Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bende aynı duygulardayım. 5 haftalıkken öğrenmiş keseyi görmüştüm. Ama 8+2 de düşük yaptım. Dr 3 ay bekle demesine rağmen dayanamayıp söyledim herkese. 3 aya kadar beklemek gerekiyor aslında ama nerde bende o sabır

canım işte o yüzden yaşarsam da kendi içimde yaşıcam..bi de zaten aynısı olur die ödüm patlıo

bnde öyle gibi hissediyorum bu saatlerde miğdem bulanıyor ve uykum geliyor sabah 11de kalkmama rağmen...bn yaptım test negatif cıktı gelmezse eğer pazar gunu bnde yapıcam tekrar yada salı

bnde öyle gibi hissediyorum bu saatlerde miğdem bulanıyor ve uykum geliyor sabah 11de kalkmama rağmen...bn yaptım test negatif cıktı gelmezse eğer pazar gunu bnde yapıcam tekrar yada salı

Ben kendimi dinlemediğimden belirti varsa da farketmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

yumurtalar catlarken agrımı oluo arkadasım bnm pek bılgım yokda bn 27 sınde adet oldum 9unda catlaması gerekıo ama klomen kullanıorum agrım mıde bulantım ondan olabılırmı

yumurtalar catlarken agrımı oluo arkadasım bnm pek bılgım yokda bn 27 sınde adet oldum 9unda catlaması gerekıo ama klomen kullanıorum agrım mıde bulantım ondan olabılırmı

Tatlım benim hiç ağrım olmaz. Düşük öncesinde adet ağrılarım dahi olmazdı. Ama yaşayanlarda var. O yüzden bilemiycem maalesef :26:

Bence gayet normal 12 ile 17 günler arasıdır tahmini zaten..
Benim bu ay 2 3 günde oldu yumurtlamam hayırlısı bakalım takma kafana bence :))

bugün de yok 12. gün. doğum kontrol hapını bıraktığım için düzen bozulabilir çünkü pko var bende ve hap düzenliyordu adetimi

merhaba hanımlar bizde artık bir bebek istiyoruz inşlh nisan ayında olur...bende aranızdayım

inş canım bende yenı katıldım benmde yarın adet gunum bakalım sonuc ne olacak ılk defa denedık:))))).................inş hayırlısıyla hamıleyızdır sız kac yıllık evlısınız

ilk ayım olcak derken ılk bu ay denedınız mı demek bende bu ay denedım hamılemısın :)))))

çok şanslısınız canım ya inşallah vardır benim 4 ay olmadı bu 5 ayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş canım bende yenı katıldım benmde yarın adet gunum bakalım sonuc ne olacak ılk defa denedık:))))).................inş hayırlısıyla hamıleyızdır sız kac yıllık evlısınız

ben birbuçuk yıllık evliyim fakat daha yeni düşünüyoruz bebek...siz ne kadardır evlisiniz..

öğretmen olduğum için haftasonu ancak sabah olur. yok çok takmıyorum ya Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…