Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Tedaviye başlıcaklar ve transferi olcak arkadaşlarım dualarım size Allah gönlünüze göre versin herseyi inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dizinde dermanın bittiği vakitte,
Gönlünde yeşeren yarındır SABIR,
Yıkıldığın HER AN,
Yok olmadığına şükret...
Yüreğine güneş koy,
Yüreğine Bulut koy,
Yüreğine yıldız koy,
Yüreğine SABIR koy ve yoluna devam et.

Yarın transferin kaçta canım? İnşallah hayırlısiyla alır gelirsin bebislerini.muhip ten de hiç ses yok,oldu mu acaba transferi

canım allah razı olsun inşallah bu son olsun daha ne dermanım nede eşimi ikna edebilecek güçüm kalmadı bilmiyorum sabah arıyacaklarını söylediler ama halen sen seda yok acaba yumurtaları cözdürüken bir şeymi oldu merak içindeyim.

Taze anne yarın transfer var dualarım seninle rabim boş göndermesin

allah razı olsun canım cok sagol .sen ne durumdasın canım bir daha ne zaman gidiceksin doktora

Kusura bakma ama ben sana haklısın yazamıcam sen bizlere laf sokacağına direk sıkıntını yazsaydın cevabını çoktan okurdun
Bu topiğe kim gelirse gelsin ne sorarsa sorsun anında cevabını alıyor sen hiç merak etme

Oyyyy cnm sen neler yaşamışsın öyle çoook geçmiş olsun :85:

Canımmm senin bugün transferin mi var

kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun

Herşeygüzel olacak dimi cnm
Ben senin nickine bayılıyorım

aynen canım benim HERŞEYGÜZEL OLCAK konu bitmiştir....

bende senin nickine bayılıyorum aklıma pastalı kekler geliyo karnımm acıkıyooo

kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun

Canım benim Herşeyguzelolcak dedik yaa yanındayız bizler inan ki...
iyi ki saatini öğrendik dualarımız sana bugün merak etme sen...
olumlu olumlu git gel yiğenlerimizi al bakalım

Canımcım dularımız seninle Bebişlerin ömür boyu bırakmaz inşallahhh seni :)))

Hiç sorma bi hamile arkadaş yazmıştı canım çekti diye kötü olmuştum :)))

Nasıl yani, sizin sonrada normal yolla mı oldu ya işte süper bu. Bu güzel haberler bana da teselli oluyor.

Bu siteminizi çok anlamış değilim.
Böyle konulara asla cevap vermiyorum.Siz yazarsanız da bir daha yazmıcam bilin.

Burası adı üstünde forum sitesi....
uzmanlığımız yok sadece başımıza gelenleri anlatıyoruz paylaşıyoruz.size kalmış ister okursunuz sayfaları...ister sorunuzu sorar cevabınızı alırsınız...

ki ben hepsini okudum tavsiye ederim...roman gibi oldu....kişileri daha iyi tanıdım hangi illerden nerden geldiler nerde kaldılar neler yaşadılar bildim.

sadece başımıza birşey geldiğinde buraya gelsek ve yazışsak böyle bir site olmaz zaten.

ne sormak istiyorsanız sorun cevap alırsınız...

ama biz bu şekilde devam edicez.

çünkü insanız ve duygularımız var.

tedavi olan arkadaşlarımızı olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızı bebek bekleyip olumsuzluklar yaşayan arkadaşlarımız buraya yazıyor yazacakta

bizde teselli edicez canımlarla cicimler bebeğimlerle....

Bilin istedim.

İnşallah herşey yolunda gidecek ve ve buradan sizinle ama bunlar çok yaramazlar hiç sakin durmuyorlar konuşmalarını yaşayacağız birlikte...
Allah hayırlısını versin :)))

Bu son olcak inşallah sonuda güsel olcak korkma mutlu ol zor bisüreçten bu aşamya geldin bu minik daha degerli senin için ne onu üz ne kndni umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…