Kizlar normalde bizim tüp bebek tedavilerden birkaç arkadaşım ve kardeşim haricinde kimsenin haberi yok. Teyzem dün gece rüyasında beni görmüş ,doğum yapmışım bir oğlum olmuş adını da Hüseyin koyacak mısızhayra yordvm, gerçi bu sene artık bebek düşünüyoruz deyince herkes güzel haberler beklentisinde onun için de böyle rüyalar görenler çok da,transfer sürecinde olunca hemen sonuca yormak istedim
Iyi bayramlar canim bende bayram telasi yok memlekete gitmedik buralarda kimse yok bayram ugramadi bize anlayacagin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım arkadaslarım kader yoldaşlarım herkesin bayramı mübarek olsun seker tadinda nice bayramlara transfer olucak ve sonuc bekleyen arkadaslara cifte bayram olması dileğiyle mutlu kalın CANLAR..
Herkese mutlu,sonu bebisli bayramlar :)
Kızlarrr hepinize şeker tadında bi Bayram diliyorum. Allah hepimize hayal ettiğimiz sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip eder inş tek duam bu:)
Kizlar normalde bizim tüp bebek tedavilerden birkaç arkadaşım ve kardeşim haricinde kimsenin haberi yok. Teyzem dün gece rüyasında beni görmüş ,doğum yapmışım bir oğlum olmuş adını da Hüseyin koyacak mısızhayra yordvm, gerçi bu sene artık bebek düşünüyoruz deyince herkes güzel haberler beklentisinde onun için de böyle rüyalar görenler çok da,transfer sürecinde olunca hemen sonuca yormak istedim
Hayırlı bayramlar arkadaşlarım .. Biz maalesef 24 yanmızda aldığımız negatif sonucuyla çok hüzünlü bir Bayram geçiriyoruzRabbim inşallah bizim de çoçuklarımıza geçireceğimiz bayramlar nasip eder âmin . Şimdi ne yapmalıyız bilmiyorum umutla görüşmeye gidicez Bayram sonrası bakalım ne diyecekler embriyolar orta kalitedeymiş tese spermlerindn dolayı. . Selen hm ondan dedi telde daha ayrıntılı inceleme yapıcaz falan dedi anlamadım yani ne gerekiyorsa keşke baştan yapılsaydı da biz bu kadar üzülmeseydik tüp bebek yaptıran arkadaşlarım lütfen üzülmeyin biz tüp bebek bile yaptıramıyoruz diğer tedavi için 1 yıl daha bekliyeceğiz eşim tekrar ameliyat olcak inşallah bulunursa ancak o zaman deneyebileceğiz Rabbim herkese yardım etsin ne diyim bu imtihan çok zor kusura bakmayın belki Bayram da üzdün sizi ama beni sizlerden başka kimse anlamaz
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ana şuna katılmıyorum tese çıkan sperm kalitesiz. Tese sayesinde bir sürü kadın hamile kalıp doğum yaptı . Sperm kalitesizliği olabilir ama bunun nedeni tese değil canım. Hatta biliyosun ben 2 denememi normal yolla çıkan spermle yaptım olmadı başka bi ürolog tese almak belki daha iyi olur kalitesi için demişti dışarı çıkana kadar kalitesi bozuluyor olabilir dedi. Yani sen teseye bağlama bence ama Emre bey bunun için vitamin yazabilir
Cnm bnm fikrim değil ki bu ben neye dayanarak söyleyebilirim bunu. 3. Gün 5 embriyonun da çok iyi olduğu haberini almıştık 5. gün ise transfer öncesi Selen hn sadece 2 embriyonun yaşadığını orta kalitede olduğunu söyledi ve sebebinin ise tese spermlerinin genelde böyle sonuç vermesi olarak gösterdi. Tabiki bu herkes için geçerli değildir ama bize kendisi böyle söyledi hatta yumurtalardan yana hiç sıkıntı yok sağlılçklılar dedi. Sonra olumsuz haberini. Vermek için aradığımda da aynı şeyleri söyledi cnmşuan bnm hiç bilgim yok embriyolar nasıldı kaç hücreliydi bize nasıl bir yol haritası çizecekler... Ben de hep öyle biliyordum tese spermleri daha kaliteli olur diye ama demekki aksi örnekler de varmış inşallah Emre bey bir daha ameliyat olmaz demez çok korkuyorum
sonucuna ne desem boş canım üzüldüm ama pes etme lütfen biz şuan bir sınavın içindeyiz hayırlısıyla o sınavı atlatalım .demek ki vakti gelmemiş belki böylesi hayırlıymış.11 yıllıdır umutla bekliyorum hem maddi hemde manevi yönden yıpradık üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor mevlam vermeyince vermiyo işte ama lütfen öyle şeyler söyleme bıraz kendine zaman tanı canım kendini hazır hissedince tekrar dene lütfenHerkese merhaba,
Yine olamadı arkadaşlar. Bugün test günümdü. Sonuç 0 çıktı.
Ve benim son embriyomdu bu. Geçtiğimiz yılın mayısından bu yana çok iyi kalitede 5 embriyo transfer edildi.
Sonuç 0.
Umudum kalmadı artık, kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Sanırım ben anne olmaya layık değilim ki vücudum embriyoyu tutamıyor...
Ben yine buralarda olacağım.
2012 nin temmuzundan beri yaşadığım bu süreçte artık hiç çocuğumun olmayacak olmasına daha yakınım sanırım.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir acı yaşayacağım.
Manevi ve maddi yükü artık beni çok yordu. Artık duam: YA RAB YA OLDUR YA ÖLDÜR...
Kalın sağlıcakla
merhaba bende yeni başladım
Canım benim 5 gün emiriyosu 10 hücreli birinci kalite dediler ama tutmadı canım sen hiç ona takılma bence Allah'a bırak
merhaba bende yeni başladım
Herkese merhaba,
Yine olamadı arkadaşlar. Bugün test günümdü. Sonuç 0 çıktı.
Ve benim son embriyomdu bu. Geçtiğimiz yılın mayısından bu yana çok iyi kalitede 5 embriyo transfer edildi.
Sonuç 0.
Umudum kalmadı artık, kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Sanırım ben anne olmaya layık değilim ki vücudum embriyoyu tutamıyor...
Ben yine buralarda olacağım.
2012 nin temmuzundan beri yaşadığım bu süreçte artık hiç çocuğumun olmayacak olmasına daha yakınım sanırım.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir acı yaşayacağım.
Manevi ve maddi yükü artık beni çok yordu. Artık duam: YA RAB YA OLDUR YA ÖLDÜR...
Kalın sağlıcakla
Umudunu kaybetme lütfen cnm umudunu kaybedersen allaha inancında kaybetmiş olursun biliyorum yaşadığın durum çok zor aynısını bende 2 kere yaşadım tekrar yaşayacağım diye aklım gidiyor ama yapacak bişi yok kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman olacak :85:
İlgin için çok teşekkür ederim.
Umudun tükenmesi insanın elinde değil maalesef.
Yaşananlardan sonra ...
Şimdi birde regli ağrısı yaşıyorum. Bu bir kadının en zor sınavlarından birisi. Her aşaması ayrı bir zor...
Allah yardım etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?