Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım önceden bu kadar bekletmiyorlardı bu son 2 defadır baya bekledik prosüdür geç ilerliyo bende farkındayım

ayyy valla yanyana yatmışız hiç haberiz yok hatta sen benden 5 dk önce filan cıktın.bilseydim konuşurduk hatta aşağıda baya bekledik biz 1.5 dediler bize 3.20 girdim

Evet ya hiç sorma bize de 13:30 dediler bizde çok bekledik, bide idrara sıkışık gelin diyorlar ,dedim o halde nasıl bekleyeceğim ben
Neyse inşallah denk geliriz ya tekrar merkezde ,sen 18 inde merkezde yaptıracak misin ama ben 16 sinda merkez dışında yapmayi düşünüyorum testi ,olumsuz bir sonuç olursa orda almak istemiyorum o haberi. . .

Herkeze selamünaleyküm Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun rabül alemin çıktığınız bu yoldan kucağı boş göndermesin amin
Ayyyy transferler olmuş hadi hayırlısı olsun yavrular annelerinin bırakmasınlar bekleyenlerde sabır başlıycaklarda tevekkül
Kızlar bizde sorarsanız iyi olduk gibi bakalım Dr değiştirdim ulun beye gelince eyer hamile kalmasaydım ona gitmiycektim memorile gidecektim

evet canım yaa bende sıkısık gittim baktım ki cağıracakları yok dedimki valla bıraz daha almazsanız bizi gidicem tuvalete söyledikten sonra 5 dk içinde aldılar zaten ben yukarıda dayanamıyacagım bıraz boşalttılar suyu yoksa dayanamazdım .evet canım ben hem merkezde yaptıracagım dedim hiç nasip olmadı bu sefer orda yaptıracagım .inşallah olumsuz olmayacak canım güzel haberler alıcan .bu arada eşinle yakışmıssınız birbirinize rabbim daim etsin mutlulugunuzu

aminnnnnnnn evet canım cok şükür şimdi bekleme vakti.

Merhaba. baska bi hastanede 3.gun transferinin negatifle sonuclanmasindan sonra ulun beyle gorusmeye gitmiştik. 3. gun veya 5.gun transfer yapilmasi arasindaki farkı sormustum. o da spermin iyi is cikardigini ancak 5.gune varabilen embriyolarda anlayabiliyoruz demişti. o zamana kadar geçen sürede spermin kaliteli oldugunu anlayamiyolarmis. hangi hastaneye gidersek gidelim bize soylenen şeye inanmak durumundayiz sanirim. bana da cok kaliteli pırıl pırıl bir embriyo transfer ettik dediler olmayinca da yumurta sayınız azdi kalitesizdi dediler :)
eger bu ay normal yoldan olmazsa ikinci denememi yapacagim ve ulun beyde karar kılmıştık. daha once de bir iki benzer şikayet duymuştum ama ulun bey ve embriyolog iyiymiş gerisi boş demistim. su an cayabilirim. 40 yas topigindeki arkadaşlar da memoriali cok methettiler. arada kaldimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim 5. Gün transfer yapılırken diğerlerinin durumu çok iyi dendi 6. Gün aradılar kaliteleri çok iyi değil dondurmadık diyolar .5 gün bellidir bunların kaliteli olduğu ben o gün ytansfere gelmişim söyleyin o zaman dondurmıcağunızı. Emre beyin başka bi kliniğe geçme durumu yok mu acaba ya bak ben bu sefer Süleyman beye gidicektim oda bırakmış kendine bi klinik açmış diyolar

İyi bir dr inşallah size de çare bulur. Varikosel ameliyatı oldu eşim , altı ay dedi ama 8 aydır gelişme yok. Bizim ki gitse bi dr öğrenicez ama gitmiyor gitmiyor

Iyi bi Dr gerçekten memnunuz Emre Bey'den . İnş düzelme olur canım eşinde faydasını gören çok oldu çünkü aslında büyük kısmını atlatmış ameliyat karar vermek daha zor benim eşimde hep kaçıyordu ameliyattan ama mecbur kalınca oldu

İyi de yapmış, hakkınızda hayırlısı olsun...

Ayyyy inşallah peşpeşe güzel haberler alırız aycen ya
Bu arada Teşekkür ederiz canım güzel yorumların için . . .

Ayyyy inşallah peşpeşe güzel haberler alırız aycen ya
Bu arada Teşekkür ederiz canım güzel yorumların için . . .

inşallah canım yaaa .bu arada benim az önce sinirlerim boşaltı galiba ağlama krizine girdim şimdi rahatladım ama halen içimde bir sıkıntı var

canım önceden bu kadar bekletmiyorlardı bu son 2 defadır baya bekledik prosüdür geç ilerliyo bende farkındayım
Bizim ilk denememizdi cnm , yani şöyle söyleyim bize 3. Gün söylediler transfer 5. Gün olacak diye bizde sabahın 7 sinde hazırlandık bekliyoruz saat 11 de alıcaz gelin dediler 10 gibi gittik 13.30 da falan aldılar yani önceki gün arayıp bilgi verebilirlerdi...

ben kimseyi tanımıyorum cnm selen bnmmm başladık bayan diye tercih ettim pozitif biri olması hoşuma gitmişti. Transfer günü tavrını sevmemiştim sadece Emre bey bilmiyorum cnm umutta sanırım ama biz bir daha Emre bey dersek floryadaki şubeye gideriz sanırım . Yarın yazarım Şişli ile ilgili görüşlerimi

Himm biz ikinci tüp bebek denememız yaptırdık umut ta 1. Si kimyasal gebelikle sonuçlanmışti ,2.yi de bekliyoruz bakalım sonucu. Valla ilgili alaka iyi. Teknik olarak detaylarla ilgili bilgi sahibi olmadığımız için o konuda bir yorum yapamayacağım ama genel olarak memnunum. Tek sinir olduğum tarafı her gittiğimde çok bekliyor olmam ama sende kendi doktorunla çalışacağın için öyle bir sıkıntı yaşamaz sin.
Doktorunun adı ne bizare?..bide doktorun umut un embriyologu ile mi çalışacak yoksa kendi embriyologu ile mi?.,

inşallah canım yaaa .bu arada benim az önce sinirlerim boşaltı galiba ağlama krizine girdim şimdi rahatladım ama halen içimde bir sıkıntı var

Aslında ben genel olarak rahatım ama burdaki olumsuz yorumları okudukça afakanlar basıyor
Yakın zamanlarda umut da yaptırıp olumlu sonuç alan hiç mi kimse yok ya forum da?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…