Glcz ámá 9 ay sonra 2 yil oldu bídě 9 ay daha bebeksz klmk istmyrm szden baska kmsnn dsncelerne oněm vrmm cunku hpmiz ayni yoldayz
Ben 6 aydır istiyorum. Esimde sperm hız ve sayı dusuklugu var. Bir aydır esime incir ve keciboynuzu kürü uyguluyorum inş faydası olur.Allahdan hayırlısını diliyorum
mrb canım bizim doktor direkt amelyat dedi hap falan hic bişey vermedi.bi sperm testi daha verecek baska bir yerdesifa olsun benimki bi test daha yapsın ona göre yapacaz bişeyler kuzum
Yok díl knsnda birz bilgim var 2. Gelisim esimde ynmda olck oda anltr yani dinlnmk knsnda ewmde dinlnrm esim bna bakar yani 15 gun is yapmayiversin bnm icn tatile bílé olsa turkiyeye donmek istmyrm o yuzdn burda ypnk istyrmbenim aklıma gelen şey hani orada doktora gitsen derdini anlatamazsın, anlatsan anlamazlar. bi de dinleniceksin filan bakacak kimsen var mı? tatile filan gelicekseniz o zaman yaptırsan?
Yok díl knsnda birz bilgim var 2. Gelisim esimde ynmda olck oda anltr yani dinlnmk knsnda ewmde dinlnrm esim bna bakar yani 15 gun is yapmayiversin bnm icn tatile bílé olsa turkiyeye donmek istmyrm o yuzdn burda ypnk istyrm
Dogru diyorsun kafaya tkmdgm halde inan olmuyor ne yptysam olmuyor yurt disina gldm burda esim tup bbk yplim diyor ámá burdada filibinliler var ya yumurtaliklarima zarr verdilerse o kadar umutlnip hamile kalmssm cok dusunuyorum cok offf kizlar bana akil verebilirmsnz
Ben 6 aydır istiyorum. Esimde sperm hız ve sayı dusuklugu var. Bir aydır esime incir ve keciboynuzu kürü uyguluyorum inş faydası olur.Allahdan hayırlısını diliyorum
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün ovulasyon günümdü temmuza kadar nasıl sabredecem bilmiyorum
merhaba kızarr benimde umutlarım temmuza kaldıı.bugün hasta oldum hayırlısı ilee hepimize gelse bebişleer......
vay be ay ay topık topık gezer olmuşumbakalım agustosu kım acacakta devır olacagım
o zaman yaptır canım. eşin de destek oluyor nasıl olsa. belki de orası vesile olur.
bnce sakince bir kaç ay daha geçir...belki olur
mümkünse ağustosta hamileyimmm topiği açalım orda buluşalım temmuzda gebe kalanlar dye
Okulum dun mu adet gordun cunku bnde dun adet grdum bídě bisi srcktim snn adetler dznlmitamma o zaman canıım teşekkür ediyorum sizin nasıl hız..üroloju SORUN YOK DEMİŞ KADI DOĞUMA gÖTÜRDÜĞÜMDE SIKINTI eşinde hız yeterli değil dedi bana..evicape diye hap verdi..
canım % 3 müü..doktora ne vedi size...keçioynuzu pekmezi içiyoorr benimkii..bal polen arısütü alacam birlikte yiyecezz..evicape vermişti doktor ize 2 ay kullanacak eşin demiştii..
bizimde hız sorunu var ileri hızlı yüzde 3.ne yapabilirm cakısır arttırıyormu ve nasıl yapılıyor kızlar
tamma o zaman canıım teşekkür ediyorum sizin nasıl hız..üroloju SORUN YOK DEMİŞ KADI DOĞUMA gÖTÜRDÜĞÜMDE SIKINTI eşinde hız yeterli değil dedi bana..evicape diye hap verdi..
canım % 3 müü..doktora ne vedi size...keçioynuzu pekmezi içiyoorr benimkii..bal polen arısütü alacam birlikte yiyecezz..evicape vermişti doktor ize 2 ay kullanacak eşin demiştii..
iyi oldu söylediğin aktara söyliyim. hem ondan hem ondan versin :)
bu gidişle içimizden bebek değil ağaç çıkacak
bende hastayım temmuzdan umudum var nedenseama bu gidişle her ay umutlu olcam
Okulum dun mu adet gordun cunku bnde dun adet grdum bídě bisi srcktim snn adetler dznlmi
Bizim hız şu anda iyi değerleri tam hatırlamıyorum açıkçası ama bariz eskiye göre artmış. Tek bi dr la kalmayın sakın iyi bi doktor bulup gösterin bak ben ilk gittiğimde ürolog ameliyatı bile telaffuz etmişti ama diğer dr gerek yok olur bu şekilde dedi şimdi bekliyoruz olmadı ameliyat değilde aşılama düşüneceğiz. Evicap da duydum onunda faydasını gören çok kişi var kullanın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?