Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Erken gebelik testi bide %99 doğru sonuç yazıo ya oyuzden hiç umudum kalmadı prediktor un testiydi cnm çok mutsuzum çokkk hafif bi çizgi bile yoktuu 😔😔

canım üzgünüm ama o testler doğru çıkıo bende geçen ay yaptım çok umutluydum ama negatifi görünce çok üzülmüştüm sonrasındada rengli oldum ama üzülme öbür aya olur inşallah ben aylardır uğraşıorum rabbim ol demedikten sora yapacak bişi yok allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah. öyle canım artık yatsıdan sonra çalışmalar bizde.

:)) bencede bide sabah erken saatlerde yapma şansınız varsa ozamnda hareketli spermler baya fazla oluomuş yani şansı arttıomuş ama ben herşeyi denemiş biriyim ümitsizim gerçekten hesaplar kitaplar boş allahın istemesi lazım

tatlım bn 5 aydır istiyorum olmuo ama sabretmek gerekio azicik sabır ovulasyon testi kullanın faydasını gören cokmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnn kızlarrrr :) nasılsınızz çalışmalar nasıl gidiyo :)

Bence hemen moralini bozma yaa sonuçta idrarda çıkması kolay deil kiii 10 gün 15 gün geçtiği halde idrarda çıkmadıgı oluyormuş...
Tabi ki hakkınızda hayırlısı....

Bence yeniden korunmaya başlaman yalnış olur (ki o hatayı ben yaptım arada 2 ay korundum ) sonrada pişman olursun emin ol...
Hem vucud ve rahim hamileliğe spermlere tam alışmışken ara verip herşeyi sil baştan yapma bence...

Onun yerine kafanda bitirmeye çalış(sanırım ben bu ay öyle yapıyorum )
Olabilirde olmayabilirdee...
Neyin hayırlı oldugunu biz bilemeyiz ki ...

Belki bu ay olsa başka başka sıkıntılar çıkıcak ( Allah muhafaza) ama hayırlı vakitte olursa güzel geçicek vs düşün ve içinde ki kuşkuları at...

Haddimi aştıysam kusura bakma...
Ama seni o kadar iyi anlıyorum ki....
Rabbim yardımcımız olsun...

Günaydın herkeseee Herkes için çok güzel bir gün olsun.Havalarda ne güzelll umutsuzlukları atalım bi kenaraa

Gunaydin anne aday ve aday adaylari:)

Aday adayı olarak geldimm :)))

Herkese günaydıııınnnn :))

Dün gece korku filmi izleyip( hem de çok geç bi saatte ) yatınca tüm gece kabuslarla boğuştum(

Ama sabatan sonra gördüğüm bi rüya keyfimi yerine getirdi:)))
Rüyamda eşim bana evlilik yıldönümü hediyesi altın kemer ve boyuna iki kat dolanan kolye hediye ediyodu :)))
Rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkar dusturuyla netten bakdıgım iyi yorumları aldım :)))

Altın kemer "mala, evlada ve uzun ömre, Kemerin her çeşidi sevinç ve sürura, muradına ermeye, kadın için hayırlı kocaya delalet ediyomuş"
Kolye ise "Rüya sahibinin iş dünyasında şaşırtacak ve herkesi imrendirecek bir yükselişe geçeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine alamet eder. Rüyayı gören kişinin eğitim hayatından başlayarak ticaret hayatında da çok başarılı ve mutlu olacağı şeklinde yorumlanır." mışşşşşş :))))

İlkini hayırlı zamanda çocugum olacagına ikincisinide sınavların güzel geçecegine yordummm :)))
Ne uzun anlattım
Hadi hayırlısıııı...

Yeni güne bismillah

Son düzenleme:
tatlım bn 5 aydır istiyorum olmuo ama sabretmek gerekio azicik sabır ovulasyon testi kullanın faydasını gören cokmus

Kullanıp faydasını görenleri bende duydum...
Ama pankli ve takıntılı biriyseniz bence kullanmayın çünkü daha çok stres yapıyor ki bu da olumsuz etkiliyo...
Acaba bugun mü,oldu mu, niye ikinci cizgi daha koyu degil, yumurtlamadım mı vs vs demekten zaten günler sıkıntı stresle geçiyo daha da zor oluyo...
Tabi ki yine de siz biirsiniz

günaydınnn kızlarrrr :) nasılsınızz çalışmalar nasıl gidiyo :)

Günaydın :)))
Ben çalışmları (ki düşük ihtimalli yumurtlama günlerimdeyim :) ) akışına bıraktım :)
Nasip olursa olur inşallah....

Bu sabahda ders çalışmak için erken kalktım kendimi burda buldum

ama her kadında da yumurtlama farklı günlerde ve netteki yumurtlama dönemi takvimindede her birinde farklı bir tarih verio en azından hangi gün olduğunu bilmek adına faydalı diye düşünüyorum...

Günaydın :)))
Ben çalışmları (ki düşük ihtimalli yumurtlama günlerimdeyim :) ) akışına bıraktım :)
Nasip olursa olur inşallah....

Bu sabahda ders çalışmak için erken kalktım kendimi burda buldum
[/QUOTE]

Bende akışına bıraktım cnm fazla takmalayalım kfaya nezaman nasip olursa artıkın :)

İnşallah işe yaramıştırr ve senden de hayırlı bi haber gelir :)))

Tabi ki öyle...zaten ovulasyon testinin amacıda günü tam tespit etmek...
Ama benim kastettiğim öyle arkadaşlar gördüm ki günde iki kere yapıp oldu mu olmadı mı niye silik vs vs demekten daha çok geriliyolar...
Stres artıp ihtimalleri azaltacagına hiç kullanılmamalı benim fikrim

Yumurtlama günlerinde vucud bi şekilde belirtiler veriyor...kasıkda batmalar, hafif geçici sancılar, ateş yükselmesi,akıntı artışı vs...

Kişi kendini daha iyi bilir en işine yarayan yöntemleri denemekte fayda var

Kızlar akışına bırakın herşeyi kafaya taktıkça olmaz.....

Ben sanırı bu ay ilk kez bunu başardımmm
Olabilirde olmayabilirde olmazsa demekki vakti değildir diyorum :)

Ve sanki kırmızları görsem geçen ay ki hayal kırıklıgını yaşamıcam bu ay inşallaahh :)))

Bence de en güzeliiiii :))

Amiiinnn cümlemizin çok güzel günleri olsun inşallaaahh :))
Nasılsın ?

Ben bu ay biraz daha rahatım, araya tatil planları, ailemin yanına gitme planları, diet, spor girince kendimi daha çok mutlu ve huzurlu hissediyorum :) inşallah hepimizden tek tek güzel haberler gelir ozaman dahada mutlu olcam
Sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…