Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tatlım ben idare ediyorum dün özellikle çok bunaldım ağladım stresten sonucum çıktığı halde randevu günü görüşme yapmadan vermiyolarmış dediğin gibi ne sonuçmuş dedim mübarek devlet sırrı gibi saklıyolar:)))Bakalım kötü bişey çıkmasında ben beklemeye rağzıyım sonrada ulun bey ne derse ona göre tedaviye başlıycam sen ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyosun?inşallah hepimiz en tez zamanda anneliği tadarız bizi bizden başka kimse anlayamaz dualarım topikteki tüm kader arkadaşlarımla........

Canım nasılsın ? Geçmiş bayramın mübarek olsun doğuma az kaldı sanırım şimdiden Allah kurtarsın tez zamanda meleğine kavuşman dileğiyle uzun süredir seni topikte göremeyince merak ettim neler yapıyosun sıcaklar da epey bastırdı hamilelik nasıl geçiyo kendine ve meleğine iyi bak

Bizde bugün 4. Tedaviye başladık uzun protokol son deneme marttaydı inşallah bu son olur. Ben ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımın duaları kabul olurda Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bize:)

Son düzenleme:
Canim çok üzüldüm senin adina ama lütfen umudunu yitirme ve kendini suçlama.her kadin annedir ve sen de tadacaksin bu güzel duyguyu.sadece zamanini bekliyor.Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah.
merhaba bende yeni başladım
Hayirli olsun canim tedavin.
Herkezden Allah razı olsun yine evdeyiz bakalım ama doktor iye gitmiyor dedi bakalım artık hayırlısı
Dualarim seninle canim.kaybettiğini yavrun için çok uzuldum.Rabbim kalan yavrularini sana bsgislasin inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz

Sagol canim sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun ben coktandir giremedim hastanelerde geçiyor gunlerim 32.haftada hipertansiyon cikti bende gebelik zehirlenmesi tehdidim varmis cok tehlikeli biseymis.doktorum bebegi hemen alıcaz dedi cok agladim cok kucuk diye sonra arastirma hastanesine gittik orda acil yatirdilar beni tansiyonumu dengelediler tansiyon ilaci kullaniyorum simdi iyi cok şükür. 35.haftadayiz simdi Allahima cok şükür ki buraya kadar gelebildik ama sanırım erken doğum olacak bundan sonra artik korkma diyor doktorlar bakalim hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Sizde ne var ne yok nasilsiniz biraz gecmisi okudum tedaviye baslayanlar olmus Allah yuzunuzu guldursun insallah bu sefer

Kızlar kanamam başladı yine acile gidiyoruz ne olur dua edin çok kötüyüm yarabi yardım et:18:

Geçmiş olsun canim benim de baştan üçüzdü bebeklerim belki biliyosundur benimde kanamam olmustu ilk zamanlar. sana igne falan vermedilermi simdi ne durumdasın devam ediyormu

canım hayırlı olsun sonu bebeişli olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucagına al sağlık bir şekilde inşallah demek ki bir doktorla bir şeylere hemen karar vermemek lazım mış

Canım çok geçmiş olsun bende seni merak ediyordum bayadır yoktun.benim kuzenimde 34. Hafta doğum yaptı 2.5 kilo doğdu Kuzucuk maşallah çok iyi sende rahat ol bence Rabbim yardımcın olsun sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

Kızlar dün adet oldum biliyosunuz 15 gün önce opu oldum 3 tane embryo dondurulmuşt. Yarın umuttayım kısmetse bakalım ilaçlara başlıcaz galiba

Cok sagol canim amin inşallah az kaldi ama bakalim hayirlisi.sende tedaviye baslamissin hayirli olsun inşallah Allah bu sefer bebis nasip etsin.
Evet canim doktorlar cok önemli ozeldeki doktorlara fazla guvenmeyin derim devletteki doktorlar daha cok ustune düştü bu hastalığın

Sagol canim. Maşallah kilosu da iyiymis bebisin benimki biraz kucuk olacak sanirim kilosu biraz geriden geliyor sagligi yerinde olsunda napalım besler buyuturuz yeterki hayirlisiyla dogsun

Öylemi hadi hayırlı olsun canım benim. Kaç transfer olucak canım? Kaç tane dondurulmuş vardı sende

canım donmuş 7 tane var 3. gün bu sabah aradılar cözdürmüşler 2 transfer edeceklermiş

evet canım çok şükür inşallah beklememe değer inşallah

Teselli ve iyi dileklerini sunan herkese gerçekten teşekkür ederim.Çok garip bir durum benimkisi nedeni var mı yok herşey normal görünüyor. Ama sonuçta olmuyor işte. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. 4 tarnsfer toplamda 6 kaliteli embriyo. Çok ciddi bir ekonomik yük. Sonuç 0 . Ve ben galiba artık bir daha bu manevi ve maddi yükü kaldıramayacağım...
Doktorla görüşmeye gitmedim. Ne diyecek ki zaten görüşsem ? olmadı denemeye devam...
sanslıgün umarım korkuların sadece anılarda kalır. bebeklerin sağ salim hep yanında olurlar...

Çok teşekkür ederim. Benim pek umudum yok artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…