Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

hayırlı olsun canım

Kimyaci ne guzel bebisin gelmis gozun aydin. Sorunsuz saglikla kucagina alirsin insallah.

Herkese gunaydin.

Benimde bes gun var bata belim agriyo sadece bu sabah. Yataktan kalkarken ic sesim bu ayda olmadi dedi. Ic sesim beni hic yaniltmaz. Insallah vaktinde adet olurum da bir daha ki ay calismalara devam artik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkında hayırlısı olsun ama mevlanın ne nasip edecegi belli olmaz :)

günaydın bayanlar....benim adetim 15 de daha on gün var meraktan ölücem galiba...

Günaydın benimkisi de 16 sında :)
Birlikte bekleriz az sabrettt :)
Umarım hayırlı sonucu alırsın :)

Güneşli bi pazar gününden günaydıın herkeseee :)

Ne güze erken uyandım diye düşünüp aşkla ders calışmaya başlamışken acayip kanım agırdı ve midem bulandı bi nane limon içtim midemi yatıştırsın diye ama işin kötüsü çok afedersiniz ishalde oldum ((

Dün akşam ateş bastı diye üstümü başımı çıkartmıştım
Sanırım fena halde üşüttüm dua edin bana çavuk toparlayayım

Arkadaşlar bende ateş basmalari oldu dün baya. Bunun bi anlamı olabilir mi ? Bide karnim ve sol kasigim ağrıyor ara ara.

Henüz üşütmedim ama burda bi konuda okumuştum ilk belirtiler arasinda sıcak basmalar oluyormuş karın ağrısı falan. Direk umut bağladı beni.

Kizlarrrr cepten giriorumm ee yok mu yeni hamis haberi ama :) benm gun bugun midem bulanio biraz atesim de sabah 37 ydi..ama beklicem inat ettim

Dün rüyamda test yapıodum ve çift çizgi hem de 2test var ne demekse...bi haftadır test yapmadım 6.gün kanda bile çıkmadı tarlusal içiyorum hala adet olmadım yoğun akıntı ates ve karın ağrısı mevcut

herkese selaaamm
nasılsınız? listede bi sürü isim var ama herkes sessizliğini mi koruyo anlamadım:)

Kizlarrrr cepten giriorumm ee yok mu yeni hamis haberi ama :) benm gun bugun midem bulanio biraz atesim de sabah 37 ydi..ama beklicem inat ettim

Nerelerdesin sen yaa :))
Hadi hayrlısı bakalım inşallah 3 4 gün ver müjdeyi yok öyle beklemek haftalarca :)))

Bi de ateş hamilelik belirtismiymiş?

6.günde çıkmamış olabilir geçenlerde burda müjde veren çikonun da 5.günde çıkmadı 10.günde de çok azdı degeri...
Tarlusalı doktor mu verdi bence hemen içmeye başlamasaydın....(kendi fikrim)
Ve bi de insan stres yapıp bekledikçe adet gecikiyormuş benimde bi kere öyle olmuştu ben bekledikçe o gecikmişti...

Biliyorum zor ama kendini rahatlatmaya çalış biraz

herkese selaaamm
nasılsınız? listede bi sürü isim var ama herkes sessizliğini mi koruyo anlamadım:)

Selam bende aynı şeyi düşünüyorduum :)
Nasılsın ?
Ben bu sabah biraz fenaydım üşütmüşüm ama şimdi daha iyiyim elhamdülillah :)

AyPrensesi----------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan

Hala beklemede olan arkadaşlar müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallaah :))

Test yapmak üzülmek istemedğim için yapmıyorum ama bu hafta olmazsam evde test yapıcam ancak onda pozitif çıkarsa giderim dr a..tarlusalı da kızgın kırgın içiyorumm

Evet dr verdi bayandı hiç güvenemediö ama hayal kıırıklğndan bi an evel gelsin diye içiyorum geç belli olan oluyomuşta inanamıyorum

Kaç gün geçti şuanda tam olarak ?
Tarlusalı sökülmek için içiyorsun dimi yanılmıyorum bence içme
bekle biraz daha..

hayırdır inşallah. ikiz mi geliyor yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…