Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bizim de transferimiz yapıldı elh. 2 tane transfer edildi. Heyecanlı bekleyiş başladı.test tarihimiz de nasipse 17 ağustos

Aycen senin de transferin olmuş canım hayırlı ugurlu olsun insallah. Senin test tarihin ne zaman nasipse?..

canım benimde öncelikle transferin hayırlı olsun rabbim güzel şekilde sonuçlandırsın pozitif olsun inşallah. 17 de ama ben 18 de yaptırıcam cünkü merkezde yaptırmak istiyorum merkezde pazar günü kapalı 18 ağustos pazaretsi nasip olursa yoksa biz aynı andamı girdik transfere ??????

Kızlar bu arada 18inde bende umutta olucam transfer günüm için kontrole gidîcem belki denk geliriz o güzel haberleri hepberaber alırız:)))

Bizim de transferimiz yapıldı elh. 2 tane transfer edildi. Heyecanlı bekleyiş başladı.test tarihimiz de nasipse 17 ağustos

kızlar inşallah bize de umut olacak güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben de transfer için gün sayıyorum.cumartesi günü olacak.şimdi de içimi farklı korkular sardı.embriyolarımın kaç hücreli olduğunu sordum,ulun bey bana kızdı herneyse söyledi sonra,hatırladığım kdarıyla 2 tane 8hücreliymiş,diğerleri 5h,3h diye gidiyo hepsini de aklımda tutamadım.doktorun da söylediği gibi bunlarla kafamı çok yormak istemiyorum ama 5.güne gidebilmesi için en az 4den fazla 8 hücreli olması gerekiyormuş.benim 2 tane sadece.5.güne gidilirken ya hepsini kaybedersem diye korkuyorum şimdi.olumsuz düşünmek istemiyorum ama elimde değil

Kızlar bu arada 18inde bende umutta olucam transfer günüm için kontrole gidîcem belki denk geliriz o güzel haberleri hepberaber alırız:)))

canım ne güzel inşallah sende bizim sevincimize ortak olursun seninde tedavin hayırlı şekilde sonuçlanır

canım kafana takma lütfen her şey olacagına varıyo ben transfere giderken kaç tane yumurtam kaldıgını bile sormadım inşallah tedavin hayırlı olur

kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun

canım transferin hayırlı olsun Rabbimin izni birbirimizin dualarıyla inşallah güzel haberlerini alıcaz bi an önce kocaman göbüşlü bi anne olman dileğiyle :))

canım transferin hayırlı olsun inşallah Rabbimin izni birbirimizin dua ve desteğiyle senin ve aycenin peş peşe hamile haberlerinizi alıcaz bi de ikizler gelirse çifte bayram :)) şimdiden şans sizlerle olsun

GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA
canım kader yoldaşlarım ben nihayet dün sonucumu alabildim genetik sonuçlarda bi şey çıkmadı ama pıhtılaşma çıktı homozigot yazıyo sonuçta yarın saat 3te umutta olucam gelicek varsa tanışırız haKKımızda hayırlısı olsun benim gibi test sonucu alan var mı acaba

canım transferin hayırlı olsun inşallah Rabbimin izni birbirimizin dua ve desteğiyle senin ve aycenin peş peşe hamile haberlerinizi alıcaz bi de ikizler gelirse çifte bayram :)) şimdiden şans sizlerle olsun

kızlar gidiyorum saat 2 de transferim olucak inşallah bu sefer beni bırakmasınlar sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edin 11 yıllık hasret hayırlısı ise son bulsun

canım transferin hayırlı olsun Rabbimin izni birbirimizin dualarıyla inşallah güzel haberlerini alıcaz bi an önce kocaman göbüşlü bi anne olman dileğiyle :))

canım inşallah artık topiğimizden güzel haberler verelim inşallah

Cnm hayırlı olsun inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunur. Rabb'ime emanet hepsini korusun inşallah. Kaç tane transfer edildi bu arada

Canım daha transfer olmadı 22 si gibi olur herhalde estrofem başladım. Eğer beni bırakmalarsa 2 tane olucak ama bi umutsuzluk var bu Halim'e şükür diyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Sen nasılsın toparlandınız mı biraz? Ben şimdiden tutmazsa ne yaparız diye düşünüyorum Emre Bey'den memnunuz ama bi daha ulun beyle devam etmek istemem psikolojik olarak yordu beni 3 seferdir aynı yerde aynı Dr ( ama bizim için Emre bey önemli yaa kafam karışık açıkcası

Canım buradaki çoğu arkadaşımızda var bu pıhtılaşma bende dahil. Ama baştan bilip önlemini alınca sorun olmuyormuş Allahın izniyle.

Cnm toparladım insan yaşayamam sanıyor ama hakikaten toparladım yrn memorıala gidicez cuma da Umut'a , umutla negatif görüşmesi yapıcaz . Haklısın inan bizde sadece Emre bey için ordaydık Umut'u yapılan muameleyi hiç beğenmedim perdelerle ayrılmış odalar yani devlet hastanesinden farkı yoktu bizde ne yaparız bilmiyoruz inşallah bir daha ameliyat olabiliriz ben istemiyorum Umut'u ama Emre bey çok önemli bizim için karar vermek zor olacak Rabbim yardım etsin. Umutsuz olma cnm lütfen olumsuz olursa zaten üzüleceksin neden şimdiden kendini yıpratıyorsun sen olumlu düşün inşallah bu son olacak ben inanıyorum sen de inan hepinize umut ol , bir daha daha da kimseyle ilin olmaz Allah'ın izniyle ..

Himmm bende 16 ağustos da test yaptırmayı düşünüyorum aycen peşpeşe transfere girmiş olabilir miyiz acaba ki Sen dün kaçıncı olarak girdin transfere? ...
Canım hayırlı olsun transferin seninde dondurulmuştu dimi?

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum 16 sinda güzel haberler Vermek nasip olur inşallah

Canım 2 görüşmenden sonra burda bilgi verebilirmisin biliyosun bizim durumlar çok benziyor banada fikir olur

Evet inşallah olur.. Peki 11 yıldır neden olmadı? Yeni mi başlıyorsunuz tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…