Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Kızlar maalesef ben bu ay kırmızıları 9 gün önce gördüm zaten bebek için umudum yoktu ama artık ameliyattan sonra inş bebiş gelecek

kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm )) Rabbim sizlere de nasip etsin..

Tebrik ederm canımmm darısı başımıza.bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.

28 günde oluyorum ama bencede değildir bende bu şans varken kesin üşütmüşümdür

Canım 28 günde birse adetine 14 gün kala tahmini yumurtlamman olur..yumurtlama olamadan yerleşme de olmaz doğal olarak...çok dinlememeye çalış canım kendini dinledikçe ağrı hissedersin..

Canım 28 günde birse adetine 14 gün kala tahmini yumurtlamman olur..yumurtlama olamadan yerleşme de olmaz doğal olarak...çok dinlememeye çalış canım kendini dinledikçe ağrı hissedersin..

saol canım ben biraz cahilim bu konularda ilk hamileliğimde anlamamıştım hazırlıksız olmuştu ama bu ay bebk kararı verince insan bi stres oluyo acaba olucakmı telaşı başlıyo ve dediğin gibi kendimi dinledikçe belirti aramaya başlıyorum:26:

Tebrikler sen yinede bi kan ver istersen ama iki cizgi cikmis belli ayyy hamile gordukce mutlu oluyorum suan bende dr kapısında bekliyorum :)))

Tebrikler sen yinede bi kan ver istersen ama iki cizgi cikmis belli ayyy hamile gordukce mutlu oluyorum suan bende dr kapısında bekliyorum :)))

Cnm ben yurtdisindayim, 10 gun gecmeden kan veremiyorum, yeni doktorla konustum beklemelisin dedi. Ins hamileligim kesindir ve sende olumlu haber alirsin.

Kizlar kan tahlilide bisey cikmadi hemsire biraz daha bejle dedi idrar testi aldim ondada bisey cikmadi :/

canım kaç gün geciktiki bak benim 5 gün geckti kasıklarm ağrıyodu midem bulanıodu başım dönüyodu göğslerm şişmişti anlıcağn butun hamılelık belrtleri vardı gttm kan verdm sonuç negatf ertesi gün adet oldum ve kendime söz verdim bi dha 10 gün geckmeden test yapmıcam sna tavsiyem bekle çok düşünme olacağı varsa olur allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…