- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Cnm benim cok mutlu oldum senin adina, saglikla da kucagina al ins. Bizlerede dua etmeyi unutma. Hamilelerin duasi kabul olurmus.
canlarımmmmmmmmmm harika haberler bunlarr yaaaaaaaaaaaatebrik ederim hemen isimlerinizin yanına konduruorum göbüşleriii
Formlarda okudugum kadari ile yasadigini yasayip hamile olanlar var cnm. Umut vermek istemem ama devami gelmeyen, koyu olan ve lekenme seklinde olan kanamalar genelde yerlesme kanamasirdir diyorlar. Ins bebegin seninledir. Dua ederim sanada bugün, umarim güzel haberler verirsin.yanı adet olma gunume 2 hafta falan vardı ıste yaptırdıgımdaa pekı cevrende bu sekılde hamıle kalan oldumu cok anne olmak ıstıyorum ve buda eger bı suphe olursa cok uzulurum
yanı adet olma gunume 2 hafta falan vardı ıste yaptırdıgımdaa pekı cevrende bu sekılde hamıle kalan oldumu cok anne olmak ıstıyorum ve buda eger bı suphe olursa cok uzulurum
Formlarda okudugum kadari ile yasadigini yasayip hamile olanlar var cnm. Umut vermek istemem ama devami gelmeyen, koyu olan ve lekenme seklinde olan kanamalar genelde yerlesme kanamasirdir diyorlar. Ins bebegin seninledir. Dua ederim sanada bugün, umarim güzel haberler verirsin.
bız gecen ay esımle adetım bıttıkten ıkı gun sonrada beraber olup ıcıme bosalmıstı bu sebeplerden dolayı suphelenmek elde degılcanım adete iki hafta kala test mi yapılır yaaa naptın sen??? yumurtlama zamanında yaptırmışsın mümkün deil çıkmazdı zatennn
ınsallah cnmm bu arada bıde unuttugum sey ıse 3gundur sankı burnumdan camasır suyu dokulmus gıbı hıc bı yemegın tadını ve kokusunu alamıyorumm sadece esımın ıctıgı her zamankı sıgara 3 gundur bana ıllallah getıttırıyoo cok ıgrenc kokuyoo ve su andada yedıgım hıc bıseyın anlamı yok sankı saman yer gıbıyım
iştee hayalimde ki hamilelik hiçbişeyden tat almamakkilo almadan çikolata yemedenn geçerdii :)
ama şu anda canm acayip bi şekilde tarhana istiyorr
sen test yaptınmıı??
bız gecen ay esımle adetım bıttıkten ıkı gun sonrada beraber olup ıcıme bosalmıstı bu sebeplerden dolayı suphelenmek elde degıl
ya bı hevesle gtmıstı ıste bı ısın garıp tarafı bız yumurtlama zamanım 20 sındeyken 19undada beraber olup ıcımde kaldıkafam bundada karısıyo
canım adet bittikten iki gün sonra olsa bile yine adete yakın çıkar bebek testlerde:26:
yok cnmm yapmadımm adet olmama ıkı hafta varken gebelıkten suphelenıp hem ıdrar hemde kan testı yaptırıp ıkısıde bos cıkmıstı ama bugun leke gordum cevız buyuklugunde baskada olmadan normal sartlarda hem agrıdan hemde pet degıstrmekten bıkan bırıydımm ......burun konusundada su anda bıle sankı agızımın ıcı camasır suyuyla yıkanmıs gıbı ve 3 gundur ıstahım falanda yokk sende boyle sıkayetler yasadınmıı ...yanı bnde sonunda anne olabılırmıyımmm
bn hamile deilm henüzz..
ama sen tam yumurtlama zmnında yapmışsın testi 2hafta kala ilişkiye girmen gerk :) adetten sonrada testt..erken olmuşş
ya yemek kokusunu bıle alamıyorumm o derece kotu durumdaym bn yumurtlama donemım 20 sınde olup esımle 19 undada beraber olduk ve ıcıme bosaldıyanı adetıme ıkı hafta kalada 1 hafta kalada ve 1 gun kalana kadarda ılıskıye grdıkk
ya yemek kokusunu bıle alamıyorumm o derece kotu durumdaym bn yumurtlama donemım 20 sınde olup esımle 19 undada beraber olduk ve ıcıme bosaldıyanı adetıme ıkı hafta kalada 1 hafta kalada ve 1 gun kalana kadarda ılıskıye grdıkk
maşallahh
kesin tutmusturr
korkuyorum be cnm yıne kuruntudur dıye onumuzdekı adet gunumu beklesem olmazmı kıbence yarınnnnn o kan aldırdığın yere git ve tekrar test yaptıro zaman ferahlarsın
korkuyorum be cnm yıne kuruntudur dıye onumuzdekı adet gunumu beklesem olmazmı kı
sen bilin datlım gıymatlım
hersey ıcın cok sagoll cnmm umarım bu sefer kuruntu degıldırrr
umarım canım inşallah deildirbizimle olsun sıpalar artık dimi ama
yanı gercekten yasama sebeplerımız ev şenlıklerımız olsun yaradanım hıc bır kadını kucagı bos yavrusuz bırakmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?