Kızlar kanamam başladı yine acile gidiyoruz ne olur dua edin çok kötüyüm yarabi yardım et:18:
Bayramlaşamadım sizlerle........
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....
şanlıgün canım çok üzüldüm geçmiş olsun.
iyi olcak diyelim iyi olsun negatif birşey düşünme inşh tuttusunlar sana.
duamızdasın canım benim.
geçmişi okuyup gelicem hemen.:26:
Valla unuttumki 5.gün de var 3.günde dondurulanda var sanirim bi kagit verdiler orda yaziyor. Bende hep baskalarindan dinliyodum şöyle tekmeledi böyle döndü diye şükür ki bana nasip oldu yasamak sizlerde olsun inşallah.
Bencede sende beni hatirlarsin hep denk gelmistik çünkü keske ozaman tanissaydik.
Ben selenyum, zinco, folbiol kullandim bide genetik testinde pihtilasma cikinca benexol verdi onuda ictim.senin esin emre beyle gorusmedimi canim ben emre beyin ilaclari esime yaradi diye dusunuyorum.ilk tedavide esimede proxeed plus vermislerdi.bu sefer sadece emre beyin verdiklerini kullandi sayida degisme olmadi ama kalitesi artti galiba daha cok dollenme oldu.vitaminleri en az iki ay kullanip baslayin bence.biz ilk ramazandan önce gittik bu ilaclari verdi ekimde de ignelere basladim.
Güzel haberler bekliyorum senden
Canim çok üzüldüm senin adina ama lütfen umudunu yitirme ve kendini suçlama.her kadin annedir ve sen de tadacaksin bu güzel duyguyu.sadece zamanini bekliyor.Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.Herkese merhaba,
Yine olamadı arkadaşlar. Bugün test günümdü. Sonuç 0 çıktı.
Ve benim son embriyomdu bu. Geçtiğimiz yılın mayısından bu yana çok iyi kalitede 5 embriyo transfer edildi.
Sonuç 0.
Umudum kalmadı artık, kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Sanırım ben anne olmaya layık değilim ki vücudum embriyoyu tutamıyor...
Ben yine buralarda olacağım.
2012 nin temmuzundan beri yaşadığım bu süreçte artık hiç çocuğumun olmayacak olmasına daha yakınım sanırım.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir acı yaşayacağım.
Manevi ve maddi yükü artık beni çok yordu. Artık duam: YA RAB YA OLDUR YA ÖLDÜR...
Kalın sağlıcakla
Hayirli olsun canim tedavin.merhaba bende yeni başladım
Dualarim seninle canim.kaybettiğini yavrun için çok uzuldum.Rabbim kalan yavrularini sana bsgislasin inşallah.güzel haberlerini bekliyoruzHerkezden Allah razı olsun yine evdeyiz bakalım ama doktor iye gitmiyor dedi bakalım artık hayırlısı
Canım nasılsın ? Geçmiş bayramın mübarek olsun doğuma az kaldı sanırım şimdiden Allah kurtarsın tez zamanda meleğine kavuşman dileğiyle uzun süredir seni topikte göremeyince merak ettim neler yapıyosun sıcaklar da epey bastırdı hamilelik nasıl geçiyo kendine ve meleğine iyi bak
Kızlar kanamam başladı yine acile gidiyoruz ne olur dua edin çok kötüyüm yarabi yardım et:18:
Geçmiş olsun canim benim de baştan üçüzdü bebeklerim belki biliyosundur benimde kanamam olmustu ilk zamanlar. sana igne falan vermedilermi simdi ne durumdasın devam ediyormu
Bizde bugün 4. Tedaviye başladık uzun protokol son deneme marttaydı inşallah bu son olur. Ben ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımın duaları kabul olurda Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bize:)
Sagol canim sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun ben coktandir giremedim hastanelerde geçiyor gunlerim 32.haftada hipertansiyon cikti bende gebelik zehirlenmesi tehdidim varmis cok tehlikeli biseymis.doktorum bebegi hemen alıcaz dedi cok agladim cok kucuk diye sonra arastirma hastanesine gittik orda acil yatirdilar beni tansiyonumu dengelediler tansiyon ilaci kullaniyorum simdi iyi cok şükür. 35.haftadayiz simdi Allahima cok şükür ki buraya kadar gelebildik ama sanırım erken doğum olacak bundan sonra artik korkma diyor doktorlar bakalim hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Sizde ne var ne yok nasilsiniz biraz gecmisi okudum tedaviye baslayanlar olmus Allah yuzunuzu guldursun insallah bu sefer
Sagol canim sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun ben coktandir giremedim hastanelerde geçiyor gunlerim 32.haftada hipertansiyon cikti bende gebelik zehirlenmesi tehdidim varmis cok tehlikeli biseymis.doktorum bebegi hemen alıcaz dedi cok agladim cok kucuk diye sonra arastirma hastanesine gittik orda acil yatirdilar beni tansiyonumu dengelediler tansiyon ilaci kullaniyorum simdi iyi cok şükür. 35.haftadayiz simdi Allahima cok şükür ki buraya kadar gelebildik ama sanırım erken doğum olacak bundan sonra artik korkma diyor doktorlar bakalim hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Sizde ne var ne yok nasilsiniz biraz gecmisi okudum tedaviye baslayanlar olmus Allah yuzunuzu guldursun insallah bu sefer
Kızlar dün adet oldum biliyosunuz 15 gün önce opu oldum 3 tane embryo dondurulmuşt. Yarın umuttayım kısmetse bakalım ilaçlara başlıcaz galiba
hayırlısı olsun canım benimde salı transferim var
canım hayırlı olsun sonu bebeişli olsun inşallah
canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucagına al sağlık bir şekilde inşallah demek ki bir doktorla bir şeylere hemen karar vermemek lazım mış
Canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyordum bayadır yoktun.benim kuzenimde 34. Hafta doğum yaptı 2.5 kilo doğdu Kuzucuk maşallah çok iyi sende rahat ol bence Rabbim yardımcın olsun sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Öylemi hadi hayırlı olsun canım benim. Kaç transfer olucak canım? Kaç tane dondurulmuş vardı sende
Cok sagol canim amin inşallah az kaldi ama bakalim hayirlisi.sende tedaviye baslamissin hayirli olsun inşallah Allah bu sefer bebis nasip etsin.
Evet canim doktorlar cok önemli ozeldeki doktorlara fazla guvenmeyin derim devletteki doktorlar daha cok ustune düştü bu hastalığın
Canım benim ya çok üzüldüm gerçekten...Allahım gerçekten sabır versin.Güç versin.
Görüşmeye gittiniz mi acaba? Şuan ne desem boş ama bizler seni anlıyoruz ve yanındayız bil istedim sadece...
ars arada iki olumsuz haber okudum .öyle üzüldüm ki.
Keşke elimden birşey gelse..Keşke yardımcı olabilsem.Keşke üzülmeseniz.
Sadece sizi çok iyi anladığımız ve yanınızda olduğumu olduğumuzu bilin istedim.
Olumsuz sonuçlanmayla ilgili siz görüştünüz mü doktorunuzla?
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun tedavin.
Canım nasılsın nicedir görüşemedik?
Güzel anne nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?
canım nasılsın?
Merhaba canım nasılsın?
Merhaba canım nasılsın?
OOO hayırlı olsun ya ben bilmiyordum 3 cüz olduklarını.
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
canım nasılsın? ne genetik testmiş bu yaaa
hadi çıksında hep beraber tedavimize başlayalım dimi.
Canım senin gibi 2 negatif deneme yaşamış biri olarak seni ve nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi anlıyorum hayattan zevk almama sonra her an acaba olucak mı korkusu vb gibi ama kendimizi toparlayıp tekrardan denemeden de olmuyo biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin Takdiri ve teslimiyet kendine dikkat et tatlım umarım en tez zamanda topikteki herkes annelik duygusunu tadar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?