sadece eşim keçiboynuzu pekmezi içti canım..ben bişi yemedim de içmedim de..sadece meryem suresine başladım güzel Allahım nasip etti..ama bu ay biz çok çalışamadık ama Allah bilir tabi..bakalım beklioruz
hmmm Allah ım bu nasip etsin bize. Heyecan var mı ?3 günümüz kaldı. bu ay herhangi bir özel bişey yaptın mı bn soğan kürü yaptım.
hmmm ne güzel .. Sende ağrı sızı var mı ?
Hanifecimm sen test yaptın mı ? Benim de bat 6 nisan.. Çok acayip farklı belirtiler sancılar yaşadım ama şimdi hepsi geçti ? Sende durum ne ?
aslında en iyisi... Burada bat 6 nisan olan bnmle birlikte 3 kişi olduk bakalım neler olcakkendimi dinlemiorum tatlım ben..akışına bıraktım
aslında en iyisi... Burada bat 6 nisan olan bnmle birlikte 3 kişi olduk bakalım neler olcak
hakkımızda hayırlısı
aa merhabaya bn test iki gün önce yaptım 1 nisanda saatler snra silik cizgi çıktı daha da yapmadım bnde çok acayip seyler yasadım hiç böyle olmamıstım bat az kaldı ya heyecanlıyım. bnde anlatırım ama sen anlatsana neler yasadın kaç gündr yasıodum bugün daha iyiyim bilio musun bnmde ağrım sızım baya geçti
amin.. senn agrın sızın var mı ? bu arada isim neydi
Acayip gaz ve kasık sancısı yaşadım 4-5 gün karnım 6-7 aylık hamile gibi gergin geçti.. Hayır içime de çekemedim acaba kilo mu aldım dedim :) sonra indi 2 gündür ne gaz ne sancı.. Gerçi ara ara kasığımda alt taraflara doğru anlık sancı giriyo ama çok kısa. Reglimin 17-21 günleri arası oldu.. Geç mi yumurtladım acaba bilmiyorum doktor 14-15 gibi yumurtlarsın demişti.. Leke de geldi 2 gün sonra geçti.. Sonra vıcık vıcık kokusuz yoğun bi akıntım oldu 3 gün.. Ay bilmiyorum ya umudum yok gerçi çünkü benim eşimde biraz problem var üşüttüm mü acaba diyorum o yüzden.. Reglimi bekliyorum sonra soğan kürü yapcam şayet iltihap fln varsa diye.. Sen de benzer şeyler oldu mu ? Gerçi sen soğan kürü yapmışsın iltihap sancısı deildir seninki
Acayip gaz ve kasık sancısı yaşadım 4-5 gün karnım 6-7 aylık hamile gibi gergin geçti.. Hayır içime de çekemedim acaba kilo mu aldım dedim :) sonra indi 2 gündür ne gaz ne sancı.. Gerçi ara ara kasığımda alt taraflara doğru anlık sancı giriyo ama çok kısa. Reglimin 17-21 günleri arası oldu.. Geç mi yumurtladım acaba bilmiyorum doktor 14-15 gibi yumurtlarsın demişti.. Leke de geldi 2 gün sonra geçti.. Sonra vıcık vıcık kokusuz yoğun bi akıntım oldu 3 gün.. Ay bilmiyorum ya umudum yok gerçi çünkü benim eşimde biraz problem var üşüttüm mü acaba diyorum o yüzden.. Reglimi bekliyorum sonra soğan kürü yapcam şayet iltihap fln varsa diye.. Sen de benzer şeyler oldu mu ? Gerçi sen soğan kürü yapmışsın iltihap sancısı deildir seninki
canım dedim ya kendimi dinlemiorum die..
merhaba kızlar nasılsınız yoldaşlarım ?
beni de listeye ekler misiniz ? bat 6 nisan
safak 3 heyecan doruktaaaaa :-(
Benimde BAt 05 Nisan
Adet 3 gün kala idrar testinde sonuç çıkarmı? Birde geçen ay 8 gün gecikmeli oldu 26 gün olan adetim daha geç geldi açıkcası bu ay ne zamanım bilmiyorum nette 05 nisan yazıyor 30 günde bir gibi çıkıyor ama ben hep 26 günde bir olurdum geçen ay 8 gün gecikince hep böylemi olacak
3 gün kala cıkmayabilir ama kan tahlilinde çıkabilir ya şimdilerde kiminin idrarda yada kanda cıkmıo geç döllenme olduğu için. belli olmuo ki bnde şaşırdım bnce gününün geçmesini bekleyerek test yapmak en mantıklısı.
adet gününü de 30 gün ve 26 gün olarak hesapla iki tarih çıkacaktır 26. günde olmazsa diğer 30. günde çıkan günde adetini beklemelisin bana öyle gelio.
bnm bebişim daha ilk olcak 4 Aydır bekliyorum 7 bucuk aylık eviliyim. sen ?
İnşallah fazla bekletmez....ben 15 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var 3 yıl öncede 4 aylık bir kaybım var... ikinci için mücadelemiz:))
34 yaşındayım sen?
Anammm insann bekluyemiyor yahuu :)) belki bnm adet oncesi oldu ondan belli olmuyor :) pazar gunune kadar beklim ayhh allahim herkeze en once hayirlisini nasip ersin sonra saglikli sihhatli eli ayagi düzgün evlatlar bebisler nasip eder ooyss bebek sevesim geldi suann ahahha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?