Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

hmm öyle mi oraya gelin gittin sanırım hayırlısı olsun alıstın mı oralara ? bnmde gebze dil iskelesnde halam oturuyo.

Hmmm yakın sayılır dil iskelesi bize yok gelin gelmedim işimiz burda olduğu için buraya taşındık yani alıştım sayılır 2 senedir burdayım ama samsunumun güzelliğini hiç bi memleket unutturmuyor. :)

evet samsun merkez canikte oturuyorum ne oldu ki ))

Hanifeciğim naber kartı yedikmi? Bende olmadım daha ctesi den beri tok yok 26 gün süren adetlerim bugün 32 gün oldu hala yok. geçen ayki gecikmeden etkilendi sanırım akşam test alacam çıkar herhalde yoksa da adet olurum herhalde....

Hmmm yakın sayılır dil iskelesi bize yok gelin gelmedim işimiz burda olduğu için buraya taşındık yani alıştım sayılır 2 senedir burdayım ama samsunumun güzelliğini hiç bi memleket unutturmuyor. :)

hmm anladım tabiki ya samsun bitane gerçekten

okadar düşük ihtimalmi ya ama işteyim şimdi akşam evde yaparım diye düşünüyorum hayırlısı çıkarsa sevinirim en çokta kayınvalidem sevinir torun bekliyoo hasretle... çıkmassada hazirandaki tatil planımı düşünüürm kafayı dağıtmam lazım çünkiiiiii:2:

niye ayrılcaksın ki eğitim durumu için mi ?

Hayır buraya zaten eşimin işi için geldik :)
Burada ikimizde gurbetçiyiz anlayacagın :)

Kendını sonuç çıkar diye hazırlamaktansa bu ihtimali düşünmek daha iyi bence...
İnşallah çıkar sende ailende doya doya sevinirsiniz:):)

Bence akşamdan ziyade yarın sabah yap, sonuçta sabahları hormonlar daha fazla oluyomuş :)))
Ne kadar zamandır istiyorsun sen ?

hmm anladm Allah ım hayırlısını versin inş.

eğer herzamankinden farklı hissediyosan belirtiler falan yap bence.
Ama bi belirti hissetmiyosan yarının geçmesini bekle derim ben.

aslında var gibi belirtiler sabah midem çok bulandı ama yinede temkinli yaklaşıyorum sonradan üzülmektense kesin konuşmamak en iyisi.. Akşam yapıcam kızlar

canım 4 aydır ugraşıyoruz 1.5 yıllık evliyimm

mrb kızlar 1 hafta gıremedım masallah 76 sayfa ılerlemıs o kadar okuyacak vaktım yok varmı hayırlı haberler alan:) benım bat 4 nısan dı ben 2 nısandan mayıs ayı umutlularından oldumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…