Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canımsın sağol ben fazla iyi değilim bir bebeğimin kalp atışı durdu onu dondurdular diğerleride şimdiki iyi canım
Cnm gecmiş olsun ya cok üzüldüm allah iki yawrunu bagışlasın inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim üzülme ve sakın isyan etme bak ben negatif sonucu aldıktan sonra ki ay hamile kaldım Allah büyüktür biliyorum kolay değil ama ümütisixde olma inşall yaşadıklarının mükafatını alırsın

İyi dileklerin için çok teşekkürler. Hiç çocuğumun olmayacak olması düşüncesi o kadar çok canımı yakıyor ki şu an ...

Canımsın sağol inşallah napalım mukaderat elden birşey gelmiyor ee sen nasılsın eşin gitimi yurtdışına

En azından iki yawruş senle şükür allah onlara sana sağlık versin ben iyiyim hatta bayramda tatildeydik düzelmeye calışıoz onbeşinden snra hmn gtck

İyi dileklerin için çok teşekkürler. Hiç çocuğumun olmayacak olması düşüncesi o kadar çok canımı yakıyor ki şu an ...

Biliyorum ben tam 8 yıldır bugünü bekledim ağladım isyan ettim kendimi parçaladım baktımki ne yapsam boş bu yolda ölümü bile düşündüm tam artık bizim çocuğumuz olmaz derken rabim bize armağanımızı verdi biz bir tane beklerken o üç tane verdi onun rahmetinden sual olmaz. ama iki gün önce bir yavrunu kaybettim ama hala ikiside benimle rabim onlara kıymasın inşallah sanda ikiz üçüz versin seni doyursun çocuğa inşallah amin amin diyin

Amin canım benim ay ay çok sevindim sende eşine destek olmaya çalış. Yanında olduğunu hisetir oda sizin için gidiyo rabim ağzınızın tadını bozmasın inşallah hep mutlu olun

Amin canım benim ay ay çok sevindim sende eşine destek olmaya çalış. Yanında olduğunu hisetir oda sizin için gidiyo rabim ağzınızın tadını bozmasın inşallah hep mutlu olun

Amin Bnm aylar oldu marttan beri hiç gebeliğim yok ve dört yıl olmak üzere artık cok üzülüorm acaba gözden kaçan bişimi var neyapmamz şazm bilmiorum

Allah şu an sizinle olan o iki yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sonra bugünleri çoook uzakta kalmış zor günler olarak hatırlayın inşallah....

Ulun bey ne diyor sizde sorun neydi

İnan sorun ne biz bilmiyoruz ben ilk süleyman beye geldim zeynep kamilde rapor cıkartıp ozamn benm antitpo yüksekti süleyman by bide az pco var dedi iki taraflı bana selenyum ve zinco verdi glifor verdi üç ay snra geldedi snra ulun bey vardı ilaçlar tamam doğrusunu vermiş dedi pcoyu oda söledi ama cok mincikler dedi süleyman bey gtmişti tedaviye başladık 24 yumurta toplandı 9 döllendi donduruldu biay beklendi 6 çözüldü 1 transfer yapıldı ama negatif ondan öncede iki aşılamam vardı zate şimdi üç dondurlmş var en sn ulun bey bana endokrine gt dedi haydarpaşaya gttim tahlil yapıldı anti tpo engel değil bnden yana sınavı gectin dedi ama altı ayda bir baktır dedi şimdi dört ay oldu ama gebelik yok

Anladım canım ben senin yerinde olsam önce neden olmadığını araştırırdım

Anladım canım ben senin yerinde olsam önce neden olmadığını araştırırdım
Neden verilse arastrcamda nerden başlıcamki film cekldi tahlil yapıldı hormonlara bakıldı eşimde aynen öle zaten zeynep kamil rapor için herseye bakıo ama bilmiorum sorun ne kimse sorun bu demio

canım kendine neden böle davranıyorsun...çok üzücü bir durum gerçekten...ama yinede kendine bu sözleri sarfetmememn gerek...her çocuk doğuran anne olmayı hakketiğinden mı oluyor sanıyorsun....çocuğu olup ta ona layık olamayan değerini bilmeyen bir sürü kadın var...sen çok kıymetli bir kadınsın ki bu anne olma uğruna bir sürü çaba sarfediyorsun...lütfen kendine iyi bak bu aralar böle düşünmen normal ama iyi olacaksın ve umudunu yitirmeyeceksin...

Canımsın sağol ben fazla iyi değilim bir bebeğimin kalp atışı durdu onu dondurdular diğerleride şimdiki iyi canım

Canımcım üzüldüm keşke sağlıklı olsaydı ama yapacak bişi yok allahım diyer kuzularını korusun sende lütfen kendini çok üzme sen iyi ol ki kuzularında iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…