Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım doğum tarihin belli oldu mu...kaçıncı haftada alacak doktor bebişini...

Daha tarih yok canim gidebildigi yere kadar gidicez ama fazla surmez cunku hastaligin derecesi ilerliyor en fazla 2hafta.benim ve bebeğin durumuna bagli biz iyi oldugumuz surece dogum yok simdilik

Evet canım kısmet olursa öyle olucak 3. Gün Çözülecek 5. Güne Kadar izlenecekmiş ulun bey öyle dedi bakalım

hayırlı olsun inşallah. rabbim sana sımsıkı tutunmalarini da nasip etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım allah razı olsun duaya hepimizin ihtiyacı var rabbim dualarımızı kabul etsin

Daha tarih yok canim gidebildigi yere kadar gidicez ama fazla surmez cunku hastaligin derecesi ilerliyor en fazla 2hafta.benim ve bebeğin durumuna bagli biz iyi oldugumuz surece dogum yok simdilik

hayırlısı canım gebelik zehirlenmesinden ben de korkuyorum...tam olarak sebebi nedir canım ne tetikliyor tansiyonu

hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlanacak tedavin

hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlanacak tedavin

İnş canım ya ama diğer tedavilerimdeki gibi heyecan umut yok hep olumsuz olduğu için bunlarda çözülünce çöp olucak gibi geliyo bugün umutta hamile bi bayan vardı onu görünce dedimki bende kadın olarak bi eksiklik var herşey yapılıyor ama hamile kalamıyorum sanki keşfedilmemiş derinlerde bi sorunum var

hayırlısı canım gebelik zehirlenmesinden ben de korkuyorum...tam olarak sebebi nedir canım ne tetikliyor tansiyonu

Aklina getirme boşver inşalllah olmazsin.belli bi sebep yok canim yani şöyle yapiyimda gebelik zehirlenmesine yakalanmiyim diye bişey yok olacagi varsa oluyomus belki tuzsuz yemek tansiyonu cikarmayabilir ama zehirlenme icin gecerli degil.Allah bütün hamileleri korusun bu hastaliktan cok stresli bisey

canım bence vakti ve zamanı gelmemiştir bence inşallah bizde o duyguyu yaşayacagız

canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dogumunu yaparsın doğuma girererkende bizede dua et olurmu

canım cicim bebeğimle 2334 sayfa dolmuş. Şimdi ben bu kadar sayfayı nasıl okuyayım da bilgi alayım? Bir de bir sürü konu başlığı var her topic için 2000-3000 sayfayı bulan yazılar var...
Tüp bebek tedavisine başlayacağım belki yardımı olur direkt gerçek kişilerden bilgi almak daha sağlıklı olur diye düşündüm, o kadar çok kafam karışmıştı ki çünkü. Ama burada da sayfalarca canım cicim yazışmalarının içinde boğuldum. Ben mi bilmiyorum bu forumu kullanmayı acaba?!!!

:)) hoşgeldin. çok haklısın bu kadar sayfa okunmaz.. ben en fazla 15-20 sayfa okuyup aradigimi bulamayinca daliyorum konunun ortasına:) kendimi anlatiyorum arkadaslar da sagolsun bikmadan yaziyorlar tecrubelerini..sen de dene istersen:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın transferin kaçta canım? İnşallah hayırlısiyla alır gelirsin bebislerini.muhip ten de hiç ses yok,oldu mu acaba transferi

haklısın bukadar sayfa baştan sona okunmaz ama ne hakkında bilgi almak istiyosan sorabilirsin arkadaşım.tecrübesi olan bütün arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.bi konu açılıyor ve insanlar ister istemez birbirlerinin gidişatını merak ediyorlar.konuşulacak başka alan olmayınca da sayflar uzayıp gidiyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…