Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Evet hayırlı olsunda insan beklerrr :)))
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun:)

Mrb kizlar adetime yedi gun var goguslerim sisti hafif bel ageim var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarım hamileliğine işarettir:)

selaaammm:)
kızlar bugün yumurta takibi için tekrar doktora gittim. 14. gün 11.6 mm olan yumurtam 18. gün yani bugün 24.3 mm olmuş. doktor ilaçsız bukadar hızlı büyümesine şaşırdı. bugün kendisi de çatlayabilir, ama sorunun belki de çatlamamasıdır biz sana bugün çatlatma iğnesini yapalım dedi. yaptırdım. yarın çatlıycak büyük ihtimalle, ama bugün de kendiliğinden çatlayabilir dedi. ilaçsız yumurtamın oluşmasına ve gelişmesine çok sevindim. ben kendisi çatlıyo mu diye de öğrenmek isterdim ama, riske atamadım. bakalım bugünleri değerlendirebilirsek umudum devam edicek

Oooo maşallah yaaa : ))
Hadi iyi değerlendir b fırsatı da müjdeyi ver tez zamanda :))

Oooo maşallah yaaa : ))
Hadi iyi değerlendir b fırsatı da müjdeyi ver tez zamanda :))

inşallah hayırlısıyla canım benim:) bu hbr bile mutlu etti beni çok. kaygılıydım çok çünkü, gelişiyo mu yumurtam diyee. çok şükür Allah'ıma
aayy hepimiz hayırlısıyla güzel hbri verelim nisanda

adetinin 3.günü git doktora.ultrasonla muayene edip,yumurtalık ve rahmin durumuna bakıyorlar.hormon tahlilleri istiyolar.hepsi temiz çıkınca hsg istiyolar.tabi bi de eşinin tahlillerini de istiyor.adetlerin düzenli ise şayet bi sorun yoktur,güzel sonuçlar çıkar inşallah.sonrası isi onun takdiri...kalıyor,biz elimizden geleni yapalım,gerisi takdiri ilah...

ilaçsız demişsin ya normalde ilaç mı kullanıyordun bunun için

ilaçsız demişsin ya normalde ilaç mı kullanıyordun bunun için

Yok zaten ilk defa yumurta takibim yapildi. 14. Gun 11.6 mm olunca doktor biraz umutsuz davranmisti buyumesi konusunda. Ama ilacsiz dogal yolla nasil gelisiyo gormek icin ilac kullanmadim. Ve bugun 24.3 mm olunca doktor bile sasirdi:)
Eger bu ay gelismeseydi yumurtam ozaman bi dahaki ay icin ilac verecekti.

Son düzenleme:

bn sıramı saldımm testimi yaptım negatif 1 hafta geçsin tekrar yapıcam...belirti yoook bazen adet ağrısı gibi geliyor ama bişi yok hayırlısıı... bat 2 nisan olan tek bn kalmışımmm:26:

Ya kizlarrr bugun doktora gittim sag yumurtada buyume yok solda var dedi 13mm olmus cumtsye kadar buyur dedi de mantar var tedavi bebek dusundugun icin yapamam dedi napacam ben bebis olmasini engeller mi offfffff

Ya kizlarrr bugun doktora gittim sag yumurtada buyume yok solda var dedi 13mm olmus cumtsye kadar buyur dedi de mantar var tedavi bebek dusundugun icin yapamam dedi napacam ben bebis olmasini engeller mi offfffff

nasıl yanii? tedavi olmazdan ne olur olursan ne olur anlatmadımı ?

Tedavi gorursem verecegi ilaclar yuzunden bebek olursa ilactan etkilenir ve iliskiye girmemek gerekiyormus o yuzden de mantar olsa kasinti koku falan olur die biliyodum ben o gibi durumlarda yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hm pekii tedavi olmazsan en kötü ihtimal neymiş ? yani ertelenebilirmi bebek ?

bn sıramı saldımm testimi yaptım negatif 1 hafta geçsin tekrar yapıcam...belirti yoook bazen adet ağrısı gibi geliyor ama bişi yok hayırlısıı... bat 2 nisan olan tek bn kalmışımmm:26:
Cnm adet olmadigina göre umut var bence. Belki gec döllenme olmustur. 10 gün sonra ögrenenler olabiliyor. Bence direk kan testine git 1 hafta sonra, idrara gecmesi de zaman aliyor. Tekrar negatif görüp üzülürsün. Sanki kan testi garanti gibi. Bu arada adet agrisi gibi olmasi gebelikten olabilir, benim hergün bir kac saat adet olacak gibi belim agriyor ve kasiklarima agri giriyor. Yani kötüye degil, iyiye yor bence.ins yakin zamanda olumlu sonucu alirsin.

çok takıyorum dimi kafama böyle şeyleri

Bence de :))
Herşeyi düşünüp hesaplama biraz akışına bırakmaya çalış :)

Bilmiyorum ki, çok kararsızım

Ben olsam bugün ya da yarın yapardım :)
Merak işte duramazdım ve maalesef evde de hazırda testler bekliyo
Ama sen dayanabiliyosan en azından yarını bekle ya da pazartesiyi :))
Hakkında hayırlısı olsun inşallaah :)

Dur ya huuuuu nereye saldın sıradını beklemeye devam ne güzel gelen giden yok :))
İstediğimiz de bu degilmi zaten :)
Daha 4 gün geçti çıkması zor hatırlasanıza çiko07 nin 5 gün geçtiği halde kanda bile negatif çıkmıştı 10 gü geçince kanda azıcık belli olmuştuu...
Sen rabbimden ümit kesmedikçe olmaz diye bişey yok inşallaah :)

benimde batım 2 nisandı bendede ara ara kasıklarımda batma oluyor belim ağrıyor evde test yaptım silik çıktı aama belirgin yarın kan vercem doktor silik çıktıysa kanla bakalım dedi inşallah güzel sonuç alırım sende güzel sonuç alırsın inşallah

haa anladım. maşallah sana. doktor şaşırdı deyince öyle sanmıştım ben de

evet fitil veriyorlar ve bir hafta ilişki yasak. ilaçlar bebeğe zararlıdır sonuçta da mantarın zararı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…