hayırlısı olsun canım benimde salı transferim var
canım donmuş 7 tane var 3. gün bu sabah aradılar cözdürmüşler 2 transfer edeceklermiş
evet canım çok şükür inşallah beklememe değer inşallah
İnanın ki tüm kalbim sizinle ve salı günü hep dua edeceğim. Her şey istediğiniz gibi gitsin inşallah...
10-12 gün sonra pozitif sonucunuzu konuşuyor olalım inşallah.
Dua ile...
Maşallah ne güzel 7 çok iyi bi sayı ama hepsini çözmemişlerdir herhalde dimi 2 li 3 lü grup şeklinde dondurup çözüyorlar çünkü
canım allah razı olsun duaların icin inşallah konuşuruz. o olumsuzlukları çok çok iyi bilirim sanki dünyan başına yıkılıyor sanıyorsun ama zaman her şeyin ilacı demekki vakti zamanı gelmemiştir.bilmiyorum belki bu tedavimde olumsuz olucak ben hep hayırlısı ve zamanı gelmişse olumlu olsun diyorum .
valla bende şok gecirdim salı sabahı haber vericez dediler bana bu sabah arayınca sormayı unuttum.bu defa oluruna bıraktım sadece kafama takılan neden 2 gün önceden cözdürdüler yumuşları anlamadım.canım merak etme seninde her şey çok güzel olucak merak etme
Canım 5. Güne bekletiyolar kalitelerini anlamak için benimkilerde 3. Dondurulmuş tu çözülünce gelişimleri devam ederse kaliteli oluyor
Merhba arkadaslr ben uzun zamandir siteye girmedm.bende son tup bebek denememi umut tup bebekte yaptm.sonuc negatifti yalniz 2 ay sonra kendlgimde hamile kaldm, Smdi 1,5yasinda kizm var..aslâ umudunuzu yitirmeyin ve hepdua edin...tup bebek tedavisinde hamile kalmamda etkili olmustur buna inaniyorum
Merhba arkadaslr ben uzun zamandir siteye girmedm.bende son tup bebek denememi umut tup bebekte yaptm.sonuc negatifti yalniz 2 ay sonra kendlgimde hamile kaldm, Smdi 1,5yasinda kizm var..aslâ umudunuzu yitirmeyin ve hepdua edin...tup bebek tedavisinde hamile kalmamda etkili olmustur buna inaniyorum
Canım çok geçmiş olsun ne diyecemi bilemedim Rabbim hayırlısıyla kızını sağlıklı bi şekilde sana kavuştursun.bu yaşadıklarının tedaviyle bi bağlantısı var mıymış yoksa ailede yüksek tansiyon olmasıyla bi bağlantısı mı var?benim babamda da var oyüzden sordumSagol canim sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun ben coktandir giremedim hastanelerde geçiyor gunlerim 32.haftada hipertansiyon cikti bende gebelik zehirlenmesi tehdidim varmis cok tehlikeli biseymis.doktorum bebegi hemen alıcaz dedi cok agladim cok kucuk diye sonra arastirma hastanesine gittik orda acil yatirdilar beni tansiyonumu dengelediler tansiyon ilaci kullaniyorum simdi iyi cok şükür. 35.haftadayiz simdi Allahima cok şükür ki buraya kadar gelebildik ama sanırım erken doğum olacak bundan sonra artik korkma diyor doktorlar bakalim hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Sizde ne var ne yok nasilsiniz biraz gecmisi okudum tedaviye baslayanlar olmus Allah yuzunuzu guldursun insallah bu sefer
Bizde bugün 4. Tedaviye başladık uzun protokol son deneme marttaydı inşallah bu son olur. Ben ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımın duaları kabul olurda Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bize:)
Canım çok geçmiş olsun ne diyecemi bilemedim Rabbim hayırlısıyla kızını sağlıklı bi şekilde sana kavuştursun.bu yaşadıklarının tedaviyle bi bağlantısı var mıymış yoksa ailede yüksek tansiyon olmasıyla bi bağlantısı mı var?benim babamda da var oyüzden sordum
Canım tedavin hayırlısı olsun Rabbimin izniyle son tedavin olur inşallah sana şimdi dondurulmuş embriyo mu transfer olucak benim ohss olduğu için hep dondurulmuş embriyo transferli tedavim oldu ne yazıkkı 2 negatif denemem oldu şimdi bi kaç test sonucum çıksın ulun bey ne zaman derse ona göre tekrardan iğnelerle yumurta toplanıcak sil baştan tedavi olucam yani en tez zamanda hepimiz anneliği tadarız inşallah şans seninle olsun:))))
canım hayırlı olsun sonu bebeişli olsun inşallah.
Amiin sagol canim.aslinda hastaligin adi preeklemsi halk arasında gebelik zehirlenmesi yada albumin diye geciyor.neden oldugu bilinmiyormus tek tedavisi var oda dogum bebek ne kadarlik olursa olsun cunku oncelik annenin hayatini kurtarmakmis boyle cok kötü bi hastalik Allah kimseye yasatmasin banada .ailemde tansiyon hastasi yok tansiyon zaten bu hastalığın habercisi.vucutta ödem ellerde ayaklarda ve yüzde sisme,yuksek tansiyon ve ani kilo artisiyla anlasiliyor kisaca anlattim siz simdi bunlari dusunmeyin tedavilerinize odaklanin inşallah hepimiz mutlu sona ulasiriz
canım teşekkür ederim.benim bütün tedavilerimde sil baştan yeni oldu. bundan önce 2tanesini hospitaliumda denedim 3.cüsünü umutta denedim şubat ayında.3.denemede bütün tahliller yapıldı genetik falan bende pıhtılaşma sorunu çıktı sadece şimdi uzun protokol deniyoruz geçen ay doğum kontrol hapı kullandım ve adetin 21.günü lucrin iğne şimdide 3.günü gonal-f verdi ulun bey. başladık hayırlısıyla.
Kızlar bugün dondurulmuş embryo tedavisine başladık. 3. Tane iyi kalitede embryom varmış 2si 8 hücreli 1i 6 hücreliymiş 3. Gün embryosu yalnız bişey aklıma takıldı 6 hücreli nasıl oluyo kaliteli oluyo onunda 8 hücreli olması gerekmezmi o zaman?
iyim canım salı transfer var inşallah heyecanla bekliyorum
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tatlım ben idare ediyorum dün özellikle çok bunaldım ağladım stresten sonucum çıktığı halde randevu günü görüşme yapmadan vermiyolarmış dediğin gibi ne sonuçmuş dedim mübarek devlet sırrı gibi saklıyolar:)))Bakalım kötü bişey çıkmasında ben beklemeye rağzıyım sonrada ulun bey ne derse ona göre tedaviye başlıycam sen ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyosun?inşallah hepimiz en tez zamanda anneliği tadarız bizi bizden başka kimse anlayamaz dualarım topikteki tüm kader arkadaşlarımla........
Bizde bugün 4. Tedaviye başladık uzun protokol son deneme marttaydı inşallah bu son olur. Ben ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımın duaları kabul olurda Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bize:)
Sagol canim sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun ben coktandir giremedim hastanelerde geçiyor gunlerim 32.haftada hipertansiyon cikti bende gebelik zehirlenmesi tehdidim varmis cok tehlikeli biseymis.doktorum bebegi hemen alıcaz dedi cok agladim cok kucuk diye sonra arastirma hastanesine gittik orda acil yatirdilar beni tansiyonumu dengelediler tansiyon ilaci kullaniyorum simdi iyi cok şükür. 35.haftadayiz simdi Allahima cok şükür ki buraya kadar gelebildik ama sanırım erken doğum olacak bundan sonra artik korkma diyor doktorlar bakalim hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Sizde ne var ne yok nasilsiniz biraz gecmisi okudum tedaviye baslayanlar olmus Allah yuzunuzu guldursun insallah bu sefer
Kızlar dün adet oldum biliyosunuz 15 gün önce opu oldum 3 tane embryo dondurulmuşt. Yarın umuttayım kısmetse bakalım ilaçlara başlıcaz galiba
Teselli ve iyi dileklerini sunan herkese gerçekten teşekkür ederim.Çok garip bir durum benimkisi nedeni var mı yok herşey normal görünüyor. Ama sonuçta olmuyor işte. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. 4 tarnsfer toplamda 6 kaliteli embriyo. Çok ciddi bir ekonomik yük. Sonuç 0 . Ve ben galiba artık bir daha bu manevi ve maddi yükü kaldıramayacağım...
Doktorla görüşmeye gitmedim. Ne diyecek ki zaten görüşsem ? olmadı denemeye devam...
sanslıgün umarım korkuların sadece anılarda kalır. bebeklerin sağ salim hep yanında olurlar...
amiin sagol canim.aslinda hastaligin adi preeklemsi halk arasında gebelik zehirlenmesi yada albumin diye geciyor.neden oldugu bilinmiyormus tek tedavisi var oda dogum bebek ne kadarlik olursa olsun cunku oncelik annenin hayatini kurtarmakmis boyle cok kötü bi hastalik allah kimseye yasatmasin banada .ailemde tansiyon hastasi yok tansiyon zaten bu hastalığın habercisi.vucutta ödem ellerde ayaklarda ve yüzde sisme,yuksek tansiyon ve ani kilo artisiyla anlasiliyor kisaca anlattim siz simdi bunlari dusunmeyin tedavilerinize odaklanin inşallah hepimiz mutlu sona ulasiriz
kaliteli olmasi icinde istenmeyen maddelerin olmamasi demisti benim embriyolog. transfer 5. gunde mi yapilacak peki ne dediler?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?