Yarın transferin kaçta canım? İnşallah hayırlısiyla alır gelirsin bebislerini.muhip ten de hiç ses yok,oldu mu acaba transferi
Taze anne yarın transfer var dualarım seninle rabim boş göndermesin
canım cicim bebeğimle 2334 sayfa dolmuş. Şimdi ben bu kadar sayfayı nasıl okuyayım da bilgi alayım? Bir de bir sürü konu başlığı var her topic için 2000-3000 sayfayı bulan yazılar var...
Tüp bebek tedavisine başlayacağım belki yardımı olur direkt gerçek kişilerden bilgi almak daha sağlıklı olur diye düşündüm, o kadar çok kafam karışmıştı ki çünkü. Ama burada da sayfalarca canım cicim yazışmalarının içinde boğuldum. Ben mi bilmiyorum bu forumu kullanmayı acaba?!!!
Can kuş nerelerdesin
Aklina getirme boşver inşalllah olmazsin.belli bi sebep yok canim yani şöyle yapiyimda gebelik zehirlenmesine yakalanmiyim diye bişey yok olacagi varsa oluyomus belki tuzsuz yemek tansiyonu cikarmayabilir ama zehirlenme icin gecerli degil.Allah bütün hamileleri korusun bu hastaliktan cok stresli bisey
canım allah razı olsun duaya hepimizin ihtiyacı var rabbim dualarımızı kabul etsin
canım allah razı olsun inşallah bu son olsun daha ne dermanım nede eşimi ikna edebilecek güçüm kalmadı bilmiyorum sabah arıyacaklarını söylediler ama halen sen seda yok acaba yumurtaları cözdürüken bir şeymi oldu merak içindeyim.
allah razı olsun canım cok sagol .sen ne durumdasın canım bir daha ne zaman gidiceksin doktora
oldu mu acaba bebekleerini aldın mı canım?
sağlıkla seni hiç bırakmasınlar.......
canım allah razı olsun duaya hepimizin ihtiyacı var rabbim dualarımızı kabul etsin
Herşeygüzel olacak dimi cnm
Ben senin nickine bayılıyorım
kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun
kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun
aynen canım benim HERŞEYGÜZEL OLCAK konu bitmiştir....
bende senin nickine bayılıyorum aklıma pastalı kekler geliyo karnımm acıkıyooo
Canım benim Herşeyguzelolcak dedik yaa yanındayız bizler inan ki...
iyi ki saatini öğrendik dualarımız sana bugün merak etme sen...
olumlu olumlu git gel yiğenlerimizi al bakalım
Amin canım şimdi gördüm mj hergün bizdeler duada isim veriliyor ve tüm herkez amin diyo benimkîde öyle oldu valla bende biraz halsizlik vardı ama oruç tutuyordum belki ondanda olabilir ya belkide vardı ben ihtimal vermedim düşün yani geçen ay tüp bebek yap olmasın bu ay olsun birde bütün türbelere gittim öğrenmeden önce son gitiğim türbede çok ağladım ordan bir bayan geldi yanıma dediki niye bukadar içten içe ağlıyorsun dedi bende durumuzu anlatım dediki çok yakında olcak dedi herlde Didim beni sakineştiriyo hiç ihtimal vermedim ama şimdi midem başım çok fenayım mutfağa giremiyorum senin isminizde yazdım yarın hamimler var iyi bir güne denk geldi inşallah sadece dua dua
canım cicim bebeğimle 2334 sayfa dolmuş. Şimdi ben bu kadar sayfayı nasıl okuyayım da bilgi alayım? Bir de bir sürü konu başlığı var her topic için 2000-3000 sayfayı bulan yazılar var...
Tüp bebek tedavisine başlayacağım belki yardımı olur direkt gerçek kişilerden bilgi almak daha sağlıklı olur diye düşündüm, o kadar çok kafam karışmıştı ki çünkü. Ama burada da sayfalarca canım cicim yazışmalarının içinde boğuldum. Ben mi bilmiyorum bu forumu kullanmayı acaba?!!!
Hiç sorma bi hamile arkadaş yazmıştı canım çekti diye kötü olmuştum :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?