kızlar selammmmmmmmmmmmadet gününe son iki gün..ama şunu belirtmek istiorum ki ben geçen kimyasal gebeliğimde kalp atışını duymadan kimseye sölemicem die yemin ettim kendim eşime de ettirdim..çünkü kimyasal gebelikte ailelere sölemiştik bi heves malesef üzüldük hepimiz..o yüzden benm günüm geçer de sölemezsem size kızmayın tamam mı 6.haftayı bekleyin hahahah
Bende aynı duygulardayım. 5 haftalıkken öğrenmiş keseyi görmüştüm. Ama 8+2 de düşük yaptım. Dr 3 ay bekle demesine rağmen dayanamayıp söyledim herkese. 3 aya kadar beklemek gerekiyor aslında ama nerde bende o sabır
Beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok maalesef :18: pazar gününe kadar test yapmıycam ama içim içimi yiyor. Geçen sefer hastalanmadığımda yapmıştım negatif çıkmıştı, 5 gün sonra pozitifi gördüm. Bakalım bu sefer ne olacak, hamileymişim gibi hissetmiyorum ama kendimi :26:
bnde öyle gibi hissediyorum bu saatlerde miğdem bulanıyor ve uykum geliyor sabah 11de kalkmama rağmen...bn yaptım test negatif cıktı gelmezse eğer pazar gunu bnde yapıcam tekrar yada salı
Canlar adetime 5 gün varken test yaptırdim 0.100 çıktı acaba adetten cok erken yaptrdgm ıcn mı negatıf yoksa ben kendımımı kandıryrum
Beklemek bencede en doğrusu tatlım. Aslında bende pek umutlu değilim. Nedense mayıs ayında olacak gibime geliyor. Kısmet tabi. Bu ay olmazsa tekrar tahlillerimi yaptırıcam, dr uma gidicem en önemlisi de sigarayı bırakıcamhaberlerini bekliyorum, herhangi birşey yaşarsan paylaş lütfen
yumurtalar catlarken agrımı oluo arkadasım bnm pek bılgım yokda bn 27 sınde adet oldum 9unda catlaması gerekıo ama klomen kullanıorum agrım mıde bulantım ondan olabılırmı
Bence gayet normal 12 ile 17 günler arasıdır tahmini zaten..
Benim bu ay 2 3 günde oldu yumurtlamam hayırlısı bakalım takma kafana bence :))
bugün de yok 12. gün. doğum kontrol hapını bıraktığım için düzen bozulabilir çünkü pko var bende ve hap düzenliyordu adetimi
merhaba hanımlar bizde artık bir bebek istiyoruz inşlh nisan ayında olur...bende aranızdayım
benimde ilk ayım olucak :))
ilk ayım olcak derken ılk bu ay denedınız mı demek bende bu ay denedım hamılemısın :)))))
inş canım bende yenı katıldım benmde yarın adet gunum bakalım sonuc ne olacak ılk defa denedık:))))).................inş hayırlısıyla hamıleyızdır sız kac yıllık evlısınız
ilk ayım olcak derken ılk bu ay denedınız mı demek bende bu ay denedım hamılemısın :)))))
:)) bencede bide sabah erken saatlerde yapma şansınız varsa ozamnda hareketli spermler baya fazla oluomuş yani şansı arttıomuş ama ben herşeyi denemiş biriyim ümitsizim gerçekten hesaplar kitaplar boş allahın istemesi lazım
ben birbuçuk yıllık evliyim fakat daha yeni düşünüyoruz bebek...siz ne kadardır evlisiniz..
doğum kntrl hapını ne zmn bıraktın?
Yok canım degilim adet oldumsende varmı belirtiler inş hamilesindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?