canım doğum tarihin belli oldu mu...kaçıncı haftada alacak doktor bebişini...
Evet canım kısmet olursa öyle olucak 3. Gün Çözülecek 5. Güne Kadar izlenecekmiş ulun bey öyle dedi bakalım
çok teşekür ederim canım. seninde transferin ve en önemliside transfer sonundaki bekleyişin güzel geçer ve bebek haberiyle sonuçlanır inşallah:))
Canım hayırlı olsun dualarımız seninle...Allahım güzel sonuçlar aldırsın inşh.
hepimizin ihtiyacı var buna.
devlet sırrıçok güldüm.
dediğin gibi sonuç güzel olsunda artık sona geldin zaten.
eylül ekim gibi bende başlıcam canım daha ilk denemem olcak nasip olursa.
kimbilir neler bekliyor beni...
hem heyecan hem korkular var içimde...hepimiz gibi...
Allahım tez zamanda güzel sonuçlar aldırsın bizi karışılaştırsın orda...
Hayırlı olsun canım....Allahım güzel sonuçlar aldırsın.
oy canım benim yaa
Allahım nazarlardan korusun.Neler yaşamışsın...
Şuan daha iyi olmana çok sevindim.
Allahım nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ikinizde çok sağlıklı olun güzel haberlerinizi alalım..
canımmm nasılsın?
hayırlı olsun canım.
Nedeni olmaması gerçekten büyük kaos...
Bildiği birşeyler mücadele belki daha kolay....
ama her ikisininde sonucu malesef aynı olmayacaksa olmuyor....
azospermiydik bir ara....sebebinide bulamadık.
hiçbirşey yoktu sperm bile...
sonra çıkış başladı.gene yok.
sonuç aynı yani...
beklediğimiz birşey var.bekletildiğimiz birşey var mutlaka ben öyle düşünmek istiyorum.
benim daha ilk denemem olcak sana konuşması kolay diyeceksin belki ....olumsuzu alınca belki senden bile fazla isyan edicem daha ağır kelimeler kullancağım.
elimizde değil olumsuz konuşmanı kendini üzmeni tamam bitti artık demeni kabullenmek istemiyoruz.
destek olmak istiyoruzx anlıyoruz demek istiyoruz geçecek bitecek senin olacak bizimde olacak noktasında kalmak istiyoruz.
umarım denemeye devam edersin.olcak birgün inananıyorum.
ne güzel bir haber bu....
Allahım nazardan saklasın.
bizlerede yaşatsın bu mucizeyi inşh.
Daha tarih yok canim gidebildigi yere kadar gidicez ama fazla surmez cunku hastaligin derecesi ilerliyor en fazla 2hafta.benim ve bebeğin durumuna bagli biz iyi oldugumuz surece dogum yok simdilik
Kızlar bugün dondurulmuş embryo tedavisine başladık. 3. Tane iyi kalitede embryom varmış 2si 8 hücreli 1i 6 hücreliymiş 3. Gün embryosu yalnız bişey aklıma takıldı 6 hücreli nasıl oluyo kaliteli oluyo onunda 8 hücreli olması gerekmezmi o zaman?
hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlanacak tedavin
hayırlısı canım gebelik zehirlenmesinden ben de korkuyorum...tam olarak sebebi nedir canım ne tetikliyor tansiyonu
İnş canım ya ama diğer tedavilerimdeki gibi heyecan umut yok hep olumsuz olduğu için bunlarda çözülünce çöp olucak gibi geliyobugün umutta hamile bi bayan vardı onu görünce dedimki bende kadın olarak bi eksiklik var herşey yapılıyor ama hamile kalamıyorum sanki keşfedilmemiş derinlerde bi sorunum var
Aklina getirme boşver inşalllah olmazsin.belli bi sebep yok canim yani şöyle yapiyimda gebelik zehirlenmesine yakalanmiyim diye bişey yok olacagi varsa oluyomus belki tuzsuz yemek tansiyonu cikarmayabilir ama zehirlenme icin gecerli degil.Allah bütün hamileleri korusun bu hastaliktan cok stresli bisey
canım cicim bebeğimle 2334 sayfa dolmuş. Şimdi ben bu kadar sayfayı nasıl okuyayım da bilgi alayım? Bir de bir sürü konu başlığı var her topic için 2000-3000 sayfayı bulan yazılar var...
Tüp bebek tedavisine başlayacağım belki yardımı olur direkt gerçek kişilerden bilgi almak daha sağlıklı olur diye düşündüm, o kadar çok kafam karışmıştı ki çünkü. Ama burada da sayfalarca canım cicim yazışmalarının içinde boğuldum. Ben mi bilmiyorum bu forumu kullanmayı acaba?!!!
canım cicim bebeğimle 2334 sayfa dolmuş. Şimdi ben bu kadar sayfayı nasıl okuyayım da bilgi alayım? Bir de bir sürü konu başlığı var her topic için 2000-3000 sayfayı bulan yazılar var...
Tüp bebek tedavisine başlayacağım belki yardımı olur direkt gerçek kişilerden bilgi almak daha sağlıklı olur diye düşündüm, o kadar çok kafam karışmıştı ki çünkü. Ama burada da sayfalarca canım cicim yazışmalarının içinde boğuldum. Ben mi bilmiyorum bu forumu kullanmayı acaba?!!!
Hiçbişi olmıcak bak görürsün busefer olcak Allahın izniyle bir değil üç taneler normal sığışamıolar demekki itiş kakış olunca böle oluo şaka biyana sen pozitif ol yetr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keşke kuzum keşke az önce eşimle bebek hayalleri kurduk :)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dogumunu yaparsın doğuma girererkende bizede dua et olurmu
Canım nerelerdesin iyisin deyilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?