Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ne dersne giriyorsun ?
Bende aöf 2.sınıfım :)) Ve malumundur ki 15 gün kaldı sınavlara :)
takıntısız geçmem lazım ki kpss ve dgs yi düşünimm

aaaa öyle mi ? bn belki bilirsin e seminerde belli saatlerde aöf hocaları belli dersleri canlı olarak veriyo ders prog var o sekilde takip ediyorum bnm gecen yıldan ing 2 var onun için aöf nin kampüste verdigi derse gidiyorum cumartesi günleri. Haftaiçi seminer seklinde canlı ders o sekilde geçiyo. evet az kaldı snava . bn adalet okuyorum sen ?

yokk estafrullah haklısın bi an karamsarlığa düştümm... ztn ilişkiden sonra hemen kalkıyordumm wc ye mart ayında kalkmadım..1ay denemeye başladık diye hesaplarm ztn şubat ayında regl olmadım fln en iiyisii böyle düşünmek

hakkımızda hayırlısı inş..

Arkadaşlar benim adetim bittikten sonraki 6 .günüm yumurtlama günlerimdeyim gunlerimi degerlendirdik bugün sabah uyandigimda leke gördüm. Sizce nedir bu ? Implantasyonn bu gunlerde olur mu? Yoksa bi rahatsızlık olabilir mi?

olmaz canım o yumurtlama kanamasıdır. bazen kanama olabiliyomuş uyumrta çatlarken bugünleri çoook iyi değerlendir

Ben ilahiyat 2.sınıfım ve netten ders falan takip etmiyorum kendim çalışıyorum kitapları:)
2 kitap bitirdim şuan 3.deyim ve bu haric 6 kitabım daha var :))
Allah zihin açıklıgı versin tüm okuyanlara...
Bu arada özel olmazsa yaş kaç? ve ne kadarlık evlisin :))

Ne güzel işte baakk hayırlısı tabi ki yaa :)
Rabbim en güzel zamanı biliyor ve o zaman nasip edecek hepimize

Sat 29 mart Bat:24 nisan beni de listeye eklemenizi rica ediyorum. Bu arada 4,5 yaşında kızım var. Allah nasip ederse kızımın kardeşi olsun istiyoruz

Son düzenleme:
Tarlusal içiyorum karnın acayip ağrıyo sanırım hastalanıcam on günü geçti adet olamadım hayırlısı olsa da çalışmalara baslasak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım inşallah insan bekleyince birazda herşeyi ona yoruyor dilerim güzel sonuçlar alırız ben olumlu yada olumsuz yazacağım sende yaz olurmu

Sat 29 mart Bat:24 nisan beni de listeye eklemenizi rica ediyorum. Bu arada 4,5 yaşında kızım var. Allah nasip ederse kızımın kardeşi olsun istiyoruz

Beni de beni de.. sat 30 mart bat 24 nisan. Bizim macera yeni başlıyor😄

Bat bugün, gelen giden yok. Adet belirtileri devam ediyor. Pazar gününe kadar bekleyişteyim :18:

Kizlar doktordan geldim yeni degerik yukselmis cok sukur 31,31 den 82,96 olmus cok sukur ya Rabbim 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez Allah I'm isteyen herkese en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin....namazlarimdan sonra hep ediyorum arkadaslar ins....topik hamislerle dolup tasacak......

Insallah canim cok sukur allah saglikli bir sekildede kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Allah sağ salimm kucağıa almayıda nsip etsinn ayy ne güzel bi duygu Rabbimm bu ay isteen herkese tattırsıın :) seninle birlikte listede 3 kişi oldu hamile sayııııı darısı başımıza yaaaa

kızlar selammmmmmmmmmmm adet gününe son iki gün..ama şunu belirtmek istiorum ki ben geçen kimyasal gebeliğimde kalp atışını duymadan kimseye sölemicem die yemin ettim kendim eşime de ettirdim..çünkü kimyasal gebelikte ailelere sölemiştik bi heves malesef üzüldük hepimiz..o yüzden benm günüm geçer de sölemezsem size kızmayın tamam mı 6.haftayı bekleyin hahahah

kimyasal gebelik nasıl oluyor cok duydum bunu...
inş hamlie olalamdaa haber vermek kalsın...ailelere bnde hemen haber vermek istemem ama dayanamam sanrm..kan testi yaptırım heralde öyle haber veririm

bnm bat da geçti ama hala tık yok

Beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok maalesef :18: pazar gününe kadar test yapmıycam ama içim içimi yiyor. Geçen sefer hastalanmadığımda yapmıştım negatif çıkmıştı, 5 gün sonra pozitifi gördüm. Bakalım bu sefer ne olacak, hamileymişim gibi hissetmiyorum ama kendimi :26:

Benzer bişey yaşamıştım anlıyorum seni.. bence de ailelere hemen söylenmeyebilir.. sonrasında kendi derdini bırakıp millete laf anlatmak durumunda kalıyosun çünkü.. ama burası başka hem şahsen tanışmadığımız için nazar da olmaz inşallah😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…