umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

eos59....................?.....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

senemkiq...............?.....ocak..... üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak..... dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)

gzllrgzlnsrn...........6....ocak..... veee altıncı hamişimiz....... TEBRİKLEER

delkarmen............12....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER

öcük....................17....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

yeşim84...............18....ocak..... vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)

gamzelal..............21....ocak...... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

okkesa................21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

göçmenkuşlar.......21....ocak..... ve yedinci hamişimiz yani beeeen TEBRİKLEER

41zeynep.............22....ocak.....

izmirlipinar...........23....ocak.....

kpz...................24-25..ocak.....

skyla...................25....ocak.....

yaseku................25....ocak.....

sensible girl.........27....ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

angeloves............31....ocak.....

Eki Görüntüle 332299

8 HAMİŞ. YOKMU ARTTIRAN.

Son düzenleme:
senınde gordugune cok sevındım ben artık psıkolojık kendımmı goruyomusum gııbı hıssedıodum cıplak gözle bıraz daha bellı ama ne bılım yarn bı olsun bkcz artık

bencede canım sabah yap daha iyi..çünkü sabahki idrarda daha iyi çıkıyormuş.bende eşime söledim sabah gelirken 1 tane daha alacak

gzllrgzlnsrn canım senin sat bilmiyorum. unutmuşum. kendime göre yazdım söyle hemen düzeltiyim.

yeşim84 canım şu an çok karışık. ne yapıcağımı bilemiyorum. acaba bebişim karnımda nasıl. kan testi yaptırıp kesinleşip keseyi görene kadar rahatlamıycam.

bencede canım sabah yap daha iyi..çünkü sabahki idrarda daha iyi çıkıyormuş.bende eşime söledim sabah gelirken 1 tane daha alacak

hehe bende benımkıne al dıyınce bn nasıl alıyım fln dıye sızlanıyodu ama artık alıstı bugun baktım hız bısey demeden aldı bu arada esın ne ıs yapıyo cnm gece calısıyo galba

yeşim84 canım şu an çok karışık. ne yapıcağımı bilemiyorum. acaba bebişim karnımda nasıl. kan testi yaptırıp kesinleşip keseyi görene kadar rahatlamıycam.

aynen bende öle canım yaa..cuma gidicem heralde doktora..bakalım kısmet..şu an ne düşünceğimi bilemiyorum ya...çok değişik karışık duygular...

ayy pek güzel oldu yaaa. ben daha kimseye söylemedim. eşim birazdan gelir. ama ona nasıl söylesem bilmemki. yüzünü videoyamı çeksem.

ayy pek güzel oldu yaaa. ben daha kimseye söylemedim. eşim birazdan gelir. ama ona nasıl söylesem bilmemki. yüzünü videoyamı çeksem.

resim güzel oldu cnm )) bende keseciği görmeden kimseye sölemicem eşiöde şansa bugün nöbetçi yaa..yanına gittim söledim ama dayanamadım )) çok sewndi kıyamam yaaaa...neyse cnm ben çıkayım biraz uykum geldi.gene görüşürz yarın falan..ken.ii bk..tekrardan hayırlı uğurlu olsun inş...sağlıcakla kucağımıza alırız...

olabılır sonra bakar cok gulersınız bnce suprız bısıy yap testın gorecegı bı yere koy kendı gorsun fln yada adet oldum de tam yıkıldıgı anda patlat mujdeyı bu arada kaynanalarınıza mujde ıstemeden demeyın kızlar elını gotursun keseye mujde hedıyesı alsın

tamam canım. bebişlerimizin uykuya ihtiyacı var dimi.

canım yaa. benim kaynanam eşim 7-8 yaşındayken rahmetli olmuş. maalesef ben o müjdeyi veremem. ama melekler söylemiştir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…