- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Cnm adet olmadigina göre umut var bence. Belki gec döllenme olmustur. 10 gün sonra ögrenenler olabiliyor. Bence direk kan testine git 1 hafta sonra, idrara gecmesi de zaman aliyor. Tekrar negatif görüp üzülürsün. Sanki kan testi garanti gibi. Bu arada adet agrisi gibi olmasi gebelikten olabilir, benim hergün bir kac saat adet olacak gibi belim agriyor ve kasiklarima agri giriyor. Yani kötüye degil, iyiye yor bence.ins yakin zamanda olumlu sonucu alirsin.
Bence de :))
Herşeyi düşünüp hesaplama biraz akışına bırakmaya çalış :)
Ben olsam bugün ya da yarın yapardım :)
Merak işte duramazdım ve maalesef evde de hazırda testler bekliyo
Ama sen dayanabiliyosan en azından yarını bekle ya da pazartesiyi :))
Hakkında hayırlısı olsun inşallaah :)
Dur ya huuuuu nereye saldın sıradını beklemeye devam ne güzel gelen giden yok :))
İstediğimiz de bu degilmi zaten :)
Daha 4 gün geçti çıkması zor hatırlasanıza çiko07 nin 5 gün geçtiği halde kanda bile negatif çıkmıştı 10 gü geçince kanda azıcık belli olmuştuu...
Sen rabbimden ümit kesmedikçe olmaz diye bişey yok inşallaah :)
benimde batım 2 nisandı bendede ara ara kasıklarımda batma oluyor belim ağrıyor evde test yaptım silik çıktı aama belirgin yarın kan vercem doktor silik çıktıysa kanla bakalım dedi inşallah güzel sonuç alırım sende güzel sonuç alırsın inşallah
kızlarrr maaleseff kırmızı kart yediimmumudumm 6 mayıss
Ayprensesimm uzulme tatlim..umutlar tukenmicek lutfen...bu arada Uhibbukemmmmm benim atesim adet zamani 36lara duserdi..o acidan didimama inadim inat yapmicam bi hafta olmadan test
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayprensesimm uzulme tatlim..umutlar tukenmicek lutfen...bu arada Uhibbukemmmmm benim atesim adet zamani 36lara duserdi..o acidan didimama inadim inat yapmicam bi hafta olmadan test
Hayırlısı olsun üzülme ve moralinizi bozma sakın...keyifle ve rahatca geçir bu adeti sonra yepyeni bi aya süper başlarsın inşallah..
Rabbim nasip etmediğine göre demekki hayırlı vakit bu ay da değilmiş
:))))
Hadi bakalım hayırlısı olmazsında inadın işe yarar
Selam bende aynı şeyi düşünüyorduum :)
Nasılsın ?
Ben bu sabah biraz fenaydım üşütmüşüm ama şimdi daha iyiyim elhamdülillah :)
AyPrensesi----------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
Hala beklemede olan arkadaşlar müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallaah :))
saolun kızlarr moralimi bozmuyorumm ztn...ewleneli 7 ay olduu..bn hemen istemiyordum bekarken belki 8-9-10 aylarda olması belki bnm için daha hayırlısı diyorum ve önümüzdeki maçlara bakıyorummm:82:
hayırlı zamanda gelsin bebişin inş. canım
ayprensesi, umutt regl olmuş sanırım(başka topikte okudum). mms 01 merak ediyorum. topik sahibimiz de inat ediyo söylemiyooo:)
sana da geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine. ben de iyiyim işte. dün çatlatma iğnesi oldum, karın ağırısı falan yaparmış yan etki olarak sözde, ama bende bişi yok:)
saolun kızlarr moralimi bozmuyorumm ztn...ewleneli 7 ay olduu..bn hemen istemiyordum bekarken belki 8-9-10 aylarda olması belki bnm için daha hayırlısı diyorum ve önümüzdeki maçlara bakıyorummm:82:
ayprensesi, umutt regl olmuş sanırım(başka topikte okudum). mms 01 merak ediyorum. topik sahibimiz de inat ediyo söylemiyooo:)
sana da geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine. ben de iyiyim işte. dün çatlatma iğnesi oldum, karın ağırısı falan yaparmış yan etki olarak sözde, ama bende bişi yok:)
10 gün var bata ya offffffff yatsak kalksak 16 nisan olsa
Tatlim elinde test varsa tekrar yap hence.Arkadaslar test yaptım önce çıkmadı on dkka sonra dışarı çktım 2saat sonra ootaya yakın silik vardı bozulmuş mudur sizce
Şu an yok yrn alıcam certain markadan baya şikayet de var bklm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?