucizesi gibi isteyen herkese ve bana da sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip eder rabbim
O zaman yerlesme kanamasi olabilir cnm, miktari com az.Eger evine yakin bir yer varsa yarin ilk is tekrar kan testi ver istersen. Belki gec döllenme falan oldu, o yúzden ilk yaptirdiginda cikmadi. Zaten erken yaptirmissin cnm testi.ya bugun sadece bı pet koydumm ve sadece cevız buyuklugunde kanama oldu sımdıde hıc olmuyo gıbı
İste size bugun bahsettigim ve hbri kendisi versin dedigim listemizin ilk hamilesiiiiii:):):)
Tekrar tebrik ederim cnm darisi basimizaaaa
2. hamilelik haberii ne güzel peşpeşe geliyor haberler darısı başımızaa:26:
bnmde bat bugun amaa(
Bize onerilerin var mi canim?
yanı adet olma gunume 2 hafta falan vardı ıste yaptırdıgımdaa pekı cevrende bu sekılde hamıle kalan oldumu cok anne olmak ıstıyorum ve buda eger bı suphe olursa cok uzulurumO zaman yerlesme kanamasi olabilir cnm, miktari com az.Eger evine yakin bir yer varsa yarin ilk is tekrar kan testi ver istersen. Belki gec döllenme falan oldu, o yúzden ilk yaptirdiginda cikmadi. Zaten erken yaptirmissin cnm testi.
canım kanda hamileliği çıkmayıp sonradan çıkanlar da var bilemiom ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?