Ben bu ay biraz daha rahatım, araya tatil planları, ailemin yanına gitme planları, diet, spor girince kendimi daha çok mutlu ve huzurlu hissediyorum :) inşallah hepimizden tek tek güzel haberler gelir ozaman dahada mutlu olcam
Sen nasilsin?
Ben bu ay biraz daha rahatım, araya tatil planları, ailemin yanına gitme planları, diet, spor girince kendimi daha çok mutlu ve huzurlu hissediyorum :) inşallah hepimizden tek tek güzel haberler gelir ozaman dahada mutlu olcam
Sen nasilsin?
Ne güzelll :) Mutlu olmana sevindim :))
Rabbim daim etsin :))
Bende arkadaş gezmeleri, kitapların ayarlanması sınav telaşı derken ders moduna girip bişeylerle meşgul olunca rahatladım :)
Bi de foruma ilk gebelik bölümü yüzünden kayıt olmuştum:)
Şimdi kitap sinema ders çalışma etkinlikleri derken farklı konularla ilgilenmekte bayaga keyifli :))
Hep vicdan yapıyordum epeydir kitap okuyamıyorum diye şimdi herşeye azıcık azıcık başladım :)))
Amiiinn cümlemizi inşallah:)
Baska seylere yönelmek cok rahatlatıyo insani, huzur veriyo, kafayi bosalttiriyo. En kısa zamanda burda hayirli haberlerimizi paylasmakta nasip olur inşallah, olmasada bidaki aya yola devam
kızlar nasılsınız yazamadım hiç bir de totem yaptım adet gününe kadar sessiz kalam dedim :) benim karnım çok ağrıyor bu ne belirtisi acep ?? benim gibi olan var mı aramızda ??
Umarım totemin tutar :))
Bat'ın ne zaman ?
Ya hamilelikte adette aynı belirtilere sahip maalesef :))
En iyisi ikisinin ortasında bi tarafa meyletmeden beklemek :)))
Bat ımız aynı gündü sanırım :)))
Sen neler hissediyosun yumurtlama günlerin geçtimi
walla ya herkes belirtiler aynı diyor en iyisi oturup beklemek bat 10 nisan gün sayar oldum iyice.. sende durum nasıl? var mı belirtiler bi şeyler ?
Benim heray aynı yumurtlama günlerimde bulantı ve agrım oluyo bu ay da ayni sekildi, ama bi degisiklik vardi 12. Ve 13. Günümde 1 kereye mahsus acik kahverengi akintim oldu. Bugunden sonra beklemek kaliyo sirf artik. Sende bi degisiklik varmiydi
Yok benim bat 16 sı... çok daha var yani :)))
Hayırlı haberi verirsiniz inşallah...
Bende de bulantı ve kasıklarımda bat ma oldu...Ve geçen aya göre akıntım yok denecek kadar azdı bilmiyorum ki hayırlısı :))
Kahverengi akıntı hayra işarettir belkideeee hadi inşallaah :)))
Yok benim bat 16 sı... çok daha var yani :)))
Hayırlı haberi verirsiniz inşallah...
Bende de bulantı ve kasıklarımda bat ma oldu...Ve geçen aya göre akıntım yok denecek kadar azdı bilmiyorum ki hayırlısı :))
Kahverengi akıntı hayra işarettir belkideeee hadi inşallaah :)))
Evet kaldı son 1 gün yarın adet olmam gerekiyor... Ama ben üzerine 4-5 gün daha beklemek istiyorum. Varsa da belli edecek kendini hemde test daha doğru sonuç verecektir.
Acele işe şeytan karışırmış.:))))
gunaydın kızlar
daha adetıme var 2-3 gun ama dayanamayıp test yaptım sonuc negatıf
umudum yok bu ay için..
bat 5-6-7 olabılır sürekli degişiyo ama en gec 7sinde adet olmus olurum heralde
neyse mayısa kısmet artık
TARAMTARAM hay agzını bal yesin yaa. bnde senn gibi yapcam en az adeti 3-4 gün geçmeden rest yapmıcam takipçinim canım bnm. bnde senin arkandan geliyorum 6 nisan bat.
var mı bir belirti ?
kızlar merhaba bende 1,5 senedir özlemle hamile kalmayı bekleyenlerdenim rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah...hamile olanların yardımına ihtiyacım var ben 07/03/14 de adet oldum normalde benim adetime 10 gün kala göğüslerimde inanılmaz sancı ve gaz olmaya başlardı bilirdim hasta olacağımı yıllardır hiç şaşmadan böyleydi şimdi adetime 1-2 gün var ama göğüslerimde hiç bir ağrı sızı yok arada bir kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor çok merak ediyorum aceba bu durum hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen lütfen bilgisi olanlar yazsın pazartesi nasip olursa sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum ve çoook merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?