Ne dersne giriyorsun ?
Bende aöf 2.sınıfım :)) Ve malumundur ki 15 gün kaldı sınavlara :)
takıntısız geçmem lazım ki kpss ve dgs yi düşünimm
Bence hemen moralini bozma yaa sonuçta idrarda çıkması kolay deil kiii 10 gün 15 gün geçtiği halde idrarda çıkmadıgı oluyormuş...
Tabi ki hakkınızda hayırlısı....
Bence yeniden korunmaya başlaman yalnış olur (ki o hatayı ben yaptım arada 2 ay korundum ) sonrada pişman olursun emin ol...
Hem vucud ve rahim hamileliğe spermlere tam alışmışken ara verip herşeyi sil baştan yapma bence...
Onun yerine kafanda bitirmeye çalış(sanırım ben bu ay öyle yapıyorum )
Olabilirde olmayabilirdee...
Neyin hayırlı oldugunu biz bilemeyiz ki ...
Belki bu ay olsa başka başka sıkıntılar çıkıcak ( Allah muhafaza) ama hayırlı vakitte olursa güzel geçicek vs düşün ve içinde ki kuşkuları at...
Haddimi aştıysam kusura bakma...
Ama seni o kadar iyi anlıyorum ki....
Rabbim yardımcımız olsun...
Arkadaşlar benim adetim bittikten sonraki 6 .günüm yumurtlama günlerimdeyim gunlerimi degerlendirdik bugün sabah uyandigimda leke gördüm. Sizce nedir bu ? Implantasyonn bu gunlerde olur mu? Yoksa bi rahatsızlık olabilir mi?
aaaa öyle mi ? bn belki bilirsin e seminerde belli saatlerde aöf hocaları belli dersleri canlı olarak veriyo ders prog var o sekilde takip ediyorum bnm gecen yıldan ing 2 var onun için aöf nin kampüste verdigi derse gidiyorum cumartesi günleri. Haftaiçi seminer seklinde canlı ders o sekilde geçiyo. evet az kaldı snava . bn adalet okuyorum sen ?
yokk estafrullah haklısın bi an karamsarlığa düştümm... ztn ilişkiden sonra hemen kalkıyordumm wc ye mart ayında kalkmadım..1ay denemeye başladık diye hesaplarmztn şubat ayında regl olmadım fln en iiyisii böyle düşünmek
hakkımızda hayırlısı inş..
İnşallah işe yaramıştırr ve senden de hayırlı bi haber gelir :)))
İnşallah canım belirtiler var ama konduramıyor insan tam net bişi sölemek için erken bikaçgün sonra bellı olur inşallah sendende güzel haber beklerm en kısa zamanda canım isteyen herkesin olsun bebişi
merhaba canım hosgeldin bnde geçen ay mart 6 da regl oldum.
bnm durumum da senn yasadıgnın tam tersi . bnde 10 gün önceden hiç belirti yasamazdım regl olmadan iki - üc gün kala adet belirtileri baslardı bu ay yaklasık 6 gündr tuhaf ağrılar çekiyorum kasık ağrısı özellikle sol tarafa sancı gibi girio nefesimi kesiyo geçio igne batmaları yine bu iğne batması sol tarafmda yoğun. ama iki gündür baya hafifledi bn kendimi bildim bileli regle 10 gün kala bu ağrıları hiç yasamazdım ve bu ayki ağrılar cok farklıydı demem o ki belirtiler yanıltabiliyo kimi hamile oldugnu hiç anlamıo bile kimisi de bebek yerlesme asamasındayken bizim yasadıgımız sancıları yasıyo yada adet sancıları önceden baslamıs olabilio strese bağlı olabilio. belirtiler birbirine karısıyo.
bnmde 6 nisanda regl olmam gerek bekliyorum ve idrar testleri adet geçtikten genellikle 4-5 gün sonra doğru sonucu verio erken bilgi verenlerde var ama genelde testler geç sonuc verio adete iki gün kala negatifi gören adetin üzernden 4 gün gecen ve pozitifi görende var geç döllenme diye bişey var öyleyse testte hemen çıkmıyo ama kan tahlilinde çıkıyomuş hatta sağlık ocağı calısanları adet geçince yapılan kan testini daha sağşıklı sonuç verecegini söylüyorlar.
hakkımızda hayırlısı olsun bnde 4 aydr bekliyorum.
Sat 29 mart Bat:24 nisan beni de listeye eklemenizi rica ediyorum. Bu arada 4,5 yaşında kızım var. Allah nasip ederse kızımın kardeşi olsun istiyoruz
Bat bugün, gelen giden yok. Adet belirtileri devam ediyor. Pazar gününe kadar bekleyişteyim :18:
Kizlar doktordan geldim yeni degerik yukselmis cok sukur 31,31 den 82,96 olmus cok sukur ya Rabbim 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez Allah I'm isteyen herkese en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin....namazlarimdan sonra hep ediyorum arkadaslar ins....topik hamislerle dolup tasacak......
kızlar selammmmmmmmmmmmadet gününe son iki gün..ama şunu belirtmek istiorum ki ben geçen kimyasal gebeliğimde kalp atışını duymadan kimseye sölemicem die yemin ettim kendim eşime de ettirdim..çünkü kimyasal gebelikte ailelere sölemiştik bi heves malesef üzüldük hepimiz..o yüzden benm günüm geçer de sölemezsem size kızmayın tamam mı 6.haftayı bekleyin hahahah
bnm bat da geçti ama hala tık yok
kızlar selammmmmmmmmmmmadet gününe son iki gün..ama şunu belirtmek istiorum ki ben geçen kimyasal gebeliğimde kalp atışını duymadan kimseye sölemicem die yemin ettim kendim eşime de ettirdim..çünkü kimyasal gebelikte ailelere sölemiştik bi heves malesef üzüldük hepimiz..o yüzden benm günüm geçer de sölemezsem size kızmayın tamam mı 6.haftayı bekleyin hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?