Canım sen neler yapıyısun ayrıca bayaramınız mübarek olsun
Neden verilse arastrcamda nerden başlıcamki film cekldi tahlil yapıldı hormonlara bakıldı eşimde aynen öle zaten zeynep kamil rapor için herseye bakıo ama bilmiorum sorun ne kimse sorun bu demio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama ne ben enson ulun beyle konuştumda endokrini hallet gel olmadı prednol fazla kullandrcam dedi endokrnden sınavı gectim ama şimdi maddi olarak tam yapılcak durumda değiliz bide bilmiorum ya inan cok sıkıldım yoruldm bıktımDoğru diyosun canım ama yinede bakılmayan bir şey vardır
Ama ne ben enson ulun beyle konuştumda endokrini hallet gel olmadı prednol fazla kullandrcam dedi endokrnden sınavı gectim ama şimdi maddi olarak tam yapılcak durumda değiliz bide bilmiorum ya inan cok sıkıldım yoruldm bıktım
Ama ne ben enson ulun beyle konuştumda endokrini hallet gel olmadı prednol fazla kullandrcam dedi endokrnden sınavı gectim ama şimdi maddi olarak tam yapılcak durumda değiliz bide bilmiorum ya inan cok sıkıldım yoruldm bıktım
Araya girdim kusura bakmayin kizlar. Canim senin esinin Morfolojisi ne bakildimi
Merak ettim.cunku cogu aciklanamayan infertilite de morfoloji çıkıyor.
Morfıloji derken yani inanın bilmiom nası yapılıo ama cok kes spermiogram bakıldı
Canımsın sağol ben fazla iyi değilim bir bebeğimin kalp atışı durdu onu dondurdular diğerleride şimdiki iyi canım
Cnm aslinda boylesi daha hayirli senin icin riskin azalmis oldu.saglikli olurlar insallah diger kuzucuklar
İlgin için çok teşekkür ederim.
Umudun tükenmesi insanın elinde değil maalesef.
Yaşananlardan sonra ...
Şimdi birde regli ağrısı yaşıyorum. Bu bir kadının en zor sınavlarından birisi. Her aşaması ayrı bir zor...
Allah yardım etsin hepimize...
Canımsın sağol ben fazla iyi değilim bir bebeğimin kalp atışı durdu onu dondurdular diğerleride şimdiki iyi canım
Elinde varsa spermiyogram orda yazar canim bakildi ise
Zeynep kamilde yaptirdiysan bakmis olabilirler
amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
rabbim iki cocuğuna sağlık sıhat versin hayırlısı ile kucağına al canım
amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Geçtiğimiz yıl alınan bebeğimin bedelini ödediğimi düşünüyorum hep. Ama yapabileceğim bir şey yoktu. İki perinatalog baktı birer hafta ara ile ve bebeğin durumu kötüye gidiyor, doğmaz 6. ayda falan kalbi durur, durmasa doğsa bile çok ciddi kalp problemi ile doğacak muhtemelen dediler. İçim acıyor hala...
Canımsın sağol aynen doğru diyosun yoksa tercih yapcaktım ya bir tanesi ya hepsi Dr öyle demişti böyle daha iyi oldu
Tatlim gecmis olsun ama hayirlisi boyleymis galiba. Ben senin adina seviniyorum. Ayni durumdayim, ucuzlere hamileyim ve doktorlar reduksyondan bahsediyor. 11. Haftada istanbula uzman perinatologa gelmeyi planliyorum. Keske senin gibi kendiliginden cozulse bu problem. 3.uyu ne sekilde kaybettin sorabilir miyim? Belirtilerin oldu mu, kanama filan?
Sağol canım Allah razı olsun rabim sana yaşatmasın kanamam 3 kere oldu ama onaları etkilemedi kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde birininki yavaş atıyordu Dr biri dondurmamız lazım dedi çünkü çok riskliymiş çünkü kanamam çok kısa sürede oldu ya biri ya hepsi dedi bana tabi büyük çüküntü gel eve düşün ne yapcam diye ama hep dua ettim ne rabim yavrularımı benim seçmeme izin verme Dr iki sonra tekrar çağırdı kalp atışı yavaş olana bakmak için gittim onun ki durmuştu ama diğerlerinde problem yoktu hemen donduralım dediler çünkü diğerlerine zarar verebilirdi
Paylastigin icin sagol canim. Benim de tek yumurta ikizlerimden bir tanesi kucuktu. Sen cift yumurta ikizleriyle mi devam ediyorsun? Keseleri ayri mi? En az riskli durum oymus. Ayri keseler ayri plasentalar. Insallah oyledir...
Ne demek istediğini sora bilirsin evet canım üç ayrı kese görmüştük
Canım nasılsın?sen ulun beyle görüştün mü?ben hala genetik testi alamadım nekadar çok istesem işler okadar daha karmaşık oluyo Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanımcım üzüldüm keşke sağlıklı olsaydı ama yapacak bişi yok allahım diyer kuzularını korusun sende lütfen kendini çok üzme sen iyi ol ki kuzularında iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?