- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
15 gün önce bıraktım
hmmm biraz zmn alır hamile kalman hapın etkisini atman gerek öncee... hiç hap kullanmadım ama hala olmadı hayrlısı belki olur hemen :)
bırakılan ilk ay hamile kalma oranı yüksek oluyormuş diye duydum da bu ay o yüzden önemli
ilk deneme olduğu için çok kasmıyorum normalde de polikistik olduğu için adetim yine düzensizleşecek muhtwemelen. yumurtlama 3-4 ayda bir oluyor bende doğ. kont. hapı kullanmayınca. o beni düşündürüyor
bızmde temmuzda 2 yıl olcak canım yaaaaaaaaaaaaaaa aynı sayılır senle adet gunune ne kadar var
yarın adet gunum ne gıbı belırtıler olması lazım bende hıç bişey yok gıbı
Benimde 2 yıl olcak cnm temmuzda ne kadardır istiosunyz bebek ?
Kişiye göre degişiyo tabi ama adet belirtilerine benziyomuş kasıkta batma falan oluyomuş.gögüste hassasiyet bs oluyomuş
bırakılan ilk ay hamile kalma oranı yüksek oluyormuş diye duydum da bu ay o yüzden önemli
ilk deneme olduğu için çok kasmıyorum normalde de polikistik olduğu için adetim yine düzensizleşecek muhtwemelen. yumurtlama 3-4 ayda bir oluyor bende doğ. kont. hapı kullanmayınca. o beni düşündürüyor
aynıyız yanı:)))) ılk defa denedık bu ay ben hıc hap kullanmadım esım korundu bakalım sonuç ne olaak yarın adet gunum sız kac aydır denıyosunuz
ay bende hıc oyle belırtıler olmaz adettımdede......:)))))..................hıc bısey yok sadece cok sınırlıyım bu aralar bu sayılmaz sanırım:)))))))))
Bizim bu ay 11. Ay ama aralarda fireler oldu ben 3 kere rahatsızlandım ozaman korunduk ama 11 aydır bekliyoruz inş olur cnm ilk ay
Şanslısın valla bende agrı oluyo:))Adet günün geçer geçmez test yaptır çıkar
inşallah canım ya Allah herkese nasıp etsın bende dua edıyorum nısan mayıs hazıran da olsun dıye öğretmenım seneye 2. donemı kapatıyım diye:)))
adet gunum 5 nisan ama dun dayanamadım yaptım negatıf
hmm düzensizlik kötüü ama bn tam tersi diye biliyorum inş. sen haklısındır hemencik olur.. allah aratmasınn
canım üzgünüm ama o testler doğru çıkıo bende geçen ay yaptım çok umutluydum ama negatifi görünce çok üzülmüştüm sonrasındada rengli oldum ama üzülme öbür aya olur inşallah ben aylardır uğraşıorum rabbim ol demedikten sora yapacak bişi yok allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım ben doğum kontrol hapını ilk bıraktığım ay hamile kaldım. Dr bebek planından en az 3 ay önce bırakmalısın demişti, 6 ayı buluyormuş yani. Ama ben ilk ay tutturdum hemde hiçbirşey takip etmedem. Tamamıyla süprizdi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?