Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Rabbim dileklerinizi kabul eylesin.

Aslında ben genel olarak rahatım ama burdaki olumsuz yorumları okudukça afakanlar basıyor
Yakın zamanlarda umut da yaptırıp olumlu sonuç alan hiç mi kimse yok ya forum da?...

Kizlar, olumsuz yorumlara takilmayin derim ben, onceki olumsuz tecrubelerinize de takilmayin...(ulun hoca da insan bayagi da yogun bir tempoda hastalara bakiyor bazen hatali birsey soyleyebilir, biz hic mi yapmiyoruz?) hep umutlu olun gercekten farkediyor..transfer sonrasi kendinizi hamis bilin oyle hareket edin, pozitif sonucu almak sizi ne kadar mutlu edecekse okadar mutlu olmaya calisin transferin ilk dakikasindan. Ben transferden agzim kulaklarimda ciktim hasta bakici bile demisti keske herkes senin gibi ciksa diye.
En son pozitifi alan ben olabilirim galiba, 9. Haftamizi tamamladik bile, ama bu aralar sayfada paylasan anne adayi cok azdi, mart-nisan aylari gibi degil. Siz kendinizi baskasiyla kiyaslamayin lutfen...ben negatifi gorursem ikinci denemeye hemen baslamak icin planlar yapiyordum ve burdan bir arkadasimiz ( evlattt, sen miydin?) fircayi cekmisti

Diger hamis konularinda da goruyorum biri olmusuz bisi yaziyor hemen ayyy acaba benim basima da gelecek mi dusunen birsuru hamis oluyor. Bilincaltina negatif dusuncelerin islenmesi ile ilgili cok uzucu bir ornegim var ama etkilemesin diye anlatmiyorum. Uzun yazdm, kusuruma bakmayin.

Transferi olmus arkadaslara hayirli olsun diyorum, diger kizlara da yilmayin tam gaz yola devam diyorum, hepinizi opuyorum

Yok canım fırça atan ben değildim:) maşallah 2 ayın bitmiş senin üçüzdü dimi canım?

Eyolix de olabilir :) evet canim, 3uz benimkiler. Mart 2015 konusunu da okuyorum ama yazmiyorum, burasi kadar samimi bir paylasim olmuyor ne yazikki. Inanin hic bulantim yok, biraz fazla uyuyorum birde kokulara hassasiyetim var. Et yiyemiyorum 2 haftadir, okadar. Hyperstimulasyon sendromu olmustum, o da transferin 6. Gununden itibaren 2 hafta surdu, tarti 5 kilo fazla gosterdi birde karnim 20 cm fazlaydi en kotu gunlerimde. Yavas yavas gecti simdi hic kilom yok karnim da duz. 11. Haftada kismetse uzman perinatologa gorunmek iicn Istanbula gelecegim, onun degerlendirmesine gore reduksyon islemi olabilir. Herseyin hayirlisi, stres yapmiyorum hic.
Tedavi surecinde ben Ulun beye hic bisi sormuyordum, konulari bilmedigimden degil onun dedigi seyi kafamda evirip cevirip dusunmemek icin. Kaliteli dedi, hic de kac hucre diye sormadim.

Bu arada, arastirdigim bilgilere gore 5. Gun transferi merkezin kalitesini gosterir. Bircok embriyo 3. Gune ulasir, ama 5. Gune surdurmeleri icin ozel laboratuvar ortami ve cihazi lazimmis, her merkezde bu ortam olmaz. Bazi yerler 3. Gun transferi yapip anne adaylarina bos umit verebiliyorlar, ama 5. Gune gelmis embriyo anne rahminine tutunmaya hazir olmus oluyor, orta kalite de olsa o embriyo maratonu bitirmis bir embriyo olur, o sekilde dusunun.

Hadi hayırlısı olsun canım 1 tane isterken 3 tane Rabbim büyük kucağınada almayı nasip etsin Rabbim inş . Ben artık yoruldum canım bu embryo kalite bilmemne fln artık günüm biram önce dolsun emanetlerimi alıp geliyim diyorum kısmet artık elimden bişey gelmez başka , herşeyin hayırlısı hepimiz için

bende dün umuttaydım muayene oldum yumurta sayısı 20ye yakın gibi şu an istediğim gibi ama sonrası ne olur bakacağız şeklinde temkinli konuştu ulun bey. çarşamba opu olabilir dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah hepimiz için gelecek güzel şeylere gebedir:))

bende dün umuttaydım muayene oldum yumurta sayısı 20ye yakın gibi şu an istediğim gibi ama sonrası ne olur bakacağız şeklinde temkinli konuştu ulun bey. çarşamba opu olabilir dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah hepimiz için gelecek güzel şeylere gebedir:))

Canlarım Bende bugün merkeze gittim ulun bey muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorım 4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama ulun bey yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı

Yazmadan geçemicem bugün merkezde beklerken bi bayan tedaviye başlamak için merkeze geliyor ama adeti de geçikmiş orda kan veriyor ne olur ne olmaz diye sonuç pozitif kızcağız şokta İğnelerini bile almış allahım bizlerede böyle güzel mucize nasip eder inşallahhhhhhhhhh

Merhaba Kızlar ;

Nasılsınız?
burası çok yağmurlu kış gibi sadece soğuk yok...
hava böyle olunca benimde enerjim düştü sanki...

teşekkür ederim arkadaşım,hayırlısıyla inşallah olumlu olacak.
Allah bir daha 17 ağustos gibi bir felaket yaşatmasın inşallah,ölenlere rahmet eylesin.
ben de gebzede oturuyorum

İnşh canım....
Aynen öyle Allahım kimseye yaşatmasın.Yakın sayılırız.

Bide ulun bymi süleyman bymi arada kaldım sizce hangisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım tedavin.

aminnnnn canım .....................

Kızlarrrrrrrrrrrr

Ne yapıyorunuz bakayımmmmm?

Hergün kendinize söz verip belirti arıyonuz dimi

haklısın vallaha ama az kaldı.inşh güzel sonuçlar alacaksınız

Seni çok iyi anlıyorum canım böyle olabilmek lazım.
Negatiflik gerçekten başa bela..bu yanımı bende törpüleyemeye çalışıyorum.
İstanbula geleceğin bahsetmişsin.Testler ve tahililer için hayırlı sonuçlar al canım.

İnşh canım o gün geldiğinde bebeklerini al gel inşh...
bende annemin kanserle olan mücadelersinde pc başında kalmıştım.
orda anladım ki çok bilmek daha kötü araştırtıkça umudum bitti nerdeyse annem öldü sandım.
her çıkan tahlili doktordan önce oturup pc başında saatlerce bakıyordum okuyordum.
öyle kötü oldum ki sonra...

keza kendimde var bu göğüsdeki kistler...hepten baştan savmadan kontrol geneler bilgi sahibi olma iyi birşey.
ama ölçü az kaçtı mı insanın acayip keyfi kaçıyor bu sağlık sorunlarında.

Allahım inşh hayırlısını eyler güzel sonuçlar alırsın canım.

canım ne kadar güzel yazmışsın yazdıkların hepsine aynen katılıyorum
Bende ilk tedavimde çok olumsuzdum hep olmayacak gözüyle baktım ve korktuğum başıma geldi sonuç negatif
İkinci tedavimde çoook mutluydum transfere olacağı zaman bile çoook mutluydum ordaki çalışanlarla şakalaşıyordum sürekli
test günümü beklerken bile mutluydum çok şükür sonucum pozitif çıktı gerçi kısa sürdü ama olsun pozitif olmak gerçekten önemli

ben genel olarak merkezden memnunum bundan önce hospitaliumda 2denemem oldu 3.gün transferi ilki kimyasal 2.de negatifti orası umut gibi donanımlı bir merkez değildi umutta tedaviye başlarken bu kez olacak umudumuz ve inancımız daha fazlaydı bütün tahliller yapıldı pıhtılaşma haricinde bir sorun çıkmadı ki o da hamile kalmaya engel değil, hamilelik sürecini etkileyen bir sorundu. tabiki ilk görüşmeye gittiğiniz ilgi sonrakilerde azalıyor ama doktora da hak vermek lazım her gün farklı yapıda bir sürü kişiyle diyalog halinde. ve 3.kez malesef yine olumsuz sonuç almıştık görüşmeye gittiğimizde ulun bey gayet detaylı kaç yumurta toplandı kaçı döllendi ve 5.güne kadar her birinin hücre bölümünü tek tek anlattı ve sorunun spermlerden kaynaklandığını söyleyip bu şekilde yine tedaviye başlarsak benzer sonuç alabiliriz dedi ve emre beye yönlerdirdi. o da sperm DNAsını inceleyen 2test istedi sorun çıkmadı normal çıktı bizde sayı ve hareketlilik alt sınırda morfolojide düşük ama bu değerler tüp bebek için yeterli dedi ve tekrar başladık. bu arada 3 tedavimde de 20 ve üzeri yumurta toplandı ve hepsi döllendi malesef hiçbiri dondurulacak yeterli seviyeye ulaşmadı. ulun beye bunu sorduğumda 3güne kadar yumurta embriyoyu geliştiriyor 3.günden sonra ise sperm dedi. daha önce gittiğim doktorda spermlerden kaynaklı olabilceğini söylemişti. neyse uzattım kısacası 2 farklı doktorda denemem oldu 2sindede benzer şeyler yaşadık doktorlarda elinden geleni yapıyor ki bizim olumlu sonuç almamız onlarada başarı olarak geri dönüş yapıyor o yüzden onlarada haksızlık etmemek gerek. inşallah bu kez olumlu sonuç alırız tek isteğim bu hepimizi için:)))

Hayırlı olsun canım...Çok güzel yumurtalar çok kaliteli olurlar inşh.

Canım benim ;

Bi sorun olmamasına çok sevindim.inşh tez zamanda tedavine başlarsın.
guatır neden istenir bende tam bilmiyorum.Geç olsun güç olmasın inşh...

inşh bir gün öyle bir mucize bizide bulur yaa ne güzel bir süprizdir o yaa

keşkeeeeeeee herhalde benim başıma gelse heycandan düşer bayılırdım ama kızın suratını görsen nasıl şaşkın ne yapacağını şaşırdı ordakilere şaka mı diyip durdu
Allah büyük be kuzum biz isteyelimde kurban olduğum allahımm tez zamanda nasip eder inşallahhh

Canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olur inşallahhhh

Tahmin edebiliyorum vallahi...
Kesin bana da bir şey olurdu.
Bir de tam tedaviye başlayacakken başına gelmesi....Tam bir MUCİZE yaa

Aynen öyle güzelim Allah büyük gün doğmadan neler doğar inşh...

Bugünde özlü sözler günü gibi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…