Güneşli bi pazar gününden günaydıın herkeseee :)
Bence de :))
Herşeyi düşünüp hesaplama biraz akışına bırakmaya çalış :)
öyle yapacam inşallah artık
benimde batım 2 nisandı bendede ara ara kasıklarımda batma oluyor belim ağrıyor evde test yaptım silik çıktı aama belirgin yarın kan vercem doktor silik çıktıysa kanla bakalım dedi inşallah güzel sonuç alırım sende güzel sonuç alırsın inşallah
bızmde temmuzda 2 yıl olcak canım yaaaaaaaaaaaaaaa aynı sayılır senle adet gunune ne kadar var
Kimyaci ne guzel bebisin gelmis gozun aydin. Sorunsuz saglikla kucagina alirsin insallah.
Herkese gunaydin.
Benimde bes gun var bata belim agriyo sadece bu sabah. Yataktan kalkarken ic sesim bu ayda olmadi dedi. Ic sesim beni hic yaniltmaz. Insallah vaktinde adet olurum da bir daha ki ay calismalara devam artik..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın bayanlar....benim adetim 15 de daha on gün var meraktan ölücem galiba...
Güneşli bi pazar gününden günaydıın herkeseee :)
Arkadaşlar bende ateş basmalari oldu dün baya. Bunun bi anlamı olabilir mi ? Bide karnim ve sol kasigim ağrıyor ara ara.
adetim 15 de cnm
Kizlarrrr cepten giriorumm ee yok mu yeni hamis haberi ama :) benm gun bugun midem bulanio biraz atesim de sabah 37 ydi..ama beklicem inat ettim
Dün rüyamda test yapıodum ve çift çizgi hem de 2test var ne demekse...bi haftadır test yapmadım 6.gün kanda bile çıkmadı tarlusal içiyorum hala adet olmadım yoğun akıntı ates ve karın ağrısı mevcut
herkese selaaamm
nasılsınız? listede bi sürü isim var ama herkes sessizliğini mi koruyo anlamadım:)
Test yapmak üzülmek istemedğim için yapmıyorum ama bu hafta olmazsam evde test yapıcam ancak onda pozitif çıkarsa giderim dr a..tarlusalı da kızgın kırgın içiyorumm
Dün rüyamda test yapıodum ve çift çizgi hem de 2test var ne demekse...bi haftadır test yapmadım 6.gün kanda bile çıkmadı tarlusal içiyorum hala adet olmadım yoğun akıntı ates ve karın ağrısı mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?