Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

takılmadım ya sadece bu zamanlarda baslayalım dedık valla sters falan hıc olmadı sımdılık gayet rahatım aklıma gelmedı ilişkide falan ama bılmıyorum
hıc bılgım yok bu konularda daha yenı uye oldum buraya ne ögrendıysem burdan öğrendıklerım.................

Ne dersne giriyorsun ?
Bende aöf 2.sınıfım :)) Ve malumundur ki 15 gün kaldı sınavlara :)
takıntısız geçmem lazım ki kpss ve dgs yi düşünimm

inşallah bu ay olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de son durumlar şöyle kızlar.bat 20-23 nisan arası.yumurtlama problemim olmamasına rağmen doktor yardımcı tedavı olarak serephone verdi,sağda ve solda güzel yumoşlar var dedi,rahim filmi de çektirdim bugün.yarından itibaren çalışmalar başlıyor.yumurta sayısının çok olmasından ve rahim filminden dolayı bu ay pek umutluyum.hayırlısı artık.dualarım hepimiz için kızlar.güzel haberler paylaşmak dileğiyle...

Cnm zor oluo mu rahim filmi çok sancılı diyorlar ? İnş bu ay olur herkes için dua ediyorum tüm isteyenler için

dur kızzz daha vardır belkiiii hem bak ben de öğrencem bu ay kalp pıtpıtlarını duyunca sölicem

belki bnden de gelir haberr..gelmezse tekrar yapıcam testt heran gelicek gibi hissediyorum ama kısmett hayırlısıı

Cnm zor oluo mu rahim filmi çok sancılı diyorlar ? İnş bu ay olur herkes için dua ediyorum tüm isteyenler için

canım ben anestezili çektirdim,ağrı eşiğim çok düşük.kendim de rezil olurdum,çeken insanlara da işkence olurdu :) oı yüzden çok rahat geçti,birşey hissetmedim.sonrasında çok az bi kanama ve kasık ağrısı.hsg bence tedavinin en başında yapılması gereken bişey,sorun varsa boşuna beklemiş oluyo onca insan.benim kafam daha rahat şimdi mesela.yollarda açık,oh misss diye.belki bu düşünce bile hamile kalma mı kolaylaştırabilir psikolojik olarak :))

Haklısın cnm kafanın rahat olması en önemlisi öbür türlü acaba kapalı mı deüil mi bi dunya dusun dusun dur
Herkes çok ağrılı deyince bende çok korktum açıkçası doktora gitmeye
1 sene olcak bizim bu ay ve doktor muhtemelen hgs ister diye duşünüyorum
İlk defa gidicem doktora bakalım ne isticek
Çok zor beklemek allah dualarımızı kabul etsin inş

amin canım inşallah insan bekleyince birazda herşeyi ona yoruyor dilerim güzel sonuçlar alırız ben olumlu yada olumsuz yazacağım sende yaz olurmu

yazarım tabiki aynen insan en ufak belirtiyi hamileliğe yoruyo çok istedgmz için olsa gerek.. durumları beni etiketleyerek haber verirsen sevinirm bnm yarın regl günüm bakalım ne olcak .

tabiki sorabilirsin 25 yasıma yeni bastım birkaç gün snra 8 aylık evli olcam bnm aslında smdye mezun olmam gerekiyodu 2.sınıgfı tekrar edy,iyorm gecen yıl calısıyodum işim çok yogun ve vardiyalıydı yoğun tempo ağır iş ve vardiya da olunca calısamadım gecen yıl ocakta söz ocakta nisan gecen yıl agustosta düğün derken derslerle ilgilenemedim düğüne bir ay kala işi bıraktım şimdi gecen yılın cezasını cekiorm sırf su dersleri veriyim diye çok istedgm halde işe de giremedm hayırlısı artık. peki sen kendnden bahseder misin

Kizlar gunaydin
Cok moralim bozuk benim ya dun geceartik artik dayanamadim ve acile gittim doktora gebe olabilirim diye gelmedim korktum dedim son adet tarihimi sorarak guldu tibben bu mumkun degil dedi oysaki ovulasyon takvimimde dogurgan doneme girmis gorunuyorum neyse sonuc olarakta antibiyotik largopen kullanmaya basladim umudum mayisa kaldi allah izin verirse

Arkadaşım kbakma ama ben anlamadım neden mümkün değilmiş acaba benm de adetime bit hafta var ilaç kullanmaya korkuyorum..kullansammı acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…