Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

12-13gün geçti bugün itibariyle 6.gün kan vermiştim yoktu dün öyle bi rüya gördüm ama hiç ümitli değilim normalde çok düzenlidir adet öncesi kahve akıntım oldu ama hastalanamadım..bakalım direniyorum haftaya kdr olmazsam test yapcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrr maaleseff kırmızı kart yediimm umudumm 6 mayıss

Son düzenleme:
Ayprensesimm uzulme tatlim..umutlar tukenmicek lutfen...bu arada Uhibbukemmmmm benim atesim adet zamani 36lara duserdi..o acidan didim ama inadim inat yapmicam bi hafta olmadan test

kızlarrr maaleseff kırmızı kart yediimm umudumm 6 mayıss

Hayırlısı olsun üzülme ve moralinizi bozma sakın...keyifle ve rahatca geçir bu adeti sonra yepyeni bi aya süper başlarsın inşallah..
Rabbim nasip etmediğine göre demekki hayırlı vakit bu ay da değilmiş

:))))
Hadi bakalım hayırlısı olmazsında inadın işe yarar

saolun kızlarr moralimi bozmuyorumm ztn...ewleneli 7 ay olduu..bn hemen istemiyordum bekarken belki 8-9-10 aylarda olması belki bnm için daha hayırlısı diyorum ve önümüzdeki maçlara bakıyorummm:82:

ayprensesi, umutt regl olmuş sanırım(başka topikte okudum). mms 01 merak ediyorum. topik sahibimiz de inat ediyo söylemiyooo:)
sana da geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine. ben de iyiyim işte. dün çatlatma iğnesi oldum, karın ağırısı falan yaparmış yan etki olarak sözde, ama bende bişi yok:)

Son düzenleme:
başka şeyi beklesem günler su gibi geçer şu son 2-3 gün geçmek bilmiyor arkadaş

ewtt maalesef kırmızı kart yedimm burayada yazmıştmm hayırlısı diyelimm artıkk

saolun kızlarr moralimi bozmuyorumm ztn...ewleneli 7 ay olduu..bn hemen istemiyordum bekarken belki 8-9-10 aylarda olması belki bnm için daha hayırlısı diyorum ve önümüzdeki maçlara bakıyorummm:82:

Wu daha çok olmamış evleneli bile :))
Bence de keyfini çıkar o zaman bu zamanın :)

Hım umutttu bilmiyrdum hadi hayırlısı umarım 3 tane ile sınırlı kalmaz bu ay ki müjdeler

Ne güzel agrısız sancısız adım adım ilerlersin hamileliğe inşallah :))

Arkadaslar test yaptım önce çıkmadı on dkka sonra dışarı çktım 2saat sonra ootaya yakın silik vardı bozulmuş mudur sizce

Şu an yok yrn alıcam certain markadan baya şikayet de var bklm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…