Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Cnm belirtiler kisiden kisiye göre degisiyor. Benimde adet olacak gibi agrim oldu, suan bile sadece az az bulantim var. Olumsuz düsünmeyin, ins bebegin seninledir.

inşallah canım ya yarın sabah det olmamışsam bir test yapıcam bakalım

Sıradaki müjdeli haber senden mi gelicek acabaaa :))

Hadi inşallah yaa rabbim sana da bekleyen herkesede nasip etsin inşallaaah :)

hiiiç birşey hissetmiyorum canım ya adetimde gecikecek galiba ( inşallah vardır ya dua edin olsunnnnnnnn ((

hiiiç birşey hissetmiyorum canım ya adetimde gecikecek galiba ( inşallah vardır ya dua edin olsunnnnnnnn ((

Adetin geçikir hattaaaa hiç gelmez inşallah :))
Olsun burda bi arkadaşta hiç bişey hissetmeyip sıfır belirti ile hamile oldugunu ögrendi :)))
Darısı başına inşallah :)

Ben netten hesapladigimda 3+5 gözüküo, daha cok minik. Bir hafta sonra gitsem 4+5 falan olacak bakalim.

o zaman senin daha adet günün gelmemiş öyle mi? benim şu an 4+4. yani 3 gün geçti. o zaman senin daha var bata 26. gününde falan mısın?

Adetin geçikir hattaaaa hiç gelmez inşallah :))
Olsun burda bi arkadaşta hiç bişey hissetmeyip sıfır belirti ile hamile oldugunu ögrendi :)))
Darısı başına inşallah :)

inşallah darısı hepimiz başına canımmm :) aminnnnn diyorum duana yürektennnnnn

arkadaslar bende 5nisani bekliyorum ilk kezdenedik esim korunuyodu bebis istiyoruz
rabbim bizede hayirlisiyla nasip olur burda.paylasirim yeni katildim bu siteyr ama cokkk
faydasini gorucem gibi duruyo... ogretmenim nsan mays gbi hamile
kalrsam senene iknci doneni kapatablrm ins:))

o zaman senin daha adet günün gelmemiş öyle mi? benim şu an 4+4. yani 3 gün geçti. o zaman senin daha var bata 26. gününde falan mısın?

Yok cnm Adetim gecti. Ama evet 26. Gün bugün, yarin 27 ins.Benim döngüm 22-25 günde bir oluyor. 3 ayda 4. Denemeydi düsün artik. O yüzden cok minik. Kücücük, inanamiyorum hala.

inşallah darısı hepimiz başına canımmm :) aminnnnn diyorum duana yürektennnnnn

amiinnnnn :))

Hoşgeldinn :)
Öğretmen arkadaşların yaptıgı hesaplar hep aynı sanırımmm
Senin gibi burda 2 arkadaş daha var :)
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh...

Kizlar regl oldum

Kesin mi
Yani kahverengi falan deil dimi

Eğer kesinse hakkında hayırlısı olsun...
Kendini moralini hemen toparla....rabbim şimdi nasip etmediyse demekki bunda da bilmedigin bi hayır vardır...

Bu ay olmazsa gelecek ayyyy inşallah nasip olur :)
Hem umudumuz mayıs konusunu ben açıcam merak etmeee

Yok cnm Adetim gecti. Ama evet 26. Gün bugün, yarin 27 ins.Benim döngüm 22-25 günde bir oluyor. 3 ayda 4. Denemeydi düsün artik. O yüzden cok minik. Kücücük, inanamiyorum hala.

tamam o zamannn şimdi anladım canımm hiç korkmana gerek yok.

Moralini bozma tatlım ben ilk hamileliğmde 1 hafta geçince öğrenmiştim. Öncesinde hep negatif çıktı.

Erken gebelik testi bide %99 doğru sonuç yazıo ya oyuzden hiç umudum kalmadı prediktor un testiydi cnm çok mutsuzum çokkk hafif bi çizgi bile yoktuu 😔😔

Pembe belli ya kasiklarim agriyor bugun kan tahlili sonucunu aldim ama hemsire erkendir adetin once hamile kaldiysan belli olmaz sindi dedi

Erken gebelik testi bide %99 doğru sonuç yazıo ya oyuzden hiç umudum kalmadı prediktor un testiydi cnm çok mutsuzum çokkk hafif bi çizgi bile yoktuu 😔😔

Canım benim de öyleydi, kaç kez yaptım, 1 hafta geçince çıktı. Bekle bakalım hastalanana kadar umut var, olmazsa mayısa artık. Gölünü ferah tut. O geliceği zamanı biliyor annesi.

Canım benim de öyleydi, kaç kez yaptım, 1 hafta geçince çıktı. Bekle bakalım hastalanana kadar umut var, olmazsa mayısa artık. Gölünü ferah tut. O geliceği zamanı biliyor annesi.

İnş cnm Allah isteyen herkese versin biraz fazla stres yapıyorum elimde olmadan birde sık idrara çıkmaya başlayınca çok umutlanmıştım yine tek çizgi maalesef hayırlısı artık herseyin Allah buyuk

amiinnnnn :))

Hoşgeldinn :)
Öğretmen arkadaşların yaptıgı hesaplar hep aynı sanırımmm
Senin gibi burda 2 arkadaş daha var :)
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh...

bende onlardan biriyimmmmmm ((( bu aylar çok uygun gerçekten

bende aynı konumdayım canım öğretmenim ve bu aylar gerçekten çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…