Semen testi yaptırmayı düşündünüz mü?
eşim sorunsuz testlerini yaptırdı
benımde sorunum yokmuş ama olmuyo nedense
Bekleyeceksiniz o zaman, yaşın küçükse sorun yapma bence anladığım kadarıyla bir yılın henüz dolmamış.
dolmadı
24 yaşındayım 5ay daha sabretcem
sonra doktora bi daha giderim
dolmadı
24 yaşındayım 5ay daha sabretcem
sonra doktora bi daha giderim
hapla mı korundunuz?
kendımız korunduk
Kızlar kırmızı kartı gördüm maalesef, umutsuzluk yok, mayıs ayında annesine doğum günü süprizi yapacak benim minik kuzum inşallah
Daha küçükmüşsün 32 yaşındayım ben ne yapayım ya :) rahat ol, stres yapma (bunu çok söylerler ama yapacak bir şey yok). Allah nasip edecektir inşallah. Bol bol dua et, sadaka ver, adak ada.
hmm normaldir ama hapla daha geç olur ama yinede rahim spermlere fln alışması, onları baktri olarak görmemesi zmn alır biraz üzülme..
sizde sorun yoksa Allahın izniyle elbet olur..
Çok fazla ümitlenme ama kendine de çooookkk dikkat et bence :)
Dediklerine bakılırsa yerleşme kanaması olabilir :)
Hadi inşallaaahh :)
hayırlısı canım, dediğin gibi umutsuzluk yok, doğru zamanı bekliyo minişler. hem bak bir ay daha yaklaştın doğru zamana
ah canım benim inan şuan yazdıklarını okuyunca duygulandım. çok enteresan şekilde öğrenmişsiniz. film gibi, hatta yok artık denilecek cinsten
ama güzel ve mutluluk verici
hayırlısı olsun tekrar.
inşallah sende böyle güzel haberler alırsın tatlım ama inşallah benim gibi garip bi şekilde almazsın haberi
hamilelerin duası kabul olurmuş, Allah razı olsun arkadaşım
rahmın sperme alışması mevzusu bana o kadar ılgınç geliyoki
aklım almıyo
sankı akılları fikirleri var gibi...
Evet aynen öyle :)
Eşim bi belirti sorduğunda yok falan deyip ümitlenme diyorum ama içten içe "ya şöyleyse ya böyleyse" diye bir sürü cümle kuruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?