Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ne güzelll :) Mutlu olmana sevindim :))
Rabbim daim etsin :))

Bende arkadaş gezmeleri, kitapların ayarlanması sınav telaşı derken ders moduna girip bişeylerle meşgul olunca rahatladım :)
Bi de foruma ilk gebelik bölümü yüzünden kayıt olmuştum:)
Şimdi kitap sinema ders çalışma etkinlikleri derken farklı konularla ilgilenmekte bayaga keyifli :))

Hep vicdan yapıyordum epeydir kitap okuyamıyorum diye şimdi herşeye azıcık azıcık başladım :)))

Bat ımız aynı gündü sanırım :)))
Sen neler hissediyosun yumurtlama günlerin geçtimi

Amiiinn cümlemizi inşallah:)
Baska seylere yönelmek cok rahatlatıyo insani, huzur veriyo, kafayi bosalttiriyo. En kısa zamanda burda hayirli haberlerimizi paylasmakta nasip olur inşallah, olmasada bidaki aya yola devam

Amiiinn cümlemizi inşallah:)
Baska seylere yönelmek cok rahatlatıyo insani, huzur veriyo, kafayi bosalttiriyo. En kısa zamanda burda hayirli haberlerimizi paylasmakta nasip olur inşallah, olmasada bidaki aya yola devam

evet hayırlısı ile paylaşırız ama dediğin gibi olmazsa gelecek ay yola devam :)))
Umudumuz mayısa konusu benden merak etmeyin :)

kızlar nasılsınız yazamadım hiç bir de totem yaptım adet gününe kadar sessiz kalam dedim :) benim karnım çok ağrıyor bu ne belirtisi acep ?? benim gibi olan var mı aramızda ??

kızlar nasılsınız yazamadım hiç bir de totem yaptım adet gününe kadar sessiz kalam dedim :) benim karnım çok ağrıyor bu ne belirtisi acep ?? benim gibi olan var mı aramızda ??

Umarım totemin tutar :))
Bat'ın ne zaman ?
Ya hamilelikte adette aynı belirtilere sahip maalesef :))
En iyisi ikisinin ortasında bi tarafa meyletmeden beklemek :)))

Insallah bende faydasini gorurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarım totemin tutar :))
Bat'ın ne zaman ?
Ya hamilelikte adette aynı belirtilere sahip maalesef :))
En iyisi ikisinin ortasında bi tarafa meyletmeden beklemek :)))

walla ya herkes belirtiler aynı diyor en iyisi oturup beklemek bat 10 nisan gün sayar oldum iyice.. sende durum nasıl? var mı belirtiler bi şeyler ?

Bat ımız aynı gündü sanırım :)))
Sen neler hissediyosun yumurtlama günlerin geçtimi

Benim heray aynı yumurtlama günlerimde bulantı ve agrım oluyo bu ay da ayni sekildi, ama bi degisiklik vardi 12. Ve 13. Günümde 1 kereye mahsus acik kahverengi akintim oldu. Bugunden sonra beklemek kaliyo sirf artik. Sende bi degisiklik varmiydi

walla ya herkes belirtiler aynı diyor en iyisi oturup beklemek bat 10 nisan gün sayar oldum iyice.. sende durum nasıl? var mı belirtiler bi şeyler ?

Yok benim bat 16 sı... çok daha var yani :)))
Hayırlı haberi verirsiniz inşallah...

Bende de bulantı ve kasıklarımda bat ma oldu...Ve geçen aya göre akıntım yok denecek kadar azdı bilmiyorum ki hayırlısı :))
Kahverengi akıntı hayra işarettir belkideeee hadi inşallaah :)))

Inşallahhh hayırlı haberlerle seviniriz bu ay

o zaman daha yumurtama dönemi ya da bitiyor yumurtlaman.. hayırlısı olsun
bende ilk kez göğüslerde sızlama var.. adetim başlayacakmış ağrıları var özellikle hareket edince artıyor.. tam tersi normalde bende akıntı olmaz bu ay arttı..sabırla bekliyorum.. olursa zaten koşa koşa gelip yazıcam buraya her yere :)
şimdi çıkmam gerek akşama düğüne gitcez.. evi temizleyim günlük işler iste.. cvp yazdığın için de çok teşekkür ederim :) inş hepimizin göbekleri dolar bu ay

Günaydın arkadaslaaaarrrr

Bugün nasılız bakalım keyifler yerinde miiiiii ???

Evet kaldı son 1 gün yarın adet olmam gerekiyor... Ama ben üzerine 4-5 gün daha beklemek istiyorum. Varsa da belli edecek kendini hemde test daha doğru sonuç verecektir.
Acele işe şeytan karışırmış.:))))

kızlar merhaba bende 1,5 senedir özlemle hamile kalmayı bekleyenlerdenim rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah...hamile olanların yardımına ihtiyacım var ben 07/03/14 de adet oldum normalde benim adetime 10 gün kala göğüslerimde inanılmaz sancı ve gaz olmaya başlardı bilirdim hasta olacağımı yıllardır hiç şaşmadan böyleydi şimdi adetime 1-2 gün var ama göğüslerimde hiç bir ağrı sızı yok arada bir kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor çok merak ediyorum aceba bu durum hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen lütfen bilgisi olanlar yazsın pazartesi nasip olursa sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum ve çoook merak ediyorum

gunaydın kızlar
daha adetıme var 2-3 gun ama dayanamayıp test yaptım sonuc negatıf
umudum yok bu ay için..
bat 5-6-7 olabılır sürekli degişiyo ama en gec 7sinde adet olmus olurum heralde
neyse mayısa kısmet artık

Evet kaldı son 1 gün yarın adet olmam gerekiyor... Ama ben üzerine 4-5 gün daha beklemek istiyorum. Varsa da belli edecek kendini hemde test daha doğru sonuç verecektir.
Acele işe şeytan karışırmış.:))))

TARAMTARAM hay agzını bal yesin yaa. bnde senn gibi yapcam en az adeti 3-4 gün geçmeden rest yapmıcam takipçinim canım bnm. bnde senin arkandan geliyorum 6 nisan bat.

var mı bir belirti ?

Hayirlisi canim moral bozmak yok. Zamanini beklio yawrucaklarimiz

TARAMTARAM hay agzını bal yesin yaa. bnde senn gibi yapcam en az adeti 3-4 gün geçmeden rest yapmıcam takipçinim canım bnm. bnde senin arkandan geliyorum 6 nisan bat.

var mı bir belirti ?

Göğsüm taş gibi sancıyor kasıklarım da ara ara batma bşr anda zonklama var onun dışında karnım çok şiş ama bana bunlar genelde her ay oluyor... Anlayamıyorum hamile olduğumu sende peki. Kızımda da çünkü hiç anlamadım. Hatta onda çok kar yapmıştı. Görsen karların içinde bir ordan bir buraya kendimi atmıştım... Adet olmadığımı bile farketmemişim. Üzerine 5 gün geçmişti bile... :)) Oğlumda deneyelim dediğimiz ay kalmıştım. O bilinçliydi. Ama o da gelmekten vazgeçtiii. Annesinin kuzusu öte tarafta koklamamı nasip etsin inşallah.. Açıkçası kendimi hamile gibi de hissetmiyorum... Bu ay 3 defa çalışmamız oldu kısmet bakalım.....

merhaba canım hosgeldin bnde geçen ay mart 6 da regl oldum.
bnm durumum da senn yasadıgnın tam tersi . bnde 10 gün önceden hiç belirti yasamazdım regl olmadan iki - üc gün kala adet belirtileri baslardı bu ay yaklasık 6 gündr tuhaf ağrılar çekiyorum kasık ağrısı özellikle sol tarafa sancı gibi girio nefesimi kesiyo geçio igne batmaları yine bu iğne batması sol tarafmda yoğun. ama iki gündür baya hafifledi bn kendimi bildim bileli regle 10 gün kala bu ağrıları hiç yasamazdım ve bu ayki ağrılar cok farklıydı demem o ki belirtiler yanıltabiliyo kimi hamile oldugnu hiç anlamıo bile kimisi de bebek yerlesme asamasındayken bizim yasadıgımız sancıları yasıyo yada adet sancıları önceden baslamıs olabilio strese bağlı olabilio. belirtiler birbirine karısıyo.

bnmde 6 nisanda regl olmam gerek bekliyorum ve idrar testleri adet geçtikten genellikle 4-5 gün sonra doğru sonucu verio erken bilgi verenlerde var ama genelde testler geç sonuc verio adete iki gün kala negatifi gören adetin üzernden 4 gün gecen ve pozitifi görende var geç döllenme diye bişey var öyleyse testte hemen çıkmıyo ama kan tahlilinde çıkıyomuş hatta sağlık ocağı calısanları adet geçince yapılan kan testini daha sağşıklı sonuç verecegini söylüyorlar.

hakkımızda hayırlısı olsun bnde 4 aydr bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…