Arkadaşlar az önce idrar testi yaptım kopkoyu 2.çizgi çıktıııı Hamileyimmmmmmm Allah sizlere de yaşatsın inşallah bakalım bunu kucağıma alabilecekmiyim Hanifeeeee sende durumnlar nasıl
Arkadaşlar az önce idrar testi yaptım kopkoyu 2.çizgi çıktıııı Hamileyimmmmmmm Allah sizlere de yaşatsın inşallah bakalım bunu kucağıma alabilecekmiyim Hanifeeeee sende durumnlar nasıl
darısı basımıza cemrem
Liste yenilenebilir mi ? Hamileleri görüp umudumuz artsın :)
Evet bence dee hatta regl olanlarin da yeni batlari listenin altina eklense de guzel olurrr
ya bu yumurtlama olayını anlamadım gitti. iki üç gündür batma var kasıklarımda. geçen ay ilk defa kendimi dinledim o zaman da yumurtlama döneminde bu belirtiler oldu. bu ay da olunca hah dedim çatlayacak. ovülasyon testinde kaç gündür silik olan ikinci çizgi dün yoktu. ben de dün çatladı sandım. ilişki oldu akşam. ama batmalar devam etti. sabah çok yoğun akıntı oldu. demek ki şimdi çatladı diye düşündüm sabah da. ama batma var hala ya.
selam kızlar benimde 7 gün var adetime ama hiç umudum yok zaman geçmiyor resmennnn
Umudunu nie kaybediyosunki insallah olur gusel haberler verirsin bizde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamile haberlerini okuyunca tuylerim diken diken oldu tum arkadaslari tebrik ederim. Hem sevindim hem de rabbim bana daha yasatmadigi icin dolu dolu oldu gozlerim. Bir an neden diye soracaktim ki seytana yenilmeden bir nefes aldim ve ya nasip dedim. Allah hic birimizi isyana ve umutsuzluga dusurmesin. Dilerim onumzdeki aya umudu kalanlarin rabbim nasibini versin. Benim esim 20 mayis dogumlu Allah bana mayis ayinda esime bu haberi hediye vermeyi nasip etsin. Zaten hep isterdim dogum gununde hediye kutusuna test sonucumu koyayim diye gerci bat 3 mayis ama olsun bu ay bizim de ayimiz olsun. Hepinize selamlar
Yaa inşallah güzelim ama her ay hüsran olunca insana hiç olmıcakmış gibi geliyor
Pozitif dusunmemiz gerekiyo hormonlarimizi cok etkiliyomus su kafamiza takmalarimiz moral bozuklugumuz acabalarimiz direk hormonlara etki ediyomus sende oyle yapma yine sukur deyip yeniden calismalara devam rabbim uygun zamani bilir verir insallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?