UMUDUMUZ TEMMUZ AYI :) meleklerimizi beraber bekleyelim,dertleşelim !

Glcz ámá 9 ay sonra 2 yil oldu bídě 9 ay daha bebeksz klmk istmyrm szden baska kmsnn dsncelerne oněm vrmm cunku hpmiz ayni yoldayz

benim aklıma gelen şey hani orada doktora gitsen derdini anlatamazsın, anlatsan anlamazlar. bi de dinleniceksin filan bakacak kimsen var mı? tatile filan gelicekseniz o zaman yaptırsan?

Ben 6 aydır istiyorum. Esimde sperm hız ve sayı dusuklugu var. Bir aydır esime incir ve keciboynuzu kürü uyguluyorum inş faydası olur.Allahdan hayırlısını diliyorum

mrb canım bizim doktor direkt amelyat dedi hap falan hic bişey vermedi.bi sperm testi daha verecek baska bir yerdesifa olsun benimki bi test daha yapsın ona göre yapacaz bişeyler kuzum

şifa versin ALLAH ımmm ..hepimize yardım etsiinn.......

benim aklıma gelen şey hani orada doktora gitsen derdini anlatamazsın, anlatsan anlamazlar. bi de dinleniceksin filan bakacak kimsen var mı? tatile filan gelicekseniz o zaman yaptırsan?
Yok díl knsnda birz bilgim var 2. Gelisim esimde ynmda olck oda anltr yani dinlnmk knsnda ewmde dinlnrm esim bna bakar yani 15 gun is yapmayiversin bnm icn tatile bílé olsa turkiyeye donmek istmyrm o yuzdn burda ypnk istyrm

Yok díl knsnda birz bilgim var 2. Gelisim esimde ynmda olck oda anltr yani dinlnmk knsnda ewmde dinlnrm esim bna bakar yani 15 gun is yapmayiversin bnm icn tatile bílé olsa turkiyeye donmek istmyrm o yuzdn burda ypnk istyrm

o zaman yaptır canım. eşin de destek oluyor nasıl olsa. belki de orası vesile olur.

bnce sakince bir kaç ay daha geçir...belki olur

mümkünse ağustosta hamileyimmm topiği açalım orda buluşalım temmuzda gebe kalanlar dye

Okulum dun mu adet gordun cunku bnde dun adet grdum bídě bisi srcktim snn adetler dznlmi

bizimde hız sorunu var ileri hızlı yüzde 3.ne yapabilirm cakısır arttırıyormu ve nasıl yapılıyor kızlar

Çakşır arttırıyor canım bi de eşime dr proxeed plus vermişti ondan kullandı 4 ay sonrasında biz tekrarladık testi gayet iyiydi normal değerlere gelmişti ama bence başka bi yerde daha yaptırın testi ve başka bi dr gösterin bizede dr ameliyat dedi biz gittik başka bi yere gösterdik bu hız yeterli bununla gebelik oluşur ameliyata gerek yok dedi yani doktordan doktora çok fark ediyor canm

Bizim hız şu anda iyi değerleri tam hatırlamıyorum açıkçası ama bariz eskiye göre artmış. Tek bi dr la kalmayın sakın iyi bi doktor bulup gösterin bak ben ilk gittiğimde ürolog ameliyatı bile telaffuz etmişti ama diğer dr gerek yok olur bu şekilde dedi şimdi bekliyoruz olmadı ameliyat değilde aşılama düşüneceğiz. Evicap da duydum onunda faydasını gören çok kişi var kullanın yani

iyi oldu söylediğin aktara söyliyim. hem ondan hem ondan versin :)
bu gidişle içimizden bebek değil ağaç çıkacak

Herşeyi her yolu deniyoruz napalım artık Yeter ki faydası olsunda içeriz yaparız yeriz :)

Okulum dun mu adet gordun cunku bnde dun adet grdum bídě bisi srcktim snn adetler dznlmi

evet canım dün adet oldum..evet adetlerim düzenli 26 ia 29 gün arasına değişiirr..bende fsh yüksek çıkmıştı doktor tüp demişti ama diğer aylarda yüksek çıkmadı benim o yüzden korkum vaarr canım..şimdiye dek de her ay adet olduum...

anladım canımm ALAH ı yardımcımız olsun bizimki de zaman geçsin biraz da tekrrlycak testi...haklısın te doktorla kalmamak gek bunu bizzat yaşadım ben ama olumsuz şeyi duymakk hoş olmuyor ama zamanla hl hmilelik oluşmayınca olumsuzluğu düşünüyor isan gerçekten öle mi acaba diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…