Aslında ben genel olarak rahatım ama burdaki olumsuz yorumları okudukça afakanlar basıyor
Yakın zamanlarda umut da yaptırıp olumlu sonuç alan hiç mi kimse yok ya forum da?...
Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Rabbim dileklerinizi kabul eylesin.
Yok canım fırça atan ben değildim:) maşallah 2 ayın bitmiş senin üçüzdü dimi canım?
Eyolix de olabilir :) evet canim, 3uz benimkiler. Mart 2015 konusunu da okuyorum ama yazmiyorum, burasi kadar samimi bir paylasim olmuyor ne yazikki. Inanin hic bulantim yok, biraz fazla uyuyorum birde kokulara hassasiyetim var. Et yiyemiyorum 2 haftadir, okadar. Hyperstimulasyon sendromu olmustum, o da transferin 6. Gununden itibaren 2 hafta surdu, tarti 5 kilo fazla gosterdi birde karnim 20 cm fazlaydi en kotu gunlerimde. Yavas yavas gecti simdi hic kilom yok karnim da duz. 11. Haftada kismetse uzman perinatologa gorunmek iicn Istanbula gelecegim, onun degerlendirmesine gore reduksyon islemi olabilir. Herseyin hayirlisi, stres yapmiyorum hic.
Tedavi surecinde ben Ulun beye hic bisi sormuyordum, konulari bilmedigimden degil onun dedigi seyi kafamda evirip cevirip dusunmemek icin. Kaliteli dedi, hic de kac hucre diye sormadim.
Bu arada, arastirdigim bilgilere gore 5. Gun transferi merkezin kalitesini gosterir. Bircok embriyo 3. Gune ulasir, ama 5. Gune surdurmeleri icin ozel laboratuvar ortami ve cihazi lazimmis, her merkezde bu ortam olmaz. Bazi yerler 3. Gun transferi yapip anne adaylarina bos umit verebiliyorlar, ama 5. Gune gelmis embriyo anne rahminine tutunmaya hazir olmus oluyor, orta kalite de olsa o embriyo maratonu bitirmis bir embriyo olur, o sekilde dusunun.
Hadi hayırlısı olsun canım 1 tane isterken 3 tane Rabbim büyük kucağınada almayı nasip etsin Rabbim inş . Ben artık yoruldum canım bu embryo kalite bilmemne fln artık günüm biram önce dolsun emanetlerimi alıp geliyim diyorum kısmet artık elimden bişey gelmez başka , herşeyin hayırlısı hepimiz için
Hadi hayırlısı olsun canım 1 tane isterken 3 tane Rabbim büyük kucağınada almayı nasip etsin Rabbim inş . Ben artık yoruldum canım bu embryo kalite bilmemne fln artık günüm biram önce dolsun emanetlerimi alıp geliyim diyorum kısmet artık elimden bişey gelmez başka , herşeyin hayırlısı hepimiz için
teşekkür ederim arkadaşım,hayırlısıyla inşallah olumlu olacak.
Allah bir daha 17 ağustos gibi bir felaket yaşatmasın inşallah,ölenlere rahmet eylesin.
ben de gebzede oturuyorum
Bide ulun bymi süleyman bymi arada kaldım sizce hangisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aminnnnn canım .....................
Kabızlık oluşmaması için kayısı kompostosu yapıp hergün 1 kase içmeni de tavsiye ederim,iy geliyor.
Evet ya bende öyle sürekli yatmıyorum, hareket halinde yim. Ama işin kötüsü hiç kendimi dinlemeyecegim diye kendime söz vermeme rağmen kendimi dinlemeye başladım. Bende hiçbir farklılık yok yaw,sanki Transfer olmamısim gibi hissediyorum ben ,bir türlü o moda giremedim ,sende varmı değişikliklere çok mu erken bu soru için ya :18:
Kizlar, olumsuz yorumlara takilmayin derim ben, onceki olumsuz tecrubelerinize de takilmayin...(ulun hoca da insan bayagi da yogun bir tempoda hastalara bakiyor bazen hatali birsey soyleyebilir, biz hic mi yapmiyoruz?) hep umutlu olun gercekten farkediyor..transfer sonrasi kendinizi hamis bilin oyle hareket edin, pozitif sonucu almak sizi ne kadar mutlu edecekse okadar mutlu olmaya calisin transferin ilk dakikasindan. Ben transferden agzim kulaklarimda ciktim hasta bakici bile demisti keske herkes senin gibi ciksa diye.
En son pozitifi alan ben olabilirim galiba, 9. Haftamizi tamamladik bile, ama bu aralar sayfada paylasan anne adayi cok azdi, mart-nisan aylari gibi degil. Siz kendinizi baskasiyla kiyaslamayin lutfen...ben negatifi gorursem ikinci denemeye hemen baslamak icin planlar yapiyordum ve burdan bir arkadasimiz ( evlattt, sen miydin?) fircayi cekmisti
Diger hamis konularinda da goruyorum biri olmusuz bisi yaziyor hemen ayyy acaba benim basima da gelecek mi dusunen birsuru hamis oluyor. Bilincaltina negatif dusuncelerin islenmesi ile ilgili cok uzucu bir ornegim var ama etkilemesin diye anlatmiyorum. Uzun yazdm, kusuruma bakmayin.
Transferi olmus arkadaslara hayirli olsun diyorum, diger kizlara da yilmayin tam gaz yola devam diyorum, hepinizi opuyorum
Kizlar, olumsuz yorumlara takilmayin derim ben, onceki olumsuz tecrubelerinize de takilmayin...(ulun hoca da insan bayagi da yogun bir tempoda hastalara bakiyor bazen hatali birsey soyleyebilir, biz hic mi yapmiyoruz?) hep umutlu olun gercekten farkediyor..transfer sonrasi kendinizi hamis bilin oyle hareket edin, pozitif sonucu almak sizi ne kadar mutlu edecekse okadar mutlu olmaya calisin transferin ilk dakikasindan. Ben transferden agzim kulaklarimda ciktim hasta bakici bile demisti keske herkes senin gibi ciksa diye.
En son pozitifi alan ben olabilirim galiba, 9. Haftamizi tamamladik bile, ama bu aralar sayfada paylasan anne adayi cok azdi, mart-nisan aylari gibi degil. Siz kendinizi baskasiyla kiyaslamayin lutfen...ben negatifi gorursem ikinci denemeye hemen baslamak icin planlar yapiyordum ve burdan bir arkadasimiz ( evlattt, sen miydin?) fircayi cekmisti
Diger hamis konularinda da goruyorum biri olmusuz bisi yaziyor hemen ayyy acaba benim basima da gelecek mi dusunen birsuru hamis oluyor. Bilincaltina negatif dusuncelerin islenmesi ile ilgili cok uzucu bir ornegim var ama etkilemesin diye anlatmiyorum. Uzun yazdm, kusuruma bakmayin.
Transferi olmus arkadaslara hayirli olsun diyorum, diger kizlara da yilmayin tam gaz yola devam diyorum, hepinizi opuyorum
bende dün umuttaydım muayene oldum yumurta sayısı 20ye yakın gibi şu an istediğim gibi ama sonrası ne olur bakacağız şeklinde temkinli konuştu ulun bey. çarşamba opu olabilir dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah hepimiz için gelecek güzel şeylere gebedir:))
Canlarım Bende bugün merkeze gittim ulun bey muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorım4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama ulun bey yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı
Yazmadan geçemicem bugün merkezde beklerken bi bayan tedaviye başlamak için merkeze geliyor ama adeti de geçikmiş orda kan veriyor ne olur ne olmaz diye sonuç pozitif kızcağız şoktaİğnelerini bile almış allahım bizlerede böyle güzel mucize nasip eder inşallahhhhhhhhhh
Hayırlı olsun canım...Çok güzel yumurtalar çok kaliteli olurlar inşh.
Canım benim ;
Bi sorun olmamasına çok sevindim.inşh tez zamanda tedavine başlarsın.
guatır neden istenir bende tam bilmiyorum.Geç olsun güç olmasın inşh...
inşh bir gün öyle bir mucize bizide bulur yaa ne güzel bir süprizdir o yaa
bende dün umuttaydım muayene oldum yumurta sayısı 20ye yakın gibi şu an istediğim gibi ama sonrası ne olur bakacağız şeklinde temkinli konuştu ulun bey. çarşamba opu olabilir dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah hepimiz için gelecek güzel şeylere gebedir:))
keşkeeeeeeee herhalde benim başıma gelse heycandan düşer bayılırdım ama kızın suratını görsen nasıl şaşkın ne yapacağını şaşırdı ordakilere şaka mı diyip durdu
Allah büyük be kuzum biz isteyelimde kurban olduğum allahımm tez zamanda nasip eder inşallahhh
Canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olur inşallahhhh
Tahmin edebiliyorum vallahi...
Kesin bana da bir şey olurdu.
Bir de tam tedaviye başlayacakken başına gelmesi....Tam bir MUCİZE yaa
Aynen öyle güzelim Allah büyük gün doğmadan neler doğar inşh...
Bugünde özlü sözler günü gibi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?