Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlar mrb adetimin üçüncü gününde hormon testi yaptırdım, ama sonuclarımı doktora gösteremedim çünkü adam o kadar kabaydı ki sinir oldum bir daha gitmek istemedim. fakat anlamadığım birşey var benim progesteronum 0.385 çıktı. bu adet dönemime denk geldiği için mi düşük yoksa benim yumurtlamamda bir problem mi var? bu konu hakkında bilgi sahibi olan biri varsa lütfen bana cevap versin

canım benim kuzenimin de akıntıları oldu kahverengi ama tabi miktarını bilmiorum..adetine daha var mıydı ne zamandı batın?:26:

Istersen bir idrar testi al dene cnm, icin anca o zaman rahatlar. Umarim hislerin dogru cikar.

canım benim kuzenimin de akıntıları oldu kahverengi ama tabi miktarını bilmiorum..adetine daha var mıydı ne zamandı batın?:26:
Topigin bebekleri gelmeye basladi cnm. Ins hepsi Hamis Anne resmi olur topikde. Bu ay bir ilk olsun ve bu topikde ki herkes hamis olsun.

Istersen bir idrar testi al dene cnm, icin anca o zaman rahatlar. Umarim hislerin dogru cikar.

mıde bulantım yenı basladı cnm ama kusamıyorum basımda donuyo ınsallah olur cnm ama hamılelıkten suphe ettıgım zaman kanda ıdrar tahlılıdee yaptırmıstm bısey cıkmadı ama adet zamanımdada hıc bole olmamıstım yanı hıc az sekılde ve koyu adet olmadım ve cokta yuzumde ates hıssedıyorum ustunede ellerımde kasıntılar ve kabarıklar cıktıı

Ins usutme falan degildir cnm,kanda cikar derler ama adet tarihinden once yaptirdiysan orasi ayri. Ne kadar sürdü adetin ve miktari ne kadardi.lekelenme gibimiydi yani.

amiinnn inş. hayırlısı ile dualarımız kabul olur inş
inaniyorum ki yarin senden de güzel haberler gelecek ins.

bnce acile git canm test fln yaparlar..
bnmde 2haftadır arda aksmları miğdem bulanır ama seninki baska ve kahverengi kanamam olmadı..

Ins usutme falan degildir cnm,kanda cikar derler ama adet tarihinden once yaptirdiysan orasi ayri. Ne kadar sürdü adetin ve miktari ne kadardi.lekelenme gibimiydi yani.

inaniyorum ki yarin senden de güzel haberler gelecek ins.
ya bugun sadece bı pet koydumm ve sadece cevız buyuklugunde kanama oldu sımdıde hıc olmuyo gıbı

Ay sayıyoruz inşallah bu ay bahar mucizesi gibi isteyen herkese ve bana da sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip eder rabbim

ya bugun sadece bı pet koydumm ve sadece cevız buyuklugunde kanama oldu sımdıde hıc olmuyo gıbı
O zaman yerlesme kanamasi olabilir cnm, miktari com az.Eger evine yakin bir yer varsa yarin ilk is tekrar kan testi ver istersen. Belki gec döllenme falan oldu, o yúzden ilk yaptirdiginda cikmadi. Zaten erken yaptirmissin cnm testi.

İste size bugun bahsettigim ve hbri kendisi versin dedigim listemizin ilk hamilesiiiiii:):):)
Tekrar tebrik ederim cnm darisi basimizaaaa

teşekkürler tatlımm aminn inşallah darısı başınızaaa:)))

2. hamilelik haberii ne güzel peşpeşe geliyor haberler darısı başımızaa:26:
bnmde bat bugun amaa (

senden de güzel bi haber bekliyorum canım :)

Bize onerilerin var mi canim?

valla canım bnm hiç ummadığım bi zamanda oldu. bu ay çok da hastaydım ama ona rağmen bebişim inatla tutunmuş annesinee en önemlisi umursama canım. ben bu ay öyle yaptım olursa olur olmazsa bi dahaki ay dedim. belirti var mı diye kendini dinleme. bir de beyaz akıntının yoğunlaştığı günler ilişkide bulunun eşinizle.

O zaman yerlesme kanamasi olabilir cnm, miktari com az.Eger evine yakin bir yer varsa yarin ilk is tekrar kan testi ver istersen. Belki gec döllenme falan oldu, o yúzden ilk yaptirdiginda cikmadi. Zaten erken yaptirmissin cnm testi.
yanı adet olma gunume 2 hafta falan vardı ıste yaptırdıgımdaa pekı cevrende bu sekılde hamıle kalan oldumu cok anne olmak ıstıyorum ve buda eger bı suphe olursa cok uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…