Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

anladm canım bnmde ağrılarım vardı birkaç gündür iki gündür hafifledi baya hatta nerdeyse hiç yok. bnde bu ağrılar olurdu ama bu kadar erken baslamazdı en erken iki gün kala baslardı yada adet olacağım gün belirtileri yasardım bu ay şaşkınım ve tatmadgm agrıları yasadım. bndede gögsüm şiş ucları hassas arada kasınıo acı var tas gibi dedigin gibi. bn adet sancısına yoruyorum ve kendimi kaptırmak istemiyorum. olumsuz düşünüyorum çünkü olmadgnı görünce paramparça oluyorum çok üzülüyorum.

Allah ım yavrunla öteki tarafta kavuşmayı nasip etsin inş. bakalım yarın ne olacak öbür gün ne olacak

Canım benim Allah benden önce sana versin inşallah mutluluğunuz daha da perçimleşsin...
Bakalım mercimekler kararlılarmı?

Canım benim Allah benden önce sana versin inşallah mutluluğunuz daha da perçimleşsin...
Bakalım mercimekler kararlılarmı?

amin insallah insallah Allah ım herkese nasip etsin tüm içtenlikle diliyorum bunu. Evlenmeden önce hemen hamile kalırım sanıyodum bu işleri kolay sanıyodum Rabbim ol demeden olmuyormuş kolay değilmiş sabır işiymiş bunlar.

Mercimek deyimine bayıldım. hele bi gelsin onun poposuna poposuna vurucam ne kadar naz ettin ne çok beklettin diyeeee ahahahaa ))

Yumurtlamam bitiyo sanırım :) bugün ve yarın son :)))
İnşallah hamilelil alametidir yaşadıkların hayırlısı ile nasip olur bu ay mühde vermek
Bende bugün ögleden sonra dışarı çıkıcam hava mis gibi umarım bugünde güzel geçer:))
Sana da iyi eğlenceler

Günaydın arkadaslaaaarrrr

Bugün nasılız bakalım keyifler yerinde miiiiii ???

Günaydııınnn :)
Ben bayaga keyifliyim hamdolsun :) Mis gibi bir hava ve güzel rüyalarla uyandım yeni güne :))

Hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı oldugu için ayırt etmek çok zor olabiliyor...
Ama şu da var ki hiçbir belirti agrı sızı bile yaşamadan hamile olanlarda var...
Herşey rabbimin hikmeti işte..
Umarım senin belirtilerin hayırlıdır ve 2 3 güne müjde alırsın

hoşbuldum tesekkur ederım diger arkadaslar kim acaba tanıssak destek oluruz birbirimize

Biri umutttt tu diğerini tam hatırlayamadım :))
ki umuttttun bugün bat ı hadi hayırlısı bakalım :)))

en azından bugün adet olmaması ilk müjde olablir :))
4 5 gün sonra da hamileyiiiimm diye yazar inşallah tüm bat ı yakınlaşanlar :))

ayyy inş hepimiz buraya hamileyim diye yazarız bu ay ne gördün rüyanda hayırdır insallah ? ;-)

ayyy inş hepimiz buraya hamileyim diye yazarız bu ay ne gördün rüyanda hayırdır insallah ? ;-)

Sabah paylaşmıştım da ordan alıntı yaptım rüyamııı :)))
İnşallaaaah yaaaa rabbim nasip etsin herkese hamileyim demeyiii :)

Sabah paylaşmıştım da ordan alıntı yaptım rüyamııı :)))
İnşallaaaah yaaaa rabbim nasip etsin herkese hamileyim demeyiii :)

hmmm cok güzel anlamlı bir rüya görmüşsün Allah ım kalbinden geçeni versin inş.

bende birkaç gece önce yeni doğmuş bi bebeği sırtıma alıyodum geçen gecelerde de gelinlik giymiştim insan rüyasında bile görmesi mutlu etmeye yetiyo

Amiin cümlemize inşallah :)

Evet yaa rüya da bile görünce nasıl mutlu oluyoruz kimbilir nasip olsa ne hissederiz :))
Deee bazen kendime soruyorum acaba rüyalarımda bilinçaltı mııı :))
Ben geçen ay da bir sürü bebekler hamile oldugumu falan gördüm :))

Gerçi hadi benim bilinç altı, şehir dışından bir sürü akadaş aradı rüyamda hamile gördüm seni diyeee
Neyse hadi hayırlısı daha çoookkk var beklemek lazım :)

aynen hayırlısı diyelim hayırlısı olsun bnm son iki günüm kaldı. Pazar günü regl olmam gerekiyo normalde. Bakalım artık bekleyelim görelim.

aynen hayırlısı diyelim hayırlısı olsun bnm son iki günüm kaldı. Pazar günü regl olmam gerekiyo normalde. Bakalım artık bekleyelim görelim.

Senin az kalmışşş : )) Hadi inşalah pazar günü olmazda salı çarşamba alırsın müjdeli haberi :)

Senin az kalmışşş : )) Hadi inşalah pazar günü olmazda salı çarşamba alırsın müjdeli haberi :)

evetttt ama canım nedense ayın ilk baslarında çok enerjiktim çok umutluydum günden güne azaldı şuan hiç heyecan umut bişey yok karamsarlastım arkadasların negatif haberlerini alınca cok etkileniyorum bnde üzülüyorum cok duygusal bir yapım var :-(

ben de nisanın başındaki kdar heyecanlı ve hevesli değilim.yumurta takibi yaptırıyorum ilk defa bu ay ve, 14. gün 11.6 mmdi. geç yumurtlama ihtimalim varmış. bugün 17. gün ya bugün iş çıkışı ya yarın doktora gitçem tekrar gelişmiş mi yumurta diye. normalde insanlar 17. gün çalışamları bitirir beklemeye geçer biz daha doğru dürüst çalışmalara bile başlayamadık, doktor öyle deyince. doktora gidinceki hbri bekliyorum yeniden umutlanmak için.

bunlar hep psikolojik. İnsan üzülmekten korkuyo bu yüzden karamsarlasıyo. Ne kdardır evlisiniz bat ne zaman ?

bunlar hep psikolojik. İnsan üzülmekten korkuyo bu yüzden karamsarlasıyo. Ne kdardır evlisiniz bat ne zaman ?
bat17 nisan. şu 1-2 günde yumurtadım, yumurtladım. yoksa umutlar mayısa devretçek otomatikman. 32 yaşımdayım canım. 5 yıllık evliyim ama 10 aydır deniyoruz.
gerçi yumurta çatladıktan sonra üstüne 14 gün koyuluyo regl tarihi belirlemek için ama benimki daha çatlamamış olabilir:) öyle olursa regl tarihim bikaç gün daha ileri atabilir. 20 nisana kadar yolu var gibi görünüyo. önceki reglim 19 mart çünkü

Son düzenleme:

Bence son ona kadar bozma keyfini hattaa son anda kırmızıları görsende bozmaa demekki hayırlı vakit gelmemiş...
Şimdiden umutsuzluga kapılırsan o stres hormonlarını da etkiler... hamile olasılıgını düşürür ya da adetini geciktirir vss her türlü zarar (
Tabi insanın elinde olmuyo ama biraz başka şeylere yönel...

Mesela ben bu ara ders calışma aşkı ile kapladım kendimi :))
He bi de her gün mutlaka kitap okucam eşimle akşam film izlicez vs vs :))

haklısın valla en iyisi bnde belli saatlerde burdayım derslere giriyorum ders calısıyorum gec saatlere kadar ama aklıma geldgi an dikkatim dağılıyo esim geldgnde ona takılıorm zaman geçio bi şekilde aslnda. açıköğretim üni okuyorum 2.sınıftayım senin meslegin ne kpss ye mi hazrlanıosun ?

Ne dersne giriyorsun ?
Bende aöf 2.sınıfım :)) Ve malumundur ki 15 gün kaldı sınavlara :)
takıntısız geçmem lazım ki kpss ve dgs yi düşünimm

tatlım bn 5 aydır istiyorum olmuo ama sabretmek gerekio azicik sabır ovulasyon testi kullanın faydasını gören cokmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar ben 2 ay ovulasyon testi kullandim, tam günlerinde de denk geldigi halde bebis olmadi. Bu ay ovulasyon testinde hic 2 koyu cizgiyi yakalayamadim, hatta yumurtlamadim mi acaba diyordum ama hamileyim. Bana kalirsa yumurtlama zamanini ögrenmek icin gercekten yararli ama bebekler ne zaman gelmeleri gerekiyorsa, o zaman geliyor. Ama o testler sayesinde erken yum. oldugunu ögrendim. Bir ay kullanip, yum. zamanini ögrenip, ins o ay hamile olursunuz ama olmazsada bir sonraki aya paranizi harcamayin. Dönemleri zaten siz biliyorsunuz artik, o günleri iyi degerlendirin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…