Canımmmm nasılsın seni çok merak ettim kuzuların ne durumda herşey yolundadır inşallahhhhhh
Canımmmm nasılsın seni çok merak ettim kuzuların ne durumda herşey yolundadır inşallahhhhhh
Cnm gecmiş olsun ya cok üzüldüm allah iki yawrunu bagışlasın inşallahCanımsın sağol ben fazla iyi değilim bir bebeğimin kalp atışı durdu onu dondurdular diğerleride şimdiki iyi canım
Canım benim üzülme ve sakın isyan etme bak ben negatif sonucu aldıktan sonra ki ay hamile kaldım Allah büyüktür biliyorum kolay değil ama ümütisixde olma inşall yaşadıklarının mükafatını alırsınHerkese merhaba,
Yine olamadı arkadaşlar. Bugün test günümdü. Sonuç 0 çıktı.
Ve benim son embriyomdu bu. Geçtiğimiz yılın mayısından bu yana çok iyi kalitede 5 embriyo transfer edildi.
Sonuç 0.
Umudum kalmadı artık, kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Sanırım ben anne olmaya layık değilim ki vücudum embriyoyu tutamıyor...
Ben yine buralarda olacağım.
2012 nin temmuzundan beri yaşadığım bu süreçte artık hiç çocuğumun olmayacak olmasına daha yakınım sanırım.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir acı yaşayacağım.
Manevi ve maddi yükü artık beni çok yordu. Artık duam: YA RAB YA OLDUR YA ÖLDÜR...
Kalın sağlıcakla
Cnm gecmiş olsun ya cok üzüldüm allah iki yawrunu bagışlasın inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim üzülme ve sakın isyan etme bak ben negatif sonucu aldıktan sonra ki ay hamile kaldım Allah büyüktür biliyorum kolay değil ama ümütisixde olma inşall yaşadıklarının mükafatını alırsın
Canımsın sağol inşallah napalım mukaderat elden birşey gelmiyor ee sen nasılsın eşin gitimi yurtdışına
İyi dileklerin için çok teşekkürler. Hiç çocuğumun olmayacak olması düşüncesi o kadar çok canımı yakıyor ki şu an ...
En azından iki yawruş senle şükür allah onlara sana sağlık versin ben iyiyim hatta bayramda tatildeydik düzelmeye calışıoz onbeşinden snra hmn gtck
Amin canım benim ay ay çok sevindim sende eşine destek olmaya çalış. Yanında olduğunu hisetir oda sizin için gidiyo rabim ağzınızın tadını bozmasın inşallah hep mutlu olun
Biliyorum ben tam 8 yıldır bugünü bekledim ağladım isyan ettim kendimi parçaladım baktımki ne yapsam boş bu yolda ölümü bile düşündüm tam artık bizim çocuğumuz olmaz derken rabim bize armağanımızı verdi biz bir tane beklerken o üç tane verdi onun rahmetinden sual olmaz. ama iki gün önce bir yavrunu kaybettim ama hala ikiside benimle rabim onlara kıymasın inşallah sanda ikiz üçüz versin seni doyursun çocuğa inşallah amin amin diyin
Allah şu an sizinle olan o iki yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sonra bugünleri çoook uzakta kalmış zor günler olarak hatırlayın inşallah....
Amin Bnm aylar oldu marttan beri hiç gebeliğim yok ve dört yıl olmak üzere artık cok üzülüorm acaba gözden kaçan bişimi var neyapmamz şazm bilmiorum
Ulun bey ne diyor sizde sorun neydi
İnan sorun ne biz bilmiyoruz ben ilk süleyman beye geldim zeynep kamilde rapor cıkartıp ozamn benm antitpo yüksekti süleyman by bide az pco var dedi iki taraflı bana selenyum ve zinco verdi glifor verdi üç ay snra geldedi snra ulun bey vardı ilaçlar tamam doğrusunu vermiş dedi pcoyu oda söledi ama cok mincikler dedi süleyman bey gtmişti tedaviye başladık 24 yumurta toplandı 9 döllendi donduruldu biay beklendi 6 çözüldü 1 transfer yapıldı ama negatif ondan öncede iki aşılamam vardı zate şimdi üç dondurlmş var en sn ulun bey bana endokrine gt dedi haydarpaşaya gttim tahlil yapıldı anti tpo engel değil bnden yana sınavı gectin dedi ama altı ayda bir baktır dedi şimdi dört ay oldu ama gebelik yok
Neden verilse arastrcamda nerden başlıcamki film cekldi tahlil yapıldı hormonlara bakıldı eşimde aynen öle zaten zeynep kamil rapor için herseye bakıo ama bilmiorum sorun ne kimse sorun bu demioAnladım canım ben senin yerinde olsam önce neden olmadığını araştırırdım
herkese merhaba,
yine olamadı arkadaşlar. Bugün test günümdü. Sonuç 0 çıktı.
Ve benim son embriyomdu bu. Geçtiğimiz yılın mayısından bu yana çok iyi kalitede 5 embriyo transfer edildi.
Sonuç 0.
Umudum kalmadı artık, kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Sanırım ben anne olmaya layık değilim ki vücudum embriyoyu tutamıyor...
Ben yine buralarda olacağım.
2012 nin temmuzundan beri yaşadığım bu süreçte artık hiç çocuğumun olmayacak olmasına daha yakınım sanırım.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir acı yaşayacağım.
Manevi ve maddi yükü artık beni çok yordu. Artık duam: Ya rab ya oldur ya öldür...
Kalın sağlıcakla
merhaba bende yeni başladım
Canımsın sağol ben fazla iyi değilim bir bebeğimin kalp atışı durdu onu dondurdular diğerleride şimdiki iyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?