Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Selam kızlar uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba en son mart ayında girmiştim. Başarızlığı hazmetmek biraz zaman aldı, birazda herşeyden uzak durmak istedim. Şimdi 5 haftalık hamileyim normal yolla oldu. Daha kalp atışlarını duymadım inşallah duyarım 15 gün sonra. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin inş:) demekki sizde sorun büyük değildi normal yolla gelmiş meleğin

Martta bende olumsuz sonuç alanlardanım ama normalde anormalde hamile kalamadım ozamndan beri bnde tedavi olmadım öle bekliorum üç tane donmuşta merkezde beklio sana hayırlı olsn allah kucagına almayı nasip etsn inşallh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sorunum pıhtılaşma ben şuan bekleme aşamasında iğne kullanıyorum.

Son düzenleme:

canım ben 2 .girdim transfere kapalıydım hatta üzerimde kırmızı bir gömlek vardı sen kaçıncı girdin

Evet inşallah olur.. Peki 11 yıldır neden olmadı? Yeni mi başlıyorsunuz tedaviye

yok canım 10 yıldır uğraşıyorum ama benim işimi tedavilere ikna etmek çok zor oldu ilk tedavim hiç tutmadı 2.tuttu 8 haftalı kaybettim.3.tüp bebek dış gebelikle sonuçlandı 4.inşallah bu benimle sorunsuz şekilde kalır

canım rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile kucagına al inşallah

kızlar ulun beyin bir olumsuzlugunumu gördünüz kafam karıştı şimdi

Canım ben bu tedavimde bikaç yanlışını gördüm açıkcası ilk tedavimde femera kullanmıştım yumurtalarım hepsi döllenmişti kalitesine iyi gelmişti 2. Tedavimde femera vermedi sadece 1 tane yumurta döllendi oda kalitesizdi sorunun yumurta kalitesizliği dedi 9 ay sonra 3. Tedavim için gittim ilk tedavimi hatırlattım yani femera yine kullansakmı dedim gerek yok senin yumurtaların iyi dedi haydaa dedim içimden femera kanser ilacı gerek yok dedi iyi peki dedik. 3. Tedavimde 10 yumurtadan sadece 3 döllendi onlarda donduruldu . Embryolo arkadasa sordum niye böyle oldu dedim yumurta kaynaklı dedi. Yani bi dengesizlik var ulun beyde her negatif sonuç için gittiğimde sorunu farklı söylüyo bi sperm diyo bi yumurta. Yaşım 27 Buarada . Bu dondurulmuş denicem kısmet olursa olmazsa ulun bey düşünmüyorum artık. Zaten umut tüp bebeği Emre bey yüzünden seçmiştim. Çokk kararsızım bilmiyorum açıkcası . Zaten ben tedavine Prof Aydın arıcı başlıcaktım ama ordada ürolog Dr pek profesyonel değildi tekrar umutta döndük kısmet bakalım

Canım bide umuttun embrolog değişti nedir bilmem ama eskiye dönük yorumları okuduğumda daha başarıluymış gibi geldi. Benim ilk tedavimde 5. Güne 5 tane embryom geldi ilk deneme diye 1 tane transfer ettîker gerisi için iyi durumda dendi ohh tam rahatladım dedim 6. Gün kalitesiz diye dondurmadılar diye telefon geldi şaşırdım açıkcası 1. Önce iyi deniyo sonra ne oluyo yani . Şimdi bu embryom içinde iyi diyolar ama güvenemiyorum Allah'a bıraktım artık canım ya ne deseler inanıp onu yapıyoruz elimizden bişey gelmiyor(

İnşallah bu sefer olur inşallah ... Ve güzel haberlerini alırız

canım haklısın aslında umut topiği daha önceden daha hareketliydi daha olumlu sonuc alıyoduk .şimdi pozitifler bıraz düştü diye düşünüyorum .yaa her şey caresizlikten ellerinme düştük ya o yüzden ne diyorlarsa inanıyoruz .hakkımızda her şeyin hayırlısı inşallah

canım ben 2 .girdim transfere kapalıydım hatta üzerimde kırmızı bir gömlek vardı sen kaçıncı girdin

Aycen yanyana yatıyorduk o zaman biz ,hatta ben ameliyathaneden çıkarken sen bana hayırlı olsun dedin ,baya baya kesişmisiz biz ya

Aycen yanyana yatıyorduk o zaman biz ,hatta ben ameliyathaneden çıkarken sen bana hayırlı olsun dedin ,baya baya kesişmisiz biz ya

Öncelikle hayırlı olsun kızlar, birşey soracağım. Ben bugün dr mu aradım . Kendisi bir hastanede prof , ben ona çok güvendiğimden tüp bebeği onunla yaptırmayı düşünüyorum. Olduğu hastanede tüp bebek yapılmıyormuş. Bunu biliyordum. Bugün arayıp nerede yapıyorsunuz dedim . Umut t. Bebek dedi. Sanırım transferimi kendisi yapacak umutta.. Ne yapmalı sizce? Dr um dese ki muş ta yapıcam vallahi giderim:)) ama işte kafam karıştı. Detay konuşamadık ta.. Genel olarak memnun musunuz umuttan?

Katılıyorum sana cnm bu düşüncem kesinlikle olumsuz sonuç aldık diye değil ! Bizi de 3. Gün arayıp embriyolar çok kaliteli hiç bir sorun yok 5. Gün transfer edicez dediler , 5 gün de spermlerden dolayı kalitesizler 2 tane orta kalite kaldı dediler bize başka hiç bir açıklama yapmadılar bizim ilk denemiz olduğu için bizde cahiliz bu konuda güvendik dra ama kaç hücreliydiler ne durumdaydılar hiç bir açıklama yok ! Zaten transfer günü bizi çok beklettiler selen hn sadece 2 dk ayırıp söyledi durumu bize

ayyy valla yanyana yatmışız hiç haberiz yok hatta sen benden 5 dk önce filan cıktın.bilseydim konuşurduk hatta aşağıda baya bekledik biz 1.5 dediler bize 3.20 girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…