Allah bağışlasın ne güzel. bn 25 yasındayım
Tesekkur ederim cnm, ins yakin zamandada size bebisler gelsin
Ben 26 yaşımda doğum yapmıştım.... Allah sanada sağlıklı bir evlat verir tam yaşın biz biraz geç kaldık ikinciye önemsemedik o zaman istemedik ama Allah'a bıraktık verirse verecek değilse kızıma sağlık versin diyorum artık....
öyle tabiki ama umutsuzluğa kapılmayın yasınız daha geçmemiş ve zamanlamanız çok iyi. 8 yasndaki çocuğunuza kardes getirmenizin zamanını bnce gayet iyi ayarlamışsınız inş hayırlısıyla ikinci kez evlat sahibi olursunuz inş bizde anne oluruz. Güzel haberlerinizi bekliyorum benden bir gün öndesiniz çünkü.
öyle tabiki ama umutsuzluğa kapılmayın yasınız daha geçmemiş ve zamanlamanız çok iyi. 8 yasndaki çocuğunuza kardes getirmenizin zamanını bnce gayet iyi ayarlamışsınız inş hayırlısıyla ikinci kez evlat sahibi olursunuz inş bizde anne oluruz. Güzel haberlerinizi bekliyorum benden bir gün öndesiniz çünkü.
Ben üstüste bebek yapmayı uygun bulmuyorum kadın gebelikten, çocuktan çocukta anneden birşey anlamalı zaman nasıl geçtiğini anlamadığımız bir devirdeyiz. Tadını çıkara çıkara olmalı herşey ondan sonra kadın pili bitmiş bezgin bekiri oynar. Sende hayattan birşey anlamalısın.... Dedim yaa bana kalsa tek çocuk yeter ama kzıım artık çok ısrarcı babası arada kalmış. Ben zora olana hayırlısı artık diyerek bakıyorum....
Çalışıyormusun, kaç yıllık evlisin
evet haklısınız ama yine siz bilirsiniz ama her çocuk bir kardeşi hakeder dünyanın bin bir türlü hali var Allah korusun anne baba öldüğüne çocuk yapayanlız kalır ama bir kardeşi olura ona tutunur ben hep tek çocuklu kadınlara eğer imkanınız varsa kafanız ikinciyi götürebilecek güce sahipse yapın diyorum tek çocuk çok garip büyüyo bnm çevremde tek çocuk büyüyen birkaç örnek var en yakınım abim. Bi tane oğlu var başına buyruk paylaş bi çocuk oldu mayı bilmeyen şımarık oldu çıktı ortaya. ablamında iki çocuğu var aynı okula gidiolar aralarnda dağlar kadar fark var.
evlenmeden önce çalışıyodum açıkögretim fakültesinde üniverste okuyorum bu yıl mezun olabilmek evime alısabilmek için işe girmedim 7 bucuk aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz
Bak hep olaya biz ölürsek diye bakıyoruz. Kardeşi dünyaya gelince Allah korusun kardeş acısı da bir risk onu da yaşayabilir. Bazen keşke bu kadar çocuk doğurmasaydın diyen çocuklar bile oluyor. Madem gelecek vermeyecektin neden yaptın diyen de... Bilmiyorum bu konuda kafam çok çelişiyor.... Ama işte çocuk o ister sadece yaş farkı çok olacak ileride değecekmi bilemem....Onu küçük anne yapmaya hakkım varmı oynayıp aynı şeyleri paylaşamayacak ki....neden ister anlamadım....
Allah korusun ALLAH ım başa vermesn ama suan ki çocuğunuzu kaybettiğinizde ise küçük bir çocuk size derman olabilir bide böyle düşünmek lazım bide son zamanlarda mevcut olan çocuklarda aman hastalıklar çıktgnda bunu diğer çocuktaki hücreden temin ederek hayatta kalmasını sağlayabiliyo. Sağlık açısından psikolojik açıdan yapılmalı diye düşünüyorum bu konuda kafanız karışık ama artılarını topladığınız zaman eksilerden çok çıkıyo emin olunbnm yengem 37 yasnda bide işe girdi şimdi hiç çocuk yapmada gözü yok yegenim ortaikiye gidio nie bnm bi kardesm yok die abimlerin başının etini yiyo. Tabiki hayat ve karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Çok sağol canım benim düşüncelerin çok güzel bizde takdir yaradanın dedik olursa olur zaten... Ama öle yaniii kısmetse yaniii Zaten 35 e kadar oldu oldu olmdıysa kızım arkadaşlarıyla idare edecek artık... Dünyadaki tek çocuk o olmayacak Üstelik mutsuz olacağının bir garantisi de yok. Belki ilerde kardeş yokluğunu anlamayacak bile. Ben 4 kardeşim olmaan birşey için birşey hissedermisin? Senden de güzel haberler bekliyorum. Pazar günü mü test yapacam haberleşelim burdan gene
selam hanımlar
benım bat 7 nısan az kaldı,merak edıyorum sonucu
22 aylık evlıyım korunmayı yenı bıraktık bu 3, denememız olacak
hayırlısı allahtan,29 yasındaym bu arada
Tebrik ederm canımmm darısı başımıza.bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.
Hayırlııı olsun :)))
ne güzel yaaaa peşpeşe alıyoruz müjdeleriiiiiii :)
Gözüüün aydıııınnn :))) Rabbiimm çookk güzel bi hamilelik geçirippp saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşaaalllaaaah :)
Tesekkür ederim. En gec olmam gereken tarihten 1 gün gecti, ertesi gün hemen test yaptim. Ben sürekli bel ve karin agrisi yasadim adet olacagim sandim, halada agrim var. Baska hicbir belirtim olmadi. Hersey normaldi, ne agzimin tadi degisti, ne göguslerde farklilasma oldu, suan birsey de hissetmiyorum. Genelde hamileler anlarlar derler ama bilmiyorum. Umarim yakinda hissederim.tebrik ederim hamilesinizALLAH ım sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin adetiniz kaç gün geçti nasıl belirtiler yasadınız söylerseniz benim gibilere umut olabilirsiniz.
merhaba hoşgeldinizbnmde 6 nisan regl tarihim. sizden bir gün önce. bnde 25 yasındayım 7.5 aylık evliyim 4 aydır bebek istiyorum. İnş hamileyizdr Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Tesekkür ederim. En gec olmam gereken tarihten 1 gün gecti, ertesi gün hemen test yaptim. Ben sürekli bel ve karin agrisi yasadim adet olacagim sandim, halada agrim var. Baska hicbir belirtim olmadi. Hersey normaldi, ne agzimin tadi degisti, ne göguslerde farklilasma oldu, suan birsey de hissetmiyorum. Genelde hamileler anlarlar derler ama bilmiyorum. Umarim yakinda hissederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?