Gunaydin canlar
Arkadaşım kbakma ama ben anlamadım neden mümkün değilmiş acaba benm de adetime bit hafta var ilaç kullanmaya korkuyorum..kullansammı acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son adet tarihim 23 mart dun 13. gundu tibben hamile olabilmen icin 10 gun gecmesi lazim adetinden dedi yunurtlama gunundenmi bahsediyorsunuz dedim evt dedi yumurtlama gunu oncesi hamile kalinmaz mi ki ya ben bilmiorum yada hic bisi ablamadim bu isten cok hasta oldugum icinde cok ayakta kalip soramadim baska bisi
Çok teşekkür ederim sizler de olmasanız kimseye soramıyorum..:)Çok geçmiş olsun..hayırlı haberler duymak dileğiyle...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hala olmadım regl 4 gun gecikti allah hepimize nasip etsin inş bende 11 aydır uğrasıyorum aralarda girelerde oldu tabi ama obur ay bir sene olcak bu ay adetten sonra gidicem doktora
Yok canım degilim adet oldumsende varmı belirtiler inş hamilesindir:)
dur kızzz daha vardır belkiiiihem bak ben de öğrencem bu ay kalp pıtpıtlarını duyunca sölicem
belki bnden de gelir haberr..gelmezse tekrar yapıcam testtheran gelicek gibi hissediyorum ama kısmett hayırlısıı
tabiki sorabilirsin 25 yasıma yeni bastım birkaç gün snra 8 aylık evli olcambnm aslında smdye mezun olmam gerekiyodu 2.sınıgfı tekrar edy,iyorm gecen yıl calısıyodum işim çok yogun ve vardiyalıydı yoğun tempo ağır iş ve vardiya da olunca calısamadım gecen yıl ocakta söz ocakta nisan gecen yıl agustosta düğün derken derslerle ilgilenemedim düğüne bir ay kala işi bıraktım şimdi gecen yılın cezasını cekiorm sırf su dersleri veriyim diye çok istedgm halde işe de giremedm hayırlısı artık. peki sen kendnden bahseder misin
Seni merak ediyordum ne oldu diye
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki doğru vakit nisan değilmiş hayırlısı ile mayısta verisin müjdeyi inşallahh :))
Oooo kalp atışları en erken 7.haftada duyuluyo ki o zaman kadar bize söylemezsen bence çoookkk ayıp olurr
Hadi hadi inşallaaahhh gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmezzz :))) Belkide hiç gelmezzzz :)))
Bende 26 ya yeni girdim :) Mart ın 24 ünde evlilik yıldönümümüzdü bir yıl bitti :))
Okul duruma gelince normal 2.sınıfım uzatmadım yani....gecen sene bende nişan düğün derken hiç çalışamadım kiiiii ben bi de şehir dışına gelin gittim
Velhasıl bu sene hayırlısı ile bitirmem lazım :)))
Nisanda vizeler haziranda final, temmuz dgs eylül kpss ve ekim dhbts :)))))
Anlıcagın çoookkk çalışmam lazım çoookkkk :)))
Allah yar ve yardımcımız olsun hedefler çok hadi bakalım
Evet aynen öylee :)
Eeeee bugün kimseden bi haber gelmedi mi ya huuu :)
AyPrensesi----------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
Gelmeyesice bat belirtileriniz ne durum daaa kızlarrrrr :)))
Onlar kayıp hamilelik haberlerini aldılar belki ve bizi unuttular diyomusum) inş öyledir.
benim bat yarın .
dün aksam belim cok agrıdı geçti suan sol kasıgım batısıyo baska da bişey yok ve ben kendimi ümitsiz hissediyorum test yaptm kendimi tutamadım negatif :-(
bu ay benden geçti bidahaki ay artık.
Hayırlı haberi almış olsunlarda buraya snra ugrarlar inşallah :)
Bat ın yarınsa bugün testin çıkması imkansız denecek kadar zor bi ihtimal...
bence hemen umutsuzluga kapılmaa hakkında hayırlısı :)
Belirtileri unuttt ders çalışmaya ver kendini :) 14 gün kaldııı :)))
Evet aynen öylee :)
Eeeee bugün kimseden bi haber gelmedi mi ya huuu :)
AyPrensesi----------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
Gelmeyesice bat belirtileriniz ne durum daaa kızlarrrrr :)))
aksamları gec saate kadar calısıyorum ama iki gündür performansım düştü bn umutlu değilim neyse artk düşünmek istemiyorum moralim bozuluyo :-(
demek aramızda bir yas var bnde 25 ime subat 5 te bastım peki egitimle ilgili hedeflerin neler ?
bugun dr gıttım 1 yumurtam catlamıs 2 tane daha yum var onun ıcınde cat ıgnesı verdı yarın aksam yap dedı. ptesı calı crs ılıskı ıstıyorum sonrakı gunler gun asırı dedı... yumurtam buyumus catlamıss cok sevındım :)))) dua edın bu ay hamıs kalayımm kızlarrrr
kızlar bir şey soracam da komik mi olur diye korkuyorum. bugün saçımı boyadım çok yoğun koktu başımı falan döndürdü. yarın mesela ilişkide bebek olsa bebeğe zararı olur mu:26::26:
Beklemeye devam, gelen giden yok. :18:
Ben olacagını sanmıyorum ama bu konu da da uzman degilim...
Yine de bebege karar verdikten sonra deterjan gibi kimyasallara bile dikkat edilmesini öneriyo doktorlar...
yine de bence kendini korkutmaaa saglıklı bi bebegin müjdesini alırsın inşallah bu ay :)
gelmesindeee zatennn :))
Beklemen hayırla sonuçlanır inşalaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?