Hayırlı olsun canım...Çok güzel yumurtalar çok kaliteli olurlar inşh.16:
çok teşekür ederim canım inşallah hepimizin çabaları güzel bir şekilde karşılık bulur ve evlat sahibi oluruz:))
Yazmadan geçemicem bugün merkezde beklerken bi bayan tedaviye başlamak için merkeze geliyor ama adeti de geçikmiş orda kan veriyor ne olur ne olmaz diye sonuç pozitif kızcağız şoktaİğnelerini bile almış allahım bizlerede böyle güzel mucize nasip eder inşallahhhhhhhhhh
bende dün umuttaydım muayene oldum yumurta sayısı 20ye yakın gibi şu an istediğim gibi ama sonrası ne olur bakacağız şeklinde temkinli konuştu ulun bey. çarşamba opu olabilir dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah hepimiz için gelecek güzel şeylere gebedir:))
inşallah hepimizin başına gelir
Yazmadan geçemicem bugün merkezde beklerken bi bayan tedaviye başlamak için merkeze geliyor ama adeti de geçikmiş orda kan veriyor ne olur ne olmaz diye sonuç pozitif kızcağız şoktaİğnelerini bile almış allahım bizlerede böyle güzel mucize nasip eder inşallahhhhhhhhhh
İnşallahhhh cnm
kızın kan sonucu da maşallahhh yüksekti ordaki çalışanlar belki keseyi bile görebilirsin dedi ben hala şoktayım kızı düşünemiyorum
GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA
canım kader yoldaşlarım ben nihayet dün sonucumu alabildim genetik sonuçlarda bi şey çıkmadı ama pıhtılaşma çıktı homozigot yazıyo sonuçta yarın saat 3te umutta olucam gelicek varsa tanışırız haKKımızda hayırlısı olsun benim gibi test sonucu alan var mı acaba
Belki muayene olmuştur ulun beye:))
Ayyyyy ne güzel maşallah. Bende hep merkeze gittiğimde teste gelen sonucu pozitif olan birini görmek istiyorum hiç nasip olmadı yaa:)))
Herkeze selamünaleyküm Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun rabül alemin çıktığınız bu yoldan kucağı boş göndermesin amin
Ayyyy transferler olmuş hadi hayırlısı olsun yavrular annelerinin bırakmasınlar bekleyenlerde sabır başlıycaklarda tevekkül
Kızlar bizde sorarsanız iyi olduk gibi bakalım Dr değiştirdim ulun beye gelince eyer hamile kalmasaydım ona gitmiycektim memorile gidecektim
Kızlar bişi sorucam
ulun bey eşime certix hap verdi maşallah biraz pahalıymış
Sizin eşlerede verdimi merak ettim :26:
Vitaminler genelde pahalı oluyo ya ben ilk defa duydum bunu canım
KUZUCUK GERIYE DÖNÜK OKUMAYA CALISTIM AMA GOREMEDIM EYOLIX OLABİLİR DERKEN IKIZ ICIN MI YAZMISTIN BU ARADA BEBISLER NASILLAREyolix de olabilir :) evet canim, 3uz benimkiler. Mart 2015 konusunu da okuyorum ama yazmiyorum, burasi kadar samimi bir paylasim olmuyor ne yazikki. Inanin hic bulantim yok, biraz fazla uyuyorum birde kokulara hassasiyetim var. Et yiyemiyorum 2 haftadir, okadar. Hyperstimulasyon sendromu olmustum, o da transferin 6. Gununden itibaren 2 hafta surdu, tarti 5 kilo fazla gosterdi birde karnim 20 cm fazlaydi en kotu gunlerimde. Yavas yavas gecti simdi hic kilom yok karnim da duz. 11. Haftada kismetse uzman perinatologa gorunmek iicn Istanbula gelecegim, onun degerlendirmesine gore reduksyon islemi olabilir. Herseyin hayirlisi, stres yapmiyorum hic.
Tedavi surecinde ben Ulun beye hic bisi sormuyordum, konulari bilmedigimden degil onun dedigi seyi kafamda evirip cevirip dusunmemek icin. Kaliteli dedi, hic de kac hucre diye sormadim.
Bu arada, arastirdigim bilgilere gore 5. Gun transferi merkezin kalitesini gosterir. Bircok embriyo 3. Gune ulasir, ama 5. Gune surdurmeleri icin ozel laboratuvar ortami ve cihazi lazimmis, her merkezde bu ortam olmaz. Bazi yerler 3. Gun transferi yapip anne adaylarina bos umit verebiliyorlar, ama 5. Gune gelmis embriyo anne rahminine tutunmaya hazir olmus oluyor, orta kalite de olsa o embriyo maratonu bitirmis bir embriyo olur, o sekilde dusunun.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız , transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun , bügün bizde merkezdeydik o bayanın konuşmalarını bizde duyduk :) maşşallah Rabbim herkese yaşatsın . Sonuç değerlendirmesini yaptık selen hanımla 3. Güne kadar embriyolar yumurtaların performansına bağlıymış 3. Günden sonra spermler aktif oluyormuş ve dna ları harekete geçiyormuş yani sonrası spermlerin kalitesiyle ilgiliymiş bir arkadaşta yazmıştı daha önce . Bu konuşmayı dün memorıalda görüştüğümüz Prof Dr murat Başar ve Nur doku zEylül'de ayrı ayrı aynı şekilde yaptılar . Yani 3. Gün 5.gün olayı buymuş ayrıca embriyoları 5 . Güne taşımak merkez açısından ayrıca külfetmiş dün memorıaldaki Dr Nur hn söyledi doğrusunu yapmışlar bizde olsak öyle yapardık dedi. Dün gitmişken orda da muayene oldum farklı biley söylemedi bir sıkıntı yok , bizim peoblemimiz erkek infertilitesiEşim murat beyi pek sevmedi aslında şöyle söyleyim Emre beyi çok seviyor o nedenle başka Dr a gitmek istemiyor , murat bey ikinci tesenin sperm bulma açısından riskli olduğunu söyledi %30 şans verdi tese öncesi de en fazla 6 ay mutlaka iğne tedavisini önerdiğini söyledi . Öte yandan Emre bey kesinlikle iğne tedavisine karşı ancak bir eksiklik durumunda iğne tedavisi olabileceğini söyledi . Emre bey 9. Ayda gel hormonlara bakalım sonrasına karar veririz dedi çok umutlu değil ama çıkabilirde diyor . Ayrıca umutla ilgili olumsuzlukları selen hnmla konuştum ön büro elemenlerının be işletme müdürlerinin değiştiğini , kendilerinin de sıkıntı yaşadıklarını söyledi ayrıca devlet hastanesine benden başka benzetenlerde varmış daha ben söylemeden kendisi söyledi:) daha büyük yer bakıyorlarmış . Çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar durum böyle memorıal daha kaliteli duruyor umut daha sıcak ve bizi bağlayan Emre bey ne yapacağımızı bilmiyoruz İnşallah hepimiz doğru kararlar veririz ...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız , transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun , bügün bizde merkezdeydik o bayanın konuşmalarını bizde duyduk :) maşşallah Rabbim herkese yaşatsın . Sonuç değerlendirmesini yaptık selen hanımla 3. Güne kadar embriyolar yumurtaların performansına bağlıymış 3. Günden sonra spermler aktif oluyormuş ve dna ları harekete geçiyormuş yani sonrası spermlerin kalitesiyle ilgiliymiş bir arkadaşta yazmıştı daha önce . Bu konuşmayı dün memorıalda görüştüğümüz Prof Dr murat Başar ve Nur doku zEylül'de ayrı ayrı aynı şekilde yaptılar . Yani 3. Gün 5.gün olayı buymuş ayrıca embriyoları 5 . Güne taşımak merkez açısından ayrıca külfetmiş dün memorıaldaki Dr Nur hn söyledi doğrusunu yapmışlar bizde olsak öyle yapardık dedi. Dün gitmişken orda da muayene oldum farklı biley söylemedi bir sıkıntı yok , bizim peoblemimiz erkek infertilitesiEşim murat beyi pek sevmedi aslında şöyle söyleyim Emre beyi çok seviyor o nedenle başka Dr a gitmek istemiyor , murat bey ikinci tesenin sperm bulma açısından riskli olduğunu söyledi %30 şans verdi tese öncesi de en fazla 6 ay mutlaka iğne tedavisini önerdiğini söyledi . Öte yandan Emre bey kesinlikle iğne tedavisine karşı ancak bir eksiklik durumunda iğne tedavisi olabileceğini söyledi . Emre bey 9. Ayda gel hormonlara bakalım sonrasına karar veririz dedi çok umutlu değil ama çıkabilirde diyor . Ayrıca umutla ilgili olumsuzlukları selen hnmla konuştum ön büro elemenlerının be işletme müdürlerinin değiştiğini , kendilerinin de sıkıntı yaşadıklarını söyledi ayrıca devlet hastanesine benden başka benzetenlerde varmış daha ben söylemeden kendisi söyledi:) daha büyük yer bakıyorlarmış . Çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar durum böyle memorıal daha kaliteli duruyor umut daha sıcak ve bizi bağlayan Emre bey ne yapacağımızı bilmiyoruz İnşallah hepimiz doğru kararlar veririz ...
merhaba, ben umut tüp bebek ulun beyde tedavi gördüm. Benim daha önce çocuğum oldu. Eşimin spermlerinde sorun sebebiyle tüp bebek yapıldı. Benim çocuğum olduğunu söylediğim halde ulun bey benden yok histeroskopi yaptırmam gerektiğini yok kendime genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi. Belkide bende sorun varmış belkide benim çocuğum olmazmıi bir daha. Sorun eşimde bende daha önce olmuş bu tip söylemleri çok garip geldi. Bana illa histereskopi ve genetik test yaptıraca . Açıkcası bana para ve maddiyat yaklaşımlı geldi. Tavırları da biraz ciddiyetsiz geldi. Mesela ultrason ile kontrol yaptı durum hakkında hiç bilgi vermeden ilaç yazdı gönderdi. Umut tüp bebekde çok profesyonel bir yer gibi gelmedi. Çalışanmlar çok ilgisiz. Hiç yardımcı değiller. Güler yüzlü değiller. Çok para göz bir yer hissiyatı oluşturdular bende. Ama tabi bu sadece benim tecrübem , karar sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?