Cnm belirtiler kisiden kisiye göre degisiyor. Benimde adet olacak gibi agrim oldu, suan bile sadece az az bulantim var. Olumsuz düsünmeyin, ins bebegin seninledir.
Sıradaki müjdeli haber senden mi gelicek acabaaa :))
Hadi inşallah yaa rabbim sana da bekleyen herkesede nasip etsin inşallaaah :)
hiiiç birşey hissetmiyorum canım ya adetimde gecikecek galiba( inşallah vardır ya dua edin olsunnnnnnnn ((
Ben netten hesapladigimda 3+5 gözüküo, daha cok minik. Bir hafta sonra gitsem 4+5 falan olacak bakalim.
Adetin geçikir hattaaaa hiç gelmez inşallah :))
Olsun burda bi arkadaşta hiç bişey hissetmeyip sıfır belirti ile hamile oldugunu ögrendi :)))
Darısı başına inşallah :)
o zaman senin daha adet günün gelmemiş öyle mi? benim şu an 4+4. yani 3 gün geçti. o zaman senin daha var bata 26. gününde falan mısın?
inşallah darısı hepimiz başına canımmm :) aminnnnn diyorum duana yürektennnnnn
arkadaslar bende 5nisani bekliyorum ilk kezdenedik esim korunuyodu bebis istiyoruz
rabbim bizede hayirlisiyla nasip olur burda.paylasirim yeni katildim bu siteyr ama cokkk
faydasini gorucem gibi duruyo... ogretmenim nsan mays gbi hamile
kalrsam senene iknci doneni kapatablrm ins:))
Kizlar regl oldum
Yok cnm Adetim gecti. Ama evet 26. Gün bugün, yarin 27 ins.Benim döngüm 22-25 günde bir oluyor. 3 ayda 4. Denemeydi düsün artik. O yüzden cok minik. Kücücük, inanamiyorum hala.
Moralini bozma tatlım ben ilk hamileliğmde 1 hafta geçince öğrenmiştim. Öncesinde hep negatif çıktı.
Erken gebelik testi bide %99 doğru sonuç yazıo ya oyuzden hiç umudum kalmadı prediktor un testiydi cnm çok mutsuzum çokkk hafif bi çizgi bile yoktuu 😔😔
Erken gebelik testi ne kadar arkadaslar ?
Canım benim de öyleydi, kaç kez yaptım, 1 hafta geçince çıktı. Bekle bakalım hastalanana kadar umut var, olmazsa mayısa artık. Gölünü ferah tut. O geliceği zamanı biliyor annesi.
amiinnnnn :))
Hoşgeldinn :)
Öğretmen arkadaşların yaptıgı hesaplar hep aynı sanırımmm
Senin gibi burda 2 arkadaş daha var :)
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh...
arkadaslar bende 5nisani bekliyorum ilk kezdenedik esim korunuyodu bebis istiyoruz
rabbim bizede hayirlisiyla nasip olur burda.paylasirim yeni katildim bu siteyr ama cokkk
faydasini gorucem gibi duruyo... ogretmenim nsan mays gbi hamile
kalrsam senene iknci doneni kapatablrm ins:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?