Selam kızlar uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba en son mart ayında girmiştim. Başarızlığı hazmetmek biraz zaman aldı, birazda herşeyden uzak durmak istedim. Şimdi 5 haftalık hamileyim normal yolla oldu. Daha kalp atışlarını duymadım inşallah duyarım 15 gün sonra. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Selam kızlar uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba en son mart ayında girmiştim. Başarızlığı hazmetmek biraz zaman aldı, birazda herşeyden uzak durmak istedim. Şimdi 5 haftalık hamileyim normal yolla oldu. Daha kalp atışlarını duymadım inşallah duyarım 15 gün sonra. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA
canım kader yoldaşlarım ben nihayet dün sonucumu alabildim genetik sonuçlarda bi şey çıkmadı ama pıhtılaşma çıktı homozigot yazıyo sonuçta yarın saat 3te umutta olucam gelicek varsa tanışırız haKKımızda hayırlısı olsun benim gibi test sonucu alan var mı acaba
Himmm bende 16 ağustos da test yaptırmayı düşünüyorum aycenpeşpeşe transfere girmiş olabilir miyiz acaba ki Sen dün kaçıncı olarak girdin transfere? ...
Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum16 sinda güzel haberler Vermek nasip olur inşallah
Evet inşallah olur.. Peki 11 yıldır neden olmadı? Yeni mi başlıyorsunuz tedaviye
canım rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile kucagına al inşallahMartta bende olumsuz sonuç alanlardanım ama normalde anormalde hamile kalamadım ozamndan beri bnde tedavi olmadım öle bekliorum üç tane donmuşta merkezde beklio sana hayırlı olsn allah kucagına almayı nasip etsn inşallh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Martta bende olumsuz sonuç alanlardanım ama normalde anormalde hamile kalamadım ozamndan beri bnde tedavi olmadım öle bekliorum üç tane donmuşta merkezde beklio sana hayırlı olsn allah kucagına almayı nasip etsn inşallh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım daha transfer olmadı 22 si gibi olur herhalde estrofem başladım. Eğer beni bırakmalarsa 2 tane olucak ama bi umutsuzluk var bu Halim'e şükür diyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Sen nasılsın toparlandınız mı biraz? Ben şimdiden tutmazsa ne yaparız diye düşünüyorum Emre Bey'den memnunuz ama bi daha ulun beyle devam etmek istemem psikolojik olarak yordu beni 3 seferdir aynı yerde aynı Dr( ama bizim için Emre bey önemli yaa kafam karışık açıkcası
Cnm toparladım insan yaşayamam sanıyor ama hakikaten toparladım yrn memorıala gidicez cuma da Umut'a , umutla negatif görüşmesi yapıcaz . Haklısın inan bizde sadece Emre bey için ordaydık Umut'u yapılan muameleyi hiç beğenmedim perdelerle ayrılmış odalar yani devlet hastanesinden farkı yoktubizde ne yaparız bilmiyoruz inşallah bir daha ameliyat olabiliriz ben istemiyorum Umut'u ama Emre bey çok önemli bizim için karar vermek zor olacak Rabbim yardım etsin. Umutsuz olma cnm lütfen olumsuz olursa zaten üzüleceksin neden şimdiden kendini yıpratıyorsun sen olumlu düşün inşallah bu son olacak ben inanıyorum sen de inan hepinize umut ol , bir daha daha da kimseyle ilin olmaz Allah'ın izniyle ..
kızlar ulun beyin bir olumsuzlugunumu gördünüz kafam karıştı şimdi
yok canım 10 yıldır uğraşıyorum ama benim işimi tedavilere ikna etmek çok zor oldu ilk tedavim hiç tutmadı 2.tuttu 8 haftalı kaybettim.3.tüp bebek dış gebelikle sonuçlandı 4.inşallah bu benimle sorunsuz şekilde kalır
Canım ben bu tedavimde bikaç yanlışını gördüm açıkcası ilk tedavimde femera kullanmıştım yumurtalarım hepsi döllenmişti kalitesine iyi gelmişti 2. Tedavimde femera vermedi sadece 1 tane yumurta döllendi oda kalitesizdi sorunun yumurta kalitesizliği dedi 9 ay sonra 3. Tedavim için gittim ilk tedavimi hatırlattım yani femera yine kullansakmı dedim gerek yok senin yumurtaların iyi dedi haydaa dedim içimden femera kanser ilacı gerek yok dedi iyi peki dedik. 3. Tedavimde 10 yumurtadan sadece 3 döllendi onlarda donduruldu . Embryolo arkadasa sordum niye böyle oldu dedim yumurta kaynaklı dedi. Yani bi dengesizlik var ulun beyde her negatif sonuç için gittiğimde sorunu farklı söylüyo bi sperm diyo bi yumurta. Yaşım 27 Buarada . Bu dondurulmuş denicem kısmet olursa olmazsa ulun bey düşünmüyorum artık. Zaten umut tüp bebeği Emre bey yüzünden seçmiştim. Çokk kararsızım bilmiyorum açıkcası . Zaten ben tedavine Prof Aydın arıcı başlıcaktım ama ordada ürolog Dr pek profesyonel değildi tekrar umutta döndük kısmet bakalım
Canım bide umuttun embrolog değişti nedir bilmem ama eskiye dönük yorumları okuduğumda daha başarıluymış gibi geldi. Benim ilk tedavimde 5. Güne 5 tane embryom geldi ilk deneme diye 1 tane transfer ettîker gerisi için iyi durumda dendi ohh tam rahatladım dedim 6. Gün kalitesiz diye dondurmadılar diye telefon geldi şaşırdım açıkcası 1. Önce iyi deniyo sonra ne oluyo yani . Şimdi bu embryom içinde iyi diyolar ama güvenemiyorumAllah'a bıraktım artık canım ya ne deseler inanıp onu yapıyoruz elimizden bişey gelmiyor (
İnşallah bu sefer olur inşallah ... Ve güzel haberlerini alırız
Sizin eşiniz emre bey e ameliyat mı olacak? Eşimin dr u kendisi
Sizin eşiniz emre bey e ameliyat mı olacak? Eşimin dr u kendisi
canım ben 2 .girdim transfere kapalıydım hatta üzerimde kırmızı bir gömlek vardı sen kaçıncı girdin
Aycen yanyana yatıyorduk o zaman biz ,hatta ben ameliyathaneden çıkarken sen bana hayırlı olsun dedin ,baya baya kesişmisiz biz ya
Canım bide umuttun embrolog değişti nedir bilmem ama eskiye dönük yorumları okuduğumda daha başarıluymış gibi geldi. Benim ilk tedavimde 5. Güne 5 tane embryom geldi ilk deneme diye 1 tane transfer ettîker gerisi için iyi durumda dendi ohh tam rahatladım dedim 6. Gün kalitesiz diye dondurmadılar diye telefon geldi şaşırdım açıkcası 1. Önce iyi deniyo sonra ne oluyo yani . Şimdi bu embryom içinde iyi diyolar ama güvenemiyorumAllah'a bıraktım artık canım ya ne deseler inanıp onu yapıyoruz elimizden bişey gelmiyor (
Aycen yanyana yatıyorduk o zaman biz ,hatta ben ameliyathaneden çıkarken sen bana hayırlı olsun dedin ,baya baya kesişmisiz biz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?