Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

rabbim iki cocuğuna sağlık sıhat versin hayırlısı ile kucağına al canım

Canım nasılsın?sanırım bikaçgün sonra transferin gerçekleşicek şimdiden hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz Rabbim en tez zamanda bizlerin karınlarını doldursun minik meleklerle :)))

Canım senin gibi 2 negatif deneme yaşamış biri olarak seni ve nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi anlıyorum hayattan zevk almama sonra her an acaba olucak mı korkusu vb gibi ama kendimizi toparlayıp tekrardan denemeden de olmuyo biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin Takdiri ve teslimiyet kendine dikkat et tatlım umarım en tez zamanda topikteki herkes annelik duygusunu tadar.....

Canım nasılsın?sen ulun beyle görüştün mü?ben hala genetik testi alamadım nekadar çok istesem işler okadar daha karmaşık oluyo Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canımcım ikinci adetimi bekliyorum bi olsam ulun beyle konuşmaya gidicem ama bi türlü olmadım
Çok ilginç genetik sonucunun hala çıkmaması inşallah sonuç tertemiz çıkar
Peki aradın mı neden hala çıkmadı 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim.

Canım bizin sonuçlar bayrAMdan önceki hafta çıktı ama bu sefer de genetik doktoru izne çıkmıştı hastane doktorla görüşmeden sonucu vermiyomuş bu sefer de acaba bişey mi var da illa görüşmeye çağırıyo diyosun yani 11 ağustosa kadar bana rahat yok inşallah bişey çıkmaz da bekledime değer sen nerde yaptırmıştın testi sende böle şeyler oldu mu

Şansa bak
Canım ben marmara eğitim araştırma da yaptırmıştım 1 ayda çıkmıştı:26:

Canımsın sağol Allah razı olsun rabim sizlerede nasip etsin hiç bunalma herşeyde vardır bir hayır sizler hep dualarımdasınız rabim çıktığınız bu yolda boş çevirmesin amin amin . Canım ben Kartal araştırmada yaptırdım bir hafta en geç 10 gün içinde veriyorlar güzel arkadaşım hiç kafana takma yoktan var eden rabim bunu sakın unutma

Kızlar kanamam başladı yine acile gidiyoruz ne olur dua edin çok kötüyüm yarabi yardım et:18:

Canımmm mesajını yeni gördüm ne olursun kötü bişi yok de inan çok kötü oldum allahıma dua ediyorum lütfen herşey yolunda de ((((

Canım şimdilik iyiz kanamayı durdurdular bakalım ama doktor iye gitmediğini söyledi ve çocukların kalp atışı olmadı gerekenden biraz yavaş dedi sabahı bekliycez bakalım

Canım şimdilik iyiz kanamayı durdurdular bakalım ama doktor iye gitmediğini söyledi ve çocukların kalp atışı olmadı gerekenden biraz yavaş dedi sabahı bekliycez bakalım

Ne yazacağımı bilemedim keşke bende senin yanında olabilseydim
Allah'ın izniyle bırakmayacaklar kuzuların

Canim gecmis olsun doktoruna sor belki pıhtılaşma sorunu var dir sende de benimde kanama m olmustu sorun pıhtılaşma imiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kanamam başladı yine acile gidiyoruz ne olur dua edin çok kötüyüm yarabi yardım et:18:

canım dualarımızdasın inşallah hiç bir şey olmayacak

Bayramlaşamadım sizlerle........
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....

şanlıgün canım çok üzüldüm geçmiş olsun.
iyi olcak diyelim iyi olsun negatif birşey düşünme inşh tuttusunlar sana.
duamızdasın canım benim.

geçmişi okuyup gelicem hemen.:26:

Canım benim ya çok üzüldüm gerçekten...Allahım gerçekten sabır versin.Güç versin.
Görüşmeye gittiniz mi acaba? Şuan ne desem boş ama bizler seni anlıyoruz ve yanındayız bil istedim sadece...

ars arada iki olumsuz haber okudum .öyle üzüldüm ki.
Keşke elimden birşey gelse..Keşke yardımcı olabilsem.Keşke üzülmeseniz.
Sadece sizi çok iyi anladığımız ve yanınızda olduğumu olduğumuzu bilin istedim.
Olumsuz sonuçlanmayla ilgili siz görüştünüz mü doktorunuzla?

merhaba bende yeni başladım

Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun tedavin.

Cnm gecmiş olsun ya cok üzüldüm allah iki yawrunu bagışlasın inşallah

Canım nasılsın nicedir görüşemedik?

Güzel anne nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?
Allahıma şükürler olsun iyiyim cnm seninde bayramın mübarek olsun

canım nasılsın?

Araya girdim kusura bakmayin kizlar. Canim senin esinin Morfolojisi ne bakildimi
Merak ettim.cunku cogu aciklanamayan infertilite de morfoloji çıkıyor.

Merhaba canım nasılsın?

amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

rabbim iki cocuğuna sağlık sıhat versin hayırlısı ile kucağına al canım

Merhaba canım nasılsın?

OOO hayırlı olsun ya ben bilmiyordum 3 cüz olduklarını.
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

canım nasılsın? ne genetik testmiş bu yaaa

hadi çıksında hep beraber tedavimize başlayalım dimi.

iyim canım salı transfer var inşallah heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…