Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bende hiç yaşamadım o duyguyu ama hayal kurarken bile çok ayrı bi tadı var bence.Annelik iç güdüsüyle herşeyin en iyisini,en doğrusunu yaparız umarım

inş bu arada yas kaç ? nerede oturuyosun ne zamandır evlisin ve ne zamandr istiyosun bebek ;-)

yaşım 22, bodrumda yaşıyorum,8 aylık evliyim bu ikinci ay denememiz :))) yarışmacı arkadaşlara başarılar :)))))))))))))))

ahahahhaaaa )) bu arada düğün tarihlermzde yakın galiba. Bende 11 ağustos 2013 te evlendim birkaç gün snra 8 ay dolcak.

Evet canım cennet cennet

ohh valla ben genelde üşüyen biriyim orda bnm olmam gerekirdi gerçi samsunda çok soğuk değil genellikle ılıman ve yağmurlu gerçi bu yıl pelk yağmur yağmadı bu arada ismim hanife.

Uhibbukeee 9 kaldı :)))

Aaaa bayaga azalmış inan farkında deilim :)))))
Çok sevindim saol hatırlatmana :))
Ben bu aralar sınavlara şafak sayıyorum ve her sabah kalktıgımda sınava bi eksildi diye vahlanıyorum :))
Sınavada bugünle birlikte 12 günüm kaldı
Ömrüm şafak saymakla geçiyo :))

Günaydın :)
Bat geçince beklemek daha da heyecanlı oluyo:)
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah :))

Bende hiç yaşamadım o duyguyu ama hayal kurarken bile çok ayrı bi tadı var bence.Annelik iç güdüsüyle herşeyin en iyisini,en doğrusunu yaparız umarım

Bende hiç yaşamadım ama dediğin gibi hayali bile güzel :)
Geçen gece rüyamda kızım olmuş ve küçücük bebek konuşup bana anne diyodu :))
Ay çok tuhaf hissetmiştim kendimi :)

Son düzenleme:

Uhibbuke sorma heyecan hat safhada yaa şimdi beklemek daha zor gelio

Uhibbuke sorma heyecan hat safhada yaa şimdi beklemek daha zor gelio

Evet öyle oluyo :)
Test için ne kadar beklemeyi düşünüyorsun :)
Benim bat 16 Nisan diyorum ama 14-16 arası oynayabilir o yüzden 17sinde yapıcam ilk testi :)))
Tabi olmazsam :)
Olursamda haftasonu sınavlara rahat rahat gidiceeem :)

hmmm evet sınavımız var .-)

bnm dediğim gibi iki-üç gün ileri atıyo o yüzden acele etmek istemiyorum dayanabilirsem cuma günü test yapcam hatta inada bindirdim belki tam önümüzdeki pazartesiye kadar da bekleyebilirim çünkü ilk istedigimz ay tam bir hafta gecikmişti ilk kez o ay çok gecikti o yüzden sabretmek istiyorum.

Sınav pek umrunda değil galibaaa
Ya daçok çalıştın bomba gibi hazırsınn

Şaka bi yana benim bu sene mezun olmam şart oldugu için bayaga stres yapıyorum :)

Test konusunda da haklısın ben geçen ay öyleeee belirtiler yaşadım kiiiii kahverengi ile başlayan adete inanamayıp başladıktan sonra bile yaptım
Beklemek en güzeli :)
Tabii sabredebilirsen :)))

günaydın
ben de geçen ay geciktim bikaç gün sonra da açık pembe bişi geldi. aaa dedim heralde yerleşme bu:) çok bilios ya ahahahahaa
bekledim biraz baktım gelen giden yok. idrar testine karar verdim. veee reglim geldi.

ders konusunda söyle geçen yıl üstten çalıstgm dersler oldugu için aynı kitabı okumak sıkıcı gelio üstten gidiyorum asıl bu yıl sectgm derslere sıkı calısıyorum seminer derslerine girerek pekişiyo cokta stres yapmıyorum bnm suanki amacım mezun olmak. Mezun olsam eğer hamile kalmazsam hazranda snavlar biter bitmez işe gircem kpss ye de cok bel bağlamak istemiyorum kararssızım hamile kalırsam hazrandan snra kpssye calısırm akşamları calısıyorum genellikle. Ha bu arada bişeyi itiraf ediyim bu ay bu hamileliğe çok taktıgm için performasım düştü :-(

regl konusunda da bu kadar sabrettm az daha sabrediyim diye kendimi frenliyorum günü 3 gün gecikince negatif 10. gün günü geçince pozitif gören arkadaslar var acele etmeyelim acele işe seytan karısırmış inş sabrederim

Bendeee yerleşme kanamasıdır diye çoştum ama olmadı :)))

Anladım rabbim kolaylık versin tüm sınava gireceklere :)
Ben hamile kalsamda devam edicem ve mezun olursam ilk hedef dgs :)))

Bencede acele etme :)
Aslında kolay olsa da 3 gün geçince hemen kan testi yaptırsak :)
Benim bulundugum yerde en yakın hastane bile bayaga uzaakk

hmmm hangi sehirdesin ki ?

Kızlar benim bat yarın test yapsam mki yaaaa :) zor tutuyorum kendimi

Yap ya da yapma demek bize göre kolay :))
Önemli olan sen ne istiyorsun :)
Aklında kalıcaksa sürekli bence yapp ama yapmadan önce yüzde 90 negatif çıkıcak diye kendini hazırlaa çünkü bebek varsa da çıkması yüzde 10 falandır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…