Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

mrb kızlar 1 hafta gıremedım masallah 76 sayfa ılerlemıs o kadar okuyacak vaktım yok varmı hayırlı haberler alan:) benım bat 4 nısan dı ben 2 nısandan mayıs ayı umutlularından oldumm...

yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben senden umutluydum sesiz çıkmayınca merak ediyodum hep
neyse moral bozmak yok çalışmalara devam

yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben senden umutluydum sesiz çıkmayınca merak ediyodum hep
neyse moral bozmak yok çalışmalara devam

ben kendımden umutlu degıldım ama yıne tuhaf oldum beklentı ıcıne gırmısım demek ki:) bakalıım bu ay hayılrı ve guzel olur ınsallah :) umutlar mayıs ayına konusunu kım acıyor tek ben mıyım nısana umudu kalmayan:)

tek olurmusun hiçç bnde mayısa bel bağladım:26:

kızlarrrrrrrr nisan ayı umudum GERÇEK OLDUUUU İnşallah darısı başınıza tümm arkadaşlara

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr nisan ayı umudum GERÇEK OLDUUUU

oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:118::118::118:
hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn süper bi hbr. tebrik ederim canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. anlatsana nasıl öğrendin ???

mrb kızlar 1 hafta gıremedım masallah 76 sayfa ılerlemıs o kadar okuyacak vaktım yok varmı hayırlı haberler alan:) benım bat 4 nısan dı ben 2 nısandan mayıs ayı umutlularından oldumm...

Seni merak ediyordummm cidden
Hakkında hayırlısı olsun keyifli bi adet geçir sonraaa hızla yepyeni bi aya geçiçez inşallaahhh :))

İnsan istemese de bi keyfi kaçıyor ama olsunn nasip :)
Bu arada her ne kadar bat ıma daha olsa da umudumuz mayısa konusunu ben açıcam merak etmeyin ilk günden beri diyorumm :))))

kızlarrrrrrrr nisan ayı umudum GERÇEK OLDUUUU

Maşallaaahhhh Gözünüz aydııınnnnnn
Rabbim hayırlısı ile kucagınıza almayıda nasip etsin inşaaallllaaahhh

slm kızlar nasılsınız ya ben bişey soracam bugün sabah beden kahverengi leke geldi oda peçeteyle silince ve şimdiye kadar başkada bişey gelmedi benim bat 10 nisan bide bende ilk defa oluyor devamı gelmiyor ama sanki adet olacakmışım gibi ağrım var acaba bu ne?

Çok fazla ümitlenme ama kendine de çooookkk dikkat et bence :)
Dediklerine bakılırsa yerleşme kanaması olabilir :)
Hadi inşallaaahh :)

kesin mi yoksa tahmın mı edıyorsun hayırlıs olsun ınsallah hepımız ıcın doktora gıttım normal sıkıntı yok dedı hatta bu kadar kafana takarsan olmaz dusunme dedı artık dusunmuyorum çok fazla...

kesin cnm regl oldum 2.günümdeyimm...
folik asit ffln verdimi dr?

EŞİM YAZMIŞ BUNU 10DKK ÖNCE GMAİLDEN...

bebek konusunda cok doluyum kuzum
dokunsan aglarım
evlenmeden once hep etrafımda sunu gordum cocugu cok sevenlerın ya cocugu olmadı ya da cok gec oldu
bende bunları yasayacam dıye cok korkuyorum bır taraftan da yuregımı sogutmaya calısıyorum bazen aldırıs etmemeye calısıyorum yonumu cevırıyorum ama aklımın bır kosesınde bebegımız var

ya okadar garip olduki öğrenmem :) şimdi bende kist vardı bende ameliyata karar vermiştim. tabi bi yandan da test falan yapıyorum hemşirelerde yapıyor ama bişey çıkmıyor. neyse dün gece hastaneye yattım bütün işlemlerim halledildi hemşire geldi ameliyatınız iptal gebesiniz dedi :) eşimdeki ve bendeki şok ifadeyi görmeniz lazımdıya ne yapacağımızı bilemedik : işin ilginç yönü 1 gece öncesinde aynı olayı rüyamda görmüştüm hemşire gelip iptal ettik hamilesin diyordu bu kadar olamazya dün gece öğrendik ve hala inanamıyorum

ah canım benim inan şuan yazdıklarını okuyunca duygulandım. çok enteresan şekilde öğrenmişsiniz. film gibi, hatta yok artık denilecek cinsten
ama güzel ve mutluluk verici
hayırlısı olsun tekrar.

çok duygulandım Bence çok şanslısın ve eşin gerçekten baba olduğunda inşallah Rabbim nasip eder, çok iyi bir baba olacak.

Keşke her eş senin eşin gibi heyecanlı ve istekli olsa bu durumda.

çok duygulandım Bence çok şanslısın ve eşin gerçekten baba olduğunda inşallah Rabbim nasip eder, çok iyi bir baba olacak.

Keşke her eş senin eşin gibi heyecanlı ve istekli olsa bu durumda.

aslında olmasa daha rahat olurdum
o böyle içli olunca çok üzülüyorum

((
Ne kadar dertlenmiş yaaa onu teselli edip senin çok güçlü olman lazım yaa.
ne kadardır istiyorsunuz ki?
Ne kadar oldu evleneli?

((
Ne kadar dertlenmiş yaaa onu teselli edip senin çok güçlü olman lazım yaa.
ne kadardır istiyorsunuz ki?
Ne kadar oldu evleneli?

temmuzda 3yıl bitcek 4e gircez
yaa aptallığımdan korunduk
gezcez tozcaz biz dedim boşver geç olsun dedim
bilemedim
korunmayı bıraktık 7 ay bitti 8e girdik ama yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…