Katılıyorum sana cnm bu düşüncem kesinlikle olumsuz sonuç aldık diye değil ! Bizi de 3. Gün arayıp embriyolar çok kaliteli hiç bir sorun yok 5. Gün transfer edicez dediler , 5 gün de spermlerden dolayı kalitesizler 2 tane orta kalite kaldı dedilerbize başka hiç bir açıklama yapmadılar bizim ilk denemiz olduğu için bizde cahiliz bu konuda güvendik dra ama kaç hücreliydiler ne durumdaydılar hiç bir açıklama yok ! Zaten transfer günü bizi çok beklettiler selen hn sadece 2 dk ayırıp söyledi durumu bize
Pardon yanlış kişiye yazdım sanırım
ayyy valla yanyana yatmışız hiç haberiz yok hatta sen benden 5 dk önce filan cıktın.bilseydim konuşurduk hatta aşağıda baya bekledik biz 1.5 dediler bize 3.20 girdim
Evet ya hiç sorma bize de 13:30 dediler bizde çok bekledik, bide idrara sıkışık gelin diyorlar ,dedim o halde nasıl bekleyeceğim ben
Neyse inşallah denk geliriz ya tekrar merkezde ,sen 18 inde merkezde yaptıracak misin ama ben 16 sinda merkez dışında yapmayi düşünüyorum testi ,olumsuz bir sonuç olursa orda almak istemiyorum o haberi. . .
Herkeze selamünaleyküm Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun rabül alemin çıktığınız bu yoldan kucağı boş göndermesin amin
Ayyyy transferler olmuş hadi hayırlısı olsun yavrular annelerinin bırakmasınlar bekleyenlerde sabır başlıycaklarda tevekkül
Kızlar bizde sorarsanız iyi olduk gibi bakalım Dr değiştirdim ulun beye gelince eyer hamile kalmasaydım ona gitmiycektim memorile gidecektim
Sizin eşiniz emre bey e ameliyat mı olacak? Eşimin dr u kendisi
Katılıyorum sana cnm bu düşüncem kesinlikle olumsuz sonuç aldık diye değil ! Bizi de 3. Gün arayıp embriyolar çok kaliteli hiç bir sorun yok 5. Gün transfer edicez dediler , 5 gün de spermlerden dolayı kalitesizler 2 tane orta kalite kaldı dedilerbize başka hiç bir açıklama yapmadılar bizim ilk denemiz olduğu için bizde cahiliz bu konuda güvendik dra ama kaç hücreliydiler ne durumdaydılar hiç bir açıklama yok ! Zaten transfer günü bizi çok beklettiler selen hn sadece 2 dk ayırıp söyledi durumu bize
Benim eşimin Dr canım Emre bey 15 gün önce ameliyat oldu microtese
aminnnnnnnn evet canım cok şükür şimdi bekleme vakti.
İyi bir dr inşallah size de çare bulur. Varikosel ameliyatı oldu eşim , altı ay dedi ama 8 aydır gelişme yok. Bizim ki gitse bi dr öğrenicez ama gitmiyor gitmiyor
Iyi bi Dr gerçekten memnunuz Emre Bey'den . İnş düzelme olur canım eşinde faydasını gören çok oldu çünkü aslında büyük kısmını atlatmış ameliyat karar vermek daha zor benim eşimde hep kaçıyordu ameliyattan ama mecbur kalınca oldu
Ayyyy inşallah peşpeşe güzel haberler alırız aycen yaevet canım yaa bende sıkısık gittim baktım ki cağıracakları yok dedimki valla bıraz daha almazsanız bizi gidicem tuvalete söyledikten sonra 5 dk içinde aldılar zaten ben yukarıda dayanamıyacagım bıraz boşalttılar suyu yoksa dayanamazdım .evet canım ben hem merkezde yaptıracagım dedim hiç nasip olmadı bu sefer orda yaptıracagım .inşallah olumsuz olmayacak canım güzel haberler alıcan .bu arada eşinle yakışmıssınız birbirinize rabbim daim etsin mutlulugunuzu
Ayyyy inşallah peşpeşe güzel haberler alırız aycen ya
Bu arada Teşekkür ederiz canım güzel yorumların için . . .
Bizim ilk denememizdi cnm , yani şöyle söyleyim bize 3. Gün söylediler transfer 5. Gün olacak diye bizde sabahın 7 sinde hazırlandık bekliyoruz saat 11 de alıcaz gelin dediler 10 gibi gittik 13.30 da falan aldılarcanım önceden bu kadar bekletmiyorlardı bu son 2 defadır baya bekledik prosüdür geç ilerliyo bende farkındayım
Merhaba. baska bi hastanede 3.gun transferinin negatifle sonuclanmasindan sonra ulun beyle gorusmeye gitmiştik. 3. gun veya 5.gun transfer yapilmasi arasindaki farkı sormustum. o da spermin iyi is cikardigini ancak 5.gune varabilen embriyolarda anlayabiliyoruz demişti. o zamana kadar geçen sürede spermin kaliteli oldugunu anlayamiyolarmis. hangi hastaneye gidersek gidelim bize soylenen şeye inanmak durumundayiz sanirim. bana da cok kaliteli pırıl pırıl bir embriyo transfer ettik dediler olmayinca da yumurta sayınız azdi kalitesizdi dediler :)
eger bu ay normal yoldan olmazsa ikinci denememi yapacagim ve ulun beyde karar kılmıştık. daha once de bir iki benzer şikayet duymuştum ama ulun bey ve embriyolog iyiymiş gerisi boş demistim. su an cayabilirim. 40 yas topigindeki arkadaşlar da memoriali cok methettiler. arada kaldimmm
Çok acımasızlar duyarsızlaşmışlar ama bizim için o kadar önemliki bir anlasalarbu dediğini bilmiyordum keşke hepinize detaylı anlatsalar o zaman 3. Gün arayıp herşey yolunda demeyecekler bende aynı durumdayım cnm yrn memorıala gidip görüşeceğiz yazarım buraya izlenimlerimi . Bende memorıalın topiğini okudum baştan sona iki kişi dışında herkes çok memnunlar ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim 5. Gün transfer yapılırken diğerlerinin durumu çok iyi dendi 6. Gün aradılar kaliteleri çok iyi değil dondurmadık diyolar .5 gün bellidir bunların kaliteli olduğu ben o gün ytansfere gelmişim söyleyin o zaman dondurmıcağunızı. Emre beyin başka bi kliniğe geçme durumu yok mu acaba yabak ben bu sefer Süleyman beye gidicektim oda bırakmış kendine bi klinik açmış diyolar
Öncelikle hayırlı olsun kızlar, birşey soracağım. Ben bugün dr mu aradım . Kendisi bir hastanede prof , ben ona çok güvendiğimden tüp bebeği onunla yaptırmayı düşünüyorum. Olduğu hastanede tüp bebek yapılmıyormuş. Bunu biliyordum. Bugün arayıp nerede yapıyorsunuz dedim . Umut t. Bebek dedi. Sanırım transferimi kendisi yapacak umutta.. Ne yapmalı sizce? Dr um dese ki muş ta yapıcam vallahi giderim:)) ama işte kafam karıştı. Detay konuşamadık ta.. Genel olarak memnun musunuz umuttan?
inşallah canım yaaa .bu arada benim az önce sinirlerim boşaltı galiba ağlama krizine girdim şimdi rahatladım ama halen içimde bir sıkıntı var
Canım benim 5. Gün transfer yapılırken diğerlerinin durumu çok iyi dendi 6. Gün aradılar kaliteleri çok iyi değil dondurmadık diyolar .5 gün bellidir bunların kaliteli olduğu ben o gün ytansfere gelmişim söyleyin o zaman dondurmıcağunızı. Emre beyin başka bi kliniğe geçme durumu yok mu acaba yabak ben bu sefer Süleyman beye gidicektim oda bırakmış kendine bi klinik açmış diyolar[/QUOTE
bende bugun olumsuz sonuç aldimmm
donmuslarimla yaptılar
5 tane 5. gun embriyosundan 2 adet transfer ettiler diğer kalan 3 u de cop
oysaki durumlari iyiydi transfer gunu kalanlar cop bu nasil bir sey ya
bastan söyleyin durumlar cok ic acici değil 2 tane cok kaliteli embriyo transfer ettik dediler sonuç kocaman bir husran
Canım benim 5. Gün transfer yapılırken diğerlerinin durumu çok iyi dendi 6. Gün aradılar kaliteleri çok iyi değil dondurmadık diyolar .5 gün bellidir bunların kaliteli olduğu ben o gün ytansfere gelmişim söyleyin o zaman dondurmıcağunızı. Emre beyin başka bi kliniğe geçme durumu yok mu acaba yabak ben bu sefer Süleyman beye gidicektim oda bırakmış kendine bi klinik açmış diyolar[/QUOTE
bende bugun olumsuz sonuç aldimmm
donmuslarimla yaptılar
5 tane 5. gun embriyosundan 2 adet transfer ettiler diğer kalan 3 u de cop
oysaki durumlari iyiydi transfer gunu kalanlar cop bu nasil bir sey ya
bastan söyleyin durumlar cok ic acici değil 2 tane cok kaliteli embriyo transfer ettik dediler sonuç kocaman bir husran
Banada aynı şey yapıldı 9 tane donduruldu altısı çözüldü 1 tane trnsfer edildi diğerleri baklıcak haber erikcek dendi beşi çöp oldu haber verilmedi ben sordum sölendi şimdi üç tane var ve sadce yerleştirmk için 2500 tl istiyolar tabi o üç tanenin akıbeti ne belli değil çözülcekmi bakalım ada kaliteli olmasada sölemeden transfer ederlermi para için bilmiorum bana ulun bey en ii embryo o üçünün içinde olabilir demişti ne saçma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?