- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
Banada aynı şey yapıldı 9 tane donduruldu altısı çözüldü 1 tane trnsfer edildi diğerleri baklıcak haber erikcek dendi beşi çöp oldu haber verilmedi ben sordum sölendi şimdi üç tane var ve sadce yerleştirmk için 2500 tl istiyolar tabi o üç tanenin akıbeti ne belli değil çözülcekmi bakalım ada kaliteli olmasada sölemeden transfer ederlermi para için bilmiorum bana ulun bey en ii embryo o üçünün içinde olabilir demişti ne saçma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
diyecek hic bir kelime bulamiyorummm
hersey sil bastan gucum sifir
Allah herkese bu durumu tasima gucu versin
Amin inşallah
Canım geçmiş olsun bende 2 kere yaşadım bu durumu çok iyi anlıyorum Rabbim gücünü verir inş
Canım benim 5. Gün transfer yapılırken diğerlerinin durumu çok iyi dendi 6. Gün aradılar kaliteleri çok iyi değil dondurmadık diyolar .5 gün bellidir bunların kaliteli olduğu ben o gün ytansfere gelmişim söyleyin o zaman dondurmıcağunızı. Emre beyin başka bi kliniğe geçme durumu yok mu acaba yabak ben bu sefer Süleyman beye gidicektim oda bırakmış kendine bi klinik açmış diyolar[/QUOTE
bende bugun olumsuz sonuç aldimmm
donmuslarimla yaptılar
5 tane 5. gun embriyosundan 2 adet transfer ettiler diğer kalan 3 u de cop
oysaki durumlari iyiydi transfer gunu kalanlar cop bu nasil bir sey ya
bastan söyleyin durumlar cok ic acici değil 2 tane cok kaliteli embriyo transfer ettik dediler sonuç kocaman bir husran
Zaten ben bunların 5. Gün sevdasını anlamış değilim ya fazla embryosu olana yapılan bişey bu 5. Güne bırakmak bunlar 1 tane bile olsa 5. Gün bırakıyorlar laboratuvarda mı sorun var nedir
Canım geçmiş olsun bende 2 kere yaşadım bu durumu çok iyi anlıyorum Rabbim gücünü verir inş
teşekkür ederim amin insallah
Zaten ben bunların 5. Gün sevdasını anlamış değilim ya fazla embryosu olana yapılan bişey bu 5. Güne bırakmak bunlar 1 tane bile olsa 5. Gün bırakıyorlar laboratuvarda mı sorun var nedir
bende anlamis değilim zaten
kafam karmakarisikkk inan
Aslında ben genel olarak rahatım ama burdaki olumsuz yorumları okudukça afakanlar basıyor
Yakın zamanlarda umut da yaptırıp olumlu sonuç alan hiç mi kimse yok ya forum da?...
Canım benim 5. Gün transfer yapılırken diğerlerinin durumu çok iyi dendi 6. Gün aradılar kaliteleri çok iyi değil dondurmadık diyolar .5 gün bellidir bunların kaliteli olduğu ben o gün ytansfere gelmişim söyleyin o zaman dondurmıcağunızı. Emre beyin başka bi kliniğe geçme durumu yok mu acaba yabak ben bu sefer Süleyman beye gidicektim oda bırakmış kendine bi klinik açmış diyolar[/QUOTE
bende bugun olumsuz sonuç aldimmm
donmuslarimla yaptılar
5 tane 5. gun embriyosundan 2 adet transfer ettiler diğer kalan 3 u de cop
oysaki durumlari iyiydi transfer gunu kalanlar cop bu nasil bir sey ya
bastan söyleyin durumlar cok ic acici değil 2 tane cok kaliteli embriyo transfer ettik dediler sonuç kocaman bir husran
geçmiş olsun arkadaşım senin için üzüldüm.ama böyle ciddi bi konuda kıendini teslim ettiğin yere güvenememek daha üzücü.insan ne düşüneceğini bilemiyo ve söylediklerine inanmaktan başka çaremiz yok.Allah yardımcımız olsun
Aslında ben genel olarak rahatım ama burdaki olumsuz yorumları okudukça afakanlar basıyor
Yakın zamanlarda umut da yaptırıp olumlu sonuç alan hiç mi kimse yok ya forum da?...
ben de yorumları okudukça umutsuzluğa kapılanlardanım.merkez araştırması sırasında herkesin övgüyle bahsettiği doktor ve hastane tam transfer aşamasına geldik tam tersine döndü.sonuçları olumsuz olan ve kötü durumlarla karşılaşan arkadaşlara geçmiş olsun.Allah aynı şeyleri yaşatmasın bi daha.inşallah sizin sonuçlarınız olumlu olur muhip.ben de transfer gününü bekliyorum,bugün aradılar çözdürmüşler.transferden sonra diğerleri çöp oldu derlerse şaşırmam heralde artık
aynen canım yaaa bende çok olumsuzluga kapılıyorum inşallah o olumlu sonuçları alan bizler oluruz hakkımızda hayırlısı inşallah diyorum.şöyle gözlerimi kapatsam sonra açsam karşımda sonuç kağıdı duruyor olsa bütün gece rüyalarıma giriyor
canım nerde oturuyordun sen merkeze yakınmısın
Kızlar siz bizi boşverin bebişleriniz ilk 48 saati doldurdu yani size tutunmayı başardılar artık onları stres sokmaya hakkınız yok bence. Ayaklarınızı uzatın bebişleri fındık ceviz yumurta sütle besleyin siz bunları yedikçe dahada sarılsınlar size hadi bakalım :))))
Kızlar siz bizi boşverin bebişleriniz ilk 48 saati doldurdu yani size tutunmayı başardılar artık onları stres sokmaya hakkınız yok bence. Ayaklarınızı uzatın bebişleri fındık ceviz yumurta sütle besleyin siz bunları yedikçe dahada sarılsınlar size hadi bakalım :))))
O da olur inşallah,yatıyor musun sürekli aycen?..
Bu arada evet yakın sayilırm merkeze,uzak değilim yani
Heh ya bize böyle güzel şeyler söyleyin arkadaşlar
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim aldım bebişlerimi geldim 2 tane tr
asfer yapıldı 7 tane yumuştan 5 güne 2 tane kalmış onlardan bir tanesini hakkında pek olumlu konuşmadı ama allah bilir tabi test günüm 18 ağustos
Benimde canım sürekli bişiler çeker özellikle uzun yolculuklarda sürekli yerim
Bugün byin cerrhı bkmış kbb ye musyne olsn bide ense mr istemiş beyinciği görmk için bklım snuçlara göre tekrar bkılckmş
Bizim de transferimiz yapıldı elh. 2 tane transfer edildi. Heyecanlı bekleyiş başladı.test tarihimiz de nasipse 17 ağustos
Kızlar bu arada 18inde bende umutta olucam transfer günüm için kontrole gidîcem belki denk geliriz o güzel haberleri hepberaber alırız:)))
kızlar inşallah bize de umut olacak güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben de transfer için gün sayıyorum.cumartesi günü olacak.şimdi de içimi farklı korkular sardı.embriyolarımın kaç hücreli olduğunu sordum,ulun bey bana kızdıherneyse söyledi sonra,hatırladığım kdarıyla 2 tane 8hücreliymiş,diğerleri 5h,3h diye gidiyo hepsini de aklımda tutamadım.doktorun da söylediği gibi bunlarla kafamı çok yormak istemiyorum ama 5.güne gidebilmesi için en az 4den fazla 8 hücreli olması gerekiyormuş.benim 2 tane sadece.5.güne gidilirken ya hepsini kaybedersem diye korkuyorum şimdi.olumsuz düşünmek istemiyorum ama elimde değil
GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA
canım kader yoldaşlarım ben nihayet dün sonucumu alabildim genetik sonuçlarda bi şey çıkmadı ama pıhtılaşma çıktı homozigot yazıyo sonuçta yarın saat 3te umutta olucam gelicek varsa tanışırız haKKımızda hayırlısı olsun benim gibi test sonucu alan var mı acaba
Cnm toparladım insan yaşayamam sanıyor ama hakikaten toparladım yrn memorıala gidicez cuma da Umut'a , umutla negatif görüşmesi yapıcaz . Haklısın inan bizde sadece Emre bey için ordaydık Umut'u yapılan muameleyi hiç beğenmedim perdelerle ayrılmış odalar yani devlet hastanesinden farkı yoktubizde ne yaparız bilmiyoruz inşallah bir daha ameliyat olabiliriz ben istemiyorum Umut'u ama Emre bey çok önemli bizim için karar vermek zor olacak Rabbim yardım etsin. Umutsuz olma cnm lütfen olumsuz olursa zaten üzüleceksin neden şimdiden kendini yıpratıyorsun sen olumlu düşün inşallah bu son olacak ben inanıyorum sen de inan hepinize umut ol , bir daha daha da kimseyle ilin olmaz Allah'ın izniyle ..
Selam kızlar uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba en son mart ayında girmiştim. Başarızlığı hazmetmek biraz zaman aldı, birazda herşeyden uzak durmak istedim. Şimdi 5 haftalık hamileyim normal yolla oldu. Daha kalp atışlarını duymadım inşallah duyarım 15 gün sonra. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Herkeze selamünaleyküm Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun rabül alemin çıktığınız bu yoldan kucağı boş göndermesin amin
Ayyyy transferler olmuş hadi hayırlısı olsun yavrular annelerinin bırakmasınlar bekleyenlerde sabır başlıycaklarda tevekkül
Kızlar bizde sorarsanız iyi olduk gibi bakalım Dr değiştirdim ulun beye gelince eyer hamile kalmasaydım ona gitmiycektim memorile gidecektim
Merhaba. baska bi hastanede 3.gun transferinin negatifle sonuclanmasindan sonra ulun beyle gorusmeye gitmiştik. 3. gun veya 5.gun transfer yapilmasi arasindaki farkı sormustum. o da spermin iyi is cikardigini ancak 5.gune varabilen embriyolarda anlayabiliyoruz demişti. o zamana kadar geçen sürede spermin kaliteli oldugunu anlayamiyolarmis. hangi hastaneye gidersek gidelim bize soylenen şeye inanmak durumundayiz sanirim. bana da cok kaliteli pırıl pırıl bir embriyo transfer ettik dediler olmayinca da yumurta sayınız azdi kalitesizdi dediler :)
eger bu ay normal yoldan olmazsa ikinci denememi yapacagim ve ulun beyde karar kılmıştık. daha once de bir iki benzer şikayet duymuştum ama ulun bey ve embriyolog iyiymiş gerisi boş demistim. su an cayabilirim. 40 yas topigindeki arkadaşlar da memoriali cok methettiler. arada kaldimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Evet ya o kadar araştırdım çok güzel yorumlar vardı son zamanlarda olumsuzluk lar arttı. Allah inşallah en kisa zamanda tüm evlat isteyenlere güzel sonuçlar ulaştırır. BenIn umut da 2 .denememız,1.kimyasal gebelikle sonuçlandı. Umuttan önce medical park da 2 kere denemistık ikiside negatif oldu. Burda 1.kimyasal gebelik olunca bir umut en azından dedik en azından tuttu ,bu sefer inşallah hem tutarlar hem de hiç bırakmazlar beni
Biz bu süreçte olumlu düşünelim yine arkadaşım ,merkezler doktorlar laboratuarlar bir vesile. Sonuçta ol deyip oldurtan rabbim ,tüm olmazların tüm imkansızlikların da ötesinde bir allah var dahil mibir Hz meryem i bir Zekeriya peygamberi düşünelim.
Senin transferin ne zamandı ?..
kocaelide de patladı eve nasıl gitcem onu düşünüyorum.ayyy bu arada hava ne kadar karardı korktum birden
canım hayırlı olsun....18 ağustosa odaklandık hep birlikte
canım nasılsın?
benimde yaa benimdee
çok geçmiş olsun canım
nasılsın?neler yapıyorsun?
hayırlı olsun canım18 e odaklanmıştık 17 side odaklandık benim için farklı bir tarih zaten kocaelili olunca deprem yıldönümüz Allah yaşatmasın kimseye....
adım adım sen muhip ve aycen nin peşinde gidiyorsun canım.
hadi inşh yüzümüzü güldürür...
hayırlı olsun canım sende bebişlerini al gel inşh.olumlu düşün zor da olsa...inşh herşey güzel olur.
sonunnnndaaaaaaaa çıktı
önemli bir durum yokmuş canım sevindim.bende ne var bilmiyorum ama...pıhtılaşma arkadaşlarımızdan okuduğumuz kadar iğne ilaçla hallediyorlar.
görüşmeye geldi mi canım nasıl geçti.?
toparlamana çoks evindim canım benim.
haklısın yaşadıklarında elbette sıçramak için dipe vurmak lazım bi..çok şükür sende kurtuldun görüşmeler bile gideceksin çok şükür.
hayırlı haberler canım.
Allah kalp sesinide duyurmayı sağlıkla kucağına almayıda naip etsin.çok sevindim gerçekten.
canım iyi olmanıza çok sevindim.
hayırlı olsun canım tedavin umarım güzel sonuçlar alırsın.
hepsi vesile bence...umarım herşey güzel olur.
aynen katılıyorum evlat arkadaşıma strese son........
gelsin beslenme dimi
Bende öyle düşünmek istiyorum hepsi bir vesile....
hani insanlar diyorlar mutlaka başınıza gelmiştir.
kazayla oldu bu çocuk diye.
kazayla lafına hastayım ben.
rabbim verdikten sonra oluyor demek.
iki tarafı var olayın nereye gitsen sorular....
hiçbirşeyin kesinliği yok ki.pahalı olan yer iyidir.
az para alan yer kötüdür.
mutlaka olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum.
anlıyorum...
orda burda olacak bu bende vesile görüyorum.olmazsa araştırıp başka yer olur diyecez.
ama sen canını almışken bunları düşünme şimdi.
iyi düşün iyi olsun....annem der böyle hep
kocaelide de patladı eve nasıl gitcem onu düşünüyorum.
Canim bende pıhtılaşma sorunu var yeterki önceden bilinsin bir sıkıntı yok igne kullanıyorum doguma kadar her gün ama imsam katlaniyor. ..Darisi siIn olumlu sonuçlarıniza inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?