Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Evet yaa rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin bu mutlulugu hepimizee inşallah...

Hayırlı olsuuuunnnnnnnn :):) evet düşük bi değer ama iki gün sonra 2 katına çıkar eminim :) Gözün aydıınnnn :)
Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallaaahh :)

kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm )) Rabbim sizlere de nasip etsin..

Hayırlııı olsun :)))
ne güzel yaaaa peşpeşe alıyoruz müjdeleriiiiiii :)
Gözüüün aydıııınnn :))) Rabbiimm çookk güzel bi hamilelik geçirippp saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşaaalllaaaah :)

Eki Görüntüle 1050172
Kizlar Sabah test yaptim, 2. Cizgi silik cikti. Emin olamadim ama ins hamileyimdir.

Ne siliği ya huuuuu :) Ben burdayııımmmmmmm diye basbas bağıryoooo:)))
Ay ne güzel yaaaa maşallaaahhh gözün aydın seninde :)))

Kizlar kan tahlilide bisey cikmadi hemsire biraz daha bejle dedi idrar testi aldim ondada bisey cikmadi :/

Bence de biraz daha bekle bazen geç döllenme oluyo ya da testler negatif çıksa da hamilelik başlamış oluyo belli olmazzzz nasip bu işler :)))
Hakkında hayırlısı olsun inşallaaahh..

ayyy tebrik ederimm darısı başımıza inşallah

İnşalllaaaahh yaaa bence de darısı başımızaaaa :)

Bu ayy bereketi ileee başladı yaaa ne güzell :))))
Tek tek artar inşallaaaahhhh bu işaretler :)))
Hadi hadiiiiiiii gelsin müjdelerrr

hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar inşlh
darısı isteyen herkese inşlh hayrlısyla sağlıkla

merhaba kızlar nasılsınız yoldaşlarım ?
beni de listeye ekler misiniz ? bat 6 nisan
safak 3 heyecan doruktaaaaa :-(

Anammm insann bekluyemiyor yahuu :)) belki bnm adet oncesi oldu ondan belli olmuyor :) pazar gunune kadar beklim ayhh allahim herkeze en once hayirlisini nasip ersin sonra saglikli sihhatli eli ayagi düzgün evlatlar bebisler nasip eder ooyss bebek sevesim geldi suann ahahha :)

30 yaşındayım canım..7 aydır beklioruz bebişi iki ay önce bi kimyasal gebeliğim oldu sadece..

hmmm Allah ım bu nasip etsin bize. Heyecan var mı ? 3 günümüz kaldı. bu ay herhangi bir özel bişey yaptın mı bn soğan kürü yaptım.

hmmm Allah ım bu nasip etsin bize. Heyecan var mı ? 3 günümüz kaldı. bu ay herhangi bir özel bişey yaptın mı bn soğan kürü yaptım.

sadece eşim keçiboynuzu pekmezi içti canım..ben bişi yemedim de içmedim de..sadece meryem suresine başladım güzel Allahım nasip etti..ama bu ay biz çok çalışamadık ama Allah bilir tabi..bakalım beklioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…