hmmm hangi sehirdesin ki ?
Biri samsunmu dedi :)
Memleket Trabzon :)
İstanbul doma büyüme :)
Ve evlilik sonrası 1 yıldır Mardin :)
Kızlar benim bat yarın test yapsam mki yaaaa :) zor tutuyorum kendimi
vaaaayyy 3 sehri birden tasıyosun güzelmişMerdin nasıl güzelmi alıstın mı
evet samsun merkez canikte oturuyorum ne oldu ki))
İtiraf etmeliyim çook büyük çekincelerle geldim ama alıştım hatta çok sevdim :)
(Burdan ayrılırken üzülcem gibime geliyor :) )
Bende samsunluyum ilkadımda oturuyodumm ama suan gurbetteyim izmitte
hmm öyle mi oraya gelin gittin sanırım hayırlısı olsun alıstın mı oralara ? bnmde gebze dil iskelesnde halam oturuyo.
evet samsun merkez canikte oturuyorum ne oldu ki))
Hmmm yakın sayılır dil iskelesi bize yok gelin gelmedim işimiz burda olduğu için buraya taşındık yani alıştım sayılır 2 senedir burdayım ama samsunumun güzelliğini hiç bi memleket unutturmuyor. :)
Hanifeciğim naber kartı yedikmi? Bende olmadım daha ctesi den beri tok yok 26 gün süren adetlerim bugün 32 gün oldu hala yok. geçen ayki gecikmeden etkilendi sanırım akşam test alacam çıkar herhalde yoksa da adet olurum herhalde....[/QUO
taramtaram bnmde adetim dündü gecikti beklemedeyim henüz kartı yemedim
sennde gecikmiş hayırlısı bakalımbnim dün tam 30 gün doldu normalde 30 günde bir oluyorum. Cumaya kadariyim cuma günü de adet olmazsam test yaparım yada dayanabilirsem önmzdeki pazartesiyi bekliyim diyorum çünkü bebek istedgimiz ilk ay ilk kez bir hafta gecikmişti o yüzden acele etmiyim.
[ı][sıze=3]yap ya da yapma demek bize göre kolay :))
önemli olan sen ne istiyorsun :)
aklında kalıcaksa sürekli bence yapp ama yapmadan önce yüzde 90 negatif çıkıcak diye kendini hazırlaa çünkü bebek varsa da çıkması yüzde 10 falandır :))
[/sıze][/ı]
niye ayrılcaksın ki eğitim durumu için mi ?
okadar düşük ihtimalmi yaama işteyim şimdi akşam evde yaparım diye düşünüyorum hayırlısı çıkarsa sevinirim en çokta kayınvalidem sevinir torun bekliyoo hasretle... çıkmassada hazirandaki tatil planımı düşünüürm kafayı dağıtmam lazım çünkiiiiii:2:
Hayır buraya zaten eşimin işi için geldik :)
Burada ikimizde gurbetçiyiz anlayacagın :)
Kendını sonuç çıkar diye hazırlamaktansa bu ihtimali düşünmek daha iyi bence...
İnşallah çıkar sende ailende doya doya sevinirsiniz:):)
Bence akşamdan ziyade yarın sabah yap, sonuçta sabahları hormonlar daha fazla oluyomuş :)))
Ne kadar zamandır istiyorsun sen ?
eğer herzamankinden farklı hissediyosan belirtiler falan yap bence.
Ama bi belirti hissetmiyosan yarının geçmesini bekle derim ben.
[ı][sıze=3]hayır buraya zaten eşimin işi için geldik :)
burada ikimizde gurbetçiyiz anlayacagın :)[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]kendını sonuç çıkar diye hazırlamaktansa bu ihtimali düşünmek daha iyi bence...
Inşallah çıkar sende ailende doya doya sevinirsiniz:):)
bence akşamdan ziyade yarın sabah yap, sonuçta sabahları hormonlar daha fazla oluyomuş :)))
ne kadar zamandır istiyorsun sen ?
[/sıze][/ı]
Hanifeciğim naber kartı yedikmi? Bende olmadım daha ctesi den beri tok yok 26 gün süren adetlerim bugün 32 gün oldu hala yok. geçen ayki gecikmeden etkilendi sanırım akşam test alacam çıkar herhalde yoksa da adet olurum herhalde....[/QUO
taramtaram bnmde adetim dündü gecikti beklemedeyim henüz kartı yemedim
sennde gecikmiş hayırlısı bakalımbnim dün tam 30 gün doldu normalde 30 günde bir oluyorum. Cumaya kadariyim cuma günü de adet olmazsam test yaparım yada dayanabilirsem önmzdeki pazartesiyi bekliyim diyorum çünkü bebek istedgimiz ilk ay ilk kez bir hafta gecikmişti o yüzden acele etmiyim.
Hadi bakalım senin son adetin ne zamandı? İnşallah çok bekletmeden gelirler....
Habersiz bırakma ...... benim kasıklarım ağrıyor çok kaç kere tuvalete koştum oldum sanıp birde sanki orama bıçak batıyormuş gibi oluyor. Karnım ve göğüslerim çok şiş birde sabah bilmem ama eşimin parfümü çok kötü geldi burnuma sıkma bir daha şunu dedim:)) Oda sen beğenmiştin dedi:)Ayy sinirlerimde laçka sanki herşeye kızıveriyorum.
aslında var gibi belirtiler sabah midem çok bulandı ama yinede temkinli yaklaşıyorum sonradan üzülmektense kesin konuşmamak en iyisi.. Akşam yapıcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?