umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

canım ateşinin düşmemesi iyiye işaret. inan bende ateşim düşmeyince şüphelendim. adetimden 2 gün önceki testim negatifti. adetten sonra belli oluyor. ateşin düşmezse sendede var bişeyler İnşallah.

listeye adımı hamile olarak yazdırmak isterdim ama dün adet oldum.umudumuz başka aya kaldı.dua edin kızlar bnim de bebeğim olsun inşallah sağlıkla

İnşallah canım. bu ay olmasa bile bir dahaki ay bebişin göbişine gelir. umudunu hiç kaybetme. adet olmakta sağlıklı olduğunu gösterir çok şükür. elbet bir gün çift çizgiyi görüceksin canım.

gocmenkuslar iyi ki bu topic i açmışsın başta sana ve hepimize uğur getirdi....
senin adına çok sevindim....

evet geçen aylarda bir arkadaşımız topik açmıştı ve o ay hamiş olmuştu. benimde aynısı oldu. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz. teşekkürler

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

eos59....................?.....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

senemkiq...............?.....ocak..... üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak..... dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)

gzllrgzlnsrn...........6....ocak..... veee altıncı hamişimiz....... TEBRİKLEER

delkarmen............12....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER

öcük....................17....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

yeşim84...............18....ocak..... vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)

gamzelal..............21....ocak...... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

okkesa................21....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta

göçmenkuşlar.......21....ocak..... ve yedinci hamişimiz yani beeeen TEBRİKLEER

41zeynep.............22....ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

izmirlipinar...........23....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

kpz...................24-25..ocak..... sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.

skyla...................25....ocak.....

yaseku................25....ocak.....

sensible girl.........27....ocak.....

merylin................28....ocak.....

mondschein87......31....ocak.....

angeloves............31....ocak.....

Eki Görüntüle 332611

kızlar bugun sabah tekrar yptm test yıne sılık cızgı ama dunkunden daha belırgındı sabah kosa kosa doktora gttım hem kan hem ıdrar testı yaptırdım negatıf gıdeken ne hayaller kurdum bıde :2: yıkıldım sonucu alınca doktoruma muayene oldum hıc bısey yok kıst fln hersey normal dedı psıkolojık adet olmuyomusum ne psıkolojı ama 19.gun bugun yaaaaa tarlusal dıye bır adet sokturucu verdı eve geldım aglamaktan gozlerımı cıkardım yıne yıkıldım yanı kımse o lanet sılık cızgıyle mutlu olmasın benım gıbı benı dha cok uzdu bıgunluk mutlulugum uctu gıttı:2::2::2::2::2::2:2:
allhım herkesın melegını kucagına ver sınama yarabbım uzme kımselerı:2:

ayyy canım çok üzüldüm. :26: eminmisin. yaptığın tahlillerini doktora gösterseydin. peki bunlar ne deseydin. başka bir doktora görün gerekirse tekrar kan testi yaptır bence. ilacını hemen içme. çünkü ikinciye testind daha belirgin çıkmış. psikolojik olsa o ikinci çizgi niye çıktı. özelemi gittin canım devlet hastanesinemi. çok şaşkınım. aaaaa...

gösterdım cnm kan testıne gtmeden önce hayrlı olsn fln dedı kan testıne gore keseye bakarız dedı sonra sonuc negatıf cıkınca oda cok sasırdı teste bı yanlıslık vardr dedı özel hastaneye gttm cnm sureklı gıttgım doktordu zaten ama bnde cok sasırdım yerle bır oldum ılacıda dun sınırden bı tane ıctım ama hala adet olmadım cnm ya tmm bn her ay cocuk ıcın negatıf gordugumde moralımı bozuyodum ama bu ay yenı bır eve tasındık tasınma fln derken cocuk aklıma bıle gelmemıstı nasıl psıkolıjk engelleyım adetımı:

Son düzenleme:
bende bugün sağlık ocağına aile hekimine gittim. kan tahlili oldum. sonucu 2 gün sonra alıcam. ve doktora eczaneden alınan testler güvenilirmi dedim. oda bana evet sonuç pozitifse doğrudur dedi. nettende araştırdım şu bhcg hormonu belirli bir seviyeye gelmezse idrarda çıkmaz eğer idrarda çıkarsa bhcg hormonu yüksektir ve gebelik vardır, bu hormon hiçbir şeyden etkilenmeyip ilaç bile kullansan varsa vardır yoksa yoktur diyordu. canım senin bu durumun çok ilginç hakikatten. kanda yüksek değilse niye çıktı? hadi bir test yanlış diyelim öbürüdemi bozuktu?.....??????????....ben yinede bekle derim. canım sağlık ocağına git. tekrar baksınlar kanına. bir şey kaybetmezsin. umutsuzda olsan ikincide kesinleşir bari. hem için rahat olur. İnşallah o doktor yanılır.

annemde bı kac gun daaha dur tekrar yaptır testı dıyo cnm bnde anlamadım kı certaın gebelık testıydı yaptıgım acaba test mı sorunlu anlamadım kı testın resımlerını koymustum ya o resımdekı ılk yaptıgım aksam yaptıgım testtı sadece ben mı goruyorum dıye koymustum sabah yaptıgım ondan bıraz daha belırgın dı esımde bende soktayız senın yaptıgın testın markası neydı acaba testın markasımı sorunlu anlamadım kı

mrhba arkdslar bende 10 aydır istiyorum ilk defa bu sefer 3 gun gectı ve aynı markanın testınden yaptım once silikti ama sona bes dk bekletnce daha belirgin oldu.ilk bebegimdede böyle olmustu bu gunde kan vermeyı dusunuyoum bakalım hepimiz için hayırlısı

inş hamişsindir cnm benım yasadgm slk cızgı olayı olmaz ıns da bebısın kuccagına alırsın mutlu mutlu

canım aynen annenin dediği gibi yap. ben yaptığım testin adını bilmiyorum. eczacıya gebelik testi alıcam dedim oda verdi. fiyatı 3 tl. pahalı değil yani. belkide senin aldığınla aynıdır. mavi beyaz kutuydu zannediyorsam. benim anlamadığım iki testinde pozitif olması ve ikincinin daha belirgin olması. seni umutlandırmakta istemiyorum tekrar üzülmeni istemem ama kan tahlilinde hata olabilir. eğer bir dahakide negatif çıkarsa artık kesin gözüyle bakarım.

canım hepimiz için hayırlısı. bende bugün kan verdim. bakalım sonuç ne olacak. sonucunu bizimle paylaşmayı unutma.

tkrr ypcm zaten testı cnm doktorun verdıgı adet sokturuyu kullanıyorum ama hala adet olmadım bugun 21 gun ılaclada adet olmazsam zaten kesın hamıleymısım ılac cocuk yoksa adet getırırmıs varsa beslermıs ılac bıtene kadar beklycem artık

eğer bebeğe zararı yoksa o zaman korkmaya gerek yok canım. inan bir kaç gündür hep seni düşünüyorum. acaba naptın sonuç ne olucak diye. ilacın ne zamna biticek canım. merak ediyorumda. ayy kusura bakma merağım için ama sanki iyi haberi bir an önce almak istiyorumda o yüzden. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz ve o moral bozan tahlilin yanlıştır. ve bebişin göbişindedir.
bende tahlilimi yarın alıcam. sağlık ocağına gittim ama doktor her halde başka tahlillerde istedi çünkü 3 tüp (biri büyük) kan aldılar benden. herhalde kan sayımı falan istedi. bende merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…