Şu an yok yrn alıcam certain markadan baya şikayet de var bklm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerede yanlis yapiyorzz bilmiyorum vallahi. Hic adet belirtim yoktu dedim galiba olmayacagim ben. Demin wc ye gittim afedersiniz ama gunluk pedime kahverengi bir leke gelmis bat ya bugün ya yarin derken aksam aksam umudumun icine etti yani. Yerlesme falan olamaz bildigin kahve akinti. Utanmasam hamikekere sorcam ha siz nasil yaptiniz hangi pozisyon kac dakka falan diye ya. Umudumu yitirmekten ziyade Sinirleniyorum artik.
Anam ne zormuş anne olmak böyle şimdiden 40 takla atıyoruz valla.
:) babannem der ki
Kizim dur daha aksam basi daha gecesi var sabahi var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm ben daha önce iliskiden sonra yatip bekliyordum, bir ay hep yana döndüm, o zaman olur dediler. Bir ay ayaklarimi havaya diktim ama faydasi olmadi. Bu ay hic yaticak zamanim falan yoktu. Iliskiden sonra hemen banyo yaptim falan ve sadece 3 kez birlikte olduk. Ama hamileyim. Ugrastigim aylar olmadi, bu ay oldu. Ovulasyon testleri falan hepsini denemistim. Bu ay onu da yapamamistim. Cidden bebisler ne zaman gelmek isterse, o zaman geliyor.bolca dua edip beklemek, cok takmamak en iyisi. Akisina biraktiginda oluyor, inan bana.Nerede yanlis yapiyorzz bilmiyorum vallahi. Hic adet belirtim yoktu dedim galiba olmayacagim ben. Demin wc ye gittim afedersiniz ama gunluk pedime kahverengi bir leke gelmis bat ya bugün ya yarin derken aksam aksam umudumun icine etti yani. Yerlesme falan olamaz bildigin kahve akinti. Utanmasam hamikekere sorcam ha siz nasil yaptiniz hangi pozisyon kac dakka falan diye ya. Umudumu yitirmekten ziyade Sinirleniyorum artik.
Bat ı 16 nisan olan biri olarak bence deeeee :)))
günaydın kızlar nasılsınız ?
benim bat 6 nisandı yani dündü henüz kırmızı karti görmedim ama bu görmeyeceğim anlamına gelmez kendimi kaptırmıyorum her zamanki gibi hafif bel ağrısı arada kasık agrıları ve iğne batmaları devam ediyo. Bu ay soğan kürü denedm ve adetime iki gün kala vermidon içmiştim onlar mı geciktirdi diye düşünüyorum gerçi bazen bnm adetim iki-üç gün ileri atabiliyo. Kısacası beklemedeyim bilgi veriyim dedim.
Günaydın canım :) Bencede akışına bırakmak en iyisi umarım Rabbim gönlündekini verir.
Amin cümlemizin kalbindekini Allah ım ona nasip etsin inş .gerçekten beklemek zormuş. Hayat beklemeyle geçiyo en basiti hamile kalmayı bekle doğmasını bekle yürümesini konuşmasını bekle büyümesini bekle.... Bekle de bekle yaniii ))
aynen öyle canım ama bence hepsininde ayrı bi tadı vardır :))))
öyledir herhaldehenüz yasamadığım için bilemiyorum ama güzeldir ya annelik. Ben çok duygusalım çocukları severim kimi zaman sabırlıyım kimi zaman sabırsızım. anne olmakta ciddi anlamda sabır gerektiriyo. Cocugumu da disiplinli yetiştircem diyorum ama çevremde onu şımartacaklar olduktan snra bende de bu duygusallık varken eşim bu dediğin yemez diyo bana gülüyo ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?