Göğsüm taş gibi sancıyor kasıklarım da ara ara batma bşr anda zonklama var onun dışında karnım çok şiş ama bana bunlar genelde her ay oluyor... Anlayamıyorum hamile olduğumu sende peki. Kızımda da çünkü hiç anlamadım. Hatta onda çok kar yapmıştı. Görsen karların içinde bir ordan bir buraya kendimi atmıştım... Adet olmadığımı bile farketmemişim. Üzerine 5 gün geçmişti bile... :)) Oğlumda deneyelim dediğimiz ay kalmıştım. O bilinçliydi. Ama o da gelmekten vazgeçtiii. Annesinin kuzusu öte tarafta koklamamı nasip etsin inşallah.. Açıkçası kendimi hamile gibi de hissetmiyorum... Bu ay 3 defa çalışmamız oldu kısmet bakalım.....
anladm canım bnmde ağrılarım vardı birkaç gündür iki gündür hafifledi baya hatta nerdeyse hiç yok. bnde bu ağrılar olurdu ama bu kadar erken baslamazdı en erken iki gün kala baslardı yada adet olacağım gün belirtileri yasardım bu ay şaşkınım ve tatmadgm agrıları yasadım. bndede gögsüm şiş ucları hassas arada kasınıo acı var tas gibi dedigin gibi. bn adet sancısına yoruyorum ve kendimi kaptırmak istemiyorum. olumsuz düşünüyorum çünkü olmadgnı görünce paramparça oluyorum çok üzülüyorum.
Allah ım yavrunla öteki tarafta kavuşmayı nasip etsin inş. bakalım yarın ne olacak öbür gün ne olacak
Canım benim Allah benden önce sana versin inşallah mutluluğunuz daha da perçimleşsin...
Bakalım mercimekler kararlılarmı?
amiinnnnn :))
Hoşgeldinn :)
Öğretmen arkadaşların yaptıgı hesaplar hep aynı sanırımmm
Senin gibi burda 2 arkadaş daha var :)
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh...
o zaman daha yumurtama dönemi ya da bitiyor yumurtlaman.. hayırlısı olsun
bende ilk kez göğüslerde sızlama var.. adetim başlayacakmış ağrıları var özellikle hareket edince artıyor.. tam tersi normalde bende akıntı olmaz bu ay arttı..sabırla bekliyorum.. olursa zaten koşa koşa gelip yazıcam buraya her yere :)
şimdi çıkmam gerek akşama düğüne gitcez.. evi temizleyim günlük işler iste.. cvp yazdığın için de çok teşekkür ederim :) inş hepimizin göbekleri dolar bu ay
Günaydın arkadaslaaaarrrr
Bugün nasılız bakalım keyifler yerinde miiiiii ???
kızlar merhaba bende 1,5 senedir özlemle hamile kalmayı bekleyenlerdenim rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah...hamile olanların yardımına ihtiyacım var ben 07/03/14 de adet oldum normalde benim adetime 10 gün kala göğüslerimde inanılmaz sancı ve gaz olmaya başlardı bilirdim hasta olacağımı yıllardır hiç şaşmadan böyleydi şimdi adetime 1-2 gün var ama göğüslerimde hiç bir ağrı sızı yok arada bir kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor çok merak ediyorum aceba bu durum hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen lütfen bilgisi olanlar yazsın pazartesi nasip olursa sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum ve çoook merak ediyorum
hoşbuldum tesekkur ederım diger arkadaslar kim acaba tanıssak destek oluruz birbirimize
Günaydııınnn :)
Ben bayaga keyifliyim hamdolsun :) Mis gibi bir hava ve güzel rüyalarla uyandım yeni güne :))
Hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı oldugu için ayırt etmek çok zor olabiliyor...
Ama şu da var ki hiçbir belirti agrı sızı bile yaşamadan hamile olanlarda var...
Herşey rabbimin hikmeti işte..
Umarım senin belirtilerin hayırlıdır ve 2 3 güne müjde alırsın
Biri umutttt tu diğerini tam hatırlayamadım :))
ki umuttttun bugün bat ı hadi hayırlısı bakalım :)))
en azından bugün adet olmaması ilk müjde olablir :))
4 5 gün sonra da hamileyiiiimm diye yazar inşallah tüm bat ı yakınlaşanlar :))
ayyy inş hepimiz buraya hamileyim diye yazarız bu ayne gördün rüyanda hayırdır insallah ? ;-)
Aday adayı olarak geldimm :)))
Herkese günaydıııınnnn :))
Dün gece korku filmi izleyip( hem de çok geç bi saatte ) yatınca tüm gece kabuslarla boğuştum(
Ama sabatan sonra gördüğüm bi rüya keyfimi yerine getirdi:)))
Rüyamda eşim bana evlilik yıldönümü hediyesi altın kemer ve boyuna iki kat dolanan kolye hediye ediyodu :)))
Rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkar dusturuyla netten bakdıgım iyi yorumları aldım :)))
Altın kemer "mala, evlada ve uzun ömre, Kemerin her çeşidi sevinç ve sürura, muradına ermeye, kadın için hayırlı kocaya delalet ediyomuş"
Kolye ise "Rüya sahibinin iş dünyasında şaşırtacak ve herkesi imrendirecek bir yükselişe geçeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine alamet eder. Rüyayı gören kişinin eğitim hayatından başlayarak ticaret hayatında da çok başarılı ve mutlu olacağı şeklinde yorumlanır." mışşşşşş :))))
İlkini hayırlı zamanda çocugum olacagına ikincisinide sınavların güzel geçecegine yordummm :)))
Ne uzun anlattım
Hadi hayırlısıııı...
Yeni güne bismillah
Sabah paylaşmıştım da ordan alıntı yaptım rüyamııı :)))
İnşallaaaah yaaaa rabbim nasip etsin herkese hamileyim demeyiii :)
hmmm cok güzel anlamlı bir rüya görmüşsün Allah ım kalbinden geçeni versin inş.
bende birkaç gece önce yeni doğmuş bi bebeği sırtıma alıyodum geçen gecelerde de gelinlik giymiştim insan rüyasında bile görmesi mutlu etmeye yetiyo
Amiin cümlemize inşallah :)
Evet yaa rüya da bile görünce nasıl mutlu oluyoruz kimbilir nasip olsa ne hissederiz :))
Deee bazen kendime soruyorum acaba rüyalarımda bilinçaltı mııı :))
Ben geçen ay da bir sürü bebekler hamile oldugumu falan gördüm :))
Gerçi hadi benim bilinç altı, şehir dışından bir sürü akadaş aradı rüyamda hamile gördüm seni diyeee
Neyse hadi hayırlısı daha çoookkk var beklemek lazım :)
aynen hayırlısı diyelim hayırlısı olsun bnm son iki günüm kaldı. Pazar günü regl olmam gerekiyo normalde. Bakalım artık bekleyelim görelim.
Senin az kalmışşş : )) Hadi inşalah pazar günü olmazda salı çarşamba alırsın müjdeli haberi :)
evetttt ama canım nedense ayın ilk baslarında çok enerjiktim çok umutluydum günden güne azaldı şuan hiç heyecan umut bişey yok karamsarlastım arkadasların negatif haberlerini alınca cok etkileniyorum bnde üzülüyorum cok duygusal bir yapım var :-(
ben de nisanın başındaki kdar heyecanlı ve hevesli değilim.yumurta takibi yaptırıyorum ilk defa bu ay ve, 14. gün 11.6 mmdi. geç yumurtlama ihtimalim varmış. bugün 17. gün ya bugün iş çıkışı ya yarın doktora gitçem tekrar gelişmiş mi yumurta diye. normalde insanlar 17. gün çalışamları bitirir beklemeye geçer biz daha doğru dürüst çalışmalara bile başlayamadık, doktor öyle deyince. doktora gidinceki hbri bekliyorum yeniden umutlanmak için.
bat17 nisan. şu 1-2 günde yumurtadım, yumurtladım. yoksa umutlar mayısa devretçek otomatikman. 32 yaşımdayım canım. 5 yıllık evliyim ama 10 aydır deniyoruz.bunlar hep psikolojik. İnsan üzülmekten korkuyo bu yüzden karamsarlasıyo. Ne kdardır evlisiniz bat ne zaman ?
evetttt ama canım nedense ayın ilk baslarında çok enerjiktim çok umutluydum günden güne azaldı şuan hiç heyecan umut bişey yok karamsarlastım arkadasların negatif haberlerini alınca cok etkileniyorum bnde üzülüyorum cok duygusal bir yapım var :-(
Bence son ona kadar bozma keyfini hattaa son anda kırmızıları görsende bozmaa demekki hayırlı vakit gelmemiş...
Şimdiden umutsuzluga kapılırsan o stres hormonlarını da etkiler... hamile olasılıgını düşürür ya da adetini geciktirir vss her türlü zarar(
Tabi insanın elinde olmuyo ama biraz başka şeylere yönel...
Mesela ben bu ara ders calışma aşkı ile kapladım kendimi :))
He bi de her gün mutlaka kitap okucam eşimle akşam film izlicez vs vs :))
haklısın valla en iyisi bnde belli saatlerde burdayım derslere giriyorum ders calısıyorum gec saatlere kadar ama aklıma geldgi an dikkatim dağılıyoesim geldgnde ona takılıorm zaman geçio bi şekilde aslnda. açıköğretim üni okuyorum 2.sınıftayım senin meslegin ne kpss ye mi hazrlanıosun ?
tatlım bn 5 aydır istiyorum olmuo ama sabretmek gerekio azicik sabır ovulasyon testi kullanın faydasını gören cokmus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?