Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

haklısın canım olumlu düşünmek lazım.Herşeyin sonuçta Allahtan geldiğini biliyoruz,buna inanmasak bazı şeylere katlanmak daha zor olurdu ama gene de olumsuzluk olunca insan sebep arıyor ister istemez. inşallah tutunup sımsıkı sarılır sana evlatların.sen de az uğraşmamışsın.Rabbim daha fazla boş bırakmasın kucağını.ben daha yolun başındayım ama inşallah ilk denemem tutar.isteyen tüm arkadaşlarımız da tez zamanda kavuşsunlar yavrularına. transferim cumartesi,sabırsızlanıyorum

teşekkür ederim arkadaşım,hayırlısıyla inşallah olumlu olacak.
Allah bir daha 17 ağustos gibi bir felaket yaşatmasın inşallah,ölenlere rahmet eylesin.
ben de gebzede oturuyorum

Tahlil ücretleri buna dahil mi? tüp bebek süreci ne kadar sürüyor biraz bilgi verir misin? Hiç bir bilgim yok.

Hayır canım dahil değil . Ihtiyaca göre adetin 3. Günü yapılan hormon testleri var onları isteyebilir . Tedaviyede zaten yine adetin 2. Günü göbekten yapılan hormon iğneleriyle başlıyorsun . Belli aralıklarla kontrol çağırılıyorsunuz tedavide ortalama 12-14 gün sürüyor . İğnelerke büyütülen yumurtaların genel anestezi altında toplanıyor çok kısa sürüyor 20 dk fln. Eşinde o gün sperm veriyor ve senin yumurtalarla birleştiriliyor oluşan embryolar bikaç gün sonra rahimini transfer ediliyor.12 gün sonrada kan tahlilinde embriyoların Rahmi'ne tutup tutmadığı belli oluyor kısaca böyle canım :)

tşk ederim canım ya.. bi de muayene ücreti her gidildiğinde ödeniyor mu

tşk ederim canım ya.. bi de muayene ücreti her gidildiğinde ödeniyor mu

çok şükür oyle bisey yok:) zaten gayet yüklü bi meblağ aliyolar ya, muayene ucretleri onun içinde oluyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hepimize hayirli evlatlaar :) bende haftaya gorusmeye gidiyorum umut a

bende rahatlamaya calışıyorum ama olmuyo işte evet beslenmeme dikkat etmeye calışıyorum cünkü benim öncesinde kabızlık sorunum vardı bol su içiyorum

Kabızlık oluşmaması için kayısı kompostosu yapıp hergün 1 kase içmeni de tavsiye ederim,iy geliyor.
Evet ya bende öyle sürekli yatmıyorum, hareket halinde yim. Ama işin kötüsü hiç kendimi dinlemeyecegim diye kendime söz vermeme rağmen kendimi dinlemeye başladım. Bende hiçbir farklılık yok yaw,sanki Transfer olmamısim gibi hissediyorum ben ,bir türlü o moda giremedim ,sende varmı değişikliklere çok mu erken bu soru için ya :18:

canım evet akşam eşim yaptı mıııııı çokta güzel olmuştu dünde bugünde bir kase yedim .
Bende aynen kendime söz vermiştim kendimi dinlemiyeceğime dair ama olmuyo canım yaaa şu 3 gün geçsin bıraz daha dışarı cıkıp kafamı dağıtmayı planlıyorum.
Bazen unutuyorum hatta akşam birden hızlı kalktım yattığım yerden eşim sen ne yapıyosun dedi ne yapıcam kalkmaya calışıyorum diyince farkındamısın hiç dikkat etmiyorsun hareketlerine dedi
canım benim ağrım sızım filan yok sadece gögüslerim şiş zaten oda ilaçlardan kaynaklanıyor.bu arada birde dün hafif pembemsi bir lekelenme oldu zaten dünde hemşire jelden kaynaklı olabilecegini söylemişti .
Bir an önce vakit gecsede zaten 2 gün geçti kaldı 10 günümüz

hayırlısı olsun canım doktor olarak gibi düşünüyorsun canım

Valla bilmiyorum ulun by dedim onu iyi anlatiyorlar ama bugun aradim on gorusme istedim direk muayene ediyor ulun by sonra konusuluyor dedi teldeki bayan kafam karisti on gorusme ücretsiz olmasi gerekmezmi direk muayene ucretini dediler

Canım ilk gittiğinde muayene ediyor o sırada görüşmede yapıyosun. Eğer Umut'a ilkkez gidiyorsan görüşmeyi kabul etmiyorlar eğer eski hastası değilsen direk muayene olarak kabul edip ücret alıyolar. Bazı merkezlerde ilk muayene ve görüşmeye ücret almıyorlar haklısın ama umutta farklı

Demek oyle neyse bakalim o zaman bide necati by le girusucez spermiogram icin yani onerisi ne olabilir diye imsi istiyorum ben onun icin hw bide ben şimdi muayene olcam ama tedavi bi dahaki ay falan anca olabilir belki daha geç ama orada tabi yine muayene parasi alacak mi benden

Bide ulun bymi süleyman bymi arada kaldım sizce hangisi

Şimdi tel ile sordum canım muayene ücreti bir sefer alınıyormuş. Tedaviye 1-2 ay sonrada başlasan başka almıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…