Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah hepimizin başına gelir

Ooo maşallah canım 20 tane inş bol bol kaliteli olurlar Rabbim hayırlar versin inş

Ayyyyy ne güzel maşallah. Bende hep merkeze gittiğimde teste gelen sonucu pozitif olan birini görmek istiyorum hiç nasip olmadı yaa:)))

Çok sevindim cnm önemli bişi çıkmamış pıhtılaşma biliyorsun bendede çıkmıştı gebeliğe engel değil onunda çözümü var
Ulun bey ne dedi tedaviye ne zaman başlayacaksın allah kısmet eder cnm :26:

Aleyküm selam aminnnn cnm benim
Hep aklımdasın bi türlü yazmak nasip olmadı neyseki bi sorun yok çoook şükür allahıma

Merhaba arkadaşlar nasılsınız , transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun , bügün bizde merkezdeydik o bayanın konuşmalarını bizde duyduk :) maşşallah Rabbim herkese yaşatsın . Sonuç değerlendirmesini yaptık selen hanımla 3. Güne kadar embriyolar yumurtaların performansına bağlıymış 3. Günden sonra spermler aktif oluyormuş ve dna ları harekete geçiyormuş yani sonrası spermlerin kalitesiyle ilgiliymiş bir arkadaşta yazmıştı daha önce . Bu konuşmayı dün memorıalda görüştüğümüz Prof Dr murat Başar ve Nur doku zEylül'de ayrı ayrı aynı şekilde yaptılar . Yani 3. Gün 5.gün olayı buymuş ayrıca embriyoları 5 . Güne taşımak merkez açısından ayrıca külfetmiş dün memorıaldaki Dr Nur hn söyledi doğrusunu yapmışlar bizde olsak öyle yapardık dedi. Dün gitmişken orda da muayene oldum farklı biley söylemedi bir sıkıntı yok , bizim peoblemimiz erkek infertilitesi Eşim murat beyi pek sevmedi aslında şöyle söyleyim Emre beyi çok seviyor o nedenle başka Dr a gitmek istemiyor , murat bey ikinci tesenin sperm bulma açısından riskli olduğunu söyledi %30 şans verdi tese öncesi de en fazla 6 ay mutlaka iğne tedavisini önerdiğini söyledi . Öte yandan Emre bey kesinlikle iğne tedavisine karşı ancak bir eksiklik durumunda iğne tedavisi olabileceğini söyledi . Emre bey 9. Ayda gel hormonlara bakalım sonrasına karar veririz dedi çok umutlu değil ama çıkabilirde diyor . Ayrıca umutla ilgili olumsuzlukları selen hnmla konuştum ön büro elemenlerının be işletme müdürlerinin değiştiğini , kendilerinin de sıkıntı yaşadıklarını söyledi ayrıca devlet hastanesine benden başka benzetenlerde varmış daha ben söylemeden kendisi söyledi:) daha büyük yer bakıyorlarmış . Çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar durum böyle memorıal daha kaliteli duruyor umut daha sıcak ve bizi bağlayan Emre bey ne yapacağımızı bilmiyoruz İnşallah hepimiz doğru kararlar veririz ...

merhaba, ben umut tüp bebek ulun beyde tedavi gördüm. Benim daha önce çocuğum oldu. Eşimin spermlerinde sorun sebebiyle tüp bebek yapıldı. Benim çocuğum olduğunu söylediğim halde ulun bey benden yok histeroskopi yaptırmam gerektiğini yok kendime genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi. Belkide bende sorun varmış belkide benim çocuğum olmazmıi bir daha. Sorun eşimde bende daha önce olmuş bu tip söylemleri çok garip geldi. Bana illa histereskopi ve genetik test yaptıraca . Açıkcası bana para ve maddiyat yaklaşımlı geldi. Tavırları da biraz ciddiyetsiz geldi. Mesela ultrason ile kontrol yaptı durum hakkında hiç bilgi vermeden ilaç yazdı gönderdi. Umut tüp bebekde çok profesyonel bir yer gibi gelmedi. Çalışanmlar çok ilgisiz. Hiç yardımcı değiller. Güler yüzlü değiller. Çok para göz bir yer hissiyatı oluşturdular bende. Ama tabi bu sadece benim tecrübem , karar sizin.

KUZUCUK GERIYE DÖNÜK OKUMAYA CALISTIM AMA GOREMEDIM EYOLIX OLABİLİR DERKEN IKIZ ICIN MI YAZMISTIN BU ARADA BEBISLER NASILLAR

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hoşgeldin. Bu Dr olayı çok arada bırakıyor bizi. Emre bey iğne tedavisine pek sıcak bakmıyor galiba bana öyle gelmişti .azospermi topiğinde Celaleddin Bey'den bahsediliyor araştırdınmı ? Bide bitkisel bişeyler veren biri varmış ersel beydi galiba normal yolla çıkış olan arkadaşlar var

Hadi yaaa sendemi ordaydın içimdende demiştim acaba topikten konuştuğum varmı diye arada da bakındım sanki tanıyacakmışım gibi
Benim şimdi kafam fena karıştı napalım şimdi başka merkezemi gidelim gerçi ben fulyaya çok gitmek istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor

Canım çocuğum oldu derken sonradan düşmedi dimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…