Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bekleyeceksiniz o zaman, yaşın küçükse sorun yapma bence anladığım kadarıyla bir yılın henüz dolmamış.

dolmadı
24 yaşındayım 5ay daha sabretcem
sonra doktora bi daha giderim

dolmadı
24 yaşındayım 5ay daha sabretcem
sonra doktora bi daha giderim

Daha küçükmüşsün 32 yaşındayım ben ne yapayım ya :) rahat ol, stres yapma (bunu çok söylerler ama yapacak bir şey yok). Allah nasip edecektir inşallah. Bol bol dua et, sadaka ver, adak ada.

Kızlar kırmızı kartı gördüm maalesef, umutsuzluk yok, mayıs ayında annesine doğum günü süprizi yapacak benim minik kuzum inşallah

Kızlar kırmızı kartı gördüm maalesef, umutsuzluk yok, mayıs ayında annesine doğum günü süprizi yapacak benim minik kuzum inşallah

hayırlısı canım, dediğin gibi umutsuzluk yok, doğru zamanı bekliyo minişler. hem bak bir ay daha yaklaştın doğru zamana

Daha küçükmüşsün 32 yaşındayım ben ne yapayım ya :) rahat ol, stres yapma (bunu çok söylerler ama yapacak bir şey yok). Allah nasip edecektir inşallah. Bol bol dua et, sadaka ver, adak ada.

zaten dualarla dönüyor bu dünya ..en önemlisi rabbimizin bize ikram etmesi..

hmm normaldir ama hapla daha geç olur ama yinede rahim spermlere fln alışması, onları baktri olarak görmemesi zmn alır biraz üzülme..
sizde sorun yoksa Allahın izniyle elbet olur..

rahmın sperme alışması mevzusu bana o kadar ılgınç geliyoki
aklım almıyo
sankı akılları fikirleri var gibi...

ah canım benim inan şuan yazdıklarını okuyunca duygulandım. çok enteresan şekilde öğrenmişsiniz. film gibi, hatta yok artık denilecek cinsten
ama güzel ve mutluluk verici
hayırlısı olsun tekrar.

inşallah sende böyle güzel haberler alırsın tatlım ama inşallah benim gibi garip bi şekilde almazsın haberi

rahmın sperme alışması mevzusu bana o kadar ılgınç geliyoki
aklım almıyo
sankı akılları fikirleri var gibi...

bnada öyle geliyor ama herşey dizilerdeki gibi değil.. daha önce izledinmi bilmiyorum ama spermlerin yolculuğu yada insanoğlunun varoluşu diye izle bn merk edip bakıyorum o zmn daha iyi anlıyorsun bazı şeyleri mantıklı geliyor alışamamsı...

kızlar bide ben hamile kalmadan 2 hafta önce falan civanperçemi çayına başlamıştım etkisi varmı yokmu bilemiyorum ama aktarlarda gebeliği kolaylaştırması için satılıyor.. bide çok ihtiyacı olan birine sadaka vermiştim oda ne derdin varsa tez zamanda çözülsün iinşallah demişti onunda yani sadakanında etkisine çok inanıyorum

Evet aynen öyle :)
Eşim bi belirti sorduğunda yok falan deyip ümitlenme diyorum ama içten içe "ya şöyleyse ya böyleyse" diye bir sürü cümle kuruyorum :)

Gercekten cok zor bi durum esimi uzmeemk icin elimden geleni yapyrm hele hasta oldugum gun evimizin ici o kadar kotu oluyor ki sessiz gergin moral bozuklugu esim beni mutlu etmek guldurmk icin cok ugrasyo ama benim icim agliyor o donemi yasarken ama insallah bu ay bebismize kavusuruz:-D

Arkadaşlar az önce idrar testi yaptım kopkoyu 2.çizgi çıktıııı Hamileyimmmmmmm Allah sizlere de yaşatsın inşallah bakalım bunu kucağıma alabilecekmiyim Hanifeeeee sende durumnlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…