Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Evett cabucak gecsin gunler istiyorum yalniz benim soyle bir sorum olacakson regl tarihim 23 mart 5gun suruyor bat 20 nisan dun gece inanilmaz sag kasik agrisi yasadim gece uykudan uyandirdi Bacagimi kasiyordu ve mide bulantisi bugun agrim yoj fakat atesim var gibi yumurtlama agrisi olabilir mi ki bu daha once boylesine yasamadim ama cocuk icin bir calismamizda yoktu o zamanlar yardimci olurmusunuz[/

adetimin 11. günü. ovülasyon testi negatif. normal ama sanki 11. gün olmaması

En iyisini yapıyorsun canım, sınavlar kafanı da dağıtıyordur hem. Umarım gerek kalmaz konu açmana, hayırlı haberleri alırsın

İnşallah hepimiz alırız hayırlı haberleri :)

Yumurtlamadır o büyük ihtimal...
Bende dün akşam müthiş mide bulantısı ve sağ kasıklarımda sancı hissettim halbu ki ovulasyon hesabıma göre bi kaç önceydi yumurtlamam ama bu ay geç oldu sanırım zaten akıntımda yeni başladım hayırlısı bakalım :))

benımde akıntım buugn basladı 27 sınde adet oldum ıns buay olur ya

adetimin 11. günü. ovülasyon testi negatif. normal ama sanki 11. gün olmaması

Bence gayet normal 12 ile 17 günler arasıdır tahmini zaten..
Benim bu ay 2 3 günde oldu yumurtlamam hayırlısı bakalım takma kafana bence :))

Insallah yumurtadan dir benin akintim 3 gun once basladi ovulasyon hesabina gore ayin 10 u yumurtlama gunum

amin canım inşallah.. kesenin görünmesi için 5 haftalıkken vajinal muayeneyle bakılıyomuş. 6 haftalıkken de ultrasonla gözükürmüş. ama ben yine de haftaya gidicem çarş günü. 5+2 oluyorum. hamilesin ya çünkü gebelik yoksa 2 çizgi çıkmıyo hiç duymadım.

Bence gayet normal 12 ile 17 günler arasıdır tahmini zaten..
Benim bu ay 2 3 günde oldu yumurtlamam hayırlısı bakalım takma kafana bence :))

yumurtlama oldugu anı nasıl anlıosun arkadasım bn hıc anlayamıorum yha sadece belım agrıo mıde bulantısı arada

Geçen ay artan akıntılarımdan anlamıştım...
Bu ay ise önce sag kasıgımda batmalar olmaya başladı...
Sonra dün akşam kasıgımda ki sancı kesintisiz sürdü ki bugünde akıntım var...
sanırım dün ya da bugün oldu yumurtlamam..

Bi de bir yerde okumuştum kadınlar bi ay sağdan bi ay soldan yumurtlarmış yani illa sıra olacak diye bişey yok ama her ay bi bi tarafta olurmuş...Sanırım benim son iki aydır sağ yumurtalığmda oluyo :))

Ben netten hesapladigimda 3+5 gözüküo, daha cok minik. Bir hafta sonra gitsem 4+5 falan olacak bakalim.

hayırlısı ya ıns tutar arkadasım rabbım yardımcımız olsun

3.ayla umudum nisanda:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmm günümüz geldi çattı bendede bir belirti yok hatta hiç belirti yok o yüzden umudum da yok canım. bende pazara hatta pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum

canımmm günümüz geldi çattı bendede bir belirti yok hatta hiç belirti yok o yüzden umudum da yok canım. bende pazara hatta pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum

Cnm belirtiler kisiden kisiye göre degisiyor. Benimde adet olacak gibi agrim oldu, suan bile sadece az az bulantim var. Olumsuz düsünmeyin, ins bebegin seninledir.

Beklemek bencede en doğrusu tatlım. Aslında bende pek umutlu değilim. Nedense mayıs ayında olacak gibime geliyor. Kısmet tabi. Bu ay olmazsa tekrar tahlillerimi yaptırıcam, dr uma gidicem en önemlisi de sigarayı bırakıcam haberlerini bekliyorum, herhangi birşey yaşarsan paylaş lütfen

Sıradaki müjdeli haber senden mi gelicek acabaaa :))

Hadi inşallah yaa rabbim sana da bekleyen herkesede nasip etsin inşallaaah :)

paylaşırım canım ama bende hiiiç belirti yok akşamüsütüne doğru değişik br şey oldu karnım böyle gerildi adet olacam herlde diyorum gece yada sabah. olsunda mayıs olsun canım ya ne farkederrr (( ben hiiç umutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…