Önce sende sonra bende :)))
Bana daha çoook var saymıyorum artıkın günleri :)))
Kısmen sizinle aynı durumdayız 1 yıllık evliyim ve aöf okuyorum bu sene 2.sınıf ve düşükten sonra ki 4.ayım toplam 8 aydır bekliyorum :)))
Yok kitabtan baktım da senin dediğin gibiymiş ögleden sonra imiş sayende ögrenmiş oldum Allah razı olsun :)
Ben söylemiştim marifetname de var diye..
Ama dediklerine katılıyorum o saatte yaptın diye öyle olucak diye bişey yok ya da şaşı olursa kesin öglen yapmışsındır denemez...
Ve bilmeden yapılandan mesul degiliz inşallah...
Benden 4 gün sonra birlikte bekleriz hayırlı haberi :)))
En iyisini yapıyorsun canım, sınavlar kafanı da dağıtıyordur hem. Umarım gerek kalmaz konu açmana, hayırlı haberleri alırsın
Evett cabucak gecsin gunler istiyorum yalniz benim soyle bir sorum olacakson regl tarihim 23 mart 5gun suruyor bat 20 nisan dun gece inanilmaz sag kasik agrisi yasadim gece uykudan uyandirdi Bacagimi kasiyordu ve mide bulantisi bugun agrim yoj fakat atesim var gibi yumurtlama agrisi olabilir mi ki bu daha once boylesine yasamadim ama cocuk icin bir calismamizda yoktu o zamanlar yardimci olurmusunuz[/
adetimin 11. günü. ovülasyon testi negatif. normal ama sanki 11. gün olmaması
İnşallah hepimiz alırız hayırlı haberleri :)
Yumurtlamadır o büyük ihtimal...
Bende dün akşam müthiş mide bulantısı ve sağ kasıklarımda sancı hissettim halbu ki ovulasyon hesabıma göre bi kaç önceydi yumurtlamam ama bu ay geç oldu sanırım zaten akıntımda yeni başladım hayırlısı bakalım :))
adetimin 11. günü. ovülasyon testi negatif. normal ama sanki 11. gün olmaması
Tesekkür ederim cnm, ins bebeklerimizi saglikli kucagimizada aliriz. Ben yurtdisindayim bugun kac doktoru aradiysam 10 gün gecince gel dediler.kan testi yapmiyolar, direk ultrasonla bakiyolar. Bende gittim baska test aldim, arti seklinde cikanlardan, biraz pahali ama olsun, onda da artiyi gördüm.pozitif yani ama Degerimi bilemiycem yine de cok sükür büyük ihtimal hamileyim. Bende bir degisiklik yok, bebegin icimde oldugunu falan ne zaman anlayabilecegim bilmiyorum.
Bence gayet normal 12 ile 17 günler arasıdır tahmini zaten..
Benim bu ay 2 3 günde oldu yumurtlamam hayırlısı bakalım takma kafana bence :))
Ben netten hesapladigimda 3+5 gözüküo, daha cok minik. Bir hafta sonra gitsem 4+5 falan olacak bakalim.amin canım inşallah.. kesenin görünmesi için 5 haftalıkken vajinal muayeneyle bakılıyomuş. 6 haftalıkken de ultrasonla gözükürmüş. ama ben yine de haftaya gidicem çarş günü. 5+2 oluyorum. hamilesin ya çünkü gebelik yoksa 2 çizgi çıkmıyo hiç duymadım.
Geçen ay artan akıntılarımdan anlamıştım...
Bu ay ise önce sag kasıgımda batmalar olmaya başladı...
Sonra dün akşam kasıgımda ki sancı kesintisiz sürdü ki bugünde akıntım var...
sanırım dün ya da bugün oldu yumurtlamam..
Bi de bir yerde okumuştum kadınlar bi ay sağdan bi ay soldan yumurtlarmış yani illa sıra olacak diye bişey yok ama her ay bi bi tarafta olurmuş...Sanırım benim son iki aydır sağ yumurtalığmda oluyo :))
hayırlısı ya ıns tutar arkadasım rabbım yardımcımız olsun
Amin cümlemizin inşallaaahh :)
Öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederimdarısı listedeki tüm bayanlara sağlıkla inşallah. Yarın bat benim ama pazara kadar bekliycem. Adetle aynı belirtiler var şu an o yüzden birşey diyemiyorum. Olmazsa umudumuz mayısa artık. Allah doğru zamanda sağlıkla versin inşallah. Bir kez kaybettim bir daha aynı acıya dayanamam çünkü.
canımmm günümüz geldi çattı bendede bir belirti yok hatta hiç belirti yok o yüzden umudum da yok canım. bende pazara hatta pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum
canımmm günümüz geldi çattı bendede bir belirti yok hatta hiç belirti yok o yüzden umudum da yok canım. bende pazara hatta pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum
Beklemek bencede en doğrusu tatlım. Aslında bende pek umutlu değilim. Nedense mayıs ayında olacak gibime geliyor. Kısmet tabi. Bu ay olmazsa tekrar tahlillerimi yaptırıcam, dr uma gidicem en önemlisi de sigarayı bırakıcamhaberlerini bekliyorum, herhangi birşey yaşarsan paylaş lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?