- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
Hanimlar merhaba bugun adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam bebis istiyoruz bizde. 2 ay oldu denemeye başlayalı.
melekangelcğm canım benimde ilk belirtiyi kasıklarım vermişti. ters bir harekette sanki afedersin bağırsağımı içerden sıkıyorlar ve geriliyormuş gibi oluyordu. gidip gelen sancılar vardı. bu yumurtlama belirtisimi bilmiyorum. ama şüphelenmeme neden olmuştu.
HSG sonrası iltihaplara ragmen denemelere başladık.Bu yüksek olasılıgı kacırmamak için.Yorumu olan varsa lütfen paylaşınız.
eğer bebeğe zararı yoksa o zaman korkmaya gerek yok canım. inan bir kaç gündür hep seni düşünüyorum. acaba naptın sonuç ne olucak diye. ilacın ne zamna biticek canım. merak ediyorumda. ayy kusura bakma merağım için ama sanki iyi haberi bir an önce almak istiyorumda o yüzden. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz ve o moral bozan tahlilin yanlıştır. ve bebişin göbişindedir.
bende tahlilimi yarın alıcam. sağlık ocağına gittim ama doktor her halde başka tahlillerde istedi çünkü 3 tüp (biri büyük) kan aldılar benden. herhalde kan sayımı falan istedi. bende merakla bekliyorum.
İnşallah olmazsın canım. peki hiç şüphelendiğin belirtin oldumu. bizimle paylaşırsan sevinirim.
merhaba göçmen kuşlar
benim sat 21 aralıktı benim hesaplamalarıma göre 4 haftalık hamileyim
ama pazartesi günü doktorum 3 haftalık dedi
ultrasona girdim ama çok küçük olduğu için keseyi göremedik
ve tabi bende korktum açıkçası:18::18::18::18
kötü birşey var diye doktor bana ufacık birşey görüyorum
gebelik kesesi olabilir dedi
olabilir deyince moralim bozuldu
ve birde alttan muayene etmek istedi ben istemedimm
kan tahlili istedi beta hcg sonucum 450 çıktı
ve aşırı derecede kansızlık çıktı
kan ilaçları folik asit ve progestan verdi
10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleriz dedi
sence beta hcg sonucum düşük mü
ben doktora sorduğumda daha adetin birkaç gün geçmiş
normal dedi
bende korkuyorum kan sonucum düşük diye
kalp atışları için de erken değil mi ya:44::44::44:
bilmiyorum bunlara moralim bozuldu benim de
inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız
bende bugün gittim doktora canım 484 çıktı benimde.benimde kese görünmedi çünkü daha erken.normal yani.sıkma canını.üzülüpte bebeğini de üzme.şuan en önemli dönem çünkü,2 ay içinde bütün organlar şekilleniyor. inşallah sorunsuz olur herşeyy
canım seni diğer topikten tanıyorum hayırlı olsun bebişin tebrik ediyorum çok sevindim
ayy canım ne güzel cevaplamışsın teşekkür ederim
ne bileyim bende bir an için üzüldüm
ama sen içimi rahatlattın dediğin gibi inşallah herşey sorunsuz olur
keseyi görünce yine paylaşalım olur mu
sağol canım..biz hemen olsun istiyoruz ama herşey bir kurala göre işliyor canım.bende hemen görmek istedim keseyi ama,daha zamanı var.evet paylaşalım gelişmeleri
bende bugün gittim doktora canım 484 çıktı benimde.benimde kese görünmedi çünkü daha erken.normal yani.sıkma canını.üzülüpte bebeğini de üzme.şuan en önemli dönem çünkü,2 ay içinde bütün organlar şekilleniyor. inşallah sorunsuz olur herşeyy
Bu ay gripte oldum belirtileri anlayamıyorum çünkü ağır geçirdim Ates kusma halsizlik hesi vardı. Ama olacağım galiba karnım şiddetli ağrımaya başladı( bir düşük birde dis gebelikten sonra zaten umutsuzum
merhaba göçmen kuşlar
benim sat 21 aralıktı benim hesaplamalarıma göre 4 haftalık hamileyim
ama pazartesi günü doktorum 3 haftalık dedi
ultrasona girdim ama çok küçük olduğu için keseyi göremedik
ve tabi bende korktum açıkçası:18::18::18::18
kötü birşey var diye doktor bana ufacık birşey görüyorum
gebelik kesesi olabilir dedi
olabilir deyince moralim bozuldu
ve birde alttan muayene etmek istedi ben istemedimm
kan tahlili istedi beta hcg sonucum 450 çıktı
ve aşırı derecede kansızlık çıktı
kan ilaçları folik asit ve progestan verdi
10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleriz dedi
sence beta hcg sonucum düşük mü
ben doktora sorduğumda daha adetin birkaç gün geçmiş
normal dedi
bende korkuyorum kan sonucum düşük diye
kalp atışları için de erken değil mi ya:44::44::44:
bilmiyorum bunlara moralim bozuldu benim de
inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız
canım kafanı takma. bebişinide üzme. kanda bhcg değeri 1500-2000 olunca kese görülüyor. doktor emin olmasa bir dahaki gelişinde kalp atışlarını dinleriz demezdi. keşke alttan muayene olsaydın. üst muayene ile alt muayene arasında 5 gün oynuyormuş. yani alt muayene bugünkü durumunu, üst muayenede kesenin 5 gün önceki durumunu görmüş gibi oluyormuşsun. nette okudum. bakalım ben görebilecekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?