Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Şu an yok yrn alıcam certain markadan baya şikayet de var bklm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Clear blue alabilirsi, biraz pahali ama buna deger sanirim. Bu arada bence gebelik olma ihtimali var gibi, kulladigin ilac korkutuyor beni. Hamileysen bebege zarari olur mu diye.

Çok şiştim kanda da bakıldı diye kullanıyorum çıkmadı diye ama vicdanım rahat deil belirsizlik de çok kötü

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyiz fakat 3 aydır bebek istiyoruz. inşallah bu ay olur:) adetime 10 gün var inanılmaz kasık ağrıları ve bel ağrısı yaşıyorum . tabi bunlar adet belirtileri de olabilir

Ben 10 aylık evliyim ama ilk defa çalışma yapıyoruz. Onun icin cok heyecanlıyım. Vajinismusu yendim 1 ay çocuk yasaktı ve bu ay denemeye başladık. Duygularini çok yoğun yaşayan bi insanım. Onun için fazla heyecanlı ve hayalperestim.. sizinle paylaşmak istedim.

Iyi aksamlar kizlar. Goguslerimde aci basladi ve bel agrim devam ediyor. Ve ogle o kadar degildi simdi sol kasigimda batma gibi ayagima dogru bi agri oluyo. Ayy umutlanmak 8stemiyorum ama oglumda bu agriyi hissettim ve hamile oldugumu anlamistim. Eger ayaklarimi usutmediysem tabiii gaz degil ama. Sezeryanim oldugu icin ayaklarim usuyunce kasik agrim olur ama tek tarafli olmaz. Yaa ben mi uyduruyorum acaba? Poff delircez toptan valla

Nerede yanlis yapiyorzz bilmiyorum vallahi. Hic adet belirtim yoktu dedim galiba olmayacagim ben. Demin wc ye gittim afedersiniz ama gunluk pedime kahverengi bir leke gelmis bat ya bugün ya yarin derken aksam aksam umudumun icine etti yani. Yerlesme falan olamaz bildigin kahve akinti. Utanmasam hamikekere sorcam ha siz nasil yaptiniz hangi pozisyon kac dakka falan diye ya. Umudumu yitirmekten ziyade Sinirleniyorum artik.

Canim haklisin. Ama utanilacak bir durum yok ki amacimiz belli hepimizin. Ben kisaca anlatayim mesela. Ben ogluma 2. Ayda hamile kaldim. O ya adetten sonra gun asiri yumurtlama gunune yakin ve sonrasi hergun birlikte olduk. Iliski de bel altima yastik koydum ve esim hemen cikmadi bekledi bir iki dk. Sonra hic kalkmadan bir iki saat ayaklarimi duvara diktim bekledim. Sonra banyo kesinlikle ilik suyla ama. O ya ogluma hamile kaldim. Sekiz aydir 8stiyoruz hicbir ayda bu ayku kadar duzenli olnadi. Bu ay esim boyle yapalim demeye basladi artik. Rabbim isteyen herkese versin bir arkadasim da kendisi altinda yastikla yan yatarak hamile kalmis.

Üzülme arkadaşım zamanı vardır sinirlenme hic. Bu ay olmazsa bi dahakine. Rahat ol (demesi kolay ama) hiç stres yapmayanlar beceriyo benim gibi aklından hiç çıkarmayanlar hayal kırıklığına uğruyor.

Cnm ben daha önce iliskiden sonra yatip bekliyordum, bir ay hep yana döndüm, o zaman olur dediler. Bir ay ayaklarimi havaya diktim ama faydasi olmadi. Bu ay hic yaticak zamanim falan yoktu. Iliskiden sonra hemen banyo yaptim falan ve sadece 3 kez birlikte olduk. Ama hamileyim. Ugrastigim aylar olmadi, bu ay oldu. Ovulasyon testleri falan hepsini denemistim. Bu ay onu da yapamamistim. Cidden bebisler ne zaman gelmek isterse, o zaman geliyor.bolca dua edip beklemek, cok takmamak en iyisi. Akisina biraktiginda oluyor, inan bana.

günaydın kızlar nasılsınız ?

benim bat 6 nisandı yani dündü henüz kırmızı karti görmedim ama bu görmeyeceğim anlamına gelmez kendimi kaptırmıyorum her zamanki gibi hafif bel ağrısı arada kasık agrıları ve iğne batmaları devam ediyo. Bu ay soğan kürü denedm ve adetime iki gün kala vermidon içmiştim onlar mı geciktirdi diye düşünüyorum gerçi bazen bnm adetim iki-üç gün ileri atabiliyo. Kısacası beklemedeyim bilgi veriyim dedim.

Günaydın canım :) Bencede akışına bırakmak en iyisi umarım Rabbim gönlündekini verir.

Son düzenleme:
Günaydın canım :) Bencede akışına bırakmak en iyisi umarım Rabbim gönlündekini verir.

Amin cümlemizin kalbindekini Allah ım ona nasip etsin inş . gerçekten beklemek zormuş. Hayat beklemeyle geçiyo en basiti hamile kalmayı bekle doğmasını bekle yürümesini konuşmasını bekle büyümesini bekle.... Bekle de bekle yaniii ))

aynen öyle canım ama bence hepsininde ayrı bi tadı vardır :))))

aynen öyle canım ama bence hepsininde ayrı bi tadı vardır :))))

öyledir herhalde henüz yasamadığım için bilemiyorum ama güzeldir ya annelik. Ben çok duygusalım çocukları severim kimi zaman sabırlıyım kimi zaman sabırsızım. anne olmakta ciddi anlamda sabır gerektiriyo. Cocugumu da disiplinli yetiştircem diyorum ama çevremde onu şımartacaklar olduktan snra bende de bu duygusallık varken eşim bu dediğin yemez diyo bana gülüyo ))

Bende hiç yaşamadım o duyguyu ama hayal kurarken bile çok ayrı bi tadı var bence.Annelik iç güdüsüyle herşeyin en iyisini,en doğrusunu yaparız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…