Mrb kk üyeleri.iş yerinde ki arkadaşlardan bi grup ne zamandır bana kahvaltıya gelmek istiyor bi türlü herkese uygun tarih bulup gerçekleştiremedik.Bugünde uygun olan kişilerle dışarda kahvaltı orgaznizasyonu vardı.kahvaltı yaptığımız yer evime baya yakın bende dedim kahvaltıdan sonra kahve içmeyede bana geçeriz.
içlerinden bir tanesi varki en çok bana gelmek isteyen bu kadar sorumsuz olduğunu hiç tahmin etmezdim.benim titiz olduğumu bilir bunla ilgili hep takılırdı bana benim kız senin eve gelsin görürsün gibisinden,gerçekten gördüm! Ben mutfakta uğraşırken kadının içerden sesi geliyor gülerek, ayy xx ablan görmesin kızım naptın die.koltuğun heryerine çikolata bulaştırmış,kurabiye parçaları odanın heryerinde,kadının umrunda deil.ben özellikle umursamadığını düşündüm artık.hiç tepki vermedim önemli deil silerim diyebildim zorla gülümseyerek.
Benim çocuğum yok ama gerçekten böyle bi anne olmak istemem,evinde rahat olabilirsin ama gittiğin yerde bi zahmet ilgilen çocuğunla.
Ben misafir yada çocuk sevmeyen bi insanda deilim vallahi çocuklu arkadaşım yatılı geldi bana çok güzel zaman geçirdik.kadın çocuğuyla ilgilendi çünkü.çocuk bu döküp saçabilir ama anneside arkasını toplamalı.
Şimdi bu grup yakın zamanda tekrar bana kahvaltıya gelmek istiyor.üzgünüm ama onun gelmesini istemiyorum ben napıcam