Aklina getirme boşver inşalllah olmazsin.belli bi sebep yok canim yani şöyle yapiyimda gebelik zehirlenmesine yakalanmiyim diye bişey yok olacagi varsa oluyomus belki tuzsuz yemek tansiyonu cikarmayabilir ama zehirlenme icin gecerli degil.Allah bütün hamileleri korusun bu hastaliktan cok stresli bisey
canım cicim bebeğimle 2334 sayfa dolmuş. Şimdi ben bu kadar sayfayı nasıl okuyayım da bilgi alayım? Bir de bir sürü konu başlığı var her topic için 2000-3000 sayfayı bulan yazılar var...
Tüp bebek tedavisine başlayacağım belki yardımı olur direkt gerçek kişilerden bilgi almak daha sağlıklı olur diye düşündüm, o kadar çok kafam karışmıştı ki çünkü. Ama burada da sayfalarca canım cicim yazışmalarının içinde boğuldum. Ben mi bilmiyorum bu forumu kullanmayı acaba?!!!
kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun
İnş canım ya ama diğer tedavilerimdeki gibi heyecan umut yok hep olumsuz olduğu için bunlarda çözülünce çöp olucak gibi geliyobugün umutta hamile bi bayan vardı onu görünce dedimki bende kadın olarak bi eksiklik var herşey yapılıyor ama hamile kalamıyorum sanki keşfedilmemiş derinlerde bi sorunum var
Canım Allah analı babalı büyütsün böle güzel haberleri duyunca insan rahatlıyo sizde problem neydi acaba bi de sen kaçıncı denemeden sonra normal hamile kaldın?
İnş canım ya ama diğer tedavilerimdeki gibi heyecan umut yok hep olumsuz olduğu için bunlarda çözülünce çöp olucak gibi geliyobugün umutta hamile bi bayan vardı onu görünce dedimki bende kadın olarak bi eksiklik var herşey yapılıyor ama hamile kalamıyorum sanki keşfedilmemiş derinlerde bi sorunum var
Saolun arkadaslr.bizde bir problm yoktu sadece yasim 39du.2. Tup bebek denememden sonra hamile kaldm.sizlere tavsigem sitres yspmayin
kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun
aynen canım benim HERŞEYGÜZEL OLCAK konu bitmiştir....
bende senin nickine bayılıyorum aklıma pastalı kekler geliyo karnımm acıkıyooo
Canım benim Herşeyguzelolcak dedik yaa yanındayız bizler inan ki...
iyi ki saatini öğrendik dualarımız sana bugün merak etme sen...
olumlu olumlu git gel yiğenlerimizi al bakalım
Canımcım dularımız seninle Bebişlerin ömür boyu bırakmaz inşallahhh seni :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi inş canım benim ya dualarımız seninle al gel yavrucukların:)
İnşallah herşey yolunda gidecek ve ve buradan sizinle ama bunlar çok yaramazlar hiç sakin durmuyorlar konuşmalarını yaşayacağız birlikte...
Allah hayırlısını versin :)))
10 gun sonraki testinde pozitif göresin inşallahhayırlı mutlu bi evlat nasip etsin Allahim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dualarımız seninle canım,inşallah 11 yıllık hasretin vuslata erecek
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim aldım bebişlerimi geldim 2 tane tr
asfer yapıldı 7 tane yumuştan 5 güne 2 tane kalmış onlardan bir tanesini hakkında pek olumlu konuşmadı ama allah bilir tabi test günüm 18 ağustos
asfer yapıldı 7 tane yumuştan 5 güne 2 tane kalmış onlardan bir tanesini hakkında pek olumlu konuşmadı ama allah bilir tabi test günüm 18 ağustos
Hayirli olsun aycen cim.hadi güzel haberlerle gel insallah.embriyolara kafani takma cok normal
2 tane kalmasi maximum 4 tane kaliykr zaten insan dogasi geregi.bu sefer olur insallah.ay heyecanlandim
Benimde 11 yil oldu ahhhhh ne gunler gecti
benim hep çekiyor yaaa
eşim sen hamile olunca anlayamıcaz diyor haklıda...
hep canım birşey ister hep tuvaletim vardır
11 yıl dile kolaydırben üç yıl beklemeyi zaman zaman kaldıramazken.... Allah size de nasip etsin. Çok dua ediyorum bu aralar odaya kapanıp saatlerce... Sanırım tek çaremiz dua.. Allah kimseyi bekletmesin tez versin hayırlısıyla
Allahım sana cok dua ettim inan kalbim nası biliomusn sana bebeklerine karşı rabbim busfer künfeyekün desin inşallah bugün ben beş yaşında teyzemin kızının beyinciğince beyincik sarkması oşdnu öğrendim akşamdan beri moralim cok bozuk rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin lütfen dua et felak nas ayetel kürsü nebiliosan pozitif ol inan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla geçti ayşegül canım kötü günlerimizde geçti iyi günlerimizde çok şükür rabbime bende diyorum ki hayırlısı olsunda 1 tane iki tane fark etmez canım inan rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsünHayirli olsun aycen cim.hadi güzel haberlerle gel insallah.embriyolara kafani takma cok normal
2 tane kalmasi maximum 4 tane kaliykr zaten insan dogasi geregi.bu sefer olur insallah.ay heyecanlandim
Benimde 11 yil oldu ahhhhh ne gunler gecti
amin canım göz acıp kapayıncaya kadar geçti valla evet tek careremiz dua ve allaha sığınmak doktorlar birer vesile11 yıl dile kolaydırben üç yıl beklemeyi zaman zaman kaldıramazken.... Allah size de nasip etsin. Çok dua ediyorum bu aralar odaya kapanıp saatlerce... Sanırım tek çaremiz dua.. Allah kimseyi bekletmesin tez versin hayırlısıyla
2 tane 5. Güne kalması süperrrr maşallah maşallahhhhh
canım allah razı olsun tüm anneol mak isteyen kadınlar rabbim o mutlylugu yaşatsın.bu arada çok geçmiş olsun rabbim şifa versin peki tedavisi yokmuymuş.
valla geçti ayşegül canım kötü günlerimizde geçti iyi günlerimizde çok şükür rabbime bende diyorum ki hayırlısı olsunda 1 tane iki tane fark etmez canım inan rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün
amin canım göz acıp kapayıncaya kadar geçti valla evet tek careremiz dua ve allaha sığınmak doktorlar birer vesile
inşallah sonuda güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?