Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Cnm benim cok mutlu oldum senin adina, saglikla da kucagina al ins. Bizlerede dua etmeyi unutma. Hamilelerin duasi kabul olurmus.

amin canım hepinize dua ediyorum merak etme. Rabbim bu duyguyu hepinize tattırsın inşallah.

canlarımmmmmmmmmm harika haberler bunlarr yaaaaaaaaaaaa tebrik ederim hemen isimlerinizin yanına konduruorum göbüşleriii

bitanesin teşekkürler..

yanı adet olma gunume 2 hafta falan vardı ıste yaptırdıgımdaa pekı cevrende bu sekılde hamıle kalan oldumu cok anne olmak ıstıyorum ve buda eger bı suphe olursa cok uzulurum
Formlarda okudugum kadari ile yasadigini yasayip hamile olanlar var cnm. Umut vermek istemem ama devami gelmeyen, koyu olan ve lekenme seklinde olan kanamalar genelde yerlesme kanamasirdir diyorlar. Ins bebegin seninledir. Dua ederim sanada bugün, umarim güzel haberler verirsin.

yanı adet olma gunume 2 hafta falan vardı ıste yaptırdıgımdaa pekı cevrende bu sekılde hamıle kalan oldumu cok anne olmak ıstıyorum ve buda eger bı suphe olursa cok uzulurum

canım adete iki hafta kala test mi yapılır yaaa naptın sen??? yumurtlama zamanında yaptırmışsın mümkün deil çıkmazdı zatennn

ınsallah cnmm bu arada bıde unuttugum sey ıse 3gundur sankı burnumdan camasır suyu dokulmus gıbı hıc bı yemegın tadını ve kokusunu alamıyorumm sadece esımın ıctıgı her zamankı sıgara 3 gundur bana ıllallah getıttırıyoo cok ıgrenc kokuyoo ve su andada yedıgım hıc bıseyın anlamı yok sankı saman yer gıbıyım

canım adete iki hafta kala test mi yapılır yaaa naptın sen??? yumurtlama zamanında yaptırmışsın mümkün deil çıkmazdı zatennn
bız gecen ay esımle adetım bıttıkten ıkı gun sonrada beraber olup ıcıme bosalmıstı bu sebeplerden dolayı suphelenmek elde degıl

ya bı hevesle gtmıstı ıste bı ısın garıp tarafı bız yumurtlama zamanım 20 sındeyken 19undada beraber olup ıcımde kaldı kafam bundada karısıyo

Son düzenleme:

iştee hayalimde ki hamilelik hiçbişeyden tat almamak kilo almadan çikolata yemedenn geçerdii :)
ama şu anda canm acayip bi şekilde tarhana istiyorr

sen test yaptınmıı??

iştee hayalimde ki hamilelik hiçbişeyden tat almamak kilo almadan çikolata yemedenn geçerdii :)
ama şu anda canm acayip bi şekilde tarhana istiyorr

sen test yaptınmıı??

yok cnmm yapmadımm adet olmama ıkı hafta varken gebelıkten suphelenıp hem ıdrar hemde kan testı yaptırıp ıkısıde bos cıkmıstı ama bugun leke gordum cevız buyuklugunde baskada olmadan normal sartlarda hem agrıdan hemde pet degıstrmekten bıkan bırıydımm ......burun konusundada su anda bıle sankı agızımın ıcı camasır suyuyla yıkanmıs gıbı ve 3 gundur ıstahım falanda yokk sende boyle sıkayetler yasadınmıı ...yanı bnde sonunda anne olabılırmıyımmm

canım adet bittikten iki gün sonra olsa bile yine adete yakın çıkar bebek testlerde:26:

bn hamile deilm henüzz..
ama sen tam yumurtlama zmnında yapmışsın testi 2hafta kala ilişkiye girmen gerk :) adetten sonrada testt..erken olmuşş

bn hamile deilm henüzz..
ama sen tam yumurtlama zmnında yapmışsın testi 2hafta kala ilişkiye girmen gerk :) adetten sonrada testt..erken olmuşş

ya yemek kokusunu bıle alamıyorumm o derece kotu durumdaym bn yumurtlama donemım 20 sınde olup esımle 19 undada beraber olduk ve ıcıme bosaldı yanı adetıme ıkı hafta kalada 1 hafta kalada ve 1 gun kalana kadarda ılıskıye grdıkk

bence yarınnnnn o kan aldırdığın yere git ve tekrar test yaptır o zaman ferahlarsın

maşallahh
kesin tutmusturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…