umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

kızlaaar ben çıkıyorum. gzllrgzlnsrn, yeşim84 hamişdaşlarım benim yarın görüşürüz İnşallah. eşim gelmek üzere hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi.

çok sevindim canımmm bende hamile olduğumu dün öğrendim çok mutluyum artık bizde birer böyleyiz

hayırlı olsun canım inan çok sevindim.bekleme 14 şubatı falan hemen söylede sevinsin oda

listeye adımı hamile olarak yazdırmak isterdim ama dün adet oldum.umudumuz başka aya kaldı.dua edin kızlar bnim de bebeğim olsun inşallah sağlıkla

cumartesiden beri giremiyorum foruma
neler olmuş neler
çok sevindim yeni hamişlere :)
göçmenkuşlar yeşim84 tebrik ederim ikinizide
Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almak nasip etsin...

listeye adımı hamile olarak yazdırmak isterdim ama dün adet oldum.umudumuz başka aya kaldı.dua edin kızlar bnim de bebeğim olsun inşallah sağlıkla

canım sıkma canını Allah herşeyden önce hayırlısını nmasip etsin
bu ay olmadı diye olmuycak değil
önümüzdeki ay seninde göbüşün bebekli olucak sadece inan....

canım sıkma canını Allah herşeyden önce hayırlısını nmasip etsin
bu ay olmadı diye olmuycak değil
önümüzdeki ay seninde göbüşün bebekli olucak sadece inan....

teşekkür ederim canım ya.hamiş tablomuz beni umutlandırıyor.maşallah hepimize.bebek bekleyen arkadaşlarımızın hepsine de hayırlı olsun.inannın çok seviniyorum herbirinize.umutlar bitmeyecek bizim de olacak buna inanıyorum.

kızlaaar ben çıkıyorum. gzllrgzlnsrn, yeşim84 hamişdaşlarım benim yarın görüşürüz İnşallah. eşim gelmek üzere hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi.

gocmenkuslar iyi ki bu topic i açmışsın başta sana ve hepimize uğur getirdi....
senin adına çok sevindim....

çok sevindim canım adına inş.hayırlısıyla kucağına alırsın bende beklemedeyim bugün adet olmam lazım inş.olmam adet belirtisi yok arada bi oluyo kayboluyo göğüslerimde biraz acı oluyo dokununca ateşimde normalde 36.0 36.2 lerde oluyordu adetime 3 gün kala 36.6 larda ama adetten 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bakalım hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…