- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
rabbim iki cocuğuna sağlık sıhat versin hayırlısı ile kucağına al canım
Herkese merhaba,
Yine olamadı arkadaşlar. Bugün test günümdü. Sonuç 0 çıktı.
Ve benim son embriyomdu bu. Geçtiğimiz yılın mayısından bu yana çok iyi kalitede 5 embriyo transfer edildi.
Sonuç 0.
Umudum kalmadı artık, kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Sanırım ben anne olmaya layık değilim ki vücudum embriyoyu tutamıyor...
Ben yine buralarda olacağım.
2012 nin temmuzundan beri yaşadığım bu süreçte artık hiç çocuğumun olmayacak olmasına daha yakınım sanırım.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir acı yaşayacağım.
Manevi ve maddi yükü artık beni çok yordu. Artık duam: YA RAB YA OLDUR YA ÖLDÜR...
Kalın sağlıcakla
Canım nasılsın?sen ulun beyle görüştün mü?ben hala genetik testi alamadım nekadar çok istesem işler okadar daha karmaşık oluyo Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım senin gibi 2 negatif deneme yaşamış biri olarak seni ve nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi anlıyorum hayattan zevk almama sonra her an acaba olucak mı korkusu vb gibi ama kendimizi toparlayıp tekrardan denemeden de olmuyo biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin Takdiri ve teslimiyet kendine dikkat et tatlım umarım en tez zamanda topikteki herkes annelik duygusunu tadar.....
Canımcım ikinci adetimi bekliyorum bi olsam ulun beyle konuşmaya gidicem ama bi türlü olmadım
Çok ilginç genetik sonucunun hala çıkmaması inşallah sonuç tertemiz çıkar
Peki aradın mı neden hala çıkmadı 😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bizin sonuçlar bayrAMdan önceki hafta çıktı ama bu sefer de genetik doktoru izne çıkmıştı hastane doktorla görüşmeden sonucu vermiyomuş bu sefer de acaba bişey mi var da illa görüşmeye çağırıyo diyosun yani 11 ağustosa kadar bana rahat yok inşallah bişey çıkmaz da bekledime değer sen nerde yaptırmıştın testi sende böle şeyler oldu mu
canım cok gecmis olsun Rabbim diger yavrularini sana bagislasin bizlerden dualarini eksik etme bende bugün çok bunaldım bizim genetik testleri hastane bi türlü vermiyo onun stresi var üstümde insan korkuyo sen nerde yaptırmıstin genetik testi
Geçtiğimiz yıl alınan bebeğimin bedelini ödediğimi düşünüyorum hep. Ama yapabileceğim bir şey yoktu. İki perinatalog baktı birer hafta ara ile ve bebeğin durumu kötüye gidiyor, doğmaz 6. ayda falan kalbi durur, durmasa doğsa bile çok ciddi kalp problemi ile doğacak muhtemelen dediler. İçim acıyor hala...
canım lütfen öyle düşünme nasipte yoksa zaten bizim elimizden bir şey gelmez kendini üzme bak bu yaşadığımız kötü anılar hep geride kalıcak ve güzel güler bizi bekliyor
canım cok gecmis olsun Rabbim diger yavrularini sana bagislasin bizlerden dualarini eksik etme bende bugün çok bunaldım bizim genetik testleri hastane bi türlü vermiyo onun stresi var üstümde insan korkuyo sen nerde yaptırmıstin genetik testi
Canım nasılsın?sanırım bikaçgün sonra transferin gerçekleşicek şimdiden hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz Rabbim en tez zamanda bizlerin karınlarını doldursun minik meleklerle :)))
canım ya benimde genetik geç cıktı ama hiç genetik doktoru bakmadan aldım ben sonucumu.canım güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım bütün isteyenlere inşallah bugün merkezdeydim çok şükür rahim kalınlıgı 9 mm olmuş doktor çok güzel dedi.salı transfer inşallah şimdiye kadar anlamamıştım ama bugün heyecanlandıgımı anladım mideme ağrılar giriyor
Kızlar kanamam başladı yine acile gidiyoruz ne olur dua edin çok kötüyüm yarabi yardım et:18:
Canımmm mesajını yeni gördüm ne olursun kötü bişi yok de inan çok kötü oldum allahıma dua ediyorum lütfen herşey yolunda de((((
Canım şimdilik iyiz kanamayı durdurdular bakalım ama doktor iye gitmediğini söyledi ve çocukların kalp atışı olmadı gerekenden biraz yavaş dedi sabahı bekliycez bakalım
Kızlar kanamam başladı yine acile gidiyoruz ne olur dua edin çok kötüyüm yarabi yardım et:18:
Canım şimdilik iyiz kanamayı durdurdular bakalım ama doktor iye gitmediğini söyledi ve çocukların kalp atışı olmadı gerekenden biraz yavaş dedi sabahı bekliycez bakalım
Hayırlı bayramlar arkadaşlarım .. Biz maalesef 24 yanmızda aldığımız negatif sonucuyla çok hüzünlü bir Bayram geçiriyoruzRabbim inşallah bizim de çoçuklarımıza geçireceğimiz bayramlar nasip eder âmin . Şimdi ne yapmalıyız bilmiyorum umutla görüşmeye gidicez Bayram sonrası bakalım ne diyecekler embriyolar orta kalitedeymiş tese spermlerindn dolayı. . Selen hm ondan dedi telde daha ayrıntılı inceleme yapıcaz falan dedi anlamadım yani ne gerekiyorsa keşke baştan yapılsaydı da biz bu kadar üzülmeseydik tüp bebek yaptıran arkadaşlarım lütfen üzülmeyin biz tüp bebek bile yaptıramıyoruz diğer tedavi için 1 yıl daha bekliyeceğiz eşim tekrar ameliyat olcak inşallah bulunursa ancak o zaman deneyebileceğiz Rabbim herkese yardım etsin ne diyim bu imtihan çok zor kusura bakmayın belki Bayram da üzdün sizi ama beni sizlerden başka kimse anlamaz
Herkese merhaba,
Yine olamadı arkadaşlar. Bugün test günümdü. Sonuç 0 çıktı.
Ve benim son embriyomdu bu. Geçtiğimiz yılın mayısından bu yana çok iyi kalitede 5 embriyo transfer edildi.
Sonuç 0.
Umudum kalmadı artık, kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Sanırım ben anne olmaya layık değilim ki vücudum embriyoyu tutamıyor...
Ben yine buralarda olacağım.
2012 nin temmuzundan beri yaşadığım bu süreçte artık hiç çocuğumun olmayacak olmasına daha yakınım sanırım.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir acı yaşayacağım.
Manevi ve maddi yükü artık beni çok yordu. Artık duam: YA RAB YA OLDUR YA ÖLDÜR...
Kalın sağlıcakla
merhaba bende yeni başladım
Cnm gecmiş olsun ya cok üzüldüm allah iki yawrunu bagışlasın inşallah
canım kendine neden böle davranıyorsun...çok üzücü bir durum gerçekten...ama yinede kendine bu sözleri sarfetmememn gerek...her çocuk doğuran anne olmayı hakketiğinden mı oluyor sanıyorsun....çocuğu olup ta ona layık olamayan değerini bilmeyen bir sürü kadın var...sen çok kıymetli bir kadınsın ki bu anne olma uğruna bir sürü çaba sarfediyorsun...lütfen kendine iyi bak bu aralar böle düşünmen normal ama iyi olacaksın ve umudunu yitirmeyeceksin...
Allahıma şükürler olsun iyiyim cnm seninde bayramın mübarek olsun
Araya girdim kusura bakmayin kizlar. Canim senin esinin Morfolojisi ne bakildimi
Merak ettim.cunku cogu aciklanamayan infertilite de morfoloji çıkıyor.
rabbim iki cocuğuna sağlık sıhat versin hayırlısı ile kucağına al canım
Tatlim gecmis olsun ama hayirlisi boyleymis galiba. Ben senin adina seviniyorum. Ayni durumdayim, ucuzlere hamileyim ve doktorlar reduksyondan bahsediyor. 11. Haftada istanbula uzman perinatologa gelmeyi planliyorum. Keske senin gibi kendiliginden cozulse bu problem. 3.uyu ne sekilde kaybettin sorabilir miyim? Belirtilerin oldu mu, kanama filan?
Canım benim ya çok üzüldüm gerçekten...Allahım gerçekten sabır versin.Güç versin.
Görüşmeye gittiniz mi acaba? Şuan ne desem boş ama bizler seni anlıyoruz ve yanındayız bil istedim sadece...
ars arada iki olumsuz haber okudum .öyle üzüldüm ki.
Keşke elimden birşey gelse..Keşke yardımcı olabilsem.Keşke üzülmeseniz.
Sadece sizi çok iyi anladığımız ve yanınızda olduğumu olduğumuzu bilin istedim.
Olumsuz sonuçlanmayla ilgili siz görüştünüz mü doktorunuzla?
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun tedavin.
Canım nasılsın nicedir görüşemedik?
Güzel anne nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?
canım nasılsın?
Merhaba canım nasılsın?
Merhaba canım nasılsın?
OOO hayırlı olsun ya ben bilmiyordum 3 cüz olduklarını.
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
canım nasılsın? ne genetik testmiş bu yaaa
hadi çıksında hep beraber tedavimize başlayalım dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?