Gerçi 3 saat oldu ama tam boyle kan goremedim pembe kahverengi olunca ne oluyor?
bende onlardan biriyimmmmmm((( bu aylar çok uygun gerçekten
Sanirim ben buradayim, o zaman cevap vereyim. Valla cok sükür musmutluyum ve sürekli sizlere de dua ediyorum, olumlu sonuclari alin diye.selam kızlar nasılsınızzz
Sanirim ben buradayim, o zaman cevap vereyim. Valla cok sükür musmutluyum ve sürekli sizlere de dua ediyorum, olumlu sonuclari alin diye.
Ins cnm. Senin bat tarihini baktim 17 si daha var.kacinci denemen bu?canım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu mübarek cuma gecesinde dualarını eksik etme bize de tutunsun bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde inş.
Ins cnm. Senin bat tarihini baktim 17 si daha var.kacinci denemen bu?
Gelsin bebisler o zaman, 2 hafta sonra güzel haberleri alalim.:13:10.ay ama aralarda fireler oldu. şu aralar yumurtlama günlerim. hayırlısı bakalım:)
Gelsin bebisler o zaman, 2 hafta sonra güzel haberleri alalim.:13:
slm kızlar..bugun gelemedim.. merak etmişsiniz..
sabh test yaptım ama sonuç yine negatif...
moralim cok bozuldu hiç gelsim yoktu....kendimi ilk defa bu kdr hazır hissetmiştim..ama kısmet değilmiş..
eşimle konuşup biraz ara verelim dicem ama nasıl dicem bilmiyorum..korunmak istiyorum..
neden kendini üzüyosun bukadar. hayırlı zamanda gelicek inş. bebeğin, bi karar vermişsiniz, pes etme canım.
Canim ya umutsuzluga kapilma hemen rabbim en uygun en gusel zamanda hepimize saglikli bebisler nasip edicek dua oku icini rahatlat sakin korunma kafan rahat bi sekilde takil anladinmi korunmadan ve bebis olucak dusuncesiyle iliskiye girme hayatin tadini cikar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninle ayni durumdayiz ama bak bende 13 eylulde evlendim subattan beride bebis istiyoruz korunmuyorum benimde olmadi ama umutsuzlugada kapilmamaya calisiyorum cunku psikolojik olarak cokersen hormonlarinda bundan kotu etkilenir bu sekilde dusunmeye calis canim benim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?