Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Evet suan netten baktim 20 tl 30 arasi ve okudum valla ii biseymis iliskiden 1 hafta sonra 99 sonuc veriyormus ya bende vardida gittimi ne oldu ya ben ogluma 38 gunlukkken ogrendim test yaparak bunda 36 gun oldu hasta oldum ya ben cok is yapiyorum nasil diyim iki evin isini yapihorum kaynanamla bereberim asagi yukari paso o tasi sunu indir valla canim cikiyor temizlik te cabasi neyse allah hakkimda hayirlisini versin herkezin gonlune gore versin ins.

Gerçi 3 saat oldu ama tam boyle kan goremedim pembe kahverengi olunca ne oluyor?

Bilemiyorum ki normalde adetin o renkte mi başlıyo bunu sen daha iyi anlarsın..
Hakkında hayırlısı olsun...

bende onlardan biriyimmmmmm ((( bu aylar çok uygun gerçekten

Rabbim gönlünüze göre versin :))
Hadi bakalım belki de olur istediğiniz gibi :)))

Sanirim ben buradayim, o zaman cevap vereyim. Valla cok sükür musmutluyum ve sürekli sizlere de dua ediyorum, olumlu sonuclari alin diye.

canım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu mübarek cuma gecesinde dualarını eksik etme bize de tutunsun bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde inş.

canım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu mübarek cuma gecesinde dualarını eksik etme bize de tutunsun bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde inş.
Ins cnm. Senin bat tarihini baktim 17 si daha var.kacinci denemen bu?

slm kızlar..bugun gelemedim.. merak etmişsiniz..

sabh test yaptım ama sonuç yine negatif...
moralim cok bozuldu hiç gelsim yoktu....kendimi ilk defa bu kdr hazır hissetmiştim..ama kısmet değilmiş..
eşimle konuşup biraz ara verelim dicem ama nasıl dicem bilmiyorum..korunmak istiyorum..

neden kendini üzüyosun bukadar. hayırlı zamanda gelicek inş. bebeğin, bi karar vermişsiniz, pes etme canım.

Canim ya umutsuzluga kapilma hemen rabbim en uygun en gusel zamanda hepimize saglikli bebisler nasip edicek dua oku icini rahatlat sakin korunma kafan rahat bi sekilde takil anladinmi korunmadan ve bebis olucak dusuncesiyle iliskiye girme hayatin tadini cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewleneli 7 ay oldu 3aydır düşünüyorz istiyoruz bu ay çok iyi çalıstık ama olmadı..işe başlayabilirim sonrada hamile kalırsam işi bırakmak istemiyorum..
oooff offf

Seninle ayni durumdayiz ama bak bende 13 eylulde evlendim subattan beride bebis istiyoruz korunmuyorum benimde olmadi ama umutsuzlugada kapilmamaya calisiyorum cunku psikolojik olarak cokersen hormonlarinda bundan kotu etkilenir bu sekilde dusunmeye calis canim benim

Bende cok calisiyorum baza basligina ayaklarimi kaldirmaktan bende yoruldum sikildim yumurtlama donemlerini tutturma duzenli iliski hesaplama bende yoruldum bide tek basima mucadele ediyorum ben

haklısın ama subat ayında dr.a gittim iltihap da var bnde o yuzdenmi olmuyor diye düşünüyorum..fişek kullandım ama yeterli olmadı sanrm..
yarın grsz kızlar

Gorusuruz canim dr sorsaydin gebelige engelmi diye keskke moral bozup umut kaybetmek yok

Kizlar ben dualarin gücüne cok inaniyorum. Bu hamile kalma sürecinde de herkes gibi sürekli dua ettim. 41 defa okunan Meryem süresini herkes biliyor sanirim, yarisini ben yarisini annem okudu ve dün son gününü, güzel haberle tamamladik. Simdi ayrica söylemek istedigim birsey var, aslinda bugün cuma oldugu icin yazmak istedim. Ben gecen hafta cuma gecesi bir salavat okudum ve cok inandim. Dünyalik ve ahiretlik istekler icin okunur diyordu, suan nerde buldugumu hatirlamiyorum, dua defterime bir ara yazmisim ararken gördüm. Sayili seylere inanmayin derler ama Ben sayidan daha cok anlamina baktigimda, ettigim duada ne istedigimi düsündügümde, her sekilde zararinin degil yararinin olacagini düsünüyorum. Neyse cok uzattim, konuya gelirsek cuma günü, yatsi namazindan sonra 4000 kere okunacak. ( Ben sabah 6 bucukda anca bitirdim). Belki icinizden okumak, yapmak isteyen olur diye de paylasmak istedim.
,, Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasûlallah. Huz biyedî, kallet hıyletî,edriknî. ,,
Anlami = ,, Salat ve Selam senin üzerine olsun, ey Allah'in resûlü! Ey Efendimiz! Elimden tut. Halimi sana arz ettim, beni birakma.,,

Ins herkes en yakin zamanda saglikli,huzurlu,hayirli bebeklere kavusur. Umarim Allah'im anne olmak isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmaz.

Amin canim paylasimin icin cok tesekkurler insallah en kisa zamanda yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…