takılmadım ya sadece bu zamanlarda baslayalım dedık valla sters falan hıc olmadı sımdılık gayet rahatım aklıma gelmedı ilişkide falan ama bılmıyorumZamana takılma cnm bende bunu dusunerek nisan mayıs gibi başladık çalışmalara bak bir sene olcak hayırlısı ne zamansa ozaman olsun bende ilk tarihe çok takıldım 2. donemi kapamak adına ama stres olumsuz etkiliyor insanı
malesef gebe diilsin
ben de nisanın başındaki kdar heyecanlı ve hevesli değilim.yumurta takibi yaptırıyorum ilk defa bu ay ve, 14. gün 11.6 mmdi. geç yumurtlama ihtimalim varmış. bugün 17. gün ya bugün iş çıkışı ya yarın doktora gitçem tekrar gelişmiş mi yumurta diye. normalde insanlar 17. gün çalışamları bitirir beklemeye geçer biz daha doğru dürüst çalışmalara bile başlayamadık, doktor öyle deyince. doktora gidinceki hbri bekliyorum yeniden umutlanmak için.
haklısın valla en iyisi bnde belli saatlerde burdayım derslere giriyorum ders calısıyorum gec saatlere kadar ama aklıma geldgi an dikkatim dağılıyoesim geldgnde ona takılıorm zaman geçio bi şekilde aslnda. açıköğretim üni okuyorum 2.sınıftayım senin meslegin ne kpss ye mi hazrlanıosun ?
Ne dersne giriyorsun ?
Bende aöf 2.sınıfım :)) Ve malumundur ki 15 gün kaldı sınavlara :)
takıntısız geçmem lazım ki kpss ve dgs yi düşünimm
kizlar ben 2 ay ovulasyon testi kullandim, tam günlerinde de denk geldigi halde bebis olmadi. Bu ay ovulasyon testinde hic 2 koyu cizgiyi yakalayamadim, hatta yumurtlamadim mi acaba diyordum ama hamileyim. Bana kalirsa yumurtlama zamanini ögrenmek icin gercekten yararli ama bebekler ne zaman gelmeleri gerekiyorsa, o zaman geliyor. Ama o testler sayesinde erken yum. oldugunu ögrendim. Bir ay kullanip, yum. zamanini ögrenip, ins o ay hamile olursunuz ama olmazsada bir sonraki aya paranizi harcamayin. Dönemleri zaten siz biliyorsunuz artik, o günleri iyi degerlendirin yeter.
kızlarrr kızlarrrr nerdesiniz yahu??? yok mu başka gebelik haberiiii
bende de son durumlar şöyle kızlar.bat 20-23 nisan arası.yumurtlama problemim olmamasına rağmen doktor yardımcı tedavı olarak serephone verdi,sağda ve solda güzel yumoşlar var dedi,rahim filmi de çektirdim bugün.yarından itibaren çalışmalar başlıyor.yumurta sayısının çok olmasından ve rahim filminden dolayı bu ay pek umutluyum.hayırlısı artık.dualarım hepimiz için kızlar.güzel haberler paylaşmak dileğiyle...
sanrım nisan aynın şanslıları 3 kişi ama daha nisanın başındayızz:26:
dur kızzz daha vardır belkiiiihem bak ben de öğrencem bu ay kalp pıtpıtlarını duyunca sölicem
belki bnden de gelir haberr..gelmezse tekrar yapıcam testtheran gelicek gibi hissediyorum ama kısmett hayırlısıı
Cnm zor oluo mu rahim filmi çok sancılı diyorlar ? İnş bu ay olur herkes için dua ediyorum tüm isteyenler için
canım ben anestezili çektirdim,ağrı eşiğim çok düşük.kendim de rezil olurdum,çeken insanlara da işkence olurdu :) oı yüzden çok rahat geçti,birşey hissetmedim.sonrasında çok az bi kanama ve kasık ağrısı.hsg bence tedavinin en başında yapılması gereken bişey,sorun varsa boşuna beklemiş oluyo onca insan.benim kafam daha rahat şimdi mesela.yollarda açık,oh misss diye.belki bu düşünce bile hamile kalma mı kolaylaştırabilir psikolojik olarak :))
Biliyorum negatif cnım ama adetıme 5 gun var daha gec dollenmede olabılır bı umuttur yasamak
amin canım inşallah insan bekleyince birazda herşeyi ona yoruyor dilerim güzel sonuçlar alırız ben olumlu yada olumsuz yazacağım sende yaz olurmu
Ben ilahiyat 2.sınıfım ve netten ders falan takip etmiyorum kendim çalışıyorum kitapları:)
2 kitap bitirdim şuan 3.deyim ve bu haric 6 kitabım daha var :))
Allah zihin açıklıgı versin tüm okuyanlara...
Bu arada özel olmazsa yaş kaç? ve ne kadarlık evlisin :))
Ne güzel işte baakk hayırlısı tabi ki yaa :)
Rabbim en güzel zamanı biliyor ve o zaman nasip edecek hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?