Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

hmmm ne güzel .. Sende ağrı sızı var mı ?

hmmm Allah ım bu nasip etsin bize. Heyecan var mı ? 3 günümüz kaldı. bu ay herhangi bir özel bişey yaptın mı bn soğan kürü yaptım.

Hanifecimm sen test yaptın mı ? Benim de bat 6 nisan.. Çok acayip farklı belirtiler sancılar yaşadım ama şimdi hepsi geçti ? Sende durum ne ?

Hanifecimm sen test yaptın mı ? Benim de bat 6 nisan.. Çok acayip farklı belirtiler sancılar yaşadım ama şimdi hepsi geçti ? Sende durum ne ?

aa merhaba ya bn test iki gün önce yaptım 1 nisanda saatler snra silik cizgi çıktı daha da yapmadım bnde çok acayip seyler yasadım hiç böyle olmamıstım bat az kaldı ya heyecanlıyım. bnde anlatırım ama sen anlatsana neler yasadın kaç gündr yasıodum bugün daha iyiyim bilio musun bnmde ağrım sızım baya geçti

Acayip gaz ve kasık sancısı yaşadım 4-5 gün karnım 6-7 aylık hamile gibi gergin geçti.. Hayır içime de çekemedim acaba kilo mu aldım dedim :) sonra indi 2 gündür ne gaz ne sancı.. Gerçi ara ara kasığımda alt taraflara doğru anlık sancı giriyo ama çok kısa. Reglimin 17-21 günleri arası oldu.. Geç mi yumurtladım acaba bilmiyorum doktor 14-15 gibi yumurtlarsın demişti.. Leke de geldi 2 gün sonra geçti.. Sonra vıcık vıcık kokusuz yoğun bi akıntım oldu 3 gün.. Ay bilmiyorum ya umudum yok gerçi çünkü benim eşimde biraz problem var üşüttüm mü acaba diyorum o yüzden.. Reglimi bekliyorum sonra soğan kürü yapcam şayet iltihap fln varsa diye.. Sen de benzer şeyler oldu mu ? Gerçi sen soğan kürü yapmışsın iltihap sancısı deildir seninki

ya hemen hemen aynısını bende yasadım bnde üsütmeye bağladım ama üsütmede her zaman ağrır bnmki 10 dk sancı gecip gidiyodu bnm derdim sol tarafmda sol yumurtalıgm ve alt kısmı. göbegimin altı sol kısım sancılanıyodu igne batıodu bide dün aksama kadar sol kasıgıma sanki igneyi batırıp bırakmışlR gibi batısıyodu şimdi yok gögsüme iğne batırıyolar iğne iki gögsümde iğne batıo geçio kramp vuruo hemen geçio gögsümde kasıntı var o kasıgımdaki agrı sol ayagımın agrısı baldırıma vuruyodu iki gece uyuyamadım akıntım çok az nerdeyse kupkuru. bel ağrım vardı iki gündr bel agrımda baya hafifledi hiç böyle olmamıstım bn. Bi ara soğan küründen mi oldu die düşünmeye basladım ben bir ay önce bide kan idrar ultrason röntgen filmi alttan muayene hepsini olmuştum bişey çıkmadı yani bir ay içinde iltihap kapmış olamam diye düşünüyorum bugün daha iyiyim ama. valla sastım kaldım neden olabilir ki ? düne kadar üşüyodum son iki gecedir de yattgmda elim ayagım yanıo yorganı üstmden atıyorum

ha bide bndede gaz sancısı vardı sürekli gaz ihtiyacı duyuyodum iki gündür onda da baya azalma var. Bu ay yeni agrılar kesfettim anlam veremiyorum gecen gece göbegime iğne batırıolar sanki. iki gece uyuyamadım gelip geçiyodu sürekli değil yani.

Adet 3 gün kala idrar testinde sonuç çıkarmı? Birde geçen ay 8 gün gecikmeli oldu 26 gün olan adetim daha geç geldi açıkcası bu ay ne zamanım bilmiyorum nette 05 nisan yazıyor 30 günde bir gibi çıkıyor ama ben hep 26 günde bir olurdum geçen ay 8 gün gecikince hep böylemi olacak

3 gün kala cıkmayabilir ama kan tahlilinde çıkabilir ya şimdilerde kiminin idrarda yada kanda cıkmıo geç döllenme olduğu için. belli olmuo ki bnde şaşırdım bnce gününün geçmesini bekleyerek test yapmak en mantıklısı.
adet gününü de 30 gün ve 26 gün olarak hesapla iki tarih çıkacaktır 26. günde olmazsa diğer 30. günde çıkan günde adetini beklemelisin bana öyle gelio.

bnm bebişim daha ilk olcak 4 Aydır bekliyorum 7 bucuk aylık eviliyim. sen ?

İnşallah fazla bekletmez....ben 15 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var 3 yıl öncede 4 aylık bir kaybım var... ikinci için mücadelemiz:))
34 yaşındayım sen?

İnşallah fazla bekletmez....ben 15 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var 3 yıl öncede 4 aylık bir kaybım var... ikinci için mücadelemiz:))
34 yaşındayım sen?

Allah bağışlasın ne güzel. bn 25 yasındayım

amin inşlhhhhh sabır ya sabır canım ben bütün bebekleri seviyorum kndi çocğmu nasl severm hep hayal edıorm allhım inşlh hayallerim gerçek olur hepimizn inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…