Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlar bugün adet günümdü sabah idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı. hemen kan vermeye gittim ve beta hcg 411.7 çıktı. yaklaşık 1 aylık hamileyimm çok mutluyummm )) Rabbim sizlere de nasip etsin..

gözün aydın hadi:) Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı bizlere hayırlısıyla.

Arkadaslar merhaba son regl tarihim 23 mart 5gun suruyor bat 20 nisan dun gece inanilmaz sag kasik agrisi yasadim gece uykudan uyandirdi Bacagimi kasiyordu ve mide bulantisi bugun agrim yoj fakat atesim var gibi yumurtlama agrisi olabilir mi ki bu daha once boylesine yasamadim ama cocuk icin bir calismamizda yoktu o zamanlar yardimci olurmusunuz

ya tanıdıklardan da duymuştum öyle olan biri varmış da ne bilim işte:44::44:

canım bana saçma gelmişti ama burdaki bi arkadaş doğru olduğunu sölüyor ama bana kalırsa yinede kendini şartlama yani hamile kalırsan ya ogün tuttuysa ya çocuğum şaşı olursa die 9 ay strese girersin bence takma ama bidahada her ihtimale karşı dikkat et sonuçta bilmiodun allahta bunu bilior hayırlısı olur inş

inşallah. öyle canım artık yatsıdan sonra çalışmalar bizde.

Merhaba hoşgeldin :)))
İyi yapmışsın insan kafa dagıtıyo ve içindekileri daha rahat konuşuyo :)
İnşallah sende bu ay beklediğin müjdeyi alırsın :)
Bat ne zaman ?
Ins ya tesekkur ederim hepimize nasip olur bu mujdeli habr bat 20 nisan

yavruuuuu sıra biz de mi kiiiiiiiiii

Önce sende sonra bende :)))
Bana daha çoook var saymıyorum artıkın günleri :)))

evlenmeden önce çalışıyodum açıkögretim fakültesinde üniverste okuyorum bu yıl mezun olabilmek evime alısabilmek için işe girmedim 7 bucuk aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz

Kısmen sizinle aynı durumdayız 1 yıllık evliyim ve aöf okuyorum bu sene 2.sınıf ve düşükten sonra ki 4.ayım toplam 8 aydır bekliyorum :)))

( Ben bunu ikindi namazından sonra diye biliyordum hem de o kadar emindim ki ikindi olduğunaaaa

belki de öyledir canım nette öğleden sonra diye okudum da kesin bir şey bilmiyorum ben de
Yok kitabtan baktım da senin dediğin gibiymiş ögleden sonra imiş sayende ögrenmiş oldum Allah razı olsun :)

Ben söylemiştim marifetname de var diye..
Ama dediklerine katılıyorum o saatte yaptın diye öyle olucak diye bişey yok ya da şaşı olursa kesin öglen yapmışsındır denemez...
Ve bilmeden yapılandan mesul degiliz inşallah...

Ins ya tesekkur ederim hepimize nasip olur bu mujdeli habr bat 20 nisan

Benden 4 gün sonra birlikte bekleriz hayırlı haberi :)))

Tesekkür ederim cnm, ins bebeklerimizi saglikli kucagimizada aliriz. Ben yurtdisindayim bugun kac doktoru aradiysam 10 gün gecince gel dediler.kan testi yapmiyolar, direk ultrasonla bakiyolar. Bende gittim baska test aldim, arti seklinde cikanlardan, biraz pahali ama olsun, onda da artiyi gördüm.pozitif yani ama Degerimi bilemiycem yine de cok sükür büyük ihtimal hamileyim. Bende bir degisiklik yok, bebegin icimde oldugunu falan ne zaman anlayabilecegim bilmiyorum.

10 gün geçti desenn ne olurrr
Ayyy ne fenayım yaaa ben olsam meraktan duramazdım kiiiiiiiii

iştee hayalimde ki hamilelik hiçbişeyden tat almamak kilo almadan çikolata yemedenn geçerdii :)
ama şu anda canm acayip bi şekilde tarhana istiyorr

sen test yaptınmıı??

AyPrensesi----------------------------------------2 nisan
Candy_88---------------------------------------------2 nisan

Nerelerdesiniz ya huuuuuu :)
Bugün 1 gün geçti bat ınızzzzz
Hadi sizde deyin :)))

10 gün geçti desenn ne olurrr
Ayyy ne fenayım yaaa ben olsam meraktan duramazdım kiiiiiiiii

Cnm son adet tarihini soruyor ya, yanlis bilgi vermek istemiyorum. Benim 8 martti, onu diyince bile cok erken diyolar. Dongum 22-25 gün diyince kabul ediyorlar. En azindan idrar testinde gördüm, 9 gün kaldi he he, onuda beklerim artik.

Öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim darısı listedeki tüm bayanlara sağlıkla inşallah. Yarın bat benim ama pazara kadar bekliycem. Adetle aynı belirtiler var şu an o yüzden birşey diyemiyorum. Olmazsa umudumuz mayısa artık. Allah doğru zamanda sağlıkla versin inşallah. Bir kez kaybettim bir daha aynı acıya dayanamam çünkü.

Cnm son adet tarihini soruyor ya, yanlis bilgi vermek istemiyorum. Benim 8 martti, onu diyince bile cok erken diyolar. Dongum 22-25 gün diyince kabul ediyorlar. En azindan idrar testinde gördüm, 9 gün kaldi he he, onuda beklerim artik.

bakma öyle dediğime tabi ki doğru bilgilerle emin adımlarla ilerleee :)
Sonuçta o seninle sağlıkla sana tutunuyo inşallaaahh :)

Hem 9 gün ne kiiiiiii hemencicik geçerrr:44:

Hoşgeldin aramızaa:)
Hakkında hayırlısı olsun...
bende b düşük yaşadıktan sonra hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde nasip et rabbim diye dua ediyorum...

İnşallaahh bu ay sende müjde verirsin ama nasip olmazsa merak etme umudumuz mayısa konusunu ben açıcam :))))
Aynı umutlaaa devaamm dicem

Canım ben zaten listedeyim ama okumakla yetiniyorum çoğunlukla. Bende aynı duayı ediyorum sürekli. Allah kimsenin başına vermesin diye. Aç canım olmazsa bende gelirim yanına. Umut tabiki var ama hayallere de kapılmıyorum. Sende düşük yaşadın demek, allah sabır versin

Amin rabbim o acıyı yaşayan herkese sabır versin ve tekrarını göstermesin inşallah...

Hakkımızda hayırısını nasip etsin rabbim...
İnsan umudunu hiç kaybetmemeli tabi ki umudum var ama daha çok bu ay olmadıgını hissediyorum bi de bat zamanı sınavlarım var adet olursam daha rahat olurum:))) O yüzden çok heveslenmeyip kendimi böyle teselli ediyorum :)
konu açan hamile kalıyomuş bu forumda öyle duydum :))
O yüzden mayıs konusunu açmaya ilk ben talip oldum

Kızlar benim batım 2 nisandı bugun test yaptım ama negatif erken gebelik testiydi bide çooookkkk moralim bozuk 😞 bu ay 11. Aydı

En iyisini yapıyorsun canım, sınavlar kafanı da dağıtıyordur hem. Umarım gerek kalmaz konu açmana, hayırlı haberleri alırsın

Kızlar benim batım 2 nisandı bugun test yaptım ama negatif erken gebelik testiydi bide çooookkkk moralim bozuk 😞 bu ay 11. Aydı

Moralini bozma tatlım ben ilk hamileliğmde 1 hafta geçince öğrenmiştim. Öncesinde hep negatif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…