Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cok Sağol xanim duzenli olarak tansiyonumu ve sekerimi olcuyorum simdilik ii ...protein kacagimi cikti o mu zehirlenme yapiyor eltimin yengesi de ikizlerini 29. Haftada dogurdu yüksek tansiyon bobreklerini etkilemiş protein kaçağı olmus hemen aldilar bebişlerini maşallah sen iyi düşün 35.haftana gelmissin bundan sonrasi daha kolay.ayyyyy senden sonra sira bana geliyor..Inşallah butun topikteki arkadaslarin bu gunlerini konuşacağız ta rabbim inşallah aminnnnnnnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana hosgeldin demek istedim ama pekte hosgelmedin....burdaki insanlarin hepsi uzun zamandir birbiriyle dertlesen ortak derdi olan insanlar....bu kadar sayfayi okumak yerine sorunun neyse sorun varsa sorarsin bilgisi olan yazar sana hepimiz böle cevap aldik sorularimiza...ve burbirimize dua ediyoruz....

kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun

10 gun sonraki testinde pozitif göresin inşallah hayırlı mutlu bi evlat nasip etsin Allahim :)

Canim kendine haksızlık ediyorsun lutfen olumlu ol olumlu ol ki olumlu sonuç olsun

Bnce keşfedilmemiş psikolojik sorunlarımızmı var acaba ya çnkü bzan bnde böle düşünüorum hersey tam ama biyerde bisorun var yada sorun olduna inandımız için beyin oyunmu yapıo normal değilsn sorun var algısımı yayıo 😳 kafayı yicek gbi oluorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saolun arkadaslr.bizde bir problm yoktu sadece yasim 39du.2. Tup bebek denememden sonra hamile kaldm.sizlere tavsigem sitres yspmayin

Bizdede sorun yok denio ama bizim sorunumz bebek olmaması nası oluo ya su stres varya basa bela

kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun

Dualarımız seninle canım,inşallah 11 yıllık hasretin vuslata erecek

Canımcım dularımız seninle Bebişlerin ömür boyu bırakmaz inşallahhh seni :)))

Hadi inş canım benim ya dualarımız seninle al gel yavrucukların:)

İnşallah herşey yolunda gidecek ve ve buradan sizinle ama bunlar çok yaramazlar hiç sakin durmuyorlar konuşmalarını yaşayacağız birlikte...
Allah hayırlısını versin :)))

10 gun sonraki testinde pozitif göresin inşallah hayırlı mutlu bi evlat nasip etsin Allahim :)

Dualarımız seninle canım,inşallah 11 yıllık hasretin vuslata erecek

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim aldım bebişlerimi geldim 2 tane tr
asfer yapıldı 7 tane yumuştan 5 güne 2 tane kalmış onlardan bir tanesini hakkında pek olumlu konuşmadı ama allah bilir tabi test günüm 18 ağustos

Allahım sana cok dua ettim inan kalbim nası biliomusn sana bebeklerine karşı rabbim busfer künfeyekün desin inşallah bugün ben beş yaşında teyzemin kızının beyinciğince beyincik sarkması oşdnu öğrendim akşamdan beri moralim cok bozuk rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin lütfen dua et felak nas ayetel kürsü nebiliosan pozitif ol inan

Hayirli olsun aycen cim.hadi güzel haberlerle gel insallah.embriyolara kafani takma cok normal
2 tane kalmasi maximum 4 tane kaliykr zaten insan dogasi geregi.bu sefer olur insallah.ay heyecanlandim
Benimde 11 yil oldu ahhhhh ne gunler gecti

Hayirli olsun aycen cim.hadi güzel haberlerle gel insallah.embriyolara kafani takma cok normal
2 tane kalmasi maximum 4 tane kaliykr zaten insan dogasi geregi.bu sefer olur insallah.ay heyecanlandim

11 yıl dile kolaydır ben üç yıl beklemeyi zaman zaman kaldıramazken.... Allah size de nasip etsin. Çok dua ediyorum bu aralar odaya kapanıp saatlerce... Sanırım tek çaremiz dua.. Allah kimseyi bekletmesin tez versin hayırlısıyla

2 tane 5. Güne kalması süperrrr maşallah maşallahhhhh

canım allah razı olsun tüm anneol mak isteyen kadınlar rabbim o mutlylugu yaşatsın.bu arada çok geçmiş olsun rabbim şifa versin peki tedavisi yokmuymuş.

valla geçti ayşegül canım kötü günlerimizde geçti iyi günlerimizde çok şükür rabbime bende diyorum ki hayırlısı olsunda 1 tane iki tane fark etmez canım inan rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün

amin canım göz acıp kapayıncaya kadar geçti valla evet tek careremiz dua ve allaha sığınmak doktorlar birer vesile

2 tane 5. Güne kalması süperrrr maşallah maşallahhhhh

inşallah sonuda güzel olur inşallah

Bugün byin cerrhı bkmış kbb ye musyne olsn bide ense mr istemiş beyinciği görmk için bklım snuçlara göre tekrar bkılckmş

Bizim de transferimiz yapıldı elh. 2 tane transfer edildi. Heyecanlı bekleyiş başladı.test tarihimiz de nasipse 17 ağustos

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…