- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Kızlar umutta tüp bebek fiyatı nedir. muayene ve tahliller verilen fiyata dahil mi? yardımcı olur musunuz.
Kızlar umutta tüp bebek fiyatı nedir. muayene ve tahliller verilen fiyata dahil mi? yardımcı olur musunuz.
Canım ilk muayene 250 tl tüp bebek tedavisinde ilaç paket dahil 6.750 tl
Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Evet ya o kadar araştırdım çok güzel yorumlar vardı son zamanlarda olumsuzluk lar arttı. Allah inşallah en kisa zamanda tüm evlat isteyenlere güzel sonuçlar ulaştırır. BenIn umut da 2 .denememız,1.kimyasal gebelikle sonuçlandı. Umuttan önce medical park da 2 kere denemistık ikiside negatif oldu. Burda 1.kimyasal gebelik olunca bir umut en azından dedik en azından tuttu ,bu sefer inşallah hem tutarlar hem de hiç bırakmazlar beni
Biz bu süreçte olumlu düşünelim yine arkadaşım ,merkezler doktorlar laboratuarlar bir vesile. Sonuçta ol deyip oldurtan rabbim ,tüm olmazların tüm imkansızlikların da ötesinde bir allah var dahil mibir Hz meryem i bir Zekeriya peygamberi düşünelim.
Senin transferin ne zamandı ?..
hayırlı olsun canım18 e odaklanmıştık 17 side odaklandık benim için farklı bir tarih zaten kocaelili olunca deprem yıldönümüz Allah yaşatmasın kimseye....
hayırlı olsun canım sende bebişlerini al gel inşh.olumlu düşün zor da olsa...inşh herşey güzel olur.
kocaelide de patladı eve nasıl gitcem onu düşünüyorum.
Tahlil ücretleri buna dahil mi? tüp bebek süreci ne kadar sürüyor biraz bilgi verir misin? Hiç bir bilgim yok.
Hayır canım dahil değil . Ihtiyaca göre adetin 3. Günü yapılan hormon testleri var onları isteyebilir . Tedaviyede zaten yine adetin 2. Günü göbekten yapılan hormon iğneleriyle başlıyorsun . Belli aralıklarla kontrol çağırılıyorsunuz tedavide ortalama 12-14 gün sürüyor . İğnelerke büyütülen yumurtaların genel anestezi altında toplanıyor çok kısa sürüyor 20 dk fln. Eşinde o gün sperm veriyor ve senin yumurtalarla birleştiriliyor oluşan embryolar bikaç gün sonra rahimini transfer ediliyor.12 gün sonrada kan tahlilinde embriyoların Rahmi'ne tutup tutmadığı belli oluyor kısaca böyle canım :)
tşk ederim canım ya.. bi de muayene ücreti her gidildiğinde ödeniyor mu
bende rahatlamaya calışıyorum ama olmuyo işte evet beslenmeme dikkat etmeye calışıyorum cünkü benim öncesinde kabızlık sorunum vardı bol su içiyorum
canım bende çok yakınım arabayla 10 dk bile tutmuyor istesem yürüyerek bile gelebilirim merkeze. çok nadir yatıyorum zaten sırt üstü yatmayı pek sevmem . coğunlukla oturuyorum sabah akşam jeli koyduktan sonra 15 dk yürüyüşler dışında evde 1 saatte bir 5 dk yürüyüşler yapıyorum kan dolaşımı olsun diye bol bol su içmeye çalışıyorum
Kabızlık oluşmaması için kayısı kompostosu yapıp hergün 1 kase içmeni de tavsiye ederim,iy geliyor.
Evet ya bende öyle sürekli yatmıyorum, hareket halinde yim. Ama işin kötüsü hiç kendimi dinlemeyecegim diye kendime söz vermeme rağmen kendimi dinlemeye başladım. Bende hiçbir farklılık yok yaw,sanki Transfer olmamısim gibi hissediyorum ben ,bir türlü o moda giremedim ,sende varmı değişikliklere çok mu erken bu soru için ya :18:
Kizlar hepimize hayirli evlatlaar :) bende haftaya gorusmeye gidiyorum umut a
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun canım doktor olarak gibi düşünüyorsun canım
Tahlil ücretleri buna dahil mi? tüp bebek süreci ne kadar sürüyor biraz bilgi verir misin? Hiç bir bilgim yok.
Valla bilmiyorum ulun by dedim onu iyi anlatiyorlar ama bugun aradim on gorusme istedim direk muayene ediyor ulun by sonra konusuluyor dedi teldeki bayan kafam karisti on gorusme ücretsiz olmasi gerekmezmi direk muayene ucretini dediler
Canım ilk gittiğinde muayene ediyor o sırada görüşmede yapıyosun. Eğer Umut'a ilkkez gidiyorsan görüşmeyi kabul etmiyorlar eğer eski hastası değilsen direk muayene olarak kabul edip ücret alıyolar. Bazı merkezlerde ilk muayene ve görüşmeye ücret almıyorlar haklısın ama umutta farklı
Bide ulun bymi süleyman bymi arada kaldım sizce hangisi
Canım Süleyman bey ayrıldı umuttan
Demek oyle neyse bakalim o zaman bide necati by le girusucez spermiogram icin yani onerisi ne olabilir diye imsi istiyorum ben onun icin hw bide ben şimdi muayene olcam ama tedavi bi dahaki ay falan anca olabilir belki daha geç ama orada tabi yine muayene parasi alacak mi benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?