- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Erken gebelik testi bide %99 doğru sonuç yazıo ya oyuzden hiç umudum kalmadı prediktor un testiydi cnm çok mutsuzum çokkk hafif bi çizgi bile yoktuu 😔😔
inşallah. öyle canım artık yatsıdan sonra çalışmalar bizde.
Gunaydin anne aday ve aday adaylari:)
Seninle ayni durumdayiz ama bak bende 13 eylulde evlendim subattan beride bebis istiyoruz korunmuyorum benimde olmadi ama umutsuzlugada kapilmamaya calisiyorum cunku psikolojik olarak cokersen hormonlarinda bundan kotu etkilenir bu sekilde dusunmeye calis canim benim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar..bugun gelemedim.. merak etmişsiniz..
sabh test yaptım ama sonuç yine negatif...
moralim cok bozuldu hiç gelsim yoktu....kendimi ilk defa bu kdr hazır hissetmiştim..ama kısmet değilmiş..
eşimle konuşup biraz ara verelim dicem ama nasıl dicem bilmiyorum..korunmak istiyorum..
Gunaydin anne aday ve aday adaylari:)
tatlım bn 5 aydır istiyorum olmuo ama sabretmek gerekio azicik sabır ovulasyon testi kullanın faydasını gören cokmus
günaydınnn kızlarrrr :) nasılsınızz çalışmalar nasıl gidiyo :)
Günaydın herkeseeeHerkes için çok güzel bir gün olsun.Havalarda ne güzelll umutsuzlukları atalım bi kenaraa
Kullanıp faydasını görenleri bende duydum...
Ama pankli ve takıntılı biriyseniz bence kullanmayın çünkü daha çok stres yapıyor ki bu da olumsuz etkiliyo...
Acaba bugun mü,oldu mu, niye ikinci cizgi daha koyu degil, yumurtlamadım mı vs vs demekten zaten günler sıkıntı stresle geçiyo daha da zor oluyo...
Tabi ki yine de siz biirsiniz
Kızlar ben bu ay ovulasyon testini kullandımm adetim 8 nisan yorgunluk bel agrısı gibi belirtilerim var ama tabi bilemiyorum henüz test içinde erken diye yapmıyorum meraktan çatlasamda beklıcem sora üzülmek daha zor nese bu ovulasyon işe yaramışmı görücez size haber veririm
Kullanıp faydasını görenleri bende duydum...
Ama pankli ve takıntılı biriyseniz bence kullanmayın çünkü daha çok stres yapıyor ki bu da olumsuz etkiliyo...
Acaba bugun mü,oldu mu, niye ikinci cizgi daha koyu degil, yumurtlamadım mı vs vs demekten zaten günler sıkıntı stresle geçiyo daha da zor oluyo...
Tabi ki yine de siz biirsiniz
Günaydın :)))
Ben çalışmları (ki düşük ihtimalli yumurtlama günlerimdeyim :) ) akışına bıraktım :)
Nasip olursa olur inşallah....
Bu sabahda ders çalışmak için erken kalktım kendimi burda buldum
Günaydııınnnnn :)))
Bence de çok çookk güzel bi gün olur inşallah :))
Kızlar ben bu ay ovulasyon testini kullandımm adetim 8 nisan yorgunluk bel agrısı gibi belirtilerim var ama tabi bilemiyorum henüz test içinde erken diye yapmıyorum meraktan çatlasamda beklıcem sora üzülmek daha zor nese bu ovulasyon işe yaramışmı görücez size haber veririm
ama her kadında da yumurtlama farklı günlerde ve netteki yumurtlama dönemi takvimindede her birinde farklı bir tarih verio en azından hangi gün olduğunu bilmek adına faydalı diye düşünüyorum...
Bende akışına bıraktım cnm fazla takmalayalım kfaya nezaman nasip olursa artıkın :)
Günaydın güzellerrrr
Umutlu, musmutlu günlerimiz olsun inşallah :*)
Kızlar akışına bırakın herşeyi kafaya taktıkça olmaz.....
Bence de en güzeliiiii :))
Amiiinnn cümlemizin çok güzel günleri olsun inşallaaahh :))
Nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?