- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
canım çok silik ama belli 2.çizgi..bence sabah yapacağında daha net çıkar..
senınde gordugune cok sevındım ben artık psıkolojık kendımmı goruyomusum gııbı hıssedıodum cıplak gözle bıraz daha bellı ama ne bılım yarn bı olsun bkcz artık
ayy canım kusura bakma ben senin adını gamzezel olarak biliyordum. heyecandanda tam bakmamışım ama hemen düzeltiyorum.
bencede canım sabah yap daha iyi..çünkü sabahki idrarda daha iyi çıkıyormuş.bende eşime söledim sabah gelirken 1 tane daha alacak
yeşim84 canım şu an çok karışık. ne yapıcağımı bilemiyorum. acaba bebişim karnımda nasıl. kan testi yaptırıp kesinleşip keseyi görene kadar rahatlamıycam.
gzllrgzlnsrn canım senin sat bilmiyorum. unutmuşum.kendime göre yazdım söyle hemen düzeltiyim.
profil resmimi düzenliycem. artık ağlamak yok İnşallah. hamiş resmi koycam.
profil resmimi düzenliycem. artık ağlamak yok İnşallah. hamiş resmi koycam.
ayy pek güzel oldu yaaa. ben daha kimseye söylemedim. eşim birazdan gelir. ama ona nasıl söylesem bilmemki. yüzünü videoyamı çeksem.
ayy pek güzel oldu yaaa. ben daha kimseye söylemedim. eşim birazdan gelir. ama ona nasıl söylesem bilmemki. yüzünü videoyamı çeksem.
resim güzel oldu cnm)) bende keseciği görmeden kimseye sölemicem eşiöde şansa bugün nöbetçi yaa..yanına gittim söledim ama dayanamadım )) çok sewndi kıyamam yaaaa...neyse cnm ben çıkayım biraz uykum geldi.gene görüşürz yarın falan..ken.ii bk..tekrardan hayırlı uğurlu olsun inş...sağlıcakla kucağımıza alırız...
tamam canım. bebişlerimizin uykuya ihtiyacı var dimi.
olabılır sonra bakar cok gulersınız bnce suprız bısıy yap testın gorecegı bı yere koy kendı gorsun fln yada adet oldum de tam yıkıldıgı anda patlat mujdeyı bu arada kaynanalarınıza mujde ıstemeden demeyın kızlar elını gotursun keseye mujde hedıyesı alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?