:))))))))))))))))hay allam ya çok güldüm...canım gerçekten buna inandığını söleme insanlar yemin ederimki saçmalıor başkada bişi diyemiyorum
kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm)) Rabbim sizlere de nasip etsin..
ya tanıdıklardan da duymuştum öyle olan biri varmış da ne bilim işte:44::44:
canım bana saçma gelmişti ama burdaki bi arkadaş doğru olduğunu sölüyor ama bana kalırsa yinede kendini şartlama yani hamile kalırsan ya ogün tuttuysa ya çocuğum şaşı olursa die 9 ay strese girersin bence takma ama bidahada her ihtimale karşı dikkat et sonuçta bilmiodun allahta bunu bilior hayırlısı olur inş
Ins ya tesekkur ederim hepimize nasip olur bu mujdeli habr bat 20 nisanMerhaba hoşgeldin :)))
İyi yapmışsın insan kafa dagıtıyo ve içindekileri daha rahat konuşuyo :)
İnşallah sende bu ay beklediğin müjdeyi alırsın :)
Bat ne zaman ?
yavruuuuu sıra biz de mi kiiiiiiiiii
evlenmeden önce çalışıyodum açıkögretim fakültesinde üniverste okuyorum bu yıl mezun olabilmek evime alısabilmek için işe girmedim 7 bucuk aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz
Yok kitabtan baktım da senin dediğin gibiymiş ögleden sonra imiş sayende ögrenmiş oldum Allah razı olsun :)( Ben bunu ikindi namazından sonra diye biliyordum hem de o kadar emindim ki ikindi olduğunaaaa
belki de öyledir canım nette öğleden sonra diye okudum da kesin bir şey bilmiyorum ben de
canım bana saçma gelmişti ama burdaki bi arkadaş doğru olduğunu sölüyor ama bana kalırsa yinede kendini şartlama yani hamile kalırsan ya ogün tuttuysa ya çocuğum şaşı olursa die 9 ay strese girersin bence takma ama bidahada her ihtimale karşı dikkat et sonuçta bilmiodun allahta bunu bilior hayırlısı olur inş
Ins ya tesekkur ederim hepimize nasip olur bu mujdeli habr bat 20 nisan
elifcim kan testi yaptrdın mı??? bu arada bnm idrar testi de seninki gibi çıktı. sonradan silikleşiyo. merak etme bebiş var. bebiş yoksa silik bile çıkmıyo.. ah aahh az mı test yapmıştım :) hep tek çizgi çıkıyodu. ama şimdi 1 dk içinde 2. çizgi gördüm.
Tesekkür ederim cnm, ins bebeklerimizi saglikli kucagimizada aliriz. Ben yurtdisindayim bugun kac doktoru aradiysam 10 gün gecince gel dediler.kan testi yapmiyolar, direk ultrasonla bakiyolar. Bende gittim baska test aldim, arti seklinde cikanlardan, biraz pahali ama olsun, onda da artiyi gördüm.pozitif yani ama Degerimi bilemiycem yine de cok sükür büyük ihtimal hamileyim. Bende bir degisiklik yok, bebegin icimde oldugunu falan ne zaman anlayabilecegim bilmiyorum.
iştee hayalimde ki hamilelik hiçbişeyden tat almamakkilo almadan çikolata yemedenn geçerdii :)
ama şu anda canm acayip bi şekilde tarhana istiyorr
sen test yaptınmıı??
10 gün geçti desenn ne olurrr
Ayyy ne fenayım yaaa ben olsam meraktan duramazdım kiiiiiiiii
Cnm son adet tarihini soruyor ya, yanlis bilgi vermek istemiyorum. Benim 8 martti, onu diyince bile cok erken diyolar. Dongum 22-25 gün diyince kabul ediyorlar. En azindan idrar testinde gördüm, 9 gün kaldi he he, onuda beklerim artik.
Öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederimdarısı listedeki tüm bayanlara sağlıkla inşallah. Yarın bat benim ama pazara kadar bekliycem. Adetle aynı belirtiler var şu an o yüzden birşey diyemiyorum. Olmazsa umudumuz mayısa artık. Allah doğru zamanda sağlıkla versin inşallah. Bir kez kaybettim bir daha aynı acıya dayanamam çünkü.
batdaşız deseneekliorum tatlım
Hoşgeldin aramızaa:)
Hakkında hayırlısı olsun...
bende b düşük yaşadıktan sonra hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde nasip et rabbim diye dua ediyorum...
İnşallaahh bu ay sende müjde verirsin ama nasip olmazsa merak etme umudumuz mayısa konusunu ben açıcam :))))
Aynı umutlaaa devaamm dicem
Canım ben zaten listedeyim ama okumakla yetiniyorum çoğunlukla. Bende aynı duayı ediyorum sürekli. Allah kimsenin başına vermesin diye. Aç canım olmazsa bende gelirim yanına. Umut tabiki var ama hayallere de kapılmıyorum. Sende düşük yaşadın demek, allah sabır versin
Amin rabbim o acıyı yaşayan herkese sabır versin ve tekrarını göstermesin inşallah...
Hakkımızda hayırısını nasip etsin rabbim...
İnsan umudunu hiç kaybetmemeli tabi ki umudum var ama daha çok bu ay olmadıgını hissediyorum bi de bat zamanı sınavlarım var adet olursam daha rahat olurum:))) O yüzden çok heveslenmeyip kendimi böyle teselli ediyorum :)
konu açan hamile kalıyomuş bu forumda öyle duydum :))
O yüzden mayıs konusunu açmaya ilk ben talip oldum
Kızlar benim batım 2 nisandı bugun test yaptım ama negatif erken gebelik testiydi bide çooookkkk moralim bozuk 😞 bu ay 11. Aydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?