Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aslında ben genel olarak rahatım ama burdaki olumsuz yorumları okudukça afakanlar basıyor
Yakın zamanlarda umut da yaptırıp olumlu sonuç alan hiç mi kimse yok ya forum da?...

ben de yorumları okudukça umutsuzluğa kapılanlardanım.merkez araştırması sırasında herkesin övgüyle bahsettiği doktor ve hastane tam transfer aşamasına geldik tam tersine döndü.sonuçları olumsuz olan ve kötü durumlarla karşılaşan arkadaşlara geçmiş olsun.Allah aynı şeyleri yaşatmasın bi daha.inşallah sizin sonuçlarınız olumlu olur muhip.ben de transfer gününü bekliyorum,bugün aradılar çözdürmüşler.transferden sonra diğerleri çöp oldu derlerse şaşırmam heralde artık

Aslında ben genel olarak rahatım ama burdaki olumsuz yorumları okudukça afakanlar basıyor
Yakın zamanlarda umut da yaptırıp olumlu sonuç alan hiç mi kimse yok ya forum da?...

aynen canım yaaa bende çok olumsuzluga kapılıyorum inşallah o olumlu sonuçları alan bizler oluruz hakkımızda hayırlısı inşallah diyorum.şöyle gözlerimi kapatsam sonra açsam karşımda sonuç kağıdı duruyor olsa bütün gece rüyalarıma giriyor

Son düzenleme:
Kızlar siz bizi boşverin bebişleriniz ilk 48 saati doldurdu yani size tutunmayı başardılar artık onları stres sokmaya hakkınız yok bence. Ayaklarınızı uzatın bebişleri fındık ceviz yumurta sütle besleyin siz bunları yedikçe dahada sarılsınlar size hadi bakalım :))))

Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Evet ya o kadar araştırdım çok güzel yorumlar vardı son zamanlarda olumsuzluk lar arttı. Allah inşallah en kisa zamanda tüm evlat isteyenlere güzel sonuçlar ulaştırır. BenIn umut da 2 .denememız,1.kimyasal gebelikle sonuçlandı. Umuttan önce medical park da 2 kere denemistık ikiside negatif oldu. Burda 1.kimyasal gebelik olunca bir umut en azından dedik en azından tuttu ,bu sefer inşallah hem tutarlar hem de hiç bırakmazlar beni
Biz bu süreçte olumlu düşünelim yine arkadaşım ,merkezler doktorlar laboratuarlar bir vesile. Sonuçta ol deyip oldurtan rabbim ,tüm olmazların tüm imkansızlikların da ötesinde bir allah var dahil mi bir Hz meryem i bir Zekeriya peygamberi düşünelim.

Senin transferin ne zamandı ?..

canım nerde oturuyordun sen merkeze yakınmısın

O da olur inşallah,yatıyor musun sürekli aycen?..
Bu arada evet yakın sayilırm merkeze,uzak değilim yani

Heh ya bize böyle güzel şeyler söyleyin arkadaşlar

bende rahatlamaya calışıyorum ama olmuyo işte evet beslenmeme dikkat etmeye calışıyorum cünkü benim öncesinde kabızlık sorunum vardı bol su içiyorum

O da olur inşallah,yatıyor musun sürekli aycen?..
Bu arada evet yakın sayilırm merkeze,uzak değilim yani

Heh ya bize böyle güzel şeyler söyleyin arkadaşlar

canım bende çok yakınım arabayla 10 dk bile tutmuyor istesem yürüyerek bile gelebilirim merkeze. çok nadir yatıyorum zaten sırt üstü yatmayı pek sevmem . coğunlukla oturuyorum sabah akşam jeli koyduktan sonra 15 dk yürüyüşler dışında evde 1 saatte bir 5 dk yürüyüşler yapıyorum kan dolaşımı olsun diye bol bol su içmeye çalışıyorum

canım hayırlı olsun.... 18 ağustosa odaklandık hep birlikte

Benimde canım sürekli bişiler çeker özellikle uzun yolculuklarda sürekli yerim

canım nasılsın?
benimde yaa benimdee
Bugün byin cerrhı bkmış kbb ye musyne olsn bide ense mr istemiş beyinciği görmk için bklım snuçlara göre tekrar bkılckmş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun canım

nasılsın?neler yapıyorsun?

Bizim de transferimiz yapıldı elh. 2 tane transfer edildi. Heyecanlı bekleyiş başladı.test tarihimiz de nasipse 17 ağustos

hayırlı olsun canım 18 e odaklanmıştık 17 side odaklandık benim için farklı bir tarih zaten kocaelili olunca deprem yıldönümüz Allah yaşatmasın kimseye....

Kızlar bu arada 18inde bende umutta olucam transfer günüm için kontrole gidîcem belki denk geliriz o güzel haberleri hepberaber alırız:)))

adım adım sen muhip ve aycen nin peşinde gidiyorsun canım.
hadi inşh yüzümüzü güldürür...

hayırlı olsun canım sende bebişlerini al gel inşh.olumlu düşün zor da olsa...inşh herşey güzel olur.

sonunnnndaaaaaaaa çıktı

önemli bir durum yokmuş canım sevindim.bende ne var bilmiyorum ama...pıhtılaşma arkadaşlarımızdan okuduğumuz kadar iğne ilaçla hallediyorlar.

görüşmeye geldi mi canım nasıl geçti.?

toparlamana çoks evindim canım benim.
haklısın yaşadıklarında elbette sıçramak için dipe vurmak lazım bi..çok şükür sende kurtuldun görüşmeler bile gideceksin çok şükür.
hayırlı haberler canım.

Allah kalp sesinide duyurmayı sağlıkla kucağına almayıda naip etsin.çok sevindim gerçekten.

canım iyi olmanıza çok sevindim.

hayırlı olsun canım tedavin umarım güzel sonuçlar alırsın.
hepsi vesile bence...umarım herşey güzel olur.

aynen katılıyorum evlat arkadaşıma strese son........
gelsin beslenme dimi

Bende öyle düşünmek istiyorum hepsi bir vesile....
hani insanlar diyorlar mutlaka başınıza gelmiştir.
kazayla oldu bu çocuk diye.
kazayla lafına hastayım ben.

rabbim verdikten sonra oluyor demek.
iki tarafı var olayın nereye gitsen sorular....
hiçbirşeyin kesinliği yok ki.pahalı olan yer iyidir.
az para alan yer kötüdür.
mutlaka olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlarımada saygı duyuyorum.
anlıyorum...
orda burda olacak bu bende vesile görüyorum.olmazsa araştırıp başka yer olur diyecez.
ama sen canını almışken bunları düşünme şimdi.

iyi düşün iyi olsun....annem der böyle hep

ayyy bu arada hava ne kadar karardı korktum birden
kocaelide de patladı eve nasıl gitcem onu düşünüyorum.

Canim bende pıhtılaşma sorunu var yeterki önceden bilinsin bir sıkıntı yok igne kullanıyorum doguma kadar her gün ama imsam katlaniyor. ..Darisi siIn olumlu sonuçlarıniza inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım nasılsın?
bebekler nasıl?

ben değilim pıhtılaşma sorunu yaşayan asilseksedört genetik teslerini almış ben ona yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…