Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

bnde buna benzer agrılar sancılar cektim kısa kısa gelip geciyodu bn 6 gündr mü ne cekiyorum bugün geçti sükür daha iyiym ben hiç böyle tuhaf ağrılar yasamamıstım tuhaf gelio. hayırlısı diyelim genel olarak düzenli reg döngünüz var o halde 27 ve 28 günde bir oluo bnmde 30 günde bir tabi bazen bir-iki gün gecikebilio.

pekı sız nekadar oldu denemeye baslayalı?
bu batmalar agrılar falan ılk kez mı yasadınız bu ay,yoksa daha once olupta sonunda adet gördüğünüz oldumu?
1-2 gun gecıkme yada erken gelme,genel adet dongusunu bozmaz heralde normal bı durumdur
yanı duzensız adet görüyorum demek ıcın yeterlı degıldır heralde:)

rahmin bebek arıyo galiba :) ben de hamile kalmadan önceki birkaç ay düzensiz olmuştum. bu arada 3 gün kala çıkar tabiki ama çok silik çıkar.

öncelikle hayırlı olsun. sağlıkla bebeğini kucağına al inş..canım senin ki geç döllenme olabilir. çünkü ben 31. gün hcg me baktırdım 411.7 çıktı yani dün. yarın 800 küsür olcak. yumurtlamam da 15.gün olmuştu. geç yumurtlama da olabilir seninkisi. 2 günde bir değerin 2 katına çıkacak merak etme. benim çok kasık ağrım var canım sende de oluyo mu? göğüslerim birden taş gibi oldu.

elifcim kan testi yaptrdın mı??? bu arada bnm idrar testi de seninki gibi çıktı. sonradan silikleşiyo. merak etme bebiş var. bebiş yoksa silik bile çıkmıyo.. ah aahh az mı test yapmıştım :) hep tek çizgi çıkıyodu. ama şimdi 1 dk içinde 2. çizgi gördüm.

Ayyy ne güzelll nisan anneleri yavaş yavaş belli olmaya başladı, inşallah bende katılıcam aranıza çok umutluyum klomen tedavisinden

tabiki yeterli değil yok bu batmalar agrılar gercekten ilk kez yasıyorum ve ben bu tür ağrıları hiç abartmıyorum en erken bir yada en kötü ihtimal iki gün öncesinden yasardım bn 6 gündür ara ara cekiyorum bugün daha hafifledi ve iki gündür sıcaklanıyorum üşürdüm iki gündür sıcak basıyo iki gecedir yorganı üstümden atıyorum bide iltihap kist dicem ama tam bir ay önce alttan muayene oldum idrar kan ultrason röntgen cekindim hepsi temiz. bunlar neyin alameti kestiremiyorum

ay test alıp yapsak mı yaa
bu ay adetım gecıkmeden asla test almam dıye kendımı sartlamıstım ama sımdıde meraktan duramıyorum..
bide nette hesaplama yaparken baktım bat 5 nısan cıkıyo..yanı bu durumda 2 gun var gibi gözüküyo bata
bilemedım sımdı,
daha oncekı 2 ayda nerdeyse 10 tane test yaptım gereksız yere sımdı yıne aynı seyı yasamak ıstemıyorum

Evet canm benimde kasima agri giriyo ama uzaninca geciyor benim gogusumde sertlesti ucu cok aciuo bide huysuzlaniyorun bebislerimiz saglikli olsunda katlaniriz senin adet gunun ne zamandi canm kacinci gun yaptirdin ben yumurtlama tarihinden 11 gun sonra yaptirdim dundu iste

aynen bende. Test firmalarını zengin ettik bende baya yaptım ya bn 1 nisanda test yaptım seytana uydum negatifti üzüldüm kaldırdım bi kenara. sabah kalkıp baktığımda silik ikinci cizgi belirmiş tabi 10 dk snraki gecersiz. o yuzden bende beklicem die kendimi sartlandırdım hatta sabredebilirsem 3 gün geçtkten snra yapmak istiorm. :-( inş seytana uyup yapmam.

ılk denedıgm ayda bende aynısını yasadım ısyerınde yaptım testı baktım bı 5 dk bişi cıkmadısonra attım cekemceme 2-3 saat sonra falan baktım sanırım ınce cızgı cıkmıstı tabı sonuc yok:)bıde test markası bıraz sıkıntılı sanırım
oyuzden bu ay en azından 7 nısana kadar beklıycem ve adet olmazsam sayet 8 nısan sabahı ılk ıdrarla yapıcam dıye kendımı sartladım ama..
neyse evet sımdı yapmayalım bosver,her halukarda ögrenıcez zaten az kaldı:)

aynen bncede. biz yine yolumuzdan şaşmayalım

Hamileler listeye yazildi mii cepten giriyorum da goremedim mi acaba dedim. Ayrica tum hamilelik hbri alan arkadaslari tebrik ederim.:)

evet canım sağlıklı olsunlar da bi ağrıya mı katlanamicaz dimi =)) canımın parçası olmak için kim bilir o ne zorlu yollardan geçti canım ben 16 ya da 17 gün sonra yaptırdım. ama b hcg herkeste farklılık gösteriyo zaten. ben çarşamba günü doktora gitmeyi düşünüyorum. kesemi ve bebeğimi görebilir miyim acabaaa?? erken olmuyo dimi? çok heyecanlı yaa..

( Ben bunu ikindi namazından sonra diye biliyordum hem de o kadar emindim ki ikindi olduğunaaaa

belki de öyledir canım nette öğleden sonra diye okudum da kesin bir şey bilmiyorum ben de

inşallah canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…