İnşallah tatlım. Geçen gebeliğimde 3 gün geçince yapmış negatif görmüştüm, 1 hafta geçince pozitifi gördüm o yüzden test yapmıyorum. Bakalım hayırlısı, sağlıklısı olsun da beklerim
Mrb kizlar adetime yedi gun var goguslerim sisti hafif bel ageim var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selaaammm:)
kızlar bugün yumurta takibi için tekrar doktora gittim. 14. gün 11.6 mm olan yumurtam 18. gün yani bugün 24.3 mm olmuş. doktor ilaçsız bukadar hızlı büyümesine şaşırdı. bugün kendisi de çatlayabilir, ama sorunun belki de çatlamamasıdır biz sana bugün çatlatma iğnesini yapalım dedi. yaptırdım. yarın çatlıycak büyük ihtimalle, ama bugün de kendiliğinden çatlayabilir dedi. ilaçsız yumurtamın oluşmasına ve gelişmesine çok sevindim. ben kendisi çatlıyo mu diye de öğrenmek isterdim ama, riske atamadım. bakalım bugünleri değerlendirebilirsek umudum devam edicek
Oooo maşallah yaaa : ))
Hadi iyi değerlendir b fırsatı da müjdeyi ver tez zamanda :))
Haklısın cnm kafanın rahat olması en önemlisi öbür türlü acaba kapalı mı deüil mi bi dunya dusun dusun dur
Herkes çok ağrılı deyince bende çok korktum açıkçası doktora gitmeye
1 sene olcak bizim bu ay ve doktor muhtemelen hgs ister diye duşünüyorum
İlk defa gidicem doktora bakalım ne isticek
Çok zor beklemek allah dualarımızı kabul etsin inş
Ben olacagını sanmıyorum ama bu konu da da uzman degilim...
Yine de bebege karar verdikten sonra deterjan gibi kimyasallara bile dikkat edilmesini öneriyo doktorlar...
yine de bence kendini korkutmaaa saglıklı bi bebegin müjdesini alırsın inşallah bu ay :)
çok takıyorum dimi kafama böyle şeyleri
selaaammm:)
kızlar bugün yumurta takibi için tekrar doktora gittim. 14. gün 11.6 mm olan yumurtam 18. gün yani bugün 24.3 mm olmuş. doktor ilaçsız bukadar hızlı büyümesine şaşırdı. bugün kendisi de çatlayabilir, ama sorunun belki de çatlamamasıdır biz sana bugün çatlatma iğnesini yapalım dedi. yaptırdım. yarın çatlıycak büyük ihtimalle, ama bugün de kendiliğinden çatlayabilir dedi. ilaçsız yumurtamın oluşmasına ve gelişmesine çok sevindim. ben kendisi çatlıyo mu diye de öğrenmek isterdim ama, riske atamadım. bakalım bugünleri değerlendirebilirsek umudum devam edicek
Evet hayırlı olsunda insan beklerrr :)))
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun:)
Umarım hamileliğine işarettir:)
ilaçsız demişsin ya normalde ilaç mı kullanıyordun bunun için
Evet aynen öylee :)
Eeeee bugün kimseden bi haber gelmedi mi ya huuu :)
AyPrensesi----------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
Gelmeyesice bat belirtileriniz ne durum daaa kızlarrrrr :)))
Ya kizlarrr bugun doktora gittim sag yumurtada buyume yok solda var dedi 13mm olmus cumtsye kadar buyur dedi de mantar var tedavi bebek dusundugun icin yapamam dedi napacam ben bebis olmasini engeller mi offfffff
Tedavi gorursem verecegi ilaclar yuzunden bebek olursa ilactan etkilenir ve iliskiye girmemek gerekiyormus o yuzden de mantar olsa kasinti koku falan olur die biliyodum ben o gibi durumlarda yok
Cnm adet olmadigina göre umut var bence. Belki gec döllenme olmustur. 10 gün sonra ögrenenler olabiliyor. Bence direk kan testine git 1 hafta sonra, idrara gecmesi de zaman aliyor. Tekrar negatif görüp üzülürsün. Sanki kan testi garanti gibi. Bu arada adet agrisi gibi olmasi gebelikten olabilir, benim hergün bir kac saat adet olacak gibi belim agriyor ve kasiklarima agri giriyor. Yani kötüye degil, iyiye yor bence.ins yakin zamanda olumlu sonucu alirsin.bn sıramı saldımm testimi yaptım negatif 1 hafta geçsin tekrar yapıcam...belirti yoook bazen adet ağrısı gibi geliyor ama bişi yok hayırlısıı... bat 2 nisan olan tek bn kalmışımmm:26:
çok takıyorum dimi kafama böyle şeyleri
Bilmiyorum ki, çok kararsızım
bn sıramı saldımm testimi yaptım negatif 1 hafta geçsin tekrar yapıcam...belirti yoook bazen adet ağrısı gibi geliyor ama bişi yok hayırlısıı... bat 2 nisan olan tek bn kalmışımmm:26:
bn sıramı saldımm testimi yaptım negatif 1 hafta geçsin tekrar yapıcam...belirti yoook bazen adet ağrısı gibi geliyor ama bişi yok hayırlısıı... bat 2 nisan olan tek bn kalmışımmm:26:
Yok zaten ilk defa yumurta takibim yapildi. 14. Gun 11.6 mm olunca doktor biraz umutsuz davranmisti buyumesi konusunda. Ama ilacsiz dogal yolla nasil gelisiyo gormek icin ilac kullanmadim. Ve bugun 24.3 mm olunca doktor bile sasirdi:)
Eger bu ay gelismeseydi yumurtam ozaman bi dahaki ay icin ilac verecekti.
Tedavi gorursem verecegi ilaclar yuzunden bebek olursa ilactan etkilenir ve iliskiye girmemek gerekiyormus o yuzden de mantar olsa kasinti koku falan olur die biliyodum ben o gibi durumlarda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?